אתה יכול לשנות את הסוג ל- GPX ROUTE, להוריד את הקובץ ולאיון לאתר עמוד ענן בדיוק כמו TWL...
Printable View
אתה יכול לשנות את הסוג ל- GPX ROUTE, להוריד את הקובץ ולאיון לאתר עמוד ענן בדיוק כמו TWL...
אני יעלה קובץ היום או מחר. עם ילדים תמיד לא ממליץ לטייל לבד.
זהו המסלול הבסיסי:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=pcaqtymtvxpeslxh
מספר דגשים. יש אופצייה מומלצת בעונה זו והיא לבקר במערת התאומים, הילדים מאוד יהנו - תביאו פנסים. הנסיעה למערה מסומנת בתחילת המסלול - נוסעים על השביל האדום עד לחניון ומשם ממשיכים במסלול הרגלי עד למערה כ-10-20 דקות תלוי בקצב. תמונות מבפנים:
קובץ מצורף 99111
קובץ מצורף 99112
ההליכה במערה היא על דק מעץ, אין זחילה וחוץ מזה שקצת חלקלק לעיתים ושחוך לגמרי אין שום בעיה.
נק הבאה חורבת בית עיתאבּ, ומשם ממשיכים לעין חוד שם יש עוד מערה והרבה נכנסים לתוכה, היא יותר קשה ומצריכה זחילה בנקודות מסויימות.
זהו מסלול הבסיס, אפשר ומומלץ להרחיב אותו עוד.
שאלה חברים...
אני דיי חדש פה, קניתי גרנד ויטרה 2008 לא מזמן..
השאלה היא: אם הרכב שלי לא מוגבה והוא ללא מיגון... היה "שורד" את הטיול הזה? או שעדיף קודם כל להגביה את הרכב ולמגן אותו..
לדעתי, בנהיגה זהירה - כן.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
אין בעיה לויטארה סטנדרטית.
בכלל, הרכב הזה גם ללא הגבהה ומיגון (שמנמיך את האוטו ואז מצריך יותר הגבהה) עובר במקומות מפתיעים.
מה שכן, בלי מיגון חייבים לעבוד בזהירות ועם מכוון. כלל האצבע אומר שאם לא הצלחתי לאט ובזהירות (בלי תנופה) כדאי לחפש מעקף.
אין בעיה לוויטרה סטנדרטית כמו שאמרו אבל יש לציין שבטיול הוויטרה החליקה מסלע קטן ומיגון הצד שלה (מדרגת צד ממתכת) ספגה את המכה במקום קנט הדלת.
מציע לכל מי שיורד לשטח למגן את הרכב ולהחליף לצמגי שטח
שבוע טוב..
האמת הייתי אתמול בשער הגיא, היינו במשל"ט 16 ובאזור הזה..
לא היה כל כך קשה, אבל כן.. רצוי מיגון.
יחסית לטיולון הראשון הכל עבר בשלום.
תלוי איפה בדיוק טיילת, יש שבילים שפריווט יעבור ו10 מטר ממנו יש שביל שצריך לשלב הילוך כוח. אבל שוב, המסלולים האלה נחשבים כמסלולים קלים... זאת כל הכוונה פה.