-
תגובה: מהיר והרסני...הערסיאדה של חיים8 מכה שוב. בכולנו
ברלי אתה מפספס את הנקודה.
הסגנון מעצבן לא התחרות חוקית או לא...
היינו שמחים שהשוטרים ידבקו אליו ולא להימן .
רובנו לא צדיקים שומרי כל פסיק בספר החוקים.
מעצבן אותנו הערסיידה.
ההשתוללות ולא התחרות המסוגננת.
השימת זין על נקיון השטח בסיום ובכלל כל מה שנראה כמגנט עברינים קטנים וערסים.
-
למה אתה חושב שארועי red neck בארהב שונים מזה? בליגות הרוק באונסינג אתה חושב שהבטיחות טובה יותר? בכל האירועי ראלי שאנחנו שומעים שהנהג איבד שליטה ופגע בצופים אתה חושב שהבטיחות טובה יותר? לתת חוקים וכללים דרקוניים והכול באצטלת הבטיחות זה טוב? אישית אם אי פעם ארים ארוע אשים שלט ענקי בכניסה שיכתב בו שכל מי שמגיע לאירוע עלול לחטוף מנוע בראש. קצת אחריות אישית.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ביום שהוא ירים אירוע מסודר שכל הקצוות שלו סגורים (בטיחות וכו') וישאיר אחריו נקיון מבריק - הוא ניצח
היית כותב את זה בתגובה הראשונה וכל הדיון היה נחסך.
-
הסתובבתי חצי שנה באוסטרליה ושמעתי את השינאה ל red necks.
ההבדל בין מדינת ישראל הקטנה ומלאת האמוציות לאוסטרליה הגדולה הוא שבאוסטרליה (וגם בארהב) יש תמיד את המקומות שלשם ה"ציבור" לא מגיע ויש סוג של כבוד לאנשים אחרים.
בארץ אין את המקומות ויש עודף מטורף של אמוציות קיצוניות.
כבוד לאחר?.....הצחקתם אותי
-
הייתי באירוע,היה מסודר ויפה,הילדים נהנו וכל האנשים שמסביב כולל שוטרי יס"מ ומג"ב שנהנו מהאירוע.
לגבי ניקיון המקום,בסוף האירוע היה צוות מתנדבים שהבריק את המקום.
לגבי פגיעת טבע,המקום משמש את צה"ל לאימוני נהיגה במשך השבוע וטרקטורונים וגיפאים עוברים עליו בסופי שבוע,כך שההפנינג שהיה זה לא מה שיפגע שם בבעלי החיים.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
אתה קצת מפספס את הנקודה.
אני (ואני חושב שרוב המשתתפים כאן) לא נגד אירועים כאלה, ההיפך הוא הנכון.
אתה גם לא צריך לשכנע אותי שכל סיפורי הנזק הם קישקוש.
הנקודה שאנחנו חיים במדינה שבה הדברים עובדים לפי פופוליזם זול ואמוציות ואנחנו לא בדיוק חביבי העם.
המציאות כזאת לא כדאי לייחצן דברים ולתת לכל מיני עיתונאים ופוליטיקאים קטנים את הכלים להתעמר בנו, עדיף לעשות אירועים כאלה מחוץ לאור הזרקורים.
-
אם כולנו נעמוד כחזית אחת בפייסבוק וברשתות החברתיות ,ניתן רוח גבית לעניין אולי איזה חבר כנסת ימצא בנו עניין ויפעל לטובתנו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
עולם קטן... :rolleyes: אילן אתה כתבת בערב, כמה שעות אחרי חיים 8 בעצמו מצטט אותך - מודגש באדום
כל מי שכתב נגד מלך הדיונה הוא עבריין עם הרכב שלו וגם סביר להניח בטיולים שלו, אנחנו חיים במדינה שבה התקנות נועדו להטיב עם בעלי ההון ולא מאפשרים לחיות:
1. כל מי שמגביה את הרכב שלו בחצי מ"מ - היום עבריין
2. אתה רוצה צמיגים גדולים יותר לג'יפ שלך, כמו שבכל העולם הנאור עושים בשניה, אתה עבריין גדול
3. אתה נוסע בשמורת טבע שבה פתחו שבילים אין קץ אבל רק אחד מסומן אתה עבריין
4. אתה רוצה אירוע ספורט מוטורי - אתה עבריין כי אין סיכוי שתצליח לעמוד בשלל התקנות המגוכחות
5. כי אם אתה מעיז לנסות להביא חלק לרכב שלך מאיביי, שהוא נופל ברשימת "אביזרי הבטיחות", אתה נידון למוות...
