תגובה: פחית דלק מוצק, מי מכיר?
אין כמו בנזיניה, גם לטיולים ברגל, עם ציוד על הגב , בגובה או כל צורה אחרת. את ה 100-200 גרם האלו אפשר לחסוך ע"י שימוש בכלים- קומקום, כוסות, כלי קפה תה וסוכר קטנים וקלים יותר. לטעמי החסכון במשקל זניח לעומת תפוקת החום והעמידות ברוח, שהן נמוכות משמעותית.
תודה על ההצעה בועז אבל אם אני אכניס עוד גזייה אחת הבייתה אישתי תהרוג אותי, מה גם שאין כרגע שום בירה מוכנה - יש בתא תסיסיה לאגר שיהיה מוכן עוד חודש.
המתקן שבתמונה מוגן מרוח. בשביל להכין לשלושה אנשים מגדרה עם קבנוס ותה לא צריך בנזינייה. וגם הגבהים בארץ הם זניחים לנושא. מחר ב"ה תמונות מהשטח.
מה שטוב לך.
ההצעה שלי פתוחה עד שאמצא לבנזיניה בית חם.
היא עוד בשקית של הדואר כבר שנה אז לא בוער
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מה שטוב לך.
ההצעה שלי פתוחה עד שאמצא לבנזיניה בית חם.
היא עוד בשקית של הדואר כבר שנה אז לא בוער
אם אלירן לא רוצה אני רוצה...
קילו קפה מאבו גוש + כנאפה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אני מתחיל להתייאש... אלכוהול 70 אחוז פשוט לא נדלק. הכהולייה אמורה לעבוד עם כל דבר מעל 55 אחוז.
הכנתי כמה כוהליות בדיוק לפי ההוראות בסרטון. עובד נפלא עם אלכוהול רפואי 70%, רק שצריך להדליק לפי ההוראות, כלומר לצקת מעט אלכוהול למגש התחתון ולהבעיר, ורק כשהחומר בפנים מתחיל לרתוח, אז זה מתחיל לעבוד.
כ"כ התלהבתי שבשביל הסקרנות, האמת המדעית ולמען הדורות הבאים, החלטתי ברוב טיפשותי לנסות גם עם נוזל הדלקה למנגל.
מזגתי מעט (מעט!) חומר פנימה וגם למגש.
ההתחלה היתה אכזבה גדולה, בקושי זז.
אבל כשהעסק התחיל להתחמם באמת, זה יצא משליטה: בומים, להבות, סילוני אש מהקדחים שאתה לא מאמין שיכול לצאת מדבר כזה קטן.
הפכתי על זה סיר ריק שהכנתי מבעוד מועד לפני שכל הבית עלה בלהבות, וזה כבה.
שרדתי בשביל להגיד לכם: אל תנסו את זה בבית!
רק אלכוהול!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
ברור, אין כוונה להרתיח מים, הייעוד הוא לבשל אורז, שעועית מקופסת שימורים, מנות להכנה מהירה וכו. ל1-2 אנשים.
המוצר מיועד למטרה מסויימת, לשמור על חום, זה לא מיועד לבישול וגם של מנות (מאד)קטנות, העוצמה שלו נמוכה בהתאם ליעד השימוש.