המון תודה על כל המידע.
מאיפה אתה? אשמח לקפוץ ללמוד מקרוב אם זה אפשרי...
בינתיים אני ממתין לבדיקה שלך מאיפה אפשר להשיג בכמות של משתמש ביתי.
Printable View
המון תודה על כל המידע.
מאיפה אתה? אשמח לקפוץ ללמוד מקרוב אם זה אפשרי...
בינתיים אני ממתין לבדיקה שלך מאיפה אפשר להשיג בכמות של משתמש ביתי.
בדקתי לשימוש ביתי אפשר ליצור קשר עם הספק
0522541947
מאיר בשן
אפשר להתיעץ איתו גם על דבקים ובכלל
טוב המספר היה נכון (משום מה אתמול לא עבד...).
הנושא בבירור, מקווה לעדכן בקרוב.
או " איך מורידים מיכל דלק מכף היד "
עידו
עם כל הכבוד לעמיתיי המלומדים... חולק על דעתם, או בעצם על הרעיון הבסיסי שלך.
אם המיכל מפונצ'ר כתוצאה מפגיעת עצם חד כלשהו... המתכת תקינה. תקן אותה בהלחמה/ריתוך. לא בהדבקה.
אם המתכת עייפה או רקובה, בכל פעם שתתקן נקודה, לידה תתפתח נקודת נזילה חדשה. בכל פעם כזו זה מבאס לאללה. נתקעים, מפרקים, מתקנים וחוזר חלילה. הייתי שם. שים מיכל חדש.
החלופה היא לצבור הרבה עצבים כתוצאה מתיקונים כושלים ואז לשים מיכל חדש.
בכל מקרה, בסוף יהיה שם מיכל חדש.
יונתן יש לך פה הזדמנות להלחמה/ריתוך , סע לחנן .
עידו
אני יודע לעשות רק חורים. אם אתה צריך מסננת-תבוא.
זה חלק מהעניין.
חנן, אני מאוד מעריך את דעתך. באמת. האם יש לך נסיון עם חומר כזה?
קצת סדר:
המיכל מבחינת איכות המתכת במצב מצויין.
בפירוק האחרון של המיכל שהיה לפני פחות משנה מבפנים הוא היה במצב חדש לגמרי, כנ"ל מבחוץ.
הבעייה היא שיש במיכל לא מעט מעיכות ודפיקות.
בתקופה קצרה שבה אני נסעתי ללא מיגון הצלחתי לגרום לו למכה אחת יותר מדי שהובילה לסדק קטן ולנזילה.
נזילה זו תוקנה בהלחמה והיה שקט לתקופה לא קצרה.
כרגע הוא נוזל שוב...
אני עדיין לא יודע אם הנזילה היא מהתיקון או מסדק חדש באחד מהכיפופים הישנים (היו שם כמה די רעים...) כי לא הורדתי עדיין את המיגון לבחון את זה.
בגדול, ההעדפה שלי היא למיכל חדש וזאת מכמה סיבות:
1. ריתוך פוגע במיכל בכך שהוא הורס את הגילוון הפנימי שלו. עם הזמן המיכל צפוי לפתח כורוזיה מבפנים והנזילות עשויות לחזור (לפחות כך סיפרו לי...)
2. ריבוי הפגיעות הנוספות במיכל לא ייתנו לי כנראה שקט של שנים.
3. כל התשובות נכונות (ולראייה, המיכל כרגע נוזל...)
הבעיה- מכיל חדש זה לא משהו זמין בארצינו הקטנה (אשמח לגלות אחרת)
הסיבה שאני מחפש פתרון בדמות חומר חיצוני היא:
א. כדי להרוויח זמן ובינתיים לנסות להשיג מיכל חדש (בארץ/מחו"ל)
ב. יישום החומר לא מחייב פירוק המיכל שזו כלבת רצינית באוטו הזה (במיוחד הפירוק). ריתוך לעומת זאת כן מחייב פירוק.
