-
תגובה: Article: הג'יפוקליפסה: תמונת מצב 26.11.2015
אם והלואי שתתארגן משלחת למשא ומתן מול משרד התחבורה, (ואני בטוח שימצאו הרבה משתתפים פסיבים, שהתחביב יקר להם ושיהיו מוכנים לתרום מכספם או בכול עזרה אחרת), תזכרו שבמשא ומתן מול "עובדי המדינה " צריך את כולם, מצד אחד את המהנדסים הידענים והמנומסים ומצד שני גם את "המחוספסים" שלא כל כך מהר מקבלים תשובת "לא" או "אלה ההוראות" כמילה אחרונה. מניסיוני לפעמים האחרונים מצליחים במקומות שהמנומסים מזמן הרימו ידיים. אז בואו נכבד את כולם.
אם כבר דיברתם על פקידונים ומערכת ממשלתית, מניסיוני ולדעתי, לפקידונים יש נטיה לפעול בנחרצות איפה שקל ואין התנגדות, התנגדות ו"בלאגן" לרוב תסיט אותם לחפש תעסוקה במקום אחר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
עכשיו שוב יכעסו עלי ויפציצו אותי בוואטס-אפפים...
אז אחרי שכבר החליטו שדרור (שוב!!) צדק (ואף אחד לא אכל כובע, משום מה), אין ממש שינוי ואנשים ממשיכים לשפוך פה שטויות (ויסלחו לי הנעלבים).
כאילו אומרים "אז דרור צדק..אז מה. זה לא אומר שהוא ממש צודק... הוא רק "צדק""..
יש פה שינוי גישה ויש פה שינוי מגמה ואנשים ממשיכים להתנהל כמו "קודם" אומרים שדרור צדק וממשיכים באותם טיעונים ורעיונות...
"הדב בסך הכל נהם קלות, וזה מספיק בשביל לפגוע לכולנו בתחביב וברכוש, על לא עוול בכפנו."
וואללה?
אני בכלל לא נכנס ל-"מי אשם" ו"בגלל מי הכל קרה/התחיל".
זה לא רלוונטי ולא אינטיליגנטי ו... לא נכון לעשות.
מיד כששמתי לב למהומה (לא יודע בכלל מתי בדיוק התחילה - רק הרבה לפני "מועדון המליון" כבר עלו פוסטים על כל מיני בקשות לסיוע ועיצה ל"איך לעבור טסטס שכשל") אמרתי שמה שדרור אומר נשמע לי הגיוני ומספק על מנת שנתחיל... לדאוג.
אני גם מזכיר (פולני... לא יכול בלי, מצטער) שאמרתי שלא צריך פעולות חקיקה ולא "מהפכות" ולא נעלייים, על מנת "לטפל" ב...כולנו.
ובהמשך הפולניות, גם אמרתי שלנעול ו"לא לדבר ברשת" זה מיותר ולא חכם ולא יעיל - כאילו שאם לא נדבר על זה... זה לא יקרה. כאילו שהמפגרים שם, שמחליטים - הפקידונים, לא מבינים כלום ורק מחכים "שנגלה להם מה לא בסדר איתנו" אחרת אין להם כלום..
והנה.
דרור צדק.
והנה מטפלים לא רק במועדון המליון.
והנה האנשים השפויים (אלה עם ה"ללא עוול בכפם") מתקשים לעבור טסט.. או אפילו לעבור בשערי מכון הטסטים.
והנה, אפילו האתר "השפוי" לא זו בלבד שלא משקיט את "הרעש", אלא מפרסם משהו בשער.
והנה... והנה והנה.
ואין שום שינוי חקיקה ושום מהפכה ו.. עדיין אפילו לא הגיע האחד בינואר, שדרור ציין, לפי מודיעין שקיבל.
והנה עדיין יש כאלה שמדבריםם מה הפקידים צריכים לעשות..
ראבק - הם לא צריכים ולא רוצים ולא כלום - יש חוק ואנחנו, כולנו עבריינים ואף אחד לא חייב לנו כלום.
תפנימו.
והסברתי בקצרה (משום שזה לא ממש עניין אף אחד, משום ש"במערכת" כולם מפגרים ולא יודעים כלום) איך דברים עובדים במערכת (לא מתוך עליונות - מתוך "המערכת") ועדיין יש כל מיני כאלה ש"בונים על זה" שעודף העבריינים (=הורדות) יגרום למישהו להפסיק לטפל בזה..
איזו נאיביות.
משרד התחבורה לא אחראי על השפיטה.
לא מעניין אותם שיהיה "פקק" בתור למשפט.
להיפך - אם יהיה פקק ומערכת המשפט תקרוס, המנהל רק יוכל להצביע על "כמה הזניחו את המצב ואיפשרו לכל כך הרבה עבריינים לחמוק" והנה הוא