תגובה: מישהו חיפש קומנדקר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
בשם המקוריות צריך להחליף למנוע סופה ואז הכל ייראה טוב יותר, בלי לפגוע בתצורה. המקורית.
אסף.
אני לא בעד מקוריות.
"מקוריות" בקומנדקר אומרת שצריך לשמר אותו כאוטו בלתי נהיג, בלתי נסבל ובלתי ראוי למאכל אדם.
הקומנדקר הקלאסי הוא חרא של רכב, הוא נוסע חרא, הוא שתיין ברמות הזויות, הוא מסוכן וקשה לנהיגה.
נקודת האור היחידה בו היא איך שהוא נראה ולעניות דעתי רק על זה ראוי לשמור.
כל היתר צריך להיות מודרני - מנוע, גיר, חשמל, הגה כוח, מתלים וברקסים ראויים, נעילות, צמיגי שטח מודרניים וכו'.
דווקא לאביר היה פוטנציאל להיות משהו טוב. מנוע V8 טורבו דיזל עם גיר אוטומטי דווקא מתאים לאוטו כזה. אז הם הרגו אותו עם עיצוב מזעזע......
1 קבצים מצורפים
בתוך המושב מדובר על כלי יעיל ביותר. בשלושה שבועות האחרונים הזקנה שלנו כיבתה שתי שריפות שנבעו ממשחקי גפרורים של ילדים משועממים. בשני המקרים כיבוי אש הגיעו אחרי שכבר כיבינו הכל. אבל ויש גם אבל, כלי כזה, עם שדה ראייה מוגבל, עם ברקסים לא משהו ועם הרבה מדי עוכרי דין שלאחרונה כבשו את המושבים, זה מתכון לאסון...
נניח הגעת לכבוש שריפה בבית של עורך דין כזה, השריפה כובתה בשיא היעילות, לא נגרם כמעט נזק לבית, הילדים לא נפגעו בזכותך, אבל בדרך החוצה שרטת קצת, טיפונת, את הלנד-רובר החדש. בום! תביעה "נסיעה על רכב לא רישיון". אבל לא כולם כאלו, זה רק 99% מוציאים שם רע לכולם...
אני לא הייתי מכבה שריפות עם רכב ללא רשיון, פוטנציאל לצרות צרורות.
ועם רשיון היית מכבה שריפות?