אני באמת לא יודע איך יידעו מי אני. שילמתי בכרטיס אשראי נטען מה דואר (ישראל) וזהו. לא רצו שום פרט אחר.
Printable View
אני באמת לא יודע איך יידעו מי אני. שילמתי בכרטיס אשראי נטען מה דואר (ישראל) וזהו. לא רצו שום פרט אחר.
מה, אין כתובת של לקוח הכבלים?
בכתובת אין פרטים של השוכר?
אבל בסכומים כאלה, לא הייתי דואג יותר מידי... תלך לאיבוד במערכת...
איזה פרטים? שכ"ד שילמתי במזומן. לא חושב שיש לבעלי הדירה את הכתובת שלי בארץ בכלל. טלפונים זה פריפייד מטי מובייל. כ. אשראי זה נטען מהדואר. חוץ מזה, מה שאני הייתי חייב להם זה כמו הפיקדון. זה שהם לא באולאסוף את המכשיר וויפיי בזמן שקבענו זו בעיה שלהם.
ברנרד,
שים לב על מה אתה מתלונן,
אתה מנסה להשוות עלויות בין ארה'ב וישראל,
כמה אנטנות ומגברים צריך בארה'ב לעומת ישראל?
כמה עובדי שרות לקוחות?
כמה חנויות ועובדים?
כמה טכנאים, מתקינים, מנהלים?
כמה וכמה וכמה
ואתה מתלונן על הבדלים בעשרות דולרים בודדים לעומת השקעה בתשתית בסדר גודל של פי מאה לפחות.
אבל יש גם פי מאה יותר לקוחות
לא פי מאה לקוחות, ....
יש הרבה יותר מתחרים סליולריים וכמות יותר קטנה של לקוחות סליולריים לקפיטה. ובכלל, אני מכיר הרבה שמעדיפים דינוזאורים ומשלמים פחות מ$25 לחודש בלי גלישה כמובן. שלא לדבר על כול מני יוצאים מהכלל שמסרבים להחזיק בטלפון סליולרי. וממש לא חסר כאלה במגזר ה BABY BOOMERS
טוב שחס וחלילה לא יגלו את ה מעבדת מת' שלהם...חחח
במקום לקטר בואו נשווה את העלות בארה'ב לעלות ב2 מדינות גדולות אחרות, קנדה ורוסיה
בקנדה העלות היא יותר מפי 2, אין בלתי מוגבל אבל אם נבחר חבילה של 2000 דקות בחודש, SMS ןDATA בלי הגבלה (עד 2 GIG) נשלם $100 בחודש
ברוסיה זה בכלל הפקרות, אומנם שיחות בתוך העיר די זולות, שיחה מחוץ לעיר עולה בין 20C ל50C לדקה, אם אתה נמצא מחוץ לעיר שלך זה עולה הרבה יותר, SMS יכולים לעלות 50C וכולו (C= סנט מאית $)
לדעתי זה לא רע בכלל.
מה זה חזירות אתה שואל?
למשל כשחברה שחיה על זיכיון נדיב מהמדינה מחליטה לפטר מאות עובדים אבל מחזיקה מנכל כושל שמרוויח לבדו כמו כמה מאות עובדים זו חזירות.
כשבנק מפטר מאות עובדים בשביל לשלם שכר של מאות לצמרת ההנהלה זו חזירות.
פעם חשבתי שקפיטליזם זה פתרון מצויין ואני עוד זוכר את ההתנהלות הסוציאליסטית המיגעת בארץ.
כיום אחרי כמה שנים של עבודה אני מעדיף את הסוציאליזים על פני החזירים.
עדיף הרבה עובדים מאוגדים על פני אותם מסכנים שהחזירים רומסים ברגל גסה.
עובדות רבותי, עובדות...
צפיפות האוכלוסיה בישראל 376 תושבים/קמ"ר
בארה"ב - 34 תושבים/קמ"ר
הבדל קטן...
המשמעות: בשביל לתת את אותה איכות כיסוי לכל התושבים , בארה"ב צריך להשקיע פי 11 מאשר בישראל, פר לקוח!
זו הסיבה היסודית לזה שתקשורת סלולארית זולה מאד בישראל, וזו סיבה גיאוגרפית-פיזיקלית לגמרי. "מהפך כחלון" התאפשר בגלל שחברות הסלולר בישראל גמרו לבנות את התשתית. סיימו את הפיתוח ועכשיו הם רק מתחזקות, וזה בניגוד להשקעות הגדולות שנדרשות בפיתוח בארה"ב עוד הרבה, הרבה שנים.
