אנגליה, שאלה מתוך סקרנות
תקופת האחזקה של הפאגרו היא היום? או בעברך?
Printable View
אנגליה, שאלה מתוך סקרנות
תקופת האחזקה של הפאגרו היא היום? או בעברך?
הפגארו כמו גם הדיפנדר- בעבר
שוב ושוב טוחנים (עד דק) את נושא האמינות של הדיפנדר. אין ספק שרמת החומרים אינה משתווה לרכב יפני מודרני וגם "מערכות" החשמל אינם ברמה דומה (תודות ל "לוקס" נסיל האופל).
אבל.....
כמות התקלות המשביתות (שזה מה שמעניין באמת) אינו שונה מניסיוני והבנתי מכל יפני.
לסיכום, אם אתה יכול לחיות בשלום עם תקלות קטנות (לפעמים מעצבנות) תמצא בדיפנדר בן לוויה ראוי.
מלכת אנגליה נוסעת רק בריינג חדש.
מנסיוני כמות התקלות המשביתות שונה מאד לרעת לנדרובר כמשפחה.
זה מתחיל ברכבת מכנית באיכות לא מזהירה שקצת חלשה על הרכב, עם איכות הרכבה מחפירה.
שני אלמנטים ששונים מהותית מהתפיסה של רכבים יפניים בהם בהרבה מקרים מכלולים חזקים ביחס להספק הרכב מול יצרנים אחרים.
קח את סוגיית הציריות האומללות של הדיפנדר:
כל טנדר יפני ממוצע נהנה מסרנים חזקים ביחס לזיפטנדר, שהמשקל הכולל שלו הוא כטון מעליהם.
לא רק שיש לך מכלול חלק יותר, מצפים ממנו לעבוד קשה יותר, מה הפלא שהוא קורס?
וזה נכון לעל מיני באגים שאולי לא השביתו אותך לגמרי, אבל מתרחשים, וגורמים למור״ק מצטבר של ״איך הדיפנדר הגיבור סיים את המסלול ונסע הביתה עם אזיקון שמחזיק את הציפלינג״..
אז ברכב יפני, זה קורה הרבה פחות.
וכן,
יש מי שלא סובלים רכב עם תקלות קטנות אינסופיות.
דיפנדר ,,חרא אוטו,,הנדסת אנוש של אנגלי שיכור,,כל הזמן מטפטף,,תקלות מכל סוג,,,בקיצור בלתי אמין בעליל,,,
אבל מה,,,,(: נוסע גם אחרי שכל השאר החזירו נשמתם !!
נ.ב. תמצאו אחד (ארוך) למכירה !!!!!!!
שבת שלום
הבחור עם ה4ראנר הידני נעלם, לא משיב להודעות ובכלל איננו. אני עובר פאזה. בקרוב תיפול החלטה. דיפנדרים במצב נורמלי במחיר נורמלי אין. פגשתי בררמות ברמת הגולן 90 מדוגם שמור מתלים נעילות בודי יפה TDI כמו שאני מחפש, אבל הבחור חי בסרט רציני עם 80 אלף ₪ שהוא מבקש על האוטו. אז אכן רכב מושקע ומדוגם אבל... כולה דיפנדר. בסכום הזה יש הרבה יותר טוב.
אני כבר די מגובש ומן הסתם המועד להחליט לא רחוק.
שבוע טוב ותודה לכל המסייעים. אני מעריך את זה. חן חן.
רוצה ריינג' 2001 עם מנוע שצריך שיפוץ ראשים?
נעילה, קפיצי אויר, קומפרסור שמנפח גלגלי "33 מאפס לשלושים, בכלום זמן (וגם מפעיל את כל הכלים הפנאומטיים, כשצריך.. וצריך), מהלך אדיר... הכל עובד... כשהוא רוצה (אצולה..).
סבלנות. עכשיו בדיוק מצאנו אחלה 90 המחיר מאוד אטרקטיבי. היה צריך קצת יד אוהבת ויישור קו קטן על מנת שיתאפס.
סבלנות...עכשיו כל הלוחות ריקים. מקס תמתין לקיץ.
יאללה.
תפסיק להתלהב.
הבחור בוכה על מליון תקלות ולוקח ספייר רק משאבת דלק... נו, זה רציני?
מילא היה לוקח ציריות או דפרנציאל קומפלט או מחשב ניהול או טלפון לוויני (באמת למקרה שנתקע איזה יותר ממטר לתוך השטח, כשאין קליטה)...
משאבת דלק? זה מה שיפתור לו את בעיות הלנדרובר שנתקע?
אני...
אף פעם לא היתה לי בעייה עם חלונות שנתקעים - הם עולים ויורדים מתי שהם רוצים. כל מה שצריך לעשות זה לתאם את המועד שאני רוצה שיירד/יעלה, עם הרצון של הריינג'.
וצ'ק-אינג'ן - בחיים לא נדלק.. אחרי שלקחתי את הנורה שלו והעברתי למקום של חיווי ה- LOW, שנשרפה.
ומה הוא רוצה בכלל מדלת תא המטען? אז משתפשפת קצת באחת הפינות.. בשביל זה לכוון?
סתם קשקשן.
הוא לוקח משאבת דלק ספייר אחרי ששדרג ציריות ומכלולים..
ותודה שהוא כותב יפה.
לא כותב יפה ולא נעליים.
מתנצל שהוא אוהב את הריינג' שלו (ועוד RRC... אפילו לא P38A... בעיות יש לו? שינסה להיות בעלים של P38), זה מה שהוא עושה.
- - - Updated - - -
ודרך אגב.
התנהלות אופינית לבעלי האצילות האנגלית - ההכחשה וההימור.
מכיר את זה. הייתי שם - מודע לבעיות אבל... מקווה - נאיביות מטופשת.
אם כבר שידרג את זה ועשה את ההוא וחושד שמה שיתקע אותו זו המשאבה... מה אתה מחכה , דביל?
למה אתה לוקח משאבה ספייר "כולל הצמה"?
תחליף מראש את המשאבה (לאמריקאית) ותפסיק לילל..
הוא אמריקאי..
לדעתי מי שמתלבט בין דיפנדר לרכב אחר...אז עדיף כנראה שיבחר באחר
עזוב אותך...
כבר אמרתי בשירשור של "הגולה" - האמריקאים האלה.. כולם קוקיות... בלי קשר לריינג' רובר..