השכלתי.
Printable View
מאיפה התשובות האלה...????..
סופה 3??
דיזל ולא בנזין.
4X4 לא קבוע. בטראנספר יש גם 2X4
סקירה של בדיוק מה שנשאל:
http://www.jeepolog.com/forums/conte...99%D7%95%D7%A8
http://www.jeepolog.com/forums/attac...7&d=1343113363
הסקירה מעולה! אבל זה לא הדגם שיש כרגע ביחידה. מה שיש ברימון זו סופה 3 עם בודי מקורי, רק בלי דלתות וקצת שיפורים במתלים ובהינעים. אז רציתי לדעת איזה שינויים ערכו עליה בדיוק?
מה שבסוף נמסר לצבא הוא עם צמיגים 33 ויחסי העברה מתאימים ובלי כל השינויים במרכב.
במאמר מוסגר... הורדת דלתות ושמירה על המרכב זה לא הכי כיף מבחינת מערבולות אבק בתוך הכלי...
אסף.
זה לא, אבל שתיהן הנעה אחורחת בנסיעת כביש
באף סופה (1,2,3) אין 4X4 קבוע לכביש בתצורה המקורית.
מה זה בדיוק מסילה משותפת? זה רק במנועי דיזל? מה היתרונות?
מה זה סרן דנה? ומה אומרים המספרים?
מסילה משותפת זו טכנולוגיה של הזרקת דיזל שבה יש לחץ גבוה במעין צינור שממנו ניזונים כל המזרקים, ובפיקוד אלקטרוני נפתח כל מזרק (בד"כ כמה פעמים במהלך מחזור השריפה). זה יעיל יותר, שקט יותר, חסכוני יותר אבל דורש מחשב, חיישנים ורכיבים יקרים ועדינים יותר.
סרן דנה זה סרן מתוצרת חברת DANA האמריקאית, ככלל מספר יותר "גבוה" משמעו סרן חזק יותר שמיועד למשקל גבוה יותר.
מה ההבדל בין זאב 1 לזאב 2? למה זאב 2 שוקל כמעט טון יותר? והחליפו לו מנוע או שיפרו משהו? כי הוא נשמע יותר חזק מ1.. ומה אפשר לעשות אם בלם היד( רגל ) לא מחזיק את הרכב? יש דרך לחזק אותו?
בעיקר הצמיגים. והסידור הפנימי. והייעוד. ועוד כמה שינויים שהיו מחויבים כתוצאה מהצמיגים, או שקרו כי הבסיס פורד של ה2 חדש יותר.
אם בלם היד לא מחזיק את הרכב, לך לסדנה הקרובה שישלחו אותך למוסך ויתקנו אותו. לגעת במשהו ברכב הזה זו עברה על כל כך הרבה חוקים, בטח במערכת הבלמים, לא שווה את זה.
סליחה אם זה לא המקום. אני לא יודע איפה לשאול את זה, מי יכול להסביר לי על יחידת 551?
אף אחד. לא כאן לפחות. תשאל במערכת הצבאית, והתשובות שאתה לא מקבל, הן אלו שאתה לא צריך...
סבבה, אז לא משנה. מה הדגם האזרחי של 'רגב'? ומה של ה'דוד'? ראיתי שהרגב יותר ארוך
דוד בנוי על דיפנדר 110 בוודאות. רגב לדעתי גם, אם כי אולי על 130? אני לא חושב, אבל חכה לתשובה וודאית.
רגב בנוי על דיפנדר 110 וכמעט זהה לו לחלוטין, למעט מ.טי"ם ולפעמים מעט שינויים במושבים מאחורה.
שניהם על בסיס 110.
אסף.
אבל רגב יותר ארוך מהדוד. אז איך שניהם על אותה שלדה? ומה זה מ.טי'ם?
השלדה אותה שלדה. רק המרכב קצר יותר.
אסף.
יש מדריך לתיבות העברה? כי המדריך היחיד של ג'יפולוג שמצאתי, לא שלם.
מה אתה רוצה לדעת? אתה בטח מדבר על תפעול, וזה מצד אחד די אינדיבידואלי לכל רכב, ומצד שני יש כמה סוגים עיקריים שמאוד דומים בעקרונותיהם. נסה לשאול יותר ספציפית....
ומה יקרה אם אחבר שקע מצת 12V למערכת של 24V? הוא יעביר 24 או ישרף?
פשוט שאלתי בחנויות לחלקי רכב ואמרו שהם לא יודעים. ולאף חנות לא היה שקע של 24. אז מה יקרה אם אחבר ואיפה אני יכול להשיג שקע של 24V?
תסתכל על המטען שלך, צריך להיות כתוב לכמה הוא מתאים, בדרך כלל כתוב משהו בסגנון של : 12~28 ואז זה בסדר.
אני בטעות חיברתי לV24 גרילנדת לד של V12 ושרפתי חלק מהלדים.
אני לא מדבר על המטען שמכניסים לשקע. אני מדבר על השקע עצמו שמותקן ברכב. יש משאיות שעובדות על 24V ולהן יש שקע שמקבל 24. השאלה מאיפה אני יכול להשיג כזה שקע, ואם לא, איך אני יכול לדעת ששקע של רכב רגיל יקבל גם 24 בלי להשרף?
השקע עצמו יכול לקבל 24. הכנתי לא מעט מטענים כאלה, וכוחם משקעים רגילים שנקנו סתם בחנות או באיביי.