קיבלתי הרגע הצעה מאורנג' -
שנה וחצי ב 49 שקל לחודש. שיחות וסמס לא מוגבל. MMS בעלות של 60 אג', 6 ג'יגה גלישה. אם חורגים מהם בין 6 ל 7 ג'יגה אז תוספת של 10 שקל, אם חורגים בין 7 ל 8 ג'יגה - עוד 10 שקל.
אחרי 18 חודשים עלות התכנית 59 שח לכל החיים.
אין התחייבות.
חודש ראשון ושליח עם סים - חינם.
כן, כבר אמרתי - כולנו חכמים ולכולנו יש פתרונות.
במיוחד לבועז, שפתאום, באביב חייו הפך לקומוניסט... אה, סליחה. סוציאליסט.
אבל באותה נשימה, יוצא נגד עובדי המדינה, שהם ליבו של כל ממשל סוציאליסטי/קומוניסטי.
חברה צריכה להרוויח.
מנהל טוב עולה כסף.
אני לא מכיר מנהל, נכשל ככל שיהיה, שמטרתו היא לרפד את כיסו על חשבון החברה.
כל אחד עושה כמיטב יכולתו ויש טובים ויש גרועים והטובים... עולים כסף..
אבל לא בארץ - בארץ כל המנהלים המוכשרים הם זולים ומי שמקבל יותר הוא מושחת ומי שמעז לפטר, הוא רע..
אם אתה כ"כ "לטובת הכלל" בו נשלם יותר בסלולאר ואז החברה תרוויח גם בלי מנכ"ל "טוב" ואז לא נפטר מאות עובדים - בוא נכסה על חוסר יכולתו של המנכ"ל (ונספוג את שכרו, לטובת העובדים.. בנינו, אם מתגייסים לעניין 3 מליון לקוחות, זה לא יוצא יותר מידי..
נמרוד.
לתחזק מערכת אנטנות ומשדרים צפופה, עד כמה שאני זוכר מהתלונות על "זיהום" האויר בקרינה וכו' והדרישה להוריד את הספק המשדרים, עולה יותר מאשר מערכת בעלת הספקים גבוהים שמשדרת/קולטת למרחקים גדולים.
דבר שני, אתה עושה "חשבון פשוט" של שטח לעומת מספר תושבים - זה לא עובד כך.
הכיסויי הוא לא שווה בכל מקום ובערים, שם יש צפיפות גדולה יותר יש יותר משדרים (ואחרים) ובמקומות "נטושים" יש אחד או שניים "חזקים" וזה זול יותר.
חוץ מזה - ברור שלעניין מספר הלקוחות, יש השפעה על המחיר.
וציינתי, אין לי כוח אם זה פה או בשירשור ההוא, שיש חבילות של 3G ואפילו 2G שעולות גרושים. ציינתי בפירוש. יש פתרון "טלפוני" למי שמעדיך לשלם בזול ופתרון "אינטרנטי" על ידי נקודות WiFi, בכל מיני מקומות.
אני לא "מתעסק" ב"להסתדר" ולהתחכם. אני לוקח חבילת טלפון+DATA, כמו רוב האנשים, ואת זה משווה - ישראל מול ארה"ב..
ודבר אחרון...
זה בכלל לא משנה למה.
אני מציין את ההבדלים, והסיבה להבדלים בכלל לא חשובה.
למי שחושב שפה הכל יותר טוב ומה שהכי חשוב זה "מחיר המלקי" - הנה. לא הכל יותר טוב ולא הכל יותר זול ויש דברים שעולים פה יותר ולמי שמשלם, זה לא יותר מידי חשוב למה...
אני בטוח שהכל עם סיבות מצויינות (או שגם המנכ"ל בארה"ב הוא גרוע ומושחת ובגלל זה הסלולאר עולה יותר) אבל אני בכלל לא נכנס לזה.
פה, בארה"ב, הכבלים והסלולאר עולים הרבה יותר מאשר בישראל... מהסיבות הכי טובות... אבל עולה יותר.
ודבר אחרון אחרון..
לא עדיף להעביר את הדיון הזה לשירשור ההוא - פשוט קל יותר לעקוב:rolleyes: