-
כשהכלה תגיע.. (סמו או סיקס)
לגבי נסיעות- אני לא נוסע הרבה בכלל, אם וכאשר אני חייב יש עוד רכב בבית
לגבי נוחות- כנ״ל
אמינות- אין שום סיבה שלא יהיה אמין, יתוחזק כהלכה, אין סיבה שישבור, שיעצור, שלא יניע.. ואם זה יקרה אז עדיף עכשיו, ולא בדרך לעבודה או כשיש אישה וילדים בעניין
לגבי סמוראי- אתה כנראה מדבר על שנתון גבוהה יותר משמע סמוראי קצר, צמיגים 235 הגבהה יחסי העברה ונעילה או 2, ואתה כבר עומד על צריכת דלק של כ 1/7, לא שונה מסיקס ורגל עדינה על הגז- ההבדל היחיד הוא בגודל (בשונה מהג׳ימני שהיה) ולדעתי זה נסבל- כי אם מוכנים לסבול את היות הסיקס אוטובוס, מקבלים רכב גדול חזק ונוח בהרבה מסמןראי קטן וצפוף, ועביר מאוד במצב כמעט מקורי. אז נכון, אני לא אמצא חניה בתל אביב בדרך לבר או הופעה- אז שחבר אחר יהיה נהג תורן
סחרור כלכלי? כלומר:
דלק- נוסע מעט, תחבורה ציבורית, אמנם רכב ראשון שלי- אבל רכב שני של הבית (ובמקסימום.. נתקין מערכת גז)
בלאי של חלקים/שבירות- יטופל בבית וצפוי להראות אמינות, הוא גם לא בנוי לעבירות מטורפת, בעיקר טיולים
טסטים- יהיה רשום כרכב נכה, עלות הטסטים היא זניחה
אם לא ציינתי משהו או שההסתכלות שלי על הדברים שגויה אשמח אם תתקן אותי
ואם כבר מערכות גז, למרות שיש כמה בארץ הבנתי שלא חוקי לקרבורטור- מה עושים עם זה?
ג׳יפ קטן עם נשמה גדולה [emoji56]
-
תגובה: כשהכלה תגיע.. (סמו או סיקס)
ההסתכלות שלך על הדברים שגויה מהיסוד. בוא ונראה:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit6009
לגבי נסיעות- אני לא נוסע הרבה בכלל, אם וכאשר אני חייב יש עוד רכב בבית
סבבה.
לגבי נוחות- כנ״ל
נניח.
אמינות- אין שום סיבה שלא יהיה אמין, יתוחזק כהלכה, אין סיבה שישבור, שיעצור, שלא יניע.. ואם זה יקרה אז עדיף עכשיו, ולא בדרך לעבודה או כשיש אישה וילדים בעניין
אין שום סיכוי שכן יהיה אמין. הוא לא היה סמל האמינות גם כשהיה חדש, אבל בוא נניח שהיה בסדר. עכשיו הוא אחרי שלושים שנות אונס קבוצתי והתעללות בלתי נתפסת. ברזלים לא שוכחים כלום. תאמין לי.
לגבי סמוראי- אתה כנראה מדבר על שנתון גבוהה יותר משמע סמוראי קצר, צמיגים 235 הגבהה יחסי העברה ונעילה או 2, ואתה כבר עומד על צריכת דלק של כ 1/7,
אני דיברתי על סמוראי סטנדרטי. לא גלגלים גדולים, לא יחסי העברה. שים קפיצים טובים ונעילה/ות וזהו. יספיק לך בהתחלה, מנסיון... אל תזלזל בגמד הרשע הזה שעושה בית ספר להרבה רכבי שטח גדולים וחזקים ממנו. בהנחה שהוא תקין ומכוון טוב, עם מכניקה וגודל גלגל מקוריים הוא יעשה בין 8 ל-10 ק"מ לליטר.
לא שונה מסיקס ורגל עדינה על הגז-
כן שונה. ושלא יספרו לך סיפורי סבתא. סיקס טוב ומכוון היטב אולי יעשה 7 ק"מ לליטר ואולי אפילו 8 בנהיגה בינעירונית מאוד עדינה. אבל הממוצע שלו תמיד ינוע סביב 5 או 5.5 ק"מ לליטר. איך שלא תסובב את זה. מי שנוסע כמו סבתא מתה עם "רגל עדינה על הגז" וסופר בדאגה כל ליטר כי אין לו כסף לעצור לתדלק ב-300 ומשהו שקלים כל 300 ק"מ, מוטב לו שמלכתחילה לא יבחר בסיקס או סופה או כל ג'יפ אחר עם מנוע בנזין גדול וצמא.
