תגובה: העברת הילוכים ברכב חדש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shaypaj
כדאי שתשים קצת טחינה שלא יהיה יבש כי מכרו לך חרטה בפיתה שעלתה לך לא מעט... אם "טעים" לך אז תחכה אם לא אז אני אישית הייתי מחזיר את הרכב.
אני לא נתקלתי בתופעה כזאת שהיא קבועה גם לא בטנדרים של עבודה שהיו שבורים לגמרי ובכלל במכוניות חדשות ופרטיות. והתשובות שקיבלת נשמע כמו משפטים מסרט בורקס...
היית מחזיר את הרכב?
אתה לא יכול. גם בתקלות (בהנחה שזאת תקלה) הרבה יותר גדולות.
וחוץ מזה, לאט לאט חברים, לנשום עמוק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
4by4
אני זוכר שאבא שלי היה מביא מכוניות אספנות (אבל לא הקטע המגניב והקלאסי) עם גיר ידני. ובחיים, גם במכוניות הענתיקות האלו, לא היה בעיה להעביר הילוכים או לשלב לרברס.
אז המלצה שלי זה שתמתין לתשובת הכסת"ח של המנהל הטכני או איך שלא קוראים לו. ואחרי שהוא גם יערבב אותך,
תשלח להם מכתב מעו"ד. כל מה שאתה צריך זה מכתב ותאמין לי שהכל יסתדר ויקראו לך להחלפה/שיפוץ/תיקון/כל ווריאציה פרקטית שתתקן לך את התקלה הזאת.
אתה בטוח שהיית רוצה שמישהו שם יפתח לך ויתעסק עם הגיר?גיר חדש.
צריך להבין מה הבעיה קודם ולהמשיך משם. פתיחת הגיר זה הדבר האחרון שהייתי רוצה, אם המצב כזה גרוע אז החלפה בחדש, בתוספת פיצוי מכובד בסגנון טיפולים,פינוקים וכו.
בכל מקרה, הכל בגישה חיובית.
האמן לי, אתה לא אוצה להתחיל לשלוח מכתבי עוהד . אפשר בדכ לפתור את יופי עם גישה חיובית והגיון בריא.
עצבים או איומים לא תורמים דבר, עדיף להיות חכם, לא צודק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
דיברנו הבוקר שוב עם הנציג המוסר "תוך עשרת אלפים קילומטר גג זה יסתדר" (במסירה היה 400).
פנינו למנהל הטכני שלהם, והוא אמור לחזור אלינו...
יש כיוון למה יכולה להיות הבעיה? והפתרון? החלפת גיר קומפלט?
כמובן שכל השיחות מוקלטות...
מזל טוב
תהנו ותתחדשו.
שאלה קטנה, הרכב נמסר עם 400 קילומטר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שולץ האיום
מזל טוב
תהנו ותתחדשו.
שאלה קטנה, הרכב נמסר עם 400 קילומטר?
לא. נמסר עם 8. הכוונה הייתה שבמסירה הנציג אמר שתוך 400 ק"מ זה יעלם. הדרך הביתה לאילת סגרה את הפינה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שולץ האיום
אתה בטוח שהיית רוצה שמישהו שם יפתח לך ויתעסק עם הגיר?גיר חדש.
צריך להבין מה הבעיה קודם ולהמשיך משם. פתיחת הגיר זה הדבר האחרון שהייתי רוצה, אם המצב כזה גרוע אז החלפה בחדש, בתוספת פיצוי מכובד בסגנון טיפולים,פינוקים וכו.
בכל מקרה, הכל בגישה חיובית.
האמן לי, אתה לא אוצה להתחיל לשלוח מכתבי עוהד . אפשר בדכ לפתור את יופי עם גישה חיובית והגיון בריא.
עצבים או איומים לא תורמים דבר, עדיף להיות חכם, לא צודק
דבר ראשון ברוך הבא לישראל, היית אומר שאתה תייר היינו מתייחסים אחרת D: . עכשיו, אני יודע שאתה לא פות"ש אבל אני אתייחס להודעה שלך כאילו אתה כן - רק בשביל להעביר את הנקודה.
דבר שני, איפה אתה רואה שרשמתי לך לפתוח גיר? אמרתי לך לשלוח מכתב ותראה איך התקלה מסתדרת. מכל סיבה שהיא, בין אם זה החלפה קומלפט של מה שלא בסדר ובין אם זה תיקון.
ודבר שלישי ואחרון (שקשור לדבר הראשון). פה בישראל, אצל חברות הרכב הגדולות/שוכרים ומוסכים מורשים, שום דבר לא יטופל עם חיוכים. אם רואים שאפשר לערבב ולדרוך על לקוח זה מה שיעשו עד שיראו שהוא רציני (קרי, שיטת מצליח). אם אתה רוצה להיות נאיבי ולהאמין אחרת, מאחל לך בהצלחה (לא ציני, רציני לגמרי). אה וכמובן תשכח מכל הקטע של "פינוקים". אתה לא בספא וזה שהיית נחמד לפקידה לא ייתן לך כלום.
