יש המלצה ללד בר איכותי?
Printable View
יש המלצה ללד בר איכותי?
אני הזמנתי את זה:
http://www.ebay.com/itm/251589207946...84.m1497.l2649
הגיע מהר (שבועיים בדואר שליחים), נראה מאוד איכותי. היום אצלם כמה תמונות בחושך בשטח. זה לא מהאיכותיים ביותר שיש, אבל הם עולים כפול ומשולש בגודל הזה.
נשמח לווידאו אם זה לא מוגזם לבקש : )
בכל ההתקששות בין תאורת אלומה צרה לאלומה רחבה, לדעתי מה שהכי חסר בתאורת רכב הסטנדרטית הוא הרחבת סקטור הכיסוי, ולא הטווח.
פנסי רכב מאירים אפקטיבית לטווח שאנחנו רואים יעיל בעין אנושית.
התקנתי 2 זרקורי לד חזקים שאמורים להיות אלומה צרה, וכיוונתי אותם רבע סיבוב החוצה מהמרכז.
האפקט חזק מאד, תאורת הכביש או מרכז הנתיב גם ככה היתה טובה, וקיבלתי תאורה מעולה גם לצידי הדרך בטווח גדול מאד.
זה משהו שלא מקבלים מגשר תאורה שלא עולה מאות דולרים.
בכולם יש פשרה של מעט לדים לאלומת היצף, והשאר קדימה, או רק היצף, אבל לא חזק במיוחד.
בוודאי שמקבלים דורון,
רק צריך לשים את הלד בר מעל השמשה ולא על הפגוש.
אתה תקבל הצפה יפה גם בצידי הרכב.
ואם כבר לד בר אז ללכת על ה240וואט ולא על הקטנים יותר.
חוץ מזה בלדים הסינים הללו גם כשקונים יחידה שכתוב עליו 'ספוט' היא לא מתקרבת למיקוד ולחדירה למרחק כמו ההלוגן של הלה לדוגמא. הנטייה של הלד היא בכל מקרה לתאורה מפוזרת... אלא אם השקעת בפרוגקטור לד של ריגיד או אחת החברות היוקרתיות שמשקיעות באופטיקה והרפקלטור שאכן מצליח למקד את האור מהלד.
קובץ מצורף 90638קובץ מצורף 90639קובץ מצורף 90640קובץ מצורף 90641קובץ מצורף 90642
מצורפות תמונות מהלילה. ללא אור בכלל - חושך שחור משחור. יש השוואה בין אורות מעבר של הרכב ללד בר דולק לבד.
זה אולי לא המשוכלל ביותר, או הטוב ביותר, אבל בשליש מחיר מאלו, הוא לגמרי מספק אותי. רואים מספיק כדי להיכנס לשטח בלילה, וזה בדיוק מה שהייתי צריך.
יפה מאוד אבל חשבתי שיאיר גם יותר קדימה/רחוק.
בשתי התמונות הראשונות, אין הבדל במרחק, עד לרכב שמלפנים...
חבל.
אבל אין מה לעשות.
ב-SEMA, ראיתי את ההבדלים (זה לצד זה) בין הסינים לאיכותיים, שעולים פי שלוש ויותר... you get what you pay for
אה...
וואללה!!
לא שמתי לב.. אחרי שאמרת התעמקתי בתמונות...
אז כמה שיפר המיתקן הזה את המרחק, משום שכמות/עוצמת האור נראית נהדר. רק חשבתי שלא מאריך את האלומה למרחק, לקדימה..
אתה יכול לערוך עוד סידרת צילומים עם איזה סמן בגבול האור הנמוך, גבוה רגיל והלדים?
מאוד יעזור להעריך את המרחק..
תודה.
מוכיח את הטענה של ד ו ר ו ן.
אבל פשוט תהנה מזה לא צריך להגזים.
Sent from my XJ
התמונות האלה מוכיחות בדיוק ההפך ממה שדורון אומר.
האור פה גם עובר משמעותית את האלומה של פנסי הרכב וזה עדיין בטווח הראייה האפקטיבית , וגם נותן פיזור מעולה לצדדים. וכל זה מלד-בר שעולה פחות מ300 שקל.
קניה מעולה לדעתי!
תתחדש.
לדעתי זה נראה אפקטיבי לנסיעת שטח.
מאיפה קנית?
יש לינק בתגובה 32.
באחד הלילות הקרובים אנסה לעשות סדרת צילומים שתמחיש יותר את ההבדל במרחק, וגם את ההבדל ברוחב, ששדמעותי בהרבה ולא הצלחתי לתפוס במצלמה של הסמארטפון, כפי שהציע ברנרד.
לא נפתחו התמונות בטאפטוק..
לדעתי זה מוכיח בדיוק את הנקודה שציינתי, שלא הרווחת בטווח ביחס לאור גבוה, ואין לך כיסוי טוב יותר במפתח.
