היתרון הגדול של הערכה הוא הניידות מחוץ לרכב, וממיר 220 מובנה.
כל השאר לא שונה ממצבר צרכנים ברכב.
(גם הטעינה מסולרי).
Printable View
המחירים של הערכות האלו עדיין יקרים
במחיר הזה אני קונה כבר גנרטור וקילומטר חוט מאריך כדי לא לשמוע אותו ;)
וואו, איזה תגובה ישנה שלי.
אודי, מכיוון שאתה לא כל כך רחוק ממני אתה מוזמן איזה ערב לבירה. בגדול זה די פשוט. אתה מחשב צרכנים, מוציא כבל בהתאם מהפלוס לבית פיוזים ומשם מתפצל. ממסר זה רק לצרכי מיתוג שונים
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
מנסה להבין את רעיון הבית פיוזים אחד ובית פיוזים שני אחרי סטרטר
אם הכוונה זה פיוז לצרכנים שיעבדו בלי סוויץ ופיוס לאלה שיעבדו עם סוויץ -
במידה והצרכנים שאתה רוצה לחבר אחרי סוויץ ממש קטנים, הייתי מתעלק על קו קיים של מצת / מערכת.
אם גדולים, ממתג פלוס אחרי סוויץ לממסר ואת הזנת הזרם הראשית נותן מכבל פלוס רגיל, לפני סוויץ
מוזמן לקפוץ לראות אצלי, אמנם אין לי צרכנים של אחרי סוויץ אבל אפשר להבין את הרעיון הכללי
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
אולי אתה צריך לרענן את הדף.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c5bfb42c3e.jpg
בכל מקרה מעתיק שוב:
------
בעברית (באדיבות https://www.pixiesoft.com/flip/)
מעלה מן האוב עם מספר שאלות
אני כרגע עם מספר בסיסי מאוד של צרכנים - תאורה, קשר, מניח שבעתיד אגיע לרשימה דומה למה שמופיע פה ברשימה של צחי, הרעיון הוא לבנות מערכת חשמל נפרדת עם שני בתי פיוז אחד לפני הסטרטר ואחד אחרי, איך לבצע את זה ברור לי, (למעט עניין הפאנל שליטה ראה שאלה מטה) בהסתמך על סרטוני הדרכה מהמרשתת (מצ"ב למטה)
אני רוצה שני מוקדים לפאנלי שליטה, אחד בקדימה ישלוט כרגע בתאורת קבינה והטענת USBיז למינהם בעתיד תאורות היקפית ברכב , מוקד שני בתא מטען ישלוט על תאורת תא מטען ועם מיקום להטענת Uדניז,
אני רוצה להישאר עם מצבר אחד בשביל לשמור על עקרון הפשטות, אני מכיר במועדון של הסופה וה CJ הרבה חבר'ה שזה הסידור שלהם עם צרכנים שאני מניח שאליהם אגיע בסוף
מספר שאלות:
1. תובנות לגבי מערכת כפולת בתי פיוז, בעד/נגד וכדו'
2. איך בסכימה נכנס פאנלי השליטה? איך מבצעים פאנלי אחורי במצבר אחד? מקופסאת הפיוזים לפאנל ומשם לצרכן? מה עובר רק הפלוס? אשמח לפירוט בנושא לא הצלחת למצוא כזה
3. האם לא כדאי לחבר את המקרר בעתיד ישירות למצבר עם פיוז?
4. יש טעם בתאורת לד לשים ריליי? או שבזרמים נמוכים כאלו אין טעם
נכתב מהנייד
הגישה הזאת היא מה שמוביל מתקינים בארץ.
בגדול, הנסיון הפרטי שלי מראה שזאת אם כל חטאת.
ברבות הימים מתחילות תקלות מהגיהנום שאף אחד לא מצליח לאתר.
ככל שהרכב יותר חדש ומשוכלל, זה נהיה יותר ויותר בעייתי.
בכל רכב קיים בלוח פיוזים פיוז של אחרי sw. אליו מתחברים עם פיקוד לממסר, וכל מה שלא מקורי מתחבר לצמה נפרדת שיוצאת מהמצבר. אותה צמה יכולה לשמש גם לצרכנים שלפני סוויץ, אבל שכל הפיצולים וההפרדות יהיו על צמה אחת אקסטרנית, ולא על חיווטיםשל הרכב עצמו.
מספיקה צריכת זרם או התנגדות שונה במעט ממה שמחשב הרכב מכיר על מעגל מסוים, כדי להכניס אותו ללימפ מוד. זה יכול להיות מהצרכן שהוספנו, או מקורוזיה שהתפתחה אחרי עשור של שימוש, על חוט שהבידוד שלו נפגם במהלך התקנה.
אצלי בארגז הטנדר יש תיבת פיוזים לכל צרכני הטיול שאינם צרכנים מקוריים מהרכב.
טרום המצבר הכפול, התיבה חוברה למצבר הראשי עם כבל בריא של 10ממ״ר בתוך שרוול הגנה, לאורך השילדה עד לארגז.
לאחר הוספת מצבר, הכבל נותב מחדש מהמצבר צרכנים.
בארגז יש יציאות לצרכנים עם פיוזים מתאימים לכל צרכן (מקרר, תאורת מחנה, שקעי הטענה לטלפונים וכו׳).
העקרון הוא שמרגע כיבוי המנוע, אין צריכה ממצבר ההנעה.
אין ממסר לתאורת לד חניון (תורן) שמחוברת בארגז.
יש מממסר להפעלת לדים כפנסי חזית נוספים, וכאלו המופנים אחורה, אבל הם מופעלים רק בנסיעה עם מנוע עובד.
בגדול בגדול:
אין בעיה למשוך 2 קופסאות פיוזים אחת לאחורה ואחת לקדימה.
הקופסא שצריכה להיות אחריי סוויץ' צריכה שבקו הפלוס שלה יהיה ממסר שמתאים להחזיק את כל הצרכנים שאמורים לצאת ממנה. לאותו ממסר נותנים פלוס אחריי סוויץ'. בסיקס יש בקופסאת הפיוזים הכנות למשיכת פלוס אחריי סוויץ' (באמפרז' נמוך - לריליי לא לצרכן). אני מאמין שגם בסופה יש.
בנטגע לפאנל שליטה, המלצתי הימה היא לקנות פאנל מוכן שמגיע עם כל החיווט והממסרים מובנים. לאותו פאנל נותנים פלוס ומינוס ראשי, אךיו מחברים את כל הצרכנים, וממנו יוצאת קופסא עם מתגים עם חיבור מוכן. זה ממש מפשט את כל התהליך וחוסך מלא מקום וזמן.
לדוגמא:
Auxbeam 6 Gang Switch Panel GC60 Universal Circuit Control Relay System Automatic Dimmable LED Switch Pod Touch Control Panel Switch Relay Box for Car Truck Pickup Boat UTV SUV-Green, 2 Year Warranty https://a.co/d/dKhqlhG