יש כמה שדורשים על ה99 ג׳ימיני סביב ה23000 אני מאמין שהם עוד גמישים,בנוסף מעניין מה יש למורי להגיד על הגיר האוטומטי בשנתון הנל 1999.שווה להכנס לכזה רכב או לא
Printable View
יש כמה שדורשים על ה99 ג׳ימיני סביב ה23000 אני מאמין שהם עוד גמישים,בנוסף מעניין מה יש למורי להגיד על הגיר האוטומטי בשנתון הנל 1999.שווה להכנס לכזה רכב או לא
הכל עניין של כסף וזמן. אם אתה חושב שתמצא מודל 99 (רכב בן 15 כן?) במצב סביר ללא יישור קו, לך על זה. תמיד, אבל תמיד יש משהו לתקן בקנה.
אני בשנתון הזה (ובכל שנתון עד הvvt) הייתי מחפש גיר ידני כי שיפוץ גיר (למרות שבמודל 99 אפשר עוד להשתיל גיר ידני של סמוראי..) זה לא זול + השבתה של הרכב.
מצד שני יש לי חבר עם 2002 יש ראשונה, 200,000 ק״מ עם גיר מקורי. אז יש גם יוצאי דופן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
...
אחי יש לי ג׳ימני ואישתי אומנם קומפקטית אבל זורמת איתי (לפי כן היה לי מונדאו...)
אני יוצא כל שבת באופן קבוע לטיולים בארץ ויש לי חבר שבא עם אישתו (לא קומפקטית בכלל...[emoji6]) ואנחנו מסתדרים יופי טופי...
הכל זה עניין של עלות מול תועלת...
אתה מתכנן לטפס מעלות מפורסמים או סתם לטייל בטבע עם סלעים פה ושם?
כי עם אתה לא מחפש הרפתקאות ואני מתכוון ״הרפתקאות״ אז כך גרנד ויטרה יותר חזק בכביש ״הרבה״ יותר נוח בשטח וכפול בגודל באופן כללי
החסרון שלו הוא צמצום אופציות השיפורים...
אבל נראה לי שבשלב של החיים שלך עם ילד וזה... אולי כדאי לוותר בשלב הזה על ג׳ימני.
בכל אופן עם אתה נמשך למחזיק מפתחות המוזר הזה [emoji12] שים גגון וסע ברכה והצלחה!
תודה רבה אבל הלוק של הג׳ימיני זה מה שמושך אותי אבל נראה כרגע לא מצאתי ג׳ימיני נורמלית.
הגימני אחלה כלי בתור רכב שני במשפחה, הוא קטן ולא פרקטי בעליל כרכב ראשון. הגרנד ויטארה 5 דלתות או אפילו 3 דלתות עדיפות משמעותית למשפחה מבחינת מקום ונוחות. אתה לא הולך ללעוס סלעים גם ככה.
שלום לכולם היום ראיתי ג׳ימיני 2008 עם 80000 קמ אוטומט היה בדיקה לרכב שבוצעה ב2010
והיו כמה דברים שהטרידו אותי וזה לפני שאני מתקדם לבדיקה יותר מקיפה אם בכלל על הרכב הזה אשמח לדעת את משמעות הלקויים המטרידים.
שילדה מרכב משמעות שולית,שלוחות שילדה פגומות.
תיקוני מרכב משמעות שולית,מעיכות שריטות בצבע+פגמים,מעיכות בתחתית ריצפה,נזק לפגושים.
העברת כח,תיבת הילוכים אוטומטית,נזילת שמן-גל הינע/ציריות,מרווחי יתר.
כל השאר v,
שימו לב מדובר על בדיקה שבוצעה ב2010 במעמד הקניה.
אז מדובר על רכב שטייל ולא רק בשבילים.
בדיקה מלפני 4 שנים לא ממש תקפה. לא נשמע משהו היסטרי על פניו אבל עדיף שתיקח לבדיקה אצל מישהו שמתמחה בג׳ימני (ליאור מורי וכו׳) כדי לראות כמה החמיר המצב מאז..
תודה רבה
לא הייתי מתייחס לבדיקה משבוע שעבר.
תזכור,
אם. קיבלת את הבדיקה, אחרי החלפת בעלות, הוא לא חייב לך כלום.
איך אתה יודע שהרכב לא עבר תאונה קשה בחודש שעבר? או שהגיר דופק כבר שנה? הבדיקה הזו אולי שווה משהו ואולי לא. תצא מנקודות הנחה שלא.
ושלוחת שילדה נשמע כמו מינוח מכובס למוטות רדיוס עקומים.
האוזני גרירה היו עקומות? הוחלפו חלקי פח ופגושים?
תקראו לי משוחד אבל גרנד ויטרה דור ראשון מנוע 2.0 הוא רכב מרווח עם תא מטען ולא כזה זללן דלק.
אני חשבתי כמה פעמים להחליף אבל אחרי שנסעתי בג'ימני שאני לא מזלזל בו בכלל צריך לזכור שכדי להגיע לטיול של 80 קילומטר במדבר נוסעים 300-800 קילומטר בכביש.
שכל אחד יעשה את מה שנוח לו אבל תדעו שגרנד ויטרה(הדור הראשון עם הסרן חי) זאת אופציה מצוינת .
לגבי הדור החדש בלי סרן חי מאחור אני אשמור את דעתי ואתן למביני עניין להביע את עצמם.