פותח השרשור,תתחדש!
בדקת בראסטה מה עלות המיגונים לא דרך החברה? מה עם לקנות את המיגונים ו להתקין במוסך נפרד או אפילו לבד ? מה זה מיגון שחור לטמבון ב2000 שקל?
תודה
Printable View
פותח השרשור,תתחדש!
בדקת בראסטה מה עלות המיגונים לא דרך החברה? מה עם לקנות את המיגונים ו להתקין במוסך נפרד או אפילו לבד ? מה זה מיגון שחור לטמבון ב2000 שקל?
תודה
ומה עם לבוא לקחת עם כל המיגונים שהותקנו עי היבואן בלי קשקושים בלי טענות ובלי להתרוצץ
כתבה מצולמת בנושא :
http://reshet.tv/Shows/your_family_H...klist,237740//
אני חושב שהשוואה בין הלנדקורזר לדאסטר לא נוכנה מאוד סיבה
אני לדוגמא הייתי בעלים גאה של רכבי 4X4 אמיתיים עד אשר קיבלתי רכב מהעבודה
ואז הוא הפך להיות רכב שני ואז האישה התחילה לנסוע הרבה וזה כבר לא היה כלכלי בגלל הצריכת דלק
והוא הפך לרכב רק לטיולים ואז התחילו התקלות כי הוא בקושי נסע
והיה עדיף למכור
וזה יכול לתת פיתרון גם לחזור לטייל וגם להחזיק כרכב יום יום
נכון הוא לא יהיה הדסקברי אף פעם אבל עדיך על 1600 אוטומט
אני רק שאלה..קראתי רק חלק מהתגובות והבנתי מפה שיש לסובארו VX הילוך כחזה באמת נכון כי לפני כמה זמן בא איתי חבר לדיונה באשדוד ויש לו כח כמו לסוס מת הוא לא סוחב את עצמו
לגרסה הידנית בלבד יש הילוך כוח, אבל הוא די ארוך. 1.4+-, אם אני זוכר נכון. אל תתפוס אותי במילה.
עכשיו חודש אחרי שיש לך את הרכב
אתה עדיין יכול להמליץ?
ממליץ ועוד איך. אתמול נאלצתי לנסוע אתו ב 04:00 בבוקר בשלג בירושלים, כ 15ק"מ, כשהצירים היו בחלקם מפונים חלקית ובחלקם לא מפונים כלל, בערך 20 עד 25 ס"מ שלג להערכתי. אני והנוסעים כל הזמן היינו בדפיקות לב שהסתיימו בשאגות התפעלות. הרכב היה ענק.
לא נהגתי על הרכב, אך מתגורר באירופה כבר כמה שנים, למשטרה יש לאנד קרוזרים\פולקסווגן טייגון והרבה מאוד דאצה דאסטר, הרכב נמצא בה בכול מקום, אין מחלות, ואפילו ראיתי כמה נוסעים בתנאי שלג של חצי מטר, במקומות שרכבים אחרים התחפרו (בגלל נהגים גרועים), בגדול כול עוד הנהג יודע מה הוא עושה הרכב הזה יעבור בכול מקום, ולא יעשה צרות, בדיוק כמו לנאדקרוזר וכול אליל 4x4 אחר שתביאו, הדבר היחידי שלא יהיה זה סיבובי ראשים או פוזה.
וכנראה שזה חשוב, כי היום 99% מאנשים קונים רכב לפי הפוזה והסטטוס, בעייני זה לא שווה את זה, רכב זה כלי עבודה, שלוקח אותי מנקודה א' לב'. אחרי כמה שנים הוא מתבלה, והופך למפלצת מוצצת, אז למה לעזאל להשקיע סכומים מטורפים על כלי עבודה שגם ככה עוד כמה שנים יימכר לפריאר שיסכים לשלם.
וזאתי נקודת מבטי לאנשים הממוצעים, אם אתה הבן של תשובה או דנקר ויש לך מילארדים, תקנה G-CLASS ותעלה איתו את וורדית ב150 קמ"ש לפחות, מה אכפת לך, תחזור עם מונית אקספרס לווילה בקיסריה ותזמין טלפונית אחד חדש.
הי . גם אני מעוניין לרכוש את הרכב. 4X4 . איך הוא ? יצא לך לטייל איתו בשטח כבר? ובעיר איך הוא מתנהג? צריכת דלק?.
יש לך תמונה לראות איך הוא יצא אחרי התוספות?
עשית תוספות שטח + ספורט?
האם שידרגת אותו בעוד משהו ?
תודה