אבל זו רק דעתי ובכלל מה אני מבין.
ראיתי עכשיו, לפחות שהיה נותן קרדיט על דברי חוכמה :rolleyes:, לא יפה להעתיק.
לא אירוע בשבילי או הסגנון שלי, אבל אני מבין לגמרי למה אנשים רצים לאירועים כאלה...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
ראיתי עכשיו, לפחות שהיה נותן קרדיט על דברי חוכמה :rolleyes:, לא יפה להעתיק.
אל תתרגש כל ההודעה הזו ש"הוא" כתב מורכבת מ3 תגובות שנרשמו כאן, שלי שלך ועוד אחת תחת הכותרת שהוא נתן לה "תגובה אחרונה ממני" וגם מוחק בעמוד שלו תגובות שלא נראות לו. הדפקט הזה (שעדין ממשיך לקרוא כאן ולהעתיק מפה חומר) לא ילמד בחיים איך להתנהג ובגלל זה האירועים שלו לא יתקבלו באהדה לעולם.
-
אני לחלוטין מסכים עם דרור.
לא הייתי באירוע וגם לא ביקרתי בשאר האירועים. בשורה התחתונה יש ביקוש לאירועים האלו
ואכן ממה ששמעתי הגיעו משפחות ואנשים רבים כאשר אני בטוח שלא כולם ערסים ובבונים כפי שמכנים אותם כאן
ומכאן גם התחושה שלי שיש כאן קצת התנשאות. תביטו קצת במראה חברים ותנו כבוד לאחר, גם אם הוא לא מה"מילייה" שלכם.
הבנאדם משקיע מאמצים ענקיים וכסף פרטי, עושה יומם ולילה בפרסום . שאפו !!!
אולי חלק מהאוכלוסייה שהגיעה לאירוע לא מייצגת אותנו או את הערכים שלנו אבל בשום פנים ואופן אין לעשות הכללות לכל הציבור.
אני מבקש מכל הוותיקים לנסות ולזכור האם במפגשים השנתיים של ג'יפולוג ביער בן שמן ובאנדרטה בתל חדיד לא הגיעו גם so called בבונים ?????
כשהם קהל שבא למלא את האירוע שלנו ולרכוש ממיטב כספו את סחורות המציגים הם מבורכים בבואם ???
וכן, גם אני שמעתי שהמקום נשאר מצוחצח ובאופן יחסי הסדר נשמר.
בשלב הזה אני מציע לכל המלינים לשתוק!!!
-
אני מציע שאתה תוכל להגיד את מה שבא לך ואחרים את מה שבא להם ואל תחלק או תיקח מאף אחד את רשות הדיבור, במיוחד כשאתה במיעוט
-
למה הוא במיעוט?
כי אנשים כאן מקובעים או שהם אולד סקול?
במקום להיות כולנו כמקשה אחת שתריץ את החוק המוטורי ותקדם אותו,אתם יוצרים פילוג בתוכנו ואז כשיש גזירה רעה כל אחד מפיל על השני.
-
אין במלך הדיונה שום דבר שהוא ספורט מוטורי, לא יותר מרייסים בדרך נמיר.
גם בעיני הצופים מבחוץ מדובר בהתכנסות של ג׳יפים ולא בספורט. ולכן הנזק התדמיתי.
ולאחר שזה נאמר, אני בהחלט תומך בכך שצריך לאחד כוחות כדי להזיז את עגלת הספורט המוטורי מהבוץ. ייקח את עצמו חיים ויפיק אירוע לפי הכללים. שייכתוב כללים חדשים ויאשר אותם ברשות אם הוא לא מרוצה מהקיימים. זה אפשרי וכבר עשו את זה. אבל לא לנסות אפילו ולעשות אירוע לא חוקי בתור ״מחאה צודקת״? צחוק מהעבודה וצחוק מהאנשים. ובעיקר פוגע במי שכן מנסה לעשות אירועים חוקיים- זה לא איחוד כוחות זה פיצול בכוונה.
אסף.
-
אני הייתי עם 2 הילדים שלי,בני 8 ו 5,המקום היה מאובטח ובטיחותי,המון מרשלים וסדר מופתי.
מסכים איתך שבפעם הקודמת היה בלאגן וסכנת חיים ולכן הייתי שם כ 5 דקות ונסעתי משם.
אני מקווה שהסדר ישאר וישתפר עם האירועים כי בסופו של עניין כולנו בעלי אותו התחביב ורוצים להנחיל אותו גם לדורות הבאים.
-
בוידאו שחיים העלה בשרשור הקודם רואים במספר מקרים לפחות חמישה רכבים שבו זמנית חלקם עולים בדיונה, וחלקם יורדים, אחד מול השני מול השלישי וכן הלאה.
בטיחותי, מאורגן ומוכוון ע"י מרשלים?
מסתבר שגם "בטיחותי" זה בעיני המתבונן.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
-
תעשו חיפוש ב you tube תגלו שהאירועים הכי מצליחים הם של רדנקס, סתם דוגמאות:
https://www.youtube.com/watch?v=TQRIHiy2UnY
https://www.youtube.com/watch?v=JjmolB04uWI
פשוט תענוג, עם התקנות אצלנו אין מצב להרים אירועים כאלה.
לגבי בטיחות אפשר להתווכח, הכל בעיני המתבונן. תראו בסרטון השני היכן עומד הצלם ביחס למשיכה בכננת...
דווקא הפורמולה 1 שמיועד ל"אליטות" נהיה הספורט המשעמם ביותר.
כמו שאמרתי אני לא אוהב את הסגנון של האדון, לא אתקרב לאירועים, אבל הוא עונה על צורך שקיים, צורך שהרשויות חסמו בתקנות ללא תקנה.
-
חברים!
אני שייך לשתי הקבוצות הכי נרדפות בתקשורת הישראלית:
1. אני ג'יפאי (שגם מנחיל את ה"מחלה" הזו לילדיו).
2. אני אוהב כלי נשק ויורה להנאתי במטווח (גילוי נאות: אני בעלים של מטווח וחנות נשק).
ענף הנשק עבר לאחרונה משא רדיפות שנוצל במלואו על ידי הממסד הפקידותי שפעל למה שאני מכנה: "ניקוי רחובות ישראל מנשק חוקי והפקרתם לנשק הלא חוקי בלבד".
ארגון עם כוונות טובות (אולי) אבל קולני, שיטחי וחסר אחריות לחלוטין, ששמו "האקדח על שולחן המטבח", הציף את התקשורת בהשמצות, עיוותי מציאות, הפחדות מפני כמות אסטרונומית של גברים שכל מטרתם בחיים - רצח נשותיהם באמצעות נשק שניתן להם כחוק, ותרם תרומה נכבדת להכבדת הממסד, לסרוס הספורט הזה ולמניעת האפשרות להנחלתו לדור הצעיר.
אבל!!!!!!!!!!!!!!!
אם נשכיל לשלב ידיים ולא לירות אחד בשני בתוך הג'יפ, אולי יקרה לנו משהו מדהים, שחווה ענף הנשק בשנתיים האחרונות וששיאו היה בשבוע האחרון: כתבה אוהדת. ולא סתם, אלא בעיתון הכי הכי "אנטי" - עיתון הארץ.
והסוד: אפס התלהמות, אפס התגוננות בראש מושפל, 100% עמידה בעוז מול המקטרגים באמצעות נציגות שיודעת להתבטא ובאמצעות הצגת סטטיסטיקה ועובדות שלא ניתנות לערעור ושמעידות כי הפוסלים - במומם פוסלים.
והנה, פתאום נפלו האסימונים במקומות הנכונים והתברר שמדינת ישראל תלויה בבעלי הנשק הפרטי והארגוני (של חברות השמירה) לא פחות משאלו - תלויים בה.
בשעה טובה ולאחר עבודה קשה מאד, הצליח הממסד להבין סוף סוף שאקדח בידו (או על מותנו) של אזרח הגון ומיומן, יכול לא רק להרוג נשים אומללות ואזרחים חפים מפשע - כפי שדאגו לפמפם להם, אלא דווקא יכול להציל נפשות ולסייע למיגור הפשע החמוש והטרור הרצחני.
