עידו,
תקרא שוב.
התשתית מחייבת התייחסות שונה בבניית הפתרון.
אתה צודק כשבונים מאפס כמו שצריך, וטועה כשאתה מתבצר בטיעון שהתשתית אשמה בבחירת פתרון לא מתאים לתשתית בעייתית.
לגבי בתים נקרעים, חפשו על שכונת ״נווה סדק״ בירוחם.
Printable View
עידו,
תקרא שוב.
התשתית מחייבת התייחסות שונה בבניית הפתרון.
אתה צודק כשבונים מאפס כמו שצריך, וטועה כשאתה מתבצר בטיעון שהתשתית אשמה בבחירת פתרון לא מתאים לתשתית בעייתית.
לגבי בתים נקרעים, חפשו על שכונת ״נווה סדק״ בירוחם.
דורן עם התשתית הקימת לא מתאימה לשער או לכול דבר אחר אז היא לא מתאימה .
מה שמאוד מבלבל אותכם זה בניה חובבנית ובניה מקצעוית שזה שני תחומים שונים לגמרי .
פותח השרשור מנסה לרכוש מקצוע אתם מנסים ללמד אותו שאפשר לחפף ואפשר עם אתה חובבן ( זה גם לפעמים מצליח) , לא אין דרך לבנות שער גם עם טולרנסים של שישה מ" מ עם תשתית בעיתית .
וגם לא עוזרים צרים מתכוננים ולא ברזלים עבים וגדולים נגד כוחות הטבע לא ניתן להתנגד להם רק לחיות איתם ולכן רק תשתית נכונה +בנייה נכונה +שימוש בפרזול נכון (ובסדר הזה ) יגרום לך לשקט מהקליינט .
עידו
זו דעתך. לדעתי אתה טועה ובמסגרת הנסיבות זו הייתה האפשרות היחידה. כמובן שנתתי את הדרך שלך שכללה בניית תשתית נכונה אבל הלקוח לא רצה. יכולתי גם לוותר על העבודה אבל אז ממה אחיה? הודעתי ללקוח על הבעיות שיהיו אם לא אעשה את זה כמו שצריך, הוא החליט שהוא לוקח את הסיכון/חי עם הבעיות וזהו. בסופו של דבר נמצא פתרון, לא הכי אסטטי לטעמי, אבל נמצא פתרון והלקוח מאוד מרוצה.
להיות מקצוען זה לדעת לתת פתרון מותאם למצב.
זה גם לדעת לסרב לעבודה שדי ברור שלא תצלח בגלל תנאי קיצון ותגרור טענות מהלקוח.
(לזהות לקוחות בעייתיים זה גם מקצוענות)..
קרקע דינמית היא לא תנאי קיצון בארץ.
נכון ובגלל זה ועל אחת כמה וכמה במקרא כזה הכלל שכתבתי למעלה מחייב .
ומיכה לדעת להגיד לא לעבודה לא גורם לך להפסד פרנסה , לעומת זאת להגיד כן לעבודה שתצא גרועה גורמת להפסד פרנסה
עידו
בהנחה שהעבודה שאתה עושה גרועה. אני מאמין ביושרה אז אם הלקוח רוצה משהו, ולא מוכן להתפשר, אז אני מסביר את הבעייתיות ואם הוא מוכן לחיות עם הבעיה הזו אז זכותו. במקרה המדובר הפתרון היה לבנות מסגרת שהייתה נותנת לחצר חזית של הבית מראה של בית סוהר, אני בהחלט מבין למה הלקוח לא רצה לחסום לעצמו את החצר. המקצועניות פה היא לפתור את הבעיות בצורה שהלקוח יהיה מרוצה, שאסטטית יראה טוב ושיחזיק לאורך זמן. גם אם זה אומר מרווחים גדולים יותר בשער.
[1)]אני רוצה להודות למשתמש lizard a(0, 0, 0, 0.)]שהקדיש לי זמן בטלפון למרות זמנו היקר ובעזרת ה׳ נקבע להיפגש ומוכן ללמד אותי[/]
[C)]זה לא מובן מאליו וכמו כן אני רוצה להודות לפורום גיפולוג שזה פורום נהדר עם אנשי טובי לב אין לי ג'יפ וכבר יש לי חשק לקנות אחד כזה
=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]לב שמח ייטיב פנים"OR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]כך אמר החכם באנשים
לא ברור לי מה היתה הכוונה
אבל בטח היית שם חלק מה"תפאורה"
כי נשמה טובה לא ניתן לראות בעיניים
ולב טוב לא ניתן לאחוז בידיים.
אבל ...
אפשר לחוש בחיבה המוקרנת מן הנשמה,
אפשר להרגיש את הטוב היוצא מן הלב בכל פעימה.
יש בכם תכונה מדהימה בנשמה
והלוואי וישכילו וילמדו ממך הבריות
בלי פשרות.
וכמובן עם הרבה חיוכים,
כי לב שמח תמיד ייטיב פנים.
תודה!