אין לי נסיון עם החומר הספציפי הזה, אבל העניין הוא עקרוני. כשיש כיפוף בפח של מיכל הדלק, ביחד עם התנודות הנורמליות (תנודות גדולות באופן מפתיע ועקביות) של המיכל, נוצרים במתכת מאמצים שמעייפים אותה וגורמים לסדקים. תיקון במקום אחד, גם אם מוצלח כשלעצמו, לא מונע את הסדק במקום אחר, וזה המתכון לתיקונים אינסופיים.
מציע לך לבדוק ייבוא מיכל חדש בעזרת buy2usa. המחיר הסופי ידוע מראש. כאבי הראש עליהם. זה סידור נוח ובטוח.
אני מניח שאני מחויב כאן לגילוי נאות: ביי2 פרסמו ואולי עדיין מפרסמים כאן. לענייננו, אני כותב כלקוח שלהם, והנסיון הרב שלי שנצבר איתם נעשה כולו ללא שהם מודעים לקשר שלי לאתר הזה.
אין לי נסיון עם ייבוא מיכל דלק, אבל אני מניח שלהביא מיכל מקורי, שמיובא לארץ באופן סדיר והמק"ט שלו כבר מוכר במשרד התחבורה, יהיה קל יותר לעיכול מבחינת אישור של משרד התחבורה, ביחס למיכל אפטרמרקט.
יצא לי להביא חלקים בטיחותיים מקוריים אחרים דרך ביי2. עברו חלק.
בקשר לנתונים הטכניים שהסברת יונתן ואני דיברנו עליהם ואין ספק שאתה צודק .
מה שיונתן מחפש זה תיקון עד שהמכל החדש ינחת בארץ .
לגבי החומר המדובר גם לי אין ניסיון איתו , אבל מה שבטוח שחומר שמאושר לשימוש תעופתי זה חומר איכותי ובדוק מה גם שהוא מיועד למיכלים מדוחסים מה שמעלה את יכולת ההדבקה שלו לערכים מאוד גבוהים .
אחת הבעיות הקשות של המיכל המדובר זה העיגון שלו לרכב : ברגים בגוף המיכל שמחוברים לשלדה , מה שמעלה את מעבר הכוחות / וברציות / עיוותים לגוף המיכל , אחת הפתרונות המקובלים לפתור בעיה זו זה מעבר לחיבור ע"י חבקים ( מה שמאוד מקובל ברתום מכלים ).
עידו
אם כבר מדברים על מיכלי דלק יש או יותר נכון היה לי סדק במיכל דלק של הסופה מיכל מפלסיק
בעבד סידרתי אותו עם הלחמה ועם שכבת סיליקון מעל
שבוע שעבר זה התחיל לנזול שוב הלחמתי שוב עם תוספת חומר מצינור ביוב (השחור שמלחימים)
יצא טוב
אבל ההיתי שמח לדעת אם יש איזה חומר כמו סיליקון שידבק על הפלסטיק ויעזור באטימה במקרה הצורך
ראיתי פה שהסיליקון של ויקטור ריינס עמיד בדלק השאלה אם הוא יתן לי מענה
אם הלחמת הפלסטיק כשלה, לא נראה לי שסיליקון יעזור.
לגבי הלחמת פלסטיק, אני מבין קטן מאוד, למרות שהתנסיתי בזה כמה פעמים, חלקן אפילו בהצלחה (מיכל דלק של אופנוע, באיזור שמרכז מאמצים מכניים גדולים מאוד: פתח מילוי המיכל ) .
אחד מהכללים שאני מכיר בהלחמת פלסטיק הוא להשתמש כחומר מילוי בהלחמה בדיוק באותו סוג פלסטיק של החלק המולחם. זה קריטי. זה אומר בד"כ למצוא חלק דומה מושבת, להוריד ממנו חתיכה ולהשתמש בחתיכה כחומר מילוי.
