תגובה: Article: יבוא אישי עם Buy2usa - הנחות מיוחדות לגולשי ג'יפולוג
מיסים לא קשורים לנושא, צריך לשלם בכל מקרה אם זה מאיביי, אמזון או buy2usa.
בחבילות קטנות, המחיר של buy2usa לפעמים תחרותי ולפעמים ממש לא. לדוגמה שני מוצרים שהזמנתי לאחרונה ישירות מאמזון לאחד המשלוח היה 15$ כשב buy2usa זה מינימום 22$. השני היה 45$ כשב buy2usa זה היה 68$. בדברים קטנים מאוד זה ממש לא שווה כי המחיר מינימום זה 22$ ולפעמים יותר כי האריזה גדולה.
באיביי וגם באמזון, לא צריך לשלם עמלות שחרור מהמכס - יש גביה של המס כבר בקניה וזהוא. אין שום הפתעות.
אבל אני לא מתלונן על המשלוח האווירי שלהם, השירות שלהם מהיר מאוד אבל קצת יקר. המשלוח הימי לעומת זאת מאוד יקר לעומת ההמחירים בעבר.
אם אתה רוצה ליבא משהוא כבד או גדול, מחיר המשלוח בולע את כל החסכון מהקניה בארה"ב. בעבר זה היה שונה והזמנתי דרכם לא מעט, בעיקר כלי עבודה.
לא כולם משתתפים בתוכנית משלוחים של אמזון או איביי. בכל מקרה, כל מקרה לגופו אבל אני אישית מאוד מרוצה מהשירות של BUY2USA.
1 קבצים מצורפים
קבלתי היום, דואר אוויר. 84 דולר כולל מיסים. אחרי שבועיים היה אצלי ביד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
buy2usa
שלום
GJeep,
תודה על הביקורת הבונה ואני מבטיח לך שאנחנו עובדים כל הזמן על שיפור חוויית הגלישה באתר ותוצאות תראו בהקדם. לעניין רישום תוכן החבילות, אנחנו תלויים במידע המתקבל בחבילה עצמה וכאשר היא מגיעה ללא חשבונית מהספק (דבר שקורה לא מעט) העובדים נאלצים לעדכן תיאור כללי. לגבי המקרה הפרטי שלך, אני אשמח שנבחן אותו בצורה פרטית, אתה מוזמן לשלוח אלי מייל עם פרטיך ל-
[email protected] ואני אבדוק את העניין לעומק.
בברכה,
שלומי
buy2usa
שלומי,
ביום שני בבוקר (15/9, 10:02), שלחתי אליך מייל -- "בעקבות דברי ב- ג'יפולוג לגבי נסיוני עם שירות הלקוחות ב- Buy2USA, הצעת שאפנה אליך למייל זה. במקום לכתוב סיפור במייל, אפשר לקצר את הנושא טלפונית -- בבקשה תתקשר אלי. טל. -------------- ".
בהנחה שתדאג לתת מענה לנושא שירות הלקוחות, התכוונתי להזמין אגזוז של Magnaflow דרככם.
מאחר ולא קיבלתי שום תגובה למייל במשך השבוע, אפילו לא "קיבלתי, נדבר", הזמנתי אותו זה עתה, בדרך אחרת.
שנה טובה לכולם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GJeep
שלומי,
ביום שני בבוקר (15/9, 10:02), שלחתי אליך מייל --
"בעקבות דברי ב- ג'יפולוג לגבי נסיוני עם שירות הלקוחות ב- Buy2USA, הצעת שאפנה אליך למייל זה. במקום לכתוב סיפור במייל, אפשר לקצר את הנושא טלפונית -- בבקשה תתקשר אלי. טל. -------------- ".
בהנחה שתדאג לתת מענה לנושא שירות הלקוחות, התכוונתי להזמין אגזוז של Magnaflow דרככם.
מאחר ולא קיבלתי שום תגובה למייל במשך השבוע, אפילו לא "
קיבלתי, נדבר", הזמנתי אותו זה עתה, בדרך אחרת.
שנה טובה לכולם
שלום,
לצערי, עקב סיבות אישיות נבצר ממני להיות במשרד במהלך השבוע האחרון ולא הייתי זמין במייל.