הרווח הוא בתאורה טובה בהרבה במרכז גזרת התאורה, אבל שם גם ככה האור מכוסה ע״י פנסי הרכב בצורה טובה.
הם לא מאירים יותר רחוק מהאורות הגבוהים, אלא יותר רחב בטווח הקרוב.
שים לב שההשוואה היא לאור מעבר, לא לאור הגבוה.
אצלי, עם שני זרקורי לד 51w, אלומה (כמו אור גבוה), ולא רוחב כמו אורות מעבר, שמכוונים מעט הצידה, התאורה טובה בהרבה בטווח הרחוק ממה שרואים כאן.
אני מקבל את הרחבת גזרת התאורה אבל בטווח של האורות הגבוהים.
עד שנראה הבדלים עם פילונים/ציינים למרחק, לא נוכל לראות כמה ההבדלים קיימים.
בנתיים, לפי התמונות הקיימות וההתרשמות של OFF-ROAD (מה שמו? חשבתי גיל אבל טעיתי.. כנראה) בעצמו - נראה לי קנייה מצויינת. השיפור משמעותי לפי כל קנה מידה.
ובכל זאת, ממתין לתמונות השוואה..
הלד שלו מכוונים נמוך, אם הוא ירים אותם טיפה הם יעברו בהרבה את האורות הגבוהים.
אני גם רציתי להזמין זרקורים עם אלומה ובסוף הזמנתי שטיפה אחרי שראיתי אותם עובדים.
אם הייתי רואה את המחיר של הלד באר הזה כבר הייתי מזמין אותו במקום .
וברנרד, ניתן לראות בבירור את ההבדל, תסתכל בתמונה הראשונה עם האורות הרגילים ותגיד לי אם אתה רואה את הסיבוב שמאלה בסוף.
או את הגבעה מצד ימין.
שמי עודד.
דורון צודק בכך שהטווח למרחק, ביחס לאורות הדרך, לא גדל במיוחד. מה שכן, בטווח שהיה קיים יש עכשיו הרבה יותר אור, והמפתח לצדדים גדל משמעותית. אנסה לצלם בסופהש סדרת תמונות שתמחיש יותר את הפעולה של הפנס:
אור מעבר, שם אובייקט בקצה שלו.
אור דרך, האובייקט הקודם במקומו, שם אובייקט נוסף בקצהו.
לד בר פועל לבדו, שני האובייקטים ממוקמים כקודם.
לגבי הרוחב, אצטרך לראות איך אני מצלם מלמעלה או מרחוק (אולי פנורמה?) כדי להמחיש את השינוי ברוחב.
אם אתם רוצים עוד משהו, זה הזמן לומר.
לפי התמונה הראשונה עם הלד בר.
לא צריך למדוד כדי לראות שהוא מאיר את הרצפה צמוד לרכב.
זווית ההארה של אלומת השטיפה היא כ60 מעלות,
אם הלד בר היה מקביל לרצפה (לא שהוא צריך להיות) היה הפרש של כמה מטרים מהרכב לקו הראשון של האור.
בקיצור, לדעתי אתה יכול להרים אותו עוד מעלה או שתיים ולהרוויח עוד כמה מטרים.
אבל גם ככה עדיין רואים משמעותית יותר טוב.
הרכב לא זז לכל אורך הצילום.
אורות דרך. שימו לב לכיסא בקצה האור. נסעתי לאחור עד שכבר כמעט לא נראה מהקוקפיט, וזו הייתה נקודת הייחוס. צולם משתי זוויות, צמוד לדלת הנהג ומאחורי ומשמאל לרכב
קובץ מצורף 90665
קובץ מצורף 90666
אורות מעבר
קובץ מצורף 90667
קובץ מצורף 90668
לד בר (בזווית הישנה, ולאחר הרמה של הפנס בכמה מכלות)
קובץ מצורף 90669
קובץ מצורף 90670
קובץ מצורף 90671
קובץ מצורף 90672
קיר חול מימין לרכב. השוואה מול אור מעבר ללד. שימו לב לפיזור הצידי. לא הצלחתי לתפוס תמונה שתיתן פרספקטיבה על המרחק.
קובץ מצורף 90673
קובץ מצורף 90674
שורה תחתונה, אני מבסוט. לא נוהג ראלי עם הרכב, וודאי שלא בלילה. לתנועה במהירות סבירה, ולשטח טכני, זה נותן מעל ומעבר. הבעיה היחידה שאני רואה תתעורר אם אנסה לנווט ולחפש שבילים ופניות במרחק כדי להתאפס.
נראה מעולה
תוסיף לך פנס לד קטן מחובר למראות צד והנה לך פתרון לצדדים, אם אתה לא רוצה לשים פנסים על הגג.
שאלת השאלות היא העמידות למיים.
קראתי קצת ביקורות על חלק מהפנסים הזולים שהם אינם אטומים כראוי
מחר אחרי השטיפה נגלה...