וההשלכות לגבי ענף הג'יפים:
אם נשכיל להתאחד ולדבר בשפה משותפת, נוכל לשכנע את מקבלי ההחלטות שג'יפאי הגון ומיומן בנהיגת שטח (ואיך רוכשים מיומנות אם לא בספורט מוטורי, תחרויות וכו'?), יכול לסייע ולשנות את התמונה האופן דרמטי - במקרי אסון לאומיים (איתור וחילוץ נעדרים, סיוע לשינוע כוחות, ציוד ומזון במקרי הרס המוני של תשתיות כתוצאה מרעידת אדמה / שריפה / טרור וכו') וזאת - הרבה יותר מהר מכל אזרח אחר שאיננו מיומן ושאין ברשותו רכב מוגבה, נעול, מזווד וכו' ומכל שוטר או כבאי שהוא עצמו וכמובן גם הרכב הייעודי שלו יהיה עסוק באותו זמן במשימותיו.
מדינת ישראל מבינה סוף סוף שללא סיוע הציבור, היא לא תוכל להתמודד לבדה ולראייה - קורסי "סע"ר" (סיוע עצמי ראשוני) שמעביר פקע"ר לאוכלוסייה האזרחית - כולל במה שמכונה "המגזר".
תאמינו או לא, בדיוק כמו בענף הנשק, גם בענף הג'יפים, המשטרה (כן כן. המשטרה!!!!) מבינה את החשיבות הרבה יותר משנדמה לכם והרבה יותר מהפקידות שממציאה תקנות, ביורוקרטיות וקשיים - על מנת להצדיק את קיומה.
אז במקום ללכת אחד נגד השני, בואו נחפש דרך לגשר, נקים עמותה (כמו בענף הנשק) שדובריה ידברו רק בשפה אחת מול הרשויות, חבריה יתאפקו מלבצע עבירות מטופשות של רמיסת שטחים חקלאיים ושטחי שמורה (ובוודאי - מהעלאת תמונות וסרטונים מקוממים של ביצוע אותן עבירות לרשת ב"און ליין"), ואולי - נראה את התוצאות במהרה בימינו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש הצפון
חברים!
אז במקום ללכת אחד נגד השני, בואו נחפש דרך לגשר, נקים עמותה (כמו בענף הנשק) שדובריה ידברו רק בשפה אחת מול הרשויות, חבריה יתאפקו מלבצע עבירות מטופשות של רמיסת שטחים חקלאיים ושטחי שמורה (ובוודאי - מהעלאת תמונות וסרטונים מקוממים של ביצוע אותן עבירות לרשת ב"און ליין"), ואולי - נראה את התוצאות במהרה בימינו.
ופה בדיוק הבעיה ...האיפוק.
-
לי זה נראה שמשהו הטעה את הכתב וסיפר לו סיפורים ממניעים אישיים.
הרט"ג יודעים יפה שכל סוף שבוע יש שם עשרות כלי רכב על הדיונה,
אם המשטרה הייתה שם אז גם הפינה הזאת סגורה,
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ברלי אתה מפספס את הנקודה.
הסגנון מעצבן לא התחרות חוקית או לא...
היינו שמחים שהשוטרים ידבקו אליו ולא להימן .
רובנו לא צדיקים שומרי כל פסיק בספר החוקים.
מעצבן אותנו הערסיידה.
ההשתוללות ולא התחרות המסוגננת.
השימת זין על נקיון השטח בסיום ובכלל כל מה שנראה כמגנט עברינים קטנים וערסים.
הסגנון מעצבן גם אותי.
למזלנו, מותר לנו לבחור מי החברים שלנו.
ממש כפי שגם אם אתה אוהד כדורגל מושבע, אף אחד לא מכריח אותך לשבת ביציע המזרחי בטדי יחד עם חברי "לה-פמיליה", כך אף אחד לא מכריח אותנו להגיע לאירועים האלה. אף אחד לא מכריח אותנו לטייל עם החבר'ה האלה או לצרף אותם לחוג החברים שלנו.
