נכון, זה מה שסיפרו לי יודעי דבר בצבא...בנוגע לשנורקלך, יצירת אומנות יש לומר.
Printable View
נכון, זה מה שסיפרו לי יודעי דבר בצבא...בנוגע לשנורקלך, יצירת אומנות יש לומר.
מתמטיקאי :) רחוק מזה....
אבל אתה צודק, טעות שלי.
הרי זה ברור שהדרך הנכונה לבדוק את השפעת השנורקל היא באמצעות נסיעה ובדיקת צריכת הדלק.
איך לא חשבתי על זה קודם, הרי אם תסע עם רכבך לפני התקנת השנורקל ואחרי, הפרמטר היחיד שמשתנה זה רק המצאות השנורקל.
ללחיצה שלך על דוושת התאוצה, תנאי הדרך, מזג האוויר באותו היום ועוד ועוד..... - אין שום משמעות.
היית צריך לייעץ לכל המתמטיקאים שסתם מבזבזים את זמנם בחדרים חשוכים במקום לצאת לנסיעות כיף ולהוכיח את כל הנוסחאות המשעממות שלהם בדרך הרבה יותר נכונה.
ערן,
גם מבחינה מתמטית, הגדלת קוטר הצינור ושינוי הזויות בדרך תאפשר פיצוי באיזון הנוסחא לנפילת הלחץ.
rob, היות ואני משוכנע שלשנורקל יתרון בהגנה על המנוע מפני אבק הפודרה המדברי מעניין אותי לדעת מה הגורם המשמעותי ביותר בתכנון השנורקל להקטנת מפל הלחץ והשגת ביצועים מיטביים? אם אתה הייתה מתכנן שנורקל כיצד הייתה מעצב/מתכנן אותו?
נכון, מסכים איתך (והפעם אפילו לא ציני).
amit1 באף שלב לא הייתי נגד שנורקל לרכבים שבאמת יורדים לשטח, רק רציתי להציף את העובדה שלשנורקל ישנם גם חסרונות.
תכנון נכון של שנורקל יהיה כזה שמחליף לפחות חלק מהצנרת המקורית שהייתה בצנרת בעלת קוטר גדול יותר (על מנת לקזז עם האורך שגדל), ועם כמה שפחות קשתות ועיקולים בדרך.
ישנם הרבה שנורקלים בשוק שבגלל אילוצי מקום משתמשים בצנרת כמו בתמונה שפרסם נדב
קובץ מצורף 101725
המקטע הזה לבדו שווה בערך כ-7 מטר של צינור ישר מבחינת מפל לחץ
rob, האם כדאי לוותר על בית הפילטר המקורי, להתחבר לפני ה MAF עם צינור נגיד בקוטר 5 צול ולמקם פילטר חיצוני גדול על הגגון? ראיתי יישום כזה אצל אחד מחברי (מכונאי ואיש שטח מנוסה) ועכשיו אני מבין את המוטיבציה.
עמית, אין צורך להגזים לאף כיוון.
הגדלה מוגזמת של הצנרת תגרור מהירות זרימה נמוכה שתגרום לגרגרי האבק לשקוע בצינור ולא להאסף על הפילטר, שקיעה כזו יכולה להוביל בסוף לסתימת הצינור.
הייה הגיוני וצא לטייל :)