זה מאוד נכון , בדרך כלל רשום על היציקה איזה סוג פלסטיק זה
עידו
על המיכל רשום HDPE ועל הצינור ביוב שהשתמשתי
רשום PE
אותה משפחה לא אותו חומר .
עידו
טוב, יש חצי התקדמות...
דיברתי עם מאיר. היה מאוד נחמד וקאופרטיבי.
שלחלי לו מייל מפורט של מה אני צריך ומה הבעייה.
אחרי מספר ימים יצר איתי קשר בחור נחמד מאוד מאוד בשם אילן, נציג של חברת PPG בארץ.
הבחור הבין את הצורך שלי, והמליץ לי על המוצר: Pr 1750B ½ 2.5 oz או 6 oz
אממה... הוא נציג החברה (מבחינה טכנית) ולא מתעסק כלל במכירות.
למרות זאת, הוא מאוד רצה לעזור והפנה אותי לחברה בארץ שקונה את המוצר הזה.
דיברתי עם החברה, הם לא מחזיקים מלאי ולא עובדים בשום מקרה עם אדם פרטי.
מכיוון הזה כרגע יש מבוי סתום.
אותו אילן הפנה אותי לחברת טקסמה שעשויה להחזיק מוצר מקביל של חברת 3M. המוצא נקרא AC350 או AC360 .
כרגע זה בבירור מול החברה וייתכן והחומר הזה קיים למכירה.
האמת ובהמשך להודעות של חנן... מרגיש לי כבר טיפה יותר מדי התעסקות בשביל תיקון זמני. אבל במידה ואכן קיים חומר יעודי לנושא לדעתי זה שווה בדיקה.
לעניין אחר-
ביום חמישי ניסיתי לעשות תיקון זמני-זמני לנזילה. הורדתי את המגן וראיתי שהנזילה חזרה בדיוק בהלחמה של התיקון הקודם. ההלחמה נסדקה.
חומר האיטום שהשתמשתי בו הוא לא אחר מאשר.... סבון נקה 7 קשיח (בריח קלאסי... ללא קרם לחות אם אתם שואלים)
הדבר נעשה בהמלצת איש מתחום הדבקים שהציע לי לנסות. הוא טוען שהסבון עמיד לדלקים ויעצור את הנזילה. (זה נשמע הזוי אבל ניסיתי...).
גירוד הסבון על הסדק עצר מייד את הנזילה והמיכל התייבש תוך כמה שניות.
בהמלצתו, מרחתי על התיקון חומר איטום סטנדרטי שאמור לדבריו למנוע מהסבון להשתחרר מהסדק (הסבון מונע מהדלק להגיע לחומר האיטום שלא בהכרח עמיד לדלק).
לכאורה, כרגע המיכל נראה יבש. אני חושב שייתכן שעדיין יש הזעה קטנה מאוד כי יש סיכוי שאני מריח מעט בנזין אם אני מצמיד את האף.
אז בהמשך להמלצו של אסף עם התמרים, ואולי יותר ברצינות... מעכשיו אני מחזיק קבוע ברכב סבון נקה 7.
לא נואשתי מלחפש מיכל דלק ואם מישהו יכול לסייע בעניין הזה אני יותר מאשמח.
מה שכן, בגלל שהנזילה חזרה בדיוק בתיקון הקודם אני אופטימי שאולי החומר הייעודי המדובר ייתן מענה יותר מזמני. (הבנתי שתיקונים כאלו נעשים בעולם התעופה אז למה לא אצלינו?)
מצורף קובץ מפרט טכני של החומר של 3M
נראה מה יוליד יום...
ועכשיו הצלחתי לקבל הצעת מחיר בארץ על החומר המקורי שהומלץ כאן.
העלות ל- 1QUART היא 400$....
בקיצור, כנראה שלפי המחיר המוצר אמור לעשות את העבודה.
אבל אין סיכוי שאני משקיע סכום כזה בניסוי...
....
הודעה: מחפש מיכל דלק לסמוראי 95 הזרקה...