אבל רוב עם ישראל הוא מה שאנחנו מקטלגים כ"ערסים" ו"בבונים". לצערנו בועז, זה מה יש.
הם אוהבים את הסגנון הזה. הם גם אוהבים כדורגל, הם אוהבים מוסיקה מסויימת בווליום מטורף, הם אוהבים לפצח גרעינים, הם אוהבים שופוני. הם הרד-נקס שלנו.
אבל הם גם משתלבים מצויין במרחב הזה שכולנו חיים בו. אלה אנחנו שבמיעוט, שמתבדלים, שבטוחים בעליונות האינטלקטואלית-עאלק שלנו, בהתנהגות המתורבתת-עאלק שלנו, אלה אנחנו שרוחצים בנקיון כפינו-עאלק, אלה אנחנו שחושבים שנוכל לאכוף כאן על כוווולם את ה"תרבות" והנימוס האירופיים/מערביים, ולכן אנחנו מדברים אליהם ועליהם בהתנשאות, בזילזול, מבטלים את מחשבתם, את דעתם, את דבריהם ואת מעשיהם. הייתי מציע להצטנע קצת. לפשפש במעשינו אנו, לפני שנשפוט אחרים.
אל תדאג - אני לא עברתי צד. לא הצטרפתי "אליהם".
אבל אם כבר, אז את ה"קריירה הג'יפאית" שלי התחלתי ב-1990 אצלם ואיתם וחלק גדול ממה שאני יודע היום למדתי מכמה מהנהגים המצויינים שיש שם (ויש שם כמה שאת מה שהם שכחו מזמן, כולנו לעולם לא נלמד. באחריות) ואני מוקיר להם תודה והערכה על זה.
האמת? גם לא היה כל כך גרוע לנסוע איתם. ממש לא. פשוט התחלתי להשתעמם מתישהו מתפירת דיונות הלוך וחזור ופריצת התחביב שלנו ברשת חיברה אותי לאנשים אחרים שמצאו חן בעיני יותר והם לא במקרה מרוכזים כאן.
זה עדיין לא פוסל את ה"הם". יש ביניהם לא מעט אנשים טובים ויקרים, מבינים אמיתיים בג'יפים, נהגים מצויינים ואנשי שטח עם הרבה נסיון. לא כולם בבונים, לא כולם מלכלכים את השטח והורסים אותו. לא כולם מתנהגים כמו חיות. למעשה, רובם אזרחים טובים לא פחות ממני וממך ומכולנו.
נמאסה עלי הצביעות, ההתנשאות. אני מכה על חטא, כי עד לא מזמן גם אני אולי הייתי מתנשא וצבוע. אבל לא עוד.
אני אזרח שומר חוק, פחות או יותר, כמו כולנו. אני בעד שמירה על החוק. אבל חלק מהחוקים בישראל, לצערנו, הם מטופשים, מזיקים, מרושעים ופסולים מיסודם ומעיקרם. הם נקבעים על ידי 120 חדלי אישים שתמצא ביניהם גנבים, אנסים, מטרידנים סדרתיים, מושחתים, מסוממים, רועי זונות - בית המחוקקים והשירות הציבורי שלנו מרכזים אליהם את המיץ של הזבל של עם ישראל ממש כפי שמנורה דולקת בליל קיץ מושכת אליה פרפרים ומעופפים אחרים.
אנחנו ורק אנחנו אשמים, כי כולנו בחרנו באפסים הללו שעושים מה שבראש שלהם ומפליצים תקנות וחוקים שהציבור לא יכול לעמוד בהם. האירועים של חיים הם סימפטום לחוק מטומטם שכזה שמדיר את הספורט המוטורי מהציבור ואת הציבור מהספורט המוטורי.
יש לספורט מוטורי ותרבות מוטורית הרבה אוהדים בישראל. חלקם גם "ערסים ובבונים" ממש כפי שלכדורגל יש גם הרבה אוהדים שאינם בהמות גזעניות, עילגות ונמוכות מצח. חובבי הספורט המוטורי והתרבות המוטורית רוצים פעילות, רוצים אירועים, רוצים מפגשים. יש במדינה רשות ממשלתית שתפקידה לדאוג שיהיו אירועים, אבל היא לא עושה את זה. היא מועלת בתפקידה. אז צצים אנשים פרטיים כמו חיים שמארגנים אירועים מחתרתיים, סו קולד "לא חוקיים". במה הוא שונה מגדי צוקר ונועם היימן שניהלו כאן ליגות נהדרות בימים שטרום חוק הספורט המוטורי?... בזה שצוקר והיימן הם נחמדים, לא ערסים וכן מ"שלנו" ורק חיים הוא "ערס ובבון"?.....
