אם בדגם החדש ה ESP אכן עושה את מה שמצפים ממנו, כלומר מדמה נעילות ק+א, לא נראה לי שתהיה בעיה לכבוש את משלט 21 ישר מרחוב המסגר.
Printable View
עובדתית - הג'ימני הידני יותר זריז ומרגיש יותר חי מהאוטומט. גם הגיר הידני פחות מסוכן כלכלית מהגיר האוטומט.
עד כאן אין ויכוח, היות וזה עובדות.
אני חושב שאתם צודקים בכל הנוגע לתופעת העדר, אך במקרה של הג'ימני הידני קצת פספסתם..
דווקא רוב העדר הולך על האוטומט...פשוט כי הרוב עצלנים לנהוג בידני.
אני לא טוען שהידני יותר טוב מהאוטומט, ואפילו להפך, כמו שמוני טוען - הידני יותר קשה להתנהלות במיוחד בשטח טכני, בעקבות המחסור במומנט מה"מנוע" הקטן שיש לג'ימני.
מה שכן - בגרסא הידנית את הסיכון של הגיר האוטומט, וזו לא שאלה של האם יידרש תיקון לגיר אלא מתי.
בנוגע למחיר המאמיר של הגרסא הידנית - גם אני חושב שהוא מוגזם, ואף ייעצתי לחבר לא לקנות רכב מסוים במחיר שגבוה משמעותית מהמחירון בטענה שזה פשוט לא שווה.
אז אל ישר תקפצו ותגידו העדר טועה וזו תופעת העדר.
אין עדר בנוגע לידני, יש שוק שדורש כמות מסוימת של ג'ימני ידניים, ויש כמות מסוימת גדולה יותר של מתעניינים.
הבעיה היא שרוב הג'ימנים הידניים הם יוצאי השכרה או משהו בסגנון ועם ק"מ גבוה מאוד, ולכן ג'ימנים ידניים טובים הם מצרך נדיר.
אח יקר,
דבר ראשון, אף אחד לא אומר שהעדר טועה. אבל בהחלט יש פה תופעת עדר, ובמילים שלך, "עד כאן אין ויכוח, היות וזה עובדות".
ועם כל שאר הדברים שאמרת, אני מסכים.
הבחור שאל למה המחיר גבוה, ואנחנו מנסים להסביר.
אתה יודע כמה סבלנות צריך כדי למצוא משהו טוב, וצריך גם להיות מאוד זריז על ההדק כדי לקנות ידני לפני שהוא נמחק מהלוחות השונים.
ממש כמו למצוא אישה טובה
כן, אבל להיות מהיר על ההדק עם אשה, אני לא בטוח שזה הדבר הנכון לעשות. :cool:
אני חייב לשאול:
למה כולם מזכירים פה את משלט 21 כאימת הג׳ימני?
אני יכול בטוח ש׳ימני יכול לדלג את המשלט גם סטנדרטי .
אולי לא בהצלבות הכי קשות ומהצד של הבולדרים אבל שם גם טויוטות משופרות יכולות להיתקע.
אני עברתי עם דיהטסו פרוזה עם צמיגי כביש וגובה רגיל את המשלט בלי לעקוף על השבילים משמאל לעליה.
לג׳ימני יש כמה וכמה יתרונות על הדיהטסו....
למה כולם? רק ילדים...