טל ממש לא, הרכב מנוהל מחשב.
יש רכבי 3.7 עם הילוך נמוך אבל התוספת זה לא רק תיבת העברה, גם מחשב הנעה, צמות חוטים, מתג הפעלה, המכשול הגדול ביותר שיש לתכנת את מחשב הרכב שיבין מה מותקן בו. בסך הכל עלות ה"ניתוח" תעלה יותר מהרכב....
Printable View
טל ממש לא, הרכב מנוהל מחשב.
יש רכבי 3.7 עם הילוך נמוך אבל התוספת זה לא רק תיבת העברה, גם מחשב הנעה, צמות חוטים, מתג הפעלה, המכשול הגדול ביותר שיש לתכנת את מחשב הרכב שיבין מה מותקן בו. בסך הכל עלות ה"ניתוח" תעלה יותר מהרכב....
אני לא נתקלתי עד היום ב WK 3.7 עם הילוך כח, אם בכלל ישנה חיה כזו אז היא נדירה מאוד בכל קנה מידה.
ניתן להוסיף נתון חשוב לכתבה, נעילות.... חברים רבים עם מערכת QT2 שתלו נעילת OX או ARB ללא בעיות מיוחדות, ושידרגו את הרכב לשטח ללא הכר.
מספר החברים בעלי WK עלה מיום הכתבה מ 7 חברים ל 100!!!
נראה לי שכיום הוא הפך די למיינסטרים במשפחת JEEP, לצד ה JK וה WJ, אני מכיר לפחות שניים שלשה רכבים שמפגינים ביצועי שטח קשה לא פחות מהרכבים הקשוחים ביותר.
לדעתי ממש לא מדויק ומטעה לאמר שזה למעשה מרצדס 350 בפח של גיפ. נכון שהמנוע והגיר משותפים אבל פה זה נגמר. ה G של מרצדס זה רכב אחר לגמרי, שלדת סולם שונה לגמרי, כל רכיבי המתלים אחרים לגמרי, הוא הרבה יותר גבוה, מערכת נעילות שונה וכו, שלא לדבר על האבזור הפנימי. בקיצור מנוע המרצדס המצוין הזה מותקן בעוד 30 סוגי מרצדס אחרים, זה בערך כמו לאמר שהגראנד crd הוא למעשה מרצדס ספרינטר מסחרית עם פח של גיפ...אם כבר, אולי אפשר לאמר שה wk2 הוא "אח" של מרצדס ML (מהדור הקודם נדמה לי) למרות המנועים השונים, שם השלדה דומה מאוד, התנהגות הכביש וכו'
אריק,
לא מצאתי שום התייחסות למרצדס G היכן שהוא בכתבה ובתגובות.
התגובה היחידה שמזכירה מרצדס 350 בטוח התכוונה ל ML350.
"כמעט" מעלה מהאוב...
שוקל לרכוש בקרוב גראנד 2011.
בכתבה לא ברור על אילו מודלים מדובר...
הלרדו 2011 מגיע עם הילוך כח? או שצריך לוודא שיש את הידית הקטנה בצורת T ליד ידית ההילוכים?
השטח שלנו כולל (חוץ מהירידה התכופה לחוף, במסגרת המותר) טיולים ברמת בינוני +, אוהבים מעט טכני בכל טיול אבל משתדלים לא לשבור את הרכב - עשינו כבר מסלולים רבים בדרום, כולל המרזבה, גבי שיש, מעלה נוח, נחל אלות, סכיני דימונה וכד'. לא מאמין שיפתו אותי לכמריר....
לרדו 2011 יעמוד בכך?
תודה,
מנהלים, העברתי את השאלות לפורום המתאים...
אפשר להוריד את ההודעה הקודמת...
תודה,
יש מצב לקישור נוסף לכתבה? מוביל אותי ללינק שבור
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
קישורים למאמרים לא עובדים טוב מתוך Tapatalk, המעקף מהנייד - לחץ על תפריט (3 נקודות) למעלה והיא בפתיחה מתוך הדפדפן.
http://www.jeepolog.com/forums/showt...D7%A7%D7%99-WK
נכתב מהנייד, סליחה על טעויות ההקלדה
כי אתה מנסה מטאפאטאלק ויש בעיה ידועה שמהיישום לא נפתחות כתבות שבקישורים.
שתי אפשרויות פשוטות:
1. לפתוח מהמחשב.
2. מתוך טאפאטאלק - לחץ על שלושת הנקודות למעלה (תפריט) ובחר WEB VIEW - השרשור ייפתח בדפדפן בנייד ומשם הקישור כן יעבוד
בהצלחה
אפשר גם לחיצה ארוכה על הלינק, ואז open with chrome
Sent from my LG-H930 using Tapatalk