דולי....
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Printable View
יש למצוא את הפליקנים יד שניה
בפייסבוק
אני באמת לא מבין אותך מיכה ...
אתה מעוניין בארגז שסופרמן לא יכול לשבור אבל לא רוצה שיהיה כבד
אתה רוצה משהו שיתאים בדיוק לצרכים שלך אבל לא מוכן לשלם על ארגז קאסטום
אתה לא מוכן להשתמש בארגזי חרטא כל שהם כי זה לא מכבד (מסכים איתך לחלוטין)
ועדיין לא נראה לך הגיוני לבנות לעצמך משהו בול לפי המידות כשאתה בעצמך מסגר.
אני לא יודע עם איזו רתכת אתה עובד , אבל כשאני רכשתי את הרתכת האחרונה , לקחתי אותה
לחנות כלי העבודה , מצאתי תיק מבד קשיח של סטנלי , הכנסתי אותה פנימה עם הכבלים , הוספתי
משחזת זוית מהמדף , בדקתי שיש עוד מקום לציוד נלווה שמתי על הכתף , עשיתי כמה פוזות מול המראה
של בחור מסוקס והעמסתי הביתה. מתאים לצרכים שלי , אבל אם תיפול עליה קורה של 500 ק"ג
זה יקח את התיק, הרתכת, והדיסק ביחד דרך הרצפה לתוך המרתף...
קנה לך משהו שמתאים פחות או יותר בגודל , נוח לנשיאה , נותן לך להרגיש מכובד , והכי חשוב -
תניח אותו במקום שהשער לא יפול עליו . בכל מקרה אל תשכח שאתה הולך להחליף אותם עוד שנה שנתיים
לאלק' הייתי קונה ארגז משל עצמן, כי בד"כ הן דורשות יחס מועדף
ובכלל - השתדל לחלק את הכלים לתתי נושאים וליותר ארגזים. ככה גם יותר קל לסחוב, הארגזים נשמרים יותר זמן
ויותר קל להתמצא ...
שבוע טוב
מאיפה הבאת את זה שאני לא מוכן לפה ולשם (לא היה לי כוח לצטט :-))
כתבתי במפורש שכנראה אני אבנה לי משהו.
בנתיים נרכש ארגז פשוט מל.כ לכלי עבודה הקלים (מפתחות בוקסות וכדומה) ואת הארגז הקיים שבו נמצאת הרתכת אני "אשדרג" שיתאים לצרכי.
אין לי כוח ל10 ארגזים. אני לא יודע כמה אתה מתנייד וכמה ציוד אתה סוחב אבל אצלי זה פחות או יותר כל מה שאני צריך בשטח. לא צריך יותר מ3 ארגזים וגם זה בגלל שאני מחזיק את הפטישון בארגז נפרד.
מיכה, אפשר לשאול איך בדיוק אתה מסתדר עם ארגז יחיד של 50 ק"ג בשטח?
לא מצליח לדמיין איך אפשר להתנהל עם זה ביעילות, כשאתה מתנייד בין לקוחות והתקנות.
ולא תמיד יש מקום לחנות קרוב לשער.
ולא תמיד השביל בחצר של הלקוח ישר, או בכלל קיים (ע"ע אתר בנייה...).
ושלא לדבר על קומה שניה בוילה (או וילה בבניה).
במקומך הייתי שוקל לעבוד עם תיקים קשיחים למחצה. עולים לא פחות מארגזים, אבל פחות מרעישים בתוך הרכב, ביומיום תופס פחות מקום ברכב וגם פחות מושך תשומת לב. אפילו אם יש רכב עבודה ייעודי, זה נראה לי חשוב.
אפשר להלביש על עצמך כמה כאלה ביחד (כולל על הגב, ועל הכתף) כדי ללכת כמה שפחות הלוך-חזור ולא לשבור את הגב, יש במבחר גדלים, נראה סופר-מקצועי, מאפשר מיון של כל הציוד לתתי-נושאים, לא מסרבל אותך באתרים עם נגישות מוגבלת. ואתה עדיין יכול להניח אותם את כולם על פלטה על ידית וגלגלים, ולגלול אחרייך כאוות נפשך.
יש גלגלים וחמישים קילו זה אולי קצת מוגזם. גם יש לפעמים עזרה מהלקוח או מעובד.
חשבתי על תיקים חצי קשיחים אבל זה טוב רק למפתחות וכדומה ובארגז הזה אין לי בעיה.
בכל מקרה, קניתי ארגז פשוט לכלי עבודה קלים מל.כ. את הארגז הגדול שמכיל את הרתכת, דיסק וכדומה אני אשפצר ואסדר לו גלגלים.
כשיהיה כסף נשדרג למשהו טוב יותר.