ההבדל היחיד הוא בגודל (בשונה מהג׳ימני שהיה) ולדעתי זה נסבל- כי אם מוכנים לסבול את היות הסיקס אוטובוס, מקבלים רכב גדול חזק ונוח בהרבה מסמןראי קטן וצפוף, ועביר מאוד במצב כמעט מקורי. אז נכון, אני לא אמצא חניה בתל אביב בדרך לבר או הופעה- אז שחבר אחר יהיה נהג תורן
חניה זו בעיה קטנה. בחיי. סיקס ארוך/סופה ארוכה הם בדיוק באורך של פורד פוקוס סדאן דור ראשון. אני יודע, כי יש לי סופה ארוכה ופוקוס כזו והן עומדות זו לצד זו בחניון. מתחילות ונגמרות על אותו קו. קשה להאמין אבל עובדה. הג'יפ נראה ענקי בגלל שהוא גבוה, אבל בפועל זה לא רכב גדול.
סחרור כלכלי? כלומר:
דלק- נוסע מעט, תחבורה ציבורית, אמנם רכב ראשון שלי- אבל רכב שני של הבית (ובמקסימום.. נתקין מערכת גז)
מערכת גז למנוע כזה, נניח שאפשר להתקין, עולה קרוב לעשיריה. עשרת אלפים שקל. בטוח שתתקין?
בלאי של חלקים/שבירות- יטופל בבית וצפוי להראות אמינות, הוא גם לא בנוי לעבירות מטורפת, בעיקר טיולים
יהיה בלאי ויהיו שבירות. גם בכביש. כי כאמור, זה רכב שטח ישן שעבר דברים טראומטיים בחייו עוד לפני שאתה נולדת. אז לא, הוא לא צפוי להיות אמין. תשכח מזה. זה אמנם כיף גדול להתעסק בו ולטפל בו ולתקן אותו ולשדרג אותו, אבל "אמין" ברמת פרייבט מודרני, אפילו בן כמה שנים? בחיים לא.
טסטים- יהיה רשום כרכב נכה, עלות הטסטים היא זניחה
אוקיי.
אם לא ציינתי משהו או שההסתכלות שלי על הדברים שגויה אשמח אם תתקן אותי
אם עד עכשיו לא הבנת שאתה חי בסרטים - אז קטונתי...
כדי שתבין מאיפה כל זה בא - גם אני אוהב סיקסים. היו לי שניים ואני מכיר היטב את השגעונות של הרכב הנפלא/נורא הזה. עכשיו על הסופה השנייה שלי. מנסיוני סופה היא ג'יפ אמין ומהימן משמעותית מהסיקס, אבל גם היא כבר לא מתאימה לשימוש יומיומי ומשמשת לטיולים בלבד (או לעבודה - בין עיסוקיי הרבים אני גם מוביל טיולים ומדריך נהיגת שטח), יש פרייבט מתורבת לידה שעושה את העבודה היומיומית בזול וביעילות.
ואם כבר מערכות גז, למרות שיש כמה בארץ הבנתי שלא חוקי לקרבורטור- מה עושים עם זה?
גש לאחד ממתקיני מערכות הגז הגדולים והרציניים - נענע גז למשל (אזה"ת רשל"צ מערב) ותשאל. תקבל תשובות מוסמכות ומקצועיות.
...
-
לגבי גז- לקרבורטור עולה כחצי מלהזרקה, וודאי. השאלה היתה לגבי חוקיות
לגבי סמוראי קצר ובקושי משופר- אחרי הג׳ימני המשופר מאוד אני לא אחזור אחורה, ואם הסתדרתי איתו כשעשה 1/7 אז גם עם סיקס אני ישרוד
לגבי שבירות בוא תספר לי מה ישבר כשאסע בכביש..
זה יהיה הג׳יפ השלישי שלי עד היום, אני לא נכנס לזה ממקום ילדותי, אל תספר לי דברים שאני כבר יודע
גילוי נאות- הסיקס שכרגע עומד על הפרק סטנדרטי, בודי מושלם, יד שניה שנת 89. הבעלים הראשון עשיר שהשקיע המון בתחזוקה, הבעלים השני זהו המכונאי של אותו הבעלים..