עכשיו, זאת רק דעתי האישית ומנסיוני האישי. מקווה שככה או ככה הכל יסתדר לך לטובה. אני בעדך כמובן..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
4by4
דבר ראשון ברוך הבא לישראל, היית אומר שאתה תייר היינו מתייחסים אחרת D: . עכשיו, אני יודע שאתה לא פות"ש אבל אני אתייחס להודעה שלך כאילו אתה כן - רק בשביל להעביר את הנקודה.
דבר שני, איפה אתה רואה שרשמתי לך לפתוח גיר? אמרתי לך לשלוח מכתב ותראה איך התקלה מסתדרת. מכל סיבה שהיא, בין אם זה החלפה קומלפט של מה שלא בסדר ובין אם זה תיקון.
ודבר שלישי ואחרון (שקשור לדבר הראשון). פה בישראל, אצל חברות הרכב הגדולות/שוכרים ומוסכים מורשים, שום דבר לא יטופל עם חיוכים. אם רואים שאפשר לערבב ולדרוך על לקוח זה מה שיעשו עד שיראו שהוא רציני (קרי, שיטת מצליח). אם אתה רוצה להיות נאיבי ולהאמין אחרת, מאחל לך בהצלחה (לא ציני, רציני לגמרי). אה וכמובן תשכח מכל הקטע של "פינוקים". אתה לא בספא וזה שהיית נחמד לפקידה לא ייתן לך כלום.
עכשיו, זאת רק דעתי האישית ומנסיוני האישי. מקווה שככה או ככה הכל יסתדר לך לטובה. אני בעדך כמובן..
חבר,
ברוך הבא לישראל מפתה אותי לפתוח איתך דיון אחר, משהו בסגנון השינוי מתחיל מתוכנו אבל עזוב, בוא ניגש לעניין:
1. להיות חיובי לא אומר להיות טיפש או נאיבי
2. מהנסיון שלי בנושא הזה, ויש לי מעט נסיון, אפשר להגיע להסדר טוב מאוד בגישה חכמה ובדכ וביצירת קשר עם בעלי תפקיד מסויימים.
3. להערכתי, שליחת מכתב מעוהד לא תשיג לך טוב יותר (במקרה הטוב) מההצעה שלי.
אבל זה בסדר, העיקר שאתה מוכן לקרב....כי כולם פה מערבבים ודורכים וגנבים, זה בסדר, אתה בלי לשים לב מתדלק את זה.
4. פינוקים - במקרה מסויים שלי, חוץ מכמה טיפולים בחינם, קיבלתי טיפול פוליש ווקס מקצועי לאחר שנתיים, כאשר לקחו והחזירו את הרכב כשהזמנתי את ההטבה.
תתקדם קצת. לא חייבים לריב עם כולם.
טוב,
הערב התקשר המנהל הטכני של אזור דרום של יפנאוטו, אחרי שהושארה אצלו פניה לשירות.
היה מאוד נחמד וענייני, הסכים שהמצב ממש לא תקין ושהמוסר דיבר שטויות, והבטיח לפתור את הבעיה.
מחר על הבוקר הרכב במוסך אחרי תיאום שלו מולם, אעדכן כשיהיה עוד מידע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
טוב,
הערב התקשר המנהל הטכני של אזור דרום של יפנאוטו, אחרי שהושארה אצלו פניה לשירות.
היה מאוד נחמד וענייני, הסכים שהמצב ממש לא תקין ושהמוסר דיבר שטויות, והבטיח לפתור את הבעיה.
מחר על הבוקר הרכב במוסך אחרי תיאום שלו מולם, אעדכן כשיהיה עוד מידע.
יפה
זה מתחיל טוב, בדרך הנכונה ובלי חליפת האיומים.
הוא שאמרתי.
בכל מקרה, חוץ מהטיפול שיוצע ומקווה שיהיה לשביעות רצונך, מגיע לך פיצוי על אי הנעימות. תבקש זאת.
בהצלחה.
נו ?
תשתף אותנו, מה נסגר ?
חשוב במיוחד לכל אלה שלבשו חליפות איומים,ניפחו את החזה,הבליטו וריד בראש, השחיזו סכינים, פנו לעוה"ד, תככנו לעלות לירושליים בשיירה, לזרוק את המפתחות בסוכנות, להתראיין לחדשות 10, להתקין שלט על האוטו - "קניתי סובארו ואכלתי אותה בגדול".
איך פתרו את הבעיה ? איזה פיצוי קיבלת ?
צודק.
כרגע לא באמת נסגר.
הבעיה תועדה אצלם, והרכב עבר להתקנת דוושות ואישור רישוי לעבודה, פשוט כי אי אפשר לדחות זאת יותר.
לכשיחזור, אם לא ישתפר, הבעיה תיפתר במוסך.
הם מודעים לבעיה, ומתועד שהרכב הגיע כך ושאין לכך שום קשר לעבודתו.