למה לחדור דרך הברזנט? בשביל צ׳ימיגג אתה יכול לתפור לולאות לשמשונית עצמה ואליהן לקשור את הצ׳ימיגג שהמשקל שלו מונח על הקונסטרוקציה.
אסף.
Printable View
למה לחדור דרך הברזנט? בשביל צ׳ימיגג אתה יכול לתפור לולאות לשמשונית עצמה ואליהן לקשור את הצ׳ימיגג שהמשקל שלו מונח על הקונסטרוקציה.
אסף.
ניצלתי את ההחלפה מתצורת חורף לקיץ כדי לצלם מספר תמונות
קובץ מצורף 98492
קובץ מצורף 98493
הברזנט מקובע חיצונית על ידי גומיות. יש עוד שתי טבעות בין הגומייה הקדמית והאחורית. פעם הייתי משתמש ברצועת תריס למתיחה נוספת מהטבעות לאזור תחתית הכנף , בה קיבעתי אומגות לקשירת הרצועה.
הפתרון האוסטרלי מוכר , אני פחות אוהב דברים בולטים על הפח. הפח של הכנף לא בדיוק עבה...
הקיבוע הפנימי של הברזנט לאורך הדפנות מתבצע על ידי גומי שנתפס לווים המקוריים (שלא קיימים בדגם שלך).
קובץ מצורף 98494
בחלק הפנימי הקדמי הקשירה עם רצועות.
קובץ מצורף 98495
בחלק הפנימי האחורי המתיחה על יד חוט וטבעות
קובץ מצורף 98496
את הדלת האחורית ניתן לקבע פתוחה באמצעות רצועות
קובץ מצורף 98497
הקונסטרוקציה לסגירה היא על בסיס קשת מתפרקת של "טל והדס" שהוספתי לה שלושה מוטות אורכיים מתפרקים.
קובץ מצורף 98498
וזאת תצורת הקיץ
קובץ מצורף 98500קובץ מצורף 98499
לדעתי כדאי להוסיף מוט אורכי בשליש התחתון של החלון, להגנת החלון מציוד בארגז.
כדי למנוע עליית הכיסוי בחלק שבין הארגז לקבינה, מומלץ להאריך הדופן בכ 30 ס"מ מתחת לדופן הארגז (יותר נוח מלקשור). לא בוצע אצלי בכיסוי חורף, בכיסוי קיץ שחודש בשנה שעברה בוצע.
אם אתה מתכנן לנסוע עם ציוד וכלבה בארגז צריך מחסום לציוד. אולי גם וילון פנימי של ברזנט, על מנת לשמור על הציוד מכניסת אבק.
הכיסוי בשימוש כשבע שנים ומצבו מצוין. נתפר במתפרת מירית בבית שאן.
תודה תומר. יש לך שם ארגזי 105 שאתה צריך להחזיר לבונקר :rolleyes:
לגדוד שלנו זה כבר לא חסר...
סיכום השרשור - יש ברזנט. הלקוחה מרוצה. הפרטים הטכניים שווים כתבה נפרדת, בינתיים כמה תמונות.
קובץ מצורף 99706
קובץ מצורף 99703
קובץ מצורף 99704
קובץ מצורף 99705
יפה!
כמעט שווה לסבול בטנדר יפני בשביל הלוק...
סגירת מעגל בנוגע לציוד על הברזנט... הוספתי שני פסי אורך עשויים מזויתן 40X40 עם טבעות קשירה. כל אחד מחובר עם ברגי 3/8 לקשתות הראשיות. סימנתי על הברזנט המתוח את המיקומים, פירקתי אותו והלכתי בחזרה ל"הכל לים" שם שמו לי ארבע טבעות גדולות (במקום, ללא תשלום ועם חיוך - מחזק את ההמלצה לגביהם). הברזלים מהודקים חזק ומועכים את הטבעות. לא שמתי כרגע סיליקון או משהו דומה, מעניין אותי לראות אם זה אטום גם ככה.
מה שיעלה על הברזנט אלו רק שני שקי ציוד אטומים עם המזרונים וציוד הלינה.
קובץ מצורף 101939
תשקול מאד בחיוב מוטות רוחב בין מוטות האורך.
שקי הציוד לא יהיו סטאטיים לחלוטין, ויהיה חיכוך ותנועה קטנה כל הזמן בשטח, בינם לבין המוטות שמתחת לברזנט, והדרך לברזנט קרוע מהירה.
דיסקיות גומי בסביבות 70 - 80 שור בין הברזל לעיניים גם יאטמו וגם יגנו על הברזנט.
אסף.
טוב הגג כבר עמוס... נספר לכם ביום שלישי איך החזיק :rolleyes:
איך מחזיק הסידור הזה?
מאז ההחלטה ללכת על טנדר, במקביל לתהליך ההחלטה טריטון-היילקס, אני מתכנן את הדיגום של הארגז. הסגירה שאתה עשית ניראת הכי וורסטילית, העניין הוא שכואב הלב לקדוח חורים ברכב חדש. נצטרך למצוא פתרון אחר. כנראה שימוש בקשת העמסה מותאמת לצורך הזה.
דורון איך חיברת את הפלאח לדופן / סף הארגז?
Sent from my iPhone using Tapatalk
קשת תהיה בכל מקרה ותחובר בצורה הרגילה לדופן. לדעתי הדופן כבר מגיעה עם חורים.
ההתאמה בקשת זה בסה"כ הוספה של ווי קשירה עבור הברזנט.
אתם צריכים לראות אין ליסינג מחבר ליינר לארגז. ברגי גבס שכבר החלידו ולפחות אחד נשבר... שלא לדבר על זה שהם אפילו לא בחורים הייעודיים.
לא הייתי בונה על זה. נראה שמיצרים את הארזים חלקים יותר ויותר. אולי משיקולי עיצוב, אולי הם מניחים שממילא תרצה התאמה שהם לא יכולים לחזות.
חבל לקנות ביוקר קשת צבועה (או מאיזה אלחלד) רק כדי לחבר אליה התאמות אם מראש אתה יודע שתרצה משהו אחר.
הבעיה העיקרית שלי עם הקשת שבאה עם הטנדר היתה אטימה לגשם. אם מחברים את הברזנט לקשת העמסה נשאר רווח מעל הארגז.
גם אני מתלבט בפתרון דומה, תוכל לראות תמונות של מה יש (בדגמי 2008, לא יודע כמה השתנה) בתמונות שהוספתי.
www.jeepolog.com/forums/showthread.php/97037-נקודות-חיבור-בארגז-ויגו-2008
אצלי זה היה איזה ציקמוק דומה לא מליסינג...
אני לא בטוח שהארגז מגיע עם איזהשהם חורים מוכנים. הקאנט העליון של הארגז כפול, ויש אליו גישה מלמטה, מתוך הארגז, והוא נועד כדי שתקדח אותו ותחבר דברים איפה ואיך שאתה רוצה. כל הקשתות והארגזים למיניהם מחוברים כך. כמובן שאתה תקפיד לעשות את זה עם ברגים ואומים אמיתיים ולא עם ברגים קודחים כמו שיצא לי לראות קשתות מחוברות...
לגבי קדיחה בדופן בשביל אביזרי הקשירה StayPut כמו שאני עשיתי - מה שטוב למליון אוסטרלים כנראה טוב מספיק בשבילי... :rolleyes: