אוי ברנרד, לכבוד הסופה לפחות יש בול.
לכבוד הריינג' רובר?..... מצאתי רק את זה:
קובץ מצורף 94787
Printable View
אוי ברנרד, לכבוד הסופה לפחות יש בול.
לכבוד הריינג' רובר?..... מצאתי רק את זה:
קובץ מצורף 94787
בשביל הריינג׳ יש אימייל או מגרסה
כמה הצחקת אותי...
כאילו, לאהוב ריינג' זה כבר סוג של סטייה (ואני לא אוהב. אני פשוט תקוע איתו... הכל בגלל חנוך) אבל זה כבר לקחת את זה "לשלב הבא"..
מצד שני...
אולי זה סוג של אילוץ.
אין אף רכב אחר שניתן "להוריד אותו", על מתליו, בכדי שיאפשר את מימוש אהבתו של הבחור...
אני לא יודע מי שם את העיגול השחור, שמונע מאיתנו את הפרטים הטכניים שאולי יכולים לספק הסבר (נמרוד...) אבל אם אני עוצם את העיניים ומדמיין (איכס... אבל לטובת הכלל), אני יכול "לראות" קו ישר שמאפשר את הפעילות היזומה הזו, באופן די... מתקבל על הדעת, לגבר מצויי, בתנוחה המסויימת הזו..
ובכלל, אם זה הריינג' שלו... זה רק נראה שהוא מז&**% את הריינג'... זה בעצם הפוך לגמרי.
יוסי..
אם אתה חושב ששנים של ריינג' לא משפיעים... אתה נאיבי לגילך.
אתה נעשה ציני וממורמר ויש לך קמטים כאלה... למרות שבחיים לא עישנת.
והלב לא במצב "מי יודע כמה".
ואתה לוקח תרופות לטיפול באולקוס, כטיפול מונע.
ותרופות להורדת לחץ הדם כבר לא עוזרות.
ובשלב כלשהו, אתה מתחיל לקחת כדורים ממריצים, שיוציאו אותך מהאפטיות לחיים.
והציפיות שלך מהחיים בכלל... נעלמות - אתה כבר לא ממש נוסע באוטו. אתה יורד כדי להניע ומסתפק בזה שנדלקות הנוריות בשלב I של הסוויץ'.. ואח"כ מסתפק רק בלהסתכל על המפתח (אפילו בלי ללחוץ על הכפתור ששולף את המפתח... שלא להתאכזב..).
והסטייקים פה, בהחלט מקצרים את החיים אבל מעלים חיוך עם כל ביס... אפילו אצל הצימחוניים (ההיא לא מתה סתם בשביל מרק עצם... מישהו אשכרה נהנה).
והויסקי... טוב, אני לא שותה ויסקי - תפסת אותי בזה... אני לא מושלם... כמעט אבל לא..
ועם כל זאת, כשאני שומע מישהו מהלל את הסופה 1992... יוצא לי פחחחח קטן כזה... בלי שליטה כמעט.
נו באמת
להודות על האמת אני מתגעגע לסטייקים של טוסון אריזונה ואפילו אגזים ואמר שגם למזללות הסטייקים הקנדיות(טוב שם גרתי)
לגבי הריינג'?עד שנופלת לי הזדמנות להקניט אתה שובר לי אותה?
מגיל 12 אני עם הג'יפים-חינוך בכח היה לי אבא שרוט--ועוד יש לי ג'יפ 42 של "מצ'בוקס" מתחילת שנות ה 60--ולהיות כן איתך,בביקורי בממלכה המאוחדת בביתו של הדוד בלב האי ,הועמד לרשותי ריינג'רובר עוד לפני שידעו מה זה בארץ(חוץ מיחידות המודיעין כמובן)
ואל תתחיל איתי עם זכרון -זה לא נחמד בכלל הכיוון שלנו,
ועדיין
כל ג'יפ הוא יפה ואפילו הלנדרובר שהיה לי(פליט מלחמת ששת הימים ששהה בחיל האוויר ויצא למכרז ב-1982)היה יפה תואר רק תמיד נזל ונזל ונזל
הוא נזל בגלל שמישהו לא טיפלו בו כמו שצריך!!!!
הריינג' שלי לא נזל אף פעם וגם לא נוזל (הוא גם לא נוסע אבל זה סיפור אחר..).
וחוץ מזה... הוא, לנדרובר, בכלל לא נוזל - הוא מסמן טריטוריה...
אתם, אנשי ה-JEEP, בכלל לא מבינים את זה ומייחסים לזה איזושהי תקלה... קנה המידה שלכם ועולם המושגים שלכם... לוקים בחסר...
נו, טוף... עמחה... למה כבר אפשר לצפות... תמשיכו לרייר על סופה 92..