-
אני אספר על חלק ממה שנשבר לי בנסיעה על כביש....
תושבות 6, תושבו תקפיץ סטטיות (אלה שמחוברות לשילדה עם מין ניט גדול שכזה) שטנגה של הקלאץ' שנופלת/נשברת, בעיות דלק/התנעה (מיכל דלק רקוב), מגבים פעם עובדים ופעם לא, חגורת הגה כוח שעפה כי הפולי של המשאבה לעולם לא הצליח להיות ממורכז/מקביל לפולי המנוע הראשי, סוויץ' התנעה ששבק תו"כ נסיעה (רכב כובה פתאום), ועוד ועוד כיד הסיקס הטובה עליו.
יש עוד הרבה דברים שיכולים להישבר, אבל לאו דווקא בכביש או בשטח אלא כתהליך איטי ויסודי של התעייפות חומר והתפוררות.
גם שילדות יפות לכאורה יכולות להתגלות כרקובות מבפנים ולהישבר או שהריתוך לאורך הקורות ייפתח/ייסדק/יישבר.
רכב עם המון אופי. לטוב ולרע.
ועם 5 ק"מ לליטר של סיקס אתה תתגעגע ל-7 ק"מ לליטר. זה פער של 40% בדיוק. המון.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אני אספר על חלק ממה שנשבר לי בנסיעה על כביש....
תושבות 6, תושבו תקפיץ סטטיות (אלה שמחוברות לשילדה עם מין ניט גדול שכזה) שטנגה של הקלאץ' שנופלת/נשברת, בעיות דלק/התנעה (מיכל דלק רקוב), מגבים פעם עובדים ופעם לא, .
בדיוק לפי הסדר של מה שהיה לי עד עכשיו
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit6009
זה יהיה הג׳יפ השלישי שלי עד היום, אני לא נכנס לזה ממקום ילדותי, אל תספר לי דברים שאני כבר יודע
לא יתהלל חוגר כמפתח, מכיר?
אם אתה יודע הכל, והחלטת, אז למה באת לפורום?
אם אתה לא מקשיב לאנשים שיש להם ניסיון עם רכבים כאלו, אז למה אתה מבקש מהם לבזבז עליך את זמנם החופשי?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
-
כשהכלה תגיע.. (סמו או סיקס)
מקשיב ועוד איך, לומד מכל מילה
על מנת לא ללכלך את הפוסט בדברים לא ענייניים עניתי לשאלתך בהודעה פרטית
ודרור- זה מה שרציתי לשמוע, כמה בעלי סיקסים אמרו לי שאלו אכן נקודות שכדאי לחזק, אחקור את העניין יותר לעומק ובמידע ואכן יהיה סיקס, נראה מה עושים..
-
אומנם אני משוחד לגבי סיקסים אבל לא משנה מה תבחר , בסופו של דבר תחזור לג'יפ בעל הנשמה הכי הכי - סיקס !!!!
כבעלים של סיקס וגראנד צ'ירוקי , בניגוד למה שנאמר הסיקס משמש אותי כרכב ראשון ונסיעות יומיומיות כ 15 שנה !
והגראנד נחה לה בבית ...
תקשיב לי טוב אחינו , הרבה אנשים נותנים לך עצות מתוך "שמעתי" ו "ספרו לי" ו "לחבר שלי היה"
אבל תקשיב לאנשים שמחזיקים את הכלים האלה שנים ,
את שלי קניתי ב 1999 ולא אשקר לך אכלתי קש חצי שנה ...
ישרתי קוו ונשפך לא מעט כסף עד שהגעתי למצב שהוא משמש רכב ראשון ונסיעות בינעירוניות בתדירות שבועית ...
סיקס שיקבל חום ואהבה ומתוחזק פיקס בלי קומבינות , ישרת אותך נאמנה עד שתחליף אותו קלנועית :-) !!
בהצלחה
ראיד
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six-86
עד שתחליף אותו קלנועית :-) !!
ראיד
ענק! אהבתי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ענק! אהבתי.
מה לא כך ברלי אחי :-) ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six-86
ישרת אותך נאמנה עד שתחליף אותו קלנועית :-) !!
בהצלחה
ראיד
אכן מעולה - אחת היציאות הטובות.... :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six-86
מה לא כך ברלי אחי :-) ?
בדיוק ככה.
אבל ראיד, אתה לא דוגמה. אתה כבר נגוע במחלה חשוכת המרפא....
