משתנים רבים קובעים את המחיר למשל סוג עץ ,צורת הבית/ מיקום תנור, איזור גאוגרפי, חימום רציף/בהפסקות ועוד הרבה .
אצלי : בית 130 מ"ר חימום חורף קר 10 קוב ( 260/300 ש"ח/קוב ) חורף לא קר 4 קוב .
עידו
Printable View
אייל, וודא שאתה מאפשר לאוויר לשטוף את השמשות. אני מקווה שהדגם שלך אכן "מצוייד ' בשטיפת אוויר.
בכול מקרה, קנה לך סכין עים להב מתחלף, ואז תוכל לנקות מהר : תחילה בסכין ואז מגבון או שניים.
אני מנקה את הזגוגית פעמים בשבוע עם מגבונים בלבד. מקפיד שלא לאפשר לעצים לעשן, אם זה קורה לתת אוויר, עדיף בעירה.
רבין
אני לא מבין איך מגיע פיח ,הכל תלוי בסוג הזכוכית ובחיסום שלה,
אני הרכבתי זכוכית של 1000 מעלות ולאחר כל שימוש אני מנגב עם מגבון ,כך שכל הפיח מתפורר.
DANI 1
מנצל את השרשור...
בדיוק קיבלתי קמין שנבנה ע״י מסגר.
בינתיים לומד להכיר אותו... אכן יש הבדל בין לחיצת הכפתור על המזגן שמאז נשאר מיותם.
שאלה קריטית
המסגר בנה לי מגירה מתחת כאשר בהתחלה חשבתי שהיא נועדה כמובן לאיסוף האפר. לאחר הפעלה הבנתי מאד מהר שהיא אטומה מלמעלה ...
המסגר הסביר שזה נועד למאכלים וכדומה אבל כך אני חייב כל פעם לסגור את הקמין כדי לפנות את האפר.
הוא הסכים לבצע חורים בגודל 10 מ״מ בתחתית הקמין מעל המגירה על מנת שהאפר יפול מטה.
השאלה האם זו הדרך הנכונה ? או שאני צריך לבקש ממנו לפעול בדרך אחרת ?
קמין צריץ להיות אטום. וודא שאתה לא פוגע באטימות.
בהחלט נכון קמין חייב להיות אטום אחרת לא עובד טוב , חורים 10 מ"מ לא מספיק צריך פתח מלא אבל המגירה חיבת להיות אטומה לכניסת אוויר .
עידו
לגזעים צריך רשת מברזל מלא מחושל בקר לפחות בחתך של 20X30 מ"מ .
האיטום של המגירה צריך להיות במסילה שלה כך שלא יכנס אוויר לתוך התנור דרך המסילה .
עידו
עם הקמיין גם ככה לא אטום אז באמת עדייף לא לגעת .
עידו