תגובה: זיהוי גזייה מיסתורית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
משהו מעניין בגזייה של MSR, הם הופכים את בלון הגז כדי לנצל את הנוזל עד הסוף כשהלחץ בבלון יורד. לא חשבתי על זה עד היום - נבדוק עם זה עובד בהזדמנות הקרוב שבלון מתרוקן, אני משתמש בגזיה "אלפינית" פשוטה של אמגזית, פשוט להעמיד שלוש אבנים קטנות ולהפוך את הבלון על הראש.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...RRjiToi5r4kMr1
ממש לא מומלץ, וממש לא ברור מה אתה מנסה להשיג.
נתחיל מהסוף, למה MSR שמים את הבלון הפוך, אבל......רק בדגם הזה???
אם זה כל כך טוב, ובטיחותי, אז למה רק בדגם הזה?
לכירות גז רגילות יש בעיה בטמפרטורות נמוכות (משלחות אלפיניות משתמשות בבלונים אחרים).
מה שמיוחד בדגם הזה, שהוא מיועד גם לדלקים ויש לו צינור לאידוי הנוזל לגז, ולכן הוא עובד טוב גם על גז נוזלי (ולכן גם יעבוד טוב יותר בקור).
אתה מוזמן לראות פה, או לחפש קצת בעצמך באינטרנט. כנראה שבטמפרטורה של הארץ, זה לא כל כך רלוונטי (ולכן גם לא מכירים את הבעיה).
עכשיו לשאלה מה אתה מנסה להשיג?
"כדי לנצל את הנוזל עד הסוף כשהלחץ בבלון יורד"
כל עוד יש נוזל, הלחץ בבלון לא יורד :) הוא יכול לעלות ולרדת מעט בהשפעת הטמפרטורה של הסביבה, אבל בגדול הוא נשאר קבוע.
רק לקראת הסיום, אחרי שנגמרת טיפת הנוזל האחרונה, הלחץ מתחיל לרדת, אבל אז, זה כבר לא רלוונטי.
אני יכול לחשוב רק על מקרה קצה אחד, כתוצאה משריפת גז מהירה, הבלון יתקרר עד כדי כך....אבל מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו.
אם אתה רוצה להשיג "בוסט" בביצועים (כמו שכתבו פה), תגדיל את החור של הדיזה זה בטוח עובד (בניגוד להפיכה של המיכל).
אני לא רוצה להשיג כלום, סתם תמונה שתפסה את עיני. אתה כנראה צודק.
2 קבצים מצורפים
טוב אז עידכון קטן הלכתי לחפש בלוןאז בהתחלה בדקתי בתחנות דלק וחנויות שטח שעברתי באזורם לאף אחד לא היה שאלתי בכמה חנויות למה ונאמר לי שאמישרגז לא מפיצה את הבלונים האילו ולכן המקום היחידי שאפשר להשיג אותם הוא סניפי אמישרגז וכך עשיתי היום הבלון לא יקר 30 שח לגדול
עכשיו הגזיה היא עובד טוב מאוד וגם מרתיחה מים טוב מה שאני אוהב בא שהיא מצליחה להחזיק כלים רחבים ולא רק קומקום או סיר קטן
קובץ מצורף 98009קובץ מצורף 98010
1 קבצים מצורפים
החלק שמסומן באדום תופס את השוליים הפנימיים של הבלום וננעל סביבם נראה שגם בחלק הפנימי יש תפסני קטנים
קובץ מצורף 98011