מרוצה מאד מהאתר החדש, תודה.
Printable View
מרוצה מאד מהאתר החדש, תודה.
נראה אחלה תודה!
השעון לא מכוון.
חיים - יש אתר שנקרא stack overflow שמיישם דברים דומים למה שאתה אומר. אפשר לפרסם שם שאלה, ואחרי זה אפשר לפרסם רק תשובות או הבהרות.
בלי דיונים, בלי דעות. כל שאלה ותשובה ניתן לדרג. התוצאות לא מופיעות בסדר שפרסמו אותן אלא על פי הדירוג של איכות התשובה.
ויש תשובה אחת בלבד שרק מי ששאל את השאלה יכול לסמן אותה כתשובה הנבחרת - זאת אומרת שעזרה לו לפתור את הבעיה.
זה עובד מצויין לאתר שכל מטרתו הוא לענות על שאלות טכנולוגיות, אני חושב שזה פחות יתפוס באתר שאתה בעצמך קראת "אתר קהילתי".
ודרך אגב, אותו אתר מציין בפירוש שהוא לא פורום - ציטוט מעמוד העזרה שלהם:
This site is all about getting answers. It's not a discussion forum. There's no chit-chat.
אני חושב שיש בג'יפולוג הרבה יותר מסתם לקבל תשובות. אולי אפשר להפריד את הפורומום מחלק אחר שכל מטרתו יהיה שאלות ותשובות.
תודה על הקישור.
טעות הגהה משעשעת - "מועדפים" ולא "מועפים"
קובץ מצורף 87782
טעות נוספת - גודעות במקום הודעות
זה לדעתי עיוות שנובע מעיצוב. אם מסמנים את המלה אז זה הודעות
מצער לראות שלא זו בלבד שהצעות בונות ופשוטות לביצוע/תיקון, כלל לא תוקנו/שונו אלא אף לא זכו לכל תגובה/התייחסות מההנהלה (הטכנית), איזו הצעה מקובלת או לא , ישימה או לא, התקדמות כלשהי..
אז למה השירשור הזה בכלל?
אני קורא הודעות/תגובות ולמד מהתוכן, שאיפשהו בגוף ההודעה יש קישור/לינק ואז צריך לעבור עם הסמן עלכל מילה, על מנת למצוא אותו...
צבע הגופנים בלינקים זהה לגופנים האחרים ואין כל סימון שמדובר בלינק..
יש איזשהי סיבה לזה? יש היגיון/צורך/אילוץ טכני/עיצובי/אחר, לאי ההפרדה הצורנית בין גוף ההודעה ללינקים?
יש בעייה (טכנית?) לשנות?
אני נמצא באיזשהו דף באתר ורוצה להגיע לדף הראשי ובאופן אוטומטי לוחץ על הלוגו... אלמנטרי ואינטואיטיבי, להגיע לדף הבית ו... מגיע לפורומים..
לדף הבית צריך "ללכת" לתפריט מימין וללחוץ על "דף הבית"...
דברים פשוטים...
יעקב
זה כמו בדמוקרטיה
יש לך את זכות הדיבור [emoji1]
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
לא. ברצינות.
לא קשור לדמוקרטיה ולא לזכות לקבוע - שאלו שאלה (ההנהלה) ופתחו שירשור יעודי לרעיונות לשיפור והקלה על שימוש באתר.
זה יפה וזה מועיל וזה מקדם ו... יופי.
עלו רעיונות (האמת - טרוויאליים. לא משהו מהפכני. דברים שיש בכל אתר אחר) בסיסיים ופשוטים לביצוע ושלא פוגעים בעיצוב ושבאמת משפרים וכו' ו... נאדה.
כולה שינויי של שתי שורות בשפת מערכת - עבודה של 1/2 שעה (מקסימום, כולל קפה ועוגייה) של מעצב/בונה אתרים..
ברנרד - קוראים הכל, תאמין לי.
התחייבנו לקבל הערות בשמחה, אבל לאו דווקא לבצע כל הערה, ובטח שלא בלוחות זמנים. גם כי לא כל הצעה חייבת להתקבל, וגם כי לפעמים מה שנדמה כקל מאד מהצד, הוא לא כל כך בפועל, ויש רק כך וכך שעות שמוקדשות להיבטים הטכניים של האתר הזה. וגם אלו בהתנדבות של חברים יקרים, שמעדיפים לבזבז את הפנאי על להתקשקש על ג'יפים כי מחשבים יש להם בעבודה כל היום...
אז סבלנות, ובואו נתרכז בעיקר - בזכות החברים היקרים האלו, האתר סוף סוף יציב, מהיר ומאובטח.
מאחר ורובנו כותבים את התאריך בצורה dd-mm-yy עדיף שגם באתר הוא יוצג כך.
ואם אפשר שהכתבות יוצגו כך שהחדשים בהתחלה ולא בסוף
בוקר טוב...הוא לא נותן לי לכתוב, הוא רושם לעדכן פרופיל וכבר עדכנתי 10 פעמיים ???
לא ניתן להוסיף תגובות בפורום של קניה ומכירה. אולי זו הסיבה.
Sent from my Nexus 4
רצתי לכתוב בפורום בניה וטכנאות
מה קרה למילון מושגים?