תספרו עד עשר לפני שאתם משתלחים בו. לא הכל כאן שחור ולבן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
במה הוא שונה מגדי צוקר ונועם היימן שניהלו כאן ליגות נהדרות בימים שטרום חוק הספורט המוטורי?... בזה שצוקר והיימן הם נחמדים, לא ערסים וכן מ"שלנו" ורק חיים הוא "ערס ובבון"?.....
אם אתה שואל את זה אז אתה כנראה שוכח -
כשגדי והיימן הרימו ליגות מפוארות לא היה חוק, אז זה לא היה "לא חוקי",
היום יש חוק ולכן זה כן לא חוקי, ככה פשוט!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
savyon
אם אתה שואל את זה אז אתה אידיוט!
כשגדי והיימן הרימו ליגות מפוארות לא היה חוק, אז זה לא היה "לא חוקי",
היום יש חוק ולכן זה כן לא חוקי, ככה פשוט!
לא היה חוק אבל הם עברו על מגוון חוקים שכן היו, למשל נהיגה לחא ביטוח בתוקף, רישוי עסקים וכו.
את חלקם אתה מכיר מצויין מהמפגש המסחרי
-
סביון, אל תיתמם.
אם זה לא היית אתה, שבקיא במה שמתרחש ושהיית גם מתחרה פעיל ויש לך אי-אילו גביעים שיוכיחו את זה, הייתי אומר שאתה מתבלבל לגמרי. זה היה האם-אמא של הלא חוקי.
מה לעשות, אנחנו לא באמריקה. שם מה שלא אסור רשמית - הרי שהוא מותר. אצלנו זה הפוך. מה שלא מותר רשמית - הוא אסור.
גם לי יש גביעים. עוד משנת 2000. אני אול יאידיוט לפעמים, אבל אני לפחות לא מיתמם. הייתי שם, השתתפתי, גם אז זה עבר מפה לאוזן, ממודר היטב, בלי קהל, בחורים נידחים, במחתרת. כדי שהמשטרה לא תגיע ותפוצץ הכל. כי זה היה לא חוקי. ולו רק מפני שלא היה ביטוח - בגלל שמדינת ישראל דורשת ביטוח תקף לכל דבר שמחובר אליו מנוע, בגלל שהחוק הישראלי רואה בכל טמבל שהולך ברחוב וחולם ומקבל מכה ביד ממראה של מכונית חונה "נפגע תאונת דרכים" וכי בכל תעודת ביטוח כתוב במפורש שהביטוח לא תקף ב"תחרות, תחרות מהירות או מבחן יציבות" - זה הניסוח הרשמי והוא כתוב עדיין באותיות קטנות בצד האחורי של תעודת הביטוח-חובה של כל אוטו במדינת ישראל. זה גם למה אפילו לא קראו לליגות הללו "מירוץ" אלא "אירועי ניווט".... עניין סמנטי שלא היה עומד בשום מבחן אם מישהו היה נהרג חלילה. היימן וצוקר ויקי שקרל לקחו אז סיכון עצום. בלתי סביר לחלוטין. הם היו אנשי חזון, פועלם יכניס אותם ל"היכל התהילה של הספורט המוטורי הישראלי "אם אי פעם יהיה לנו דבר כזה, אבל לפי החוק היבש הם היו עבריינים. לא פחות מחיים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
במה הוא שונה מגדי צוקר ונועם היימן שניהלו כאן ליגות נהדרות בימים שטרום חוק הספורט המוטורי?.
אתה רציני?
האופי היה אחר, ההתייחסות לשטח היתה אחרת, וזה קשור גם למי שבא להתמודד וגם לרוח האירוע.
-
מהיר והרסני...הערסיאדה של חיים8 מכה שוב. בכולנו
למה אתם מתיפיפים?
