תודה
Printable View
תודה
הזמן שלך, דלק, העלות המימונית והתפעולית של רכב גדול, בתחשיב כלכלי בוודאות עולים יותר ממשלוח. ואתה יכול לאחד משלוחים, להחזיק מלאי מסויים של חומרי גלם ראשיים. גם בכיוון של להוביל את העבודה ללקוח יכול להיות שאתה יכול להשתמש בשרות של מוביל נקודתית איפה שצריך. אתה צריך את הרכב הקטן ביותר, הפשוט ביותר, ומצד שני החדש ביותר ולכן האמין ביותר שיכול לעשות את העבודה. הכיוון הנכון בשבילך הוא טנדרון עם עגלה או טנדר יפאני 2X4 לכל היותר. כל דבר מעבר לזה יזיק לעסק שלך.
אתה כנראה צודק.
אתה צריך לשאול בעלי מקצוע מהתחום שלך אם הוא צודק, ממה שאני רואה אצל חבר נגר { שזה לא בדיוק אבל בערך } לא פרקטי מבחינתו בכלל להזמין מוביל, זה סתם להיות תלוי בעוד בנאדם שלך תדע אם יגיע בזמן או לא וכו' וכדו' . גם ככה יש מספיק בלתמים בעסק פרטי , ועל אחת כמה וכמה בכזה שגם מיצר דברים.
רכב בגודל סביר עם עגלה נראה הפתרון האידיאלי, ואתה יכול לרכוש איזה מוביל שבא לך, בין אם זה "ג'יפ" או טנדרון, יכולת ההעמסה של כלי הרכב עצמו לא באמת משנה.
אבל תשכח מלעלות עליות במהירות סבירה .
אני קניתי את הסוואנה עבור פרויקט בניה ספציפי.
אם אחשב את ההובלות לעשיתי איתו, הכנסתי את המחיר שלו כבר בחצי שנה הראשונה.
יש לי גם ג׳יפ עם עגלה נגררת של עד 1250 ק"ג וגם טנדר ההילקס חד קבינה 2x4.
אין מה להשוות את הנוחות של הסוואנה.
הכל נעול בתוך הרכב, לא רואים כלו.
אני מגיע ופורק רק את הכלים שאני צריך לאותו רגע.
עם הגגון אני מביא הכל, עם זה לוחות למשקופים עיוורים, ברזלים ועוד.
בפנים השארתי ספסל אחד כך שיש לי אורך של 220 עד הספסל, אם זה מוטות זה ממשיך ועובר את הספסל עד 3.5 מטר.
וכל זה עוד לפני שנכנסנו לחורף, שאז בכלל אין מה להשוות שהכל סגור ומוגן, אם זה כלים ואם זה עצים ודלתות
ומזגן אמריקאי בסוף יום עבודה...
תראה, נראה לי שפשוט בא לך על אמריקאית גדולה ולא בטוח שיש לזה הצדקה...
הפתרון הוא למצוא סוואנה או E350 שהם גם 4X4 ואז גם המגיב השקול ביותר בשירשור הזה יבוא לבקש סיבוב :)
Sent from my A0001 using Tapatalk
למה 4x4? לטעמי זה רק מסבך דברים. מה גם שזו הסבה ולא מקןרי.
כי בכל זאת... אנחנו בג׳יפולוג.
אסף.
טוב, סיבה טובה:-).
נראה מה נמצא.