שום דבר לא ינתק אותך מהסיקספלצת שלך (שהדבר היחיד שנשאר בו מסיקס מקורי זה השילדה והבודי....)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
בדיוק ככה.
אבל ראיד, אתה לא דוגמה. אתה כבר נגוע במחלה חשוכת המרפא....
שום דבר לא ינתק אותך מהסיקספלצת שלך (שהדבר היחיד שנשאר בו מסיקס מקורי זה השילדה והבודי....)
חחחחחח תהיה בריא :-)
אתה יודע גם מדונה עברה מיליון ניתוחים ועדיין מדונה במסמכים חחחחח
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit6009
מקשיב ועוד איך, לומד מכל מילה
על מנת לא ללכלך את הפוסט בדברים לא ענייניים עניתי לשאלתך בהודעה פרטית
ודרור- זה מה שרציתי לשמוע, כמה בעלי סיקסים אמרו לי שאלו אכן נקודות שכדאי לחזק, אחקור את העניין יותר לעומק ובמידע ואכן יהיה סיקס, נראה מה עושים..
קודם כל, קצת צחוקים. אמנם קצת ישן, אבל לטעמי זה קורע מצחוק. הבחורה מתארת בדיוק נמרץ את החוויה הזו שנקראת "סיקס".
ועכשיו ברצינות - שלא תבין לא נכון.
סיקס זה כיף גדול, אבל זה ג'יפ שדורש התעסקות בלתי פוסקת. ולא לכל אחד זה מתאים.
המשמעות היא זמן, ועוד זמן, וגם כסף - ואלה שני מצרכים שבדרך כלל לא נמצאים בשפע אצל חייל בסדיר או סטודנט.
בנקודות התורפה הידועות אפשר לטפל, רצוי לעשות זאת בסבלנות ובמקצועיות פעם אחת ולתמיד - ושוב, מדובר בהשקעת זמן וכסף.
בסה"כ את רוב העבודה אפשר לעשות לבד, כי סיקס הוא רכב מאוד פשוט וממש לא מדע טילים - אבל צריך לדעת מה עושים. אל תתפתה לפתרונות זמניים או פשרות, כי ככה זה גם ייראה.
-
כל הרעיון של מכירת הג׳ימני היה להתחבר לחלק השני בתחביב- ההתעסקות והפרויקטים, כלומר גם אם הג׳יפ יהיה מושבת חודש כי אני עושה משהו יסודי שיכול לקחת שבוע זאת המטרה. לגבי כסף יש גב כלכלי והתיקונים יעשו לרוב בחצר של הדוד ובעזרת האבא (שגם להם היה סיקס כשהיו בגילי, לפני 30 שנה).
הרכב אמנם רכב ראשון שלי- אבל רכב שני של הבית ואין בעיה של ניידות גם בלעדיו
אז לגבי זמן (שתמיד אפשר למצא) גם אם לא נמצא ויקח המון זמן לסיים פרוייקטים זה בסדר, הסתדרתי לפניו ואסתדר גם בלעדיו
לגבי הסיפור על הסיקס, מכיר.. וקורא שוב כל יום[emoji4] כנ״ל גם החברה
-
עזוב אותך. לך על זה בכל הכוח !
זה הזמן וזה המקום, ואל תקשיב לזקנים שעברו כבר הכול.
זה הזמן שלך לצבור חוויות
-
-
נשאר רק להוריד מדבקות/ניקלים/סיומת אגזוז וכו׳ ולהחליף את הג׳אנטים ל 8״ מקוריים (במקום 10״ gt שיש עכשיו) ואני מרוצה
עמית
-
איזה יופי. נראה מושקע ויפה. תתחדש!
מוכר לי הג'יפ הזה.
זה לא הג'יפ שהיה כאן שירשור על הפחחות וצבע שעשו לו לא מזמן?
בכל מקרה, ג'נט מקורי הוא לא 8 אלא 5.5 ללא אופסט. אתה מתכוון לג'נט 8 ברזל עם אופסט.
מומלץ גם להעיף את הפילטר ה"פתוח" הקטן שרואים בתמונה שקצת מטושטשת - אם כבר פילטר פתוח אז משהו רציני יותר עם שטח פנים גדול יותר ומיצרן רציני כמו K&N, אבל הכי טוב לתנאי אבק - המסנן המדברי המקורי של תע"ר ל-CJ או לסופה. לא קל למצוא, אבל שווה.