זה ויכוח תרבותי ולא עקרוני.
הם מתרבות אחרת וסגנון שאנחנו לא אוהבים.
מספיק להתחסד.
דרור לא קלט את זה כי הוא אמנם פולני אבל מחולון [emoji56]
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
למה אתם מתיפיפים?
זה ויכוח תרבותי ולא עקרוני.
הם מתרבות אחרת וסגנון שאנחנו לא אוהבים.
מספיק להתחסד
+1.
וגם לי מותר לערוך את תגובותיי - קלטתי את זה כבר מזמן. מה שקשה לומר עליכם. נהפוך הוא - אני באמת גדלתי איתם וביניהם. מתי שהוא לא התאים לי להמשיך להתרועע איתם - זכותי - אז הפסקתי. לומר לך שבין ה"מתורבתים"- לכאורה שאנחנו מעדיפים להסתובב איתם היום אין אנשים שלעתים הם חארות?.... תאמין לי שיש ויש ואפילו לא מעט.
דורון, אתה חוטא בחטא היוהרה.
מה זה בדיוק "מי שבא להתמודד"?........
-
חלק מה"מתמודדים" הם חברים באתר, בשר מבשרנו, חברים שלנו באופן אישי, שפשוט רוצים לתת גז בלי לתת דין וחשבון לכל מיני טיפוסים שרק מחפשים מה לא בסדר (צדקנים).
זה הכל.
הטענה היא לא אליהם, היא למארגן, ששם אותנו, כולנו, כולל ה"מתמודדים" בעין סערה, בכוונה.
אם רצינו לשכנע את הרשויות שאנחנו בסדר, כציבור של ג'יפאים - על כל הסוגים שבציבור הזה - הדרך הכי לא נכונה לעשות את זה זה לתקוע לאותן רשויות מזלג בעין ולהצדיק את זה בעאלק "מחאה צודקת" ובקשר רופף לספורט מוטורי.
אסף.
-
אם הבחור אכן השאיר אחריו שטח נקי, אז אני קצת עם דרור.
הוא צודק למרות שבא לי להקיא.
ולגבי הרד נקס, אז כמו שלנו יש לאן לשאוף מבחינה תרבותית לעומת נניח ארה"ב (כמו שניתן לראות לא פעם בשירשור ההוא של ברנרד), לערס הישראלי המצוי יש הרבה לאן להתקדם עד שיגיע לרמת הרד נק המצוי.
-
תמיר, אולי לא פגשת רד-נק ממוצע?..... שיכור, גזען, נמוך-מצח?.....
בכל מקום יש את ה"עמך" שלו.
-
אנשים הם רק אנשים, ויודעים מה? טוב שלא כולנו יצוקים באותו דפוס כמו רובוטים. לכל אחד יש מה שאין לאף אחד.
כנראה שלעולם לא נוכל כולנו מהראשון עד האחרון להיות "בסדר" באופן גורף. קצת מפריעה לי ההתייפיפות הזו, כאשר בינתיים באירועי ספורט לא-מוטורי אנחנו רואים התנהגות בהמית בסד"ג הרבה יותר גדול וגם הרבה יותר נפגעים בנפש מאשר בכל אירוע של ספורט מוטורי, חוקי או לא חוקי, וכאשר גם בינינו יש לא מעט עבריינים, קטנים או גדולים, בכל מיני תחומים.
את ההתנהגות והאנשים שאנחנו רואים באירועים של חיים אנחנו רואים סביבנו בעוד סיטואציות שלא קשורות לספורט מוטורי. אבל זה עם ישראל, על מגוון הדעות, ההתנהגויות והאנשים שבו. זה מה יש. לא רק שמותר לנו לא לאהוב את כולם, זו זכותנו המלאה! אבל בשורה התחתונה כולם אמורים להיות שוים בפני החוק. דעתנו לא צריכה להיות נחשבת יותר מדעתם. מי שלא נאה לו עם ישראל, יכול לארוז את פקלאותיו ולהגר למדינה "מתורבתת" כלשהי ולהינות מחייו שם, רק שיהיה כן עם עצמו ויספר לנו על החוליגנים וה"ערסים" וה"בבונים" שיפגוש שם. ומתישהו הוא יפגוש אותם. תאמינו לי.