תגובה: שאלות לגבי ברלינגו
תודה.
נראה לי שאם אעשה את המעבר הזה (לרכב א ורכב ב) אלך דווקא לכיוון של טרנספורטר דור 4 או סיטרואן ג'מפי.
אם אני מבין נכון, הבדלי עלויות האחזקה בין הטנדרונים לבין הנ"ל אינו משמעותי והמרחב הנוסף יהיה שימושי...
(ויום אחד אולי אמכור אותו לבועז שיבנה ממנו קמפר :) )
סער,אם כבר אתה בכיוונים האלה אז תבדוק לגבי פולקסוואגן קאדי מקסי (הארוך) 1.9 טורבו דיזל,מהשנתונים הראשונים שלו ,אוכל בערך 1/13 ,אם אני לא טועה יש גם פשוטים עם גיר ידני ולא 6 DSG ,נוסע חזק מאוד יחסית "לטנדרונים" ,יושב על הכביש כמו גולף בתוספת תא מטען ענק ,ממש מהנה לנהיגה,אני מאוד מרוצה מהרכב,אצלנו כבר כמעט 6 שנים /120K ק"מ,עד היום מלבד טיפולים שותפים הלכו שני חיישנים והוחלפה צירייה אחת,השנייה בדרך.
לפי תקנת הגרירה החדשה מותר לברלינגו וגם לדובלו לגרור 1300 ק"ג, לפי נתוני היצרן. זה משנה את התמונה?
אסף.
ברלינגו ארוך דווקא יכול להתאים, הבעיה שהוא חדש ולכן יקר...
האם יש הבדל של ממש בעלויות האחזקה של ג׳מפי מול ברלינגו?
הג׳מפי מכוער, אבל נראה לי שאם העלויות דומות, לגודל יכול להיות דווקא יתרון.
ד״א, האם התקנות החדשות כבר בתוקף?
ג'מפי = פיאט - סה"כ מכונית אמינה נוחה ומרווחת. מנביון של מי שהחזיק גם כזו וגם טנדרונים, העלויות בסה"כ גבוהות יותר כי זה רכב גדול יותר עם כל המשתמע. העלות החריגה היחידה שראיתי היא טיפול מזרקים יקר, אני מניח שהיום כשהמכוניות הללו כבר לא חדשות יש פתרונות זולים יותר כמו לכל רכבי המסילה המשותפת המודרניים.
לדעתי זה רכב די מבוקש במגזר המשפחות הברוכות ילדים, כך שיש לו שוק ער.
אסף.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
ד״א, האם התקנות החדשות כבר בתוקף?
כן.
אסף.
תודה אסף.
אני מסתכל על הדגמים מתחילת שנות ה 2000.
(עד 2005 בערך) גם שם זו מסילה משותפת?
האם יש נק' תורפה ידועות ברכבים אלו?
כן בועז, הבנתי.
המודלים שציינתי רלוונטיים לגמפי, למיטב הבנתי היא מורשית לגרור 750 ללא בלמים גם במודלים העתיקים הנ"ל :)