חבל לי לשמוע שביצעת את הרכישה במקום אחר אך זאת זכותך המלאה, כמובן.
בברכת שנה טובה,
שלומי
BUY2USA
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Neilman
אני גם לקוח של buy2usa שהשתמש לא מעט בשירות. לאחרונה שמתי לב שסעיף ה"טיפול וביטוח המשלוח" נהיה יקר באופן משמעותי, במידה כזאת שלפעמים הוא יוצא יותר מעלות המשלוח.
אז עם כל הכבוד לשירות שעד עכשיו הייתי מבסוט ממנו, נדמה לי שהם קצת קיבלו תחושה שהם חדרו לשוק ומרשים לעצמם קצת יותר מדי להעלות מחירים.
כמו כן שירות דואר השליחים מעצבן במיוחד, ואני שותף למענה הסתמי משירות הלקוחות, שגם ככה לוקח לו מלא זמן לענות...
בקיצור, אני מתחיל לחפש אלטרנטיבה אחרת... בעיקר בגלל סעיף הטיפול וביטוח שמתחיל לעצבן....
בפעם הבאה תתלונן גם על הפקידות והמנהלים. נראה שהשמטת רק אותם מהתלונה המקיפה שלך...
בעניין המחיר, למרות שגם לי היתה הרגשה שהוא התייקר נדמה לי שמחיר הבסיס נותר כשהיה כבר הרבה זמן - 27 דולר לקילו באוויר.
לאחרונה הזמנתי משלוח בסכום של קרוב למאה דולר.
הנחת לקוח קבוע קיזזה 5 אחוז מהנחת האתר המיוחדת. חבל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
האם ההנחה עודנה בתוקף?
ההנחה לא בתוקף וחבל...
קבלתי את הרושם שהם בונים איתנו משהוא לטווח ארוך ולא חפוז זריז
הציעו לי במקום איזה 5% הנחה מצומקת על ברזלים ששוקלים לא מעט. למרות שהתעקשתי איתם (ג'יפולוג, מסה, אנשיםי נחמדים ומפגרים שמשלחים הרבה..) דבר לקיר.
יאללה נקסט למשלח אחר
זו המשמעות של מבצע לזמן מוגבל. שהוא נגמר אחרי זמן מסויים. אז קיבלת הנחה קטנה יותר, עדיין הנחה.
לכן קצת לא ברורה לי התלונה. למה לצפות שהמבצע יימשך יותר ממה שהוא נמשך (וגם זה אחרי שהאריכו אותו בחודש) ?? חבל, כי הציפיה הזו גרמה לך, לדעתי, להתאכזב.
אגב... אם אתה חושב שעם משלח אחר אתה תחסוך המון - צפה לעוד אכזבות. המקרים של משלוח זול הם ספורים ואקראיים. מצד שני לעובדה שהמשלוח של buy2 הוא בלי הפתעות (מי אמר דמי אחסנה בזמן שמחכים לאישור שלא דרוש ממשרד התחבורה ? ) אין מחיר.
את זה אני כותב מנסיון אישי, אחרי כמה שנים של ״רכבת אווירית״ של חלקים, שכל פעם אני בוחר בדרך הכי נכונה (ולא תמיד הכי זולה) להביא.
אסף.
איזה תגובה ישראלית קלאסית.
אתה יודע מה- אם תמצא יותר אטרקטיבי תבוא לספר
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
מילה טובה:
אחת החבילות שהזמנתי אבדה בשלב האחרון של המסירה בדואר ישראל.
מייל ליניב מbuy2usa, מילוי טופס הצהרה על אי קבלה, המתנה, וקיבלתי חזרה את עלות המוצר פלוס המשלוח. כל המשלוחים האוויריים מבוטחים כברירת מחדל.
כמו שצריך.
אייל, מה אתה רוצה להזמין?
דרייבשאפט קדמי, תפוחי הגה ועוד כמה פיצ'יפקעס
מי החליף את שלומי, מטעם buy2usa ?
אייל, לתשומת לבך-
אם יש לך הנחת לקוח קבוע, הנחת גיפולוג תהיה עוד 5 אחוז במקרה הטוב
בועז,