-
תתחדש ותהנה.
לגיפ יש מגבלות (בניגוד להרגשה שיש לך עכשיו)
עלה ברמות הקושי לאט לאט, תכיר את הגיפ ועל תסתער על כל מכשול במלא הכוח.
מזל טוב
-
תודה רבה!
טוב לדעת לגבי הג׳אנטים, ולגבי הפילטר אוויר, בגלל הבוסטר בלימה אין ממש מקום למשהו גדול יותר שזה קצת בעיה. אשמח לדעת אחרת...
לגבי מכשולים- משתדל כמה שפחות גז (שזה גם המון ביחס לג׳ימני)
לא מצאתי ואשמח לקישור לשרשור על הפחחות וצבע. לפני הפחחות היה לו בודי ממש טוב בצבע ירוק ובכל זאת הכניס אותו לפחח חצי שנה.
אחרי הורדה של דלתות ניקלים ומדבקות אתמול בלילה:
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05...6fc5628477.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05...bb4b15c1a4.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05...c4008d43f2.jpg
אולי זה ישמע לכם טיפשי אבל מושבי עור בקיץ פשוט גדול עלי, חם ודביק מדיי אז פשוט הלבשתי עליהם חולצות ישנות (גם של ג׳יפולוג)
יש עוד כמה בעיות ודברים קטנים (גם קוסמטיים וגם מכאנים) שקצת קשה לי לפתור מאמין שאטפל עם הזמן
ודבר אחרון.. יש לי התלבטות:
עד כמה שאני יודע אלומיניום דמעות גורם לחלודה, אצלי הבודי מושלם ובפנים הרכב על הריצפה מאחורה יש אלומיניום דמעות.. אני ממש אוהב אותו ולא רוצה להוריד. השאלה עד כמה זה גורם לחלודה במקום כזה שלא כל כך חשוף למפגעי הטבע (בניגוד לרוקר פאנלס לדוגמא)
עמית
-
מהסוף להתחלה -
1. תעיף את האלומניום מהרצפה, תעשה לה צבע חזק ותשאיר אותה חשופה. אם אתה בכל זאת מוכרח משהו עליה - תתפור חתיכת שטיח מתאימה שאותה אתה מניח - לא מדביק!
2. כסאות עור בג'יפ (כל ג'יפ) זה ח*א של דבר, עכשיו גם אתה יודע.
3. מבחינת בלימה אתה יכול לשדרג לבוסטר ונדורה (לא רע), או להידרובוסט (לא ממליץ).
זה השרשור של הג'יפ שלך -
http://www.jeepolog.com/forums/showt...99%D7%95%D7%9D
ועוד אחד
http://www.jeepolog.com/forums/showt...D7%95%21%21%21
תתחדש.
-
תודה רבה! יש לי בוסטר בלימה של ונדורה, בגלל זה אין לי מקום לפילטר אוויר גדול יותר
לגבי האלומיניום דמעות- יש עוד דעות?
עמית
-
לגבי האלומיניום, אין עוד דעות.
אם תשים את האלומיניום (או כל חומר אחר) על הרצפה היא תרקב יותר מהר עקב לחות שתישאר שם והעובדה שלא מדובר באותו חומר בדיוק.
כמו שאמרו או חשוף או שטיח שמונח
-
עכשיו הג'יפ נראה מצויין, תתחדש
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit6009
תודה רבה! יש לי בוסטר בלימה של ונדורה, בגלל זה אין לי מקום לפילטר אוויר גדול יותר
עמית
אין לך בעיה עם הבוסטר כי מסנן מדברי לא יושב על הקרבורטור.
יש ברך על הקרבורטור עם צינור שרשורי שהולך לדוד (המקורי של תע"ר לסיקס) שמונח בצד ימין, ליד המצבר.
אם תעדיף בית מסנן של סופה (מקורי של תע"ר, מעולה), הוא יושב על כנף שמאל.
- - - Updated - - -
לגבי "כסאות עור זה לא טוב"....
הכסאות שלך מרופדים בעור אמיתי או בסקאיי?... כי על סקאיי באמת מזיעים נורא.
ומה עדיף בג'יפ פתוח? כסאות מבד שסופגים טונות של אבק ואחר כך מטנפים לך בגדים וגורמים לך לגירודים ופצעונים בכל הגוף?....
עור אמיתי זה נפלא. נראה טוב, מחזיק מעמד יותר טוב ממ השחשובים וגם קל לניקוי. תחשוב שוב.
