תגובה: סאברבן/יוקון - לבטים לגבי אפשרות קניה
הבדלים משמעותיים מהשלדה, דרך מתלים וכלה בסרן האחורי והטרוורסה הקדמית.
החדשות הטובות הן שאפשר לקחת 1500 נמוך ועם מכללי הנעה ומתלים חלשים ורופסים, ולהחליף אחד לאחד בהכל כולל הכל מטנדר סיירה 2500 מושבת. לא כל שנתון מתאים לכל שנתון אבל לרוב זה עובד.
יש כאן שני חברי פורום שכבר ביצעו הסבה כזו, אחד עם יוקון קצר השני עם יוקון ארוך. יומיים ברוטו על זוג ליפטים במוסך.
אסף.
ועדיין עדיף לוותר על הקומבינה ומראש לכוון ל2500.
אסף.
אני מחזיק בסאברבן בנזין 5.7 שנת 95 קרוב לשנתיים.
רכב שקניתי בצריפין (שווה לעקוב על המכרזים שם), יד ראשונה מנכה צה"ל, עם קצת יותר מ 150K.
לא נראה לי שיש הרבה מציאות כאלה למרות שכבר ראיתי כמה מודעות על כלים במצב דומה.
הרכב טפו טפו מביא נחת, אפשר להגיד בלי לפתוח ת'פה יותר מידי אפילו מגלה אמינות
אין תקלות ...מה לעשות אין, אבל ...על ההנאה הזו אתה משלם בדלק.. 1:5 אם לדייק 1:4.5.
לא עובד קשה, משהו כמו 10-12K בשנה כולל טיולים למדבר ו/או לצפון וכן.... יש מקום לכל הבית .
למשפחה גדולה שאוהבת לטייל אין לרכב הזה תחליף, גם שמונה מקומות וגם תא מטען ענק
בניגוד ליפניות, אף נוסע לא יושב מאחור בתא המטען.
על הפינוק האמריקאי לא צריך להרחיב אבל אני אגיד עוד דבר על האמינות, ...זה הפרייבט של אשתי, היא נוסעת איתו כל יום לעבודה, אז אפשר להגיד שאני סומך עליו.
רכב שכל נסיעה בו זה הנאה, אבל כמו שאמרתי על הפינוק הזה צריך לשלם.
אני יכול להגיד לך בכנות שגם לפני הקניה הייתי בדילמה בדיוק כמוך וגם שאני הבעלים הגאה היום אני בדילמה,
שואל את עצמי עד מתי התענוג הזה הולך להמשך....בינתיים נהנה.
אם יש לך עוד שאלות מוזמן בה"פ
יש בעיה רצינית להשיג חלפים בארץ לסברבן/יוקון 93-98 בתור בעלים של יוקון 93 קצר אני חווה את בעיית חלקי חילוף לרכב
כנל חיישנים מקוריים לסוגיהם קשה מאוד להשיג בארץ עד כמעט בילתי אפשרי .
ב UMI כבר אין חלקים ואוטליין הוא היחידי שעדיין מחזיק קצת חלפים אבל לא כולם לא מקוריים ולא כולם תואמים את מספר VIN . בחו"ל הכל זמין אבל הבעיה זה זמן ההמתנה למשלוח שבועיים מארה"ב חודש ויותר מסין ושאתה צריך את הרכב אתמול זה קצת מעיק
דוגמא הטובה ביותר זה מנוע צעדים שאין להשיג בארץ ואם יש או שהוא לא מקורי או מחיר של 1300 ש"ח שבחו"ל זה עולה 50 $ עכשיו אני מחפש מחבר פלוס צמת חוטים למנוע צעדים ואין להשיג בארץ (בכל אופן במקומות שלי ידוע )
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
תתקשר ישר אלי, אני אעזור לך עם הדילמה.
שלום אחי אני ממש מתעניין שני הרכבים האלה אשמח שתיצור איתי קשר בבקשה כי לי אין את המספר שלך ואני לא כל כך בקיא פה איך רואים שהתקבלה הודעה, תודה רבה!
איך אין לך את הטלפון של אחיך?
ובנימה יותר רצינית - יש מנגנון של הודעות פרטיות (ה"פ) - שלח הודעה פרטית למי שאתה רוצה כדי ליצור קשר ביניכם. אפשר להעביר שם מספר טלפון או לתאם אמצעי קשר אחר.
באופן עקרוני - יש רבים הנמנעים מלרשום את מספר הטלפון שלהם בצורה גלויה במקום שנגיש לכל אחד או לכל רובוט ברשת המחפש פרטים שכאלו, יש לכך סיבות הגיוניות רבות שתוכל לחשוב עליהן לבד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוש
מישהו יודע איפה הוא ומה איתנו בימינו?