-
לדעתי העור זה עור אמיתי (כיסאות של סופה אם אני לא טועה), אנסה לנסוע איתם ככה קצת זמן ונראה איך זה מרגיש
לגבי הפילטר אוויר, אחליף בהמשך..
הוחלפו ג׳נטים לג׳נטים 8״ משולשים צבועים בשחור מבריק במקום ה 10״ ניקל שהיו- נראה מדהים לפי דעתי.
נשאר:
- הגה כוח: פולי (לדעתי ככה קוראים לזה) ענק- מה שגורם לכך שההגה לא ממש רך בבלק נמוך ומקשה על התנהלות בשטח טכני
- להחליף את התושבות גומי הבלויות בין הבודי לשלדה בפוליאתרן (הסט כבר אצלי) אם למישהו יש טיפים אני אשמח לשמוע, מתחיל מ 0..
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05...c31b3a8571.jpg
עמית
-
אל תמהר להחליף את הפולי...
פולי קטן יתן אומנם הרבה יותר כוח בשטח אבל מצד שני על הכביש יצור הגה מעורפל יותר ורגיש.
אלא אם כן אתה ממש מתענה בשטח טכני תחליף.
עדיף שתיסע בגיפים אחרים כדי שתהיה לך תחושה מה תקבל.
-
הג'נטים נראים מצוין. שחור זה הצבע הנכון לג'נטים והרוחב שלהם גם נכון לצמיגים שלך.
את השרשרות על מפתח הדלת מומלץ להשחיל לתוך צינור גומי או עטיפה רכה כלשהי, לפני שישרטו ויקלפו לך את הצבע היפה מהבודי....
לדעתי אל תיגע בפולי של משאבת ההגה - הגה רך וקל מדי זה קללה בכביש. כשזמנה של תיבת ההגה יגיע, אני ממליץ להחליף לתיבת הגה של סופה (אם מתאים, לדעתי כן). יחס העברה שלה מהיר יותר = היגוי מדויק יותר.
כסאות סופה הם אסון לגב. הם לא נוחים ולא תומכים וה"עור" שהם מצופים בו הוא לא עור אלא סקאיי. דרעק אמיתי עם יתרון אחד ויחיד - קלים לניקוי.
בהזדמנות תחפש לך בפירוקיות זוג מושבים טובים מפרייבט מודרני כלשהו - מזדה 3 זו אפשרות נפוצה, זולה יחסית וטובה.
אם תצליח לשים יד על מושבים ספורטיביים יותר שפורקו מאימפרזה טורבו או GTI כלשהי - זה בכלל טוב. גם יפים ובעיקר נוחים ותומכים בירכיים ובגב. אני לא יודע מה הגובה שלך ואיזו תנוחת ישיבה אתה מעדיף - אני גבוה והשתדלתי מאוד להתקין את המושבים שלי (שהגיעו מיונדאי או קיה כלשהן) נמוך ככל האפשר. ישיבה גבוהה מדי עם הגה שמונח בין הברכיים כמו שרוב ההדיוטות אוהבים זה מאוד לא טוב. באנדרסטייטמנט....
רק תיקח בחשבון שמושבים מצופי בד בג'יפ פתוח הם אבן שואבת (תרתי משמע) לכמויות מסחריות של אבק.
-
המושבים בינתיים נוחים לי, למרות שלא באמת תומכים.. מעדיף להחליף אבל יש סדר עדיפויות להוצאות, וכל עוד אני צעיר עם גב בריא נוחות באה אחרי מכניקה.
לגבי ההגה- רשמתי לי, תודה! גם ככה ההגה רגיש בכביש, מעדיף ללמוד להסתדר ולעלות קצת על טורים מאשר הגה מעורפל יותר בכביש.
מזכיר אם יש למישהו עצות לגבי החלפת התושבות גומי בין השלדה לבודי אשמח לשמוע
עוד שאלה: אני מוגבה 4 וחצי פרוקומפ צמיגים 31 ג׳אנט 8, כמה זה נורא אם אני אוריד את המוט מייצב לגמרי ? הג׳יפ לא נוסע המון על הכביש, בעיקר לטיול וחזרה מטיול ואולי פעם ב לסידורים קטנים.. אני יודע שהנושא נטחן רבות ובכל זאת אם יש למישהו משהו להוסיף מניסיון אישי שלו אני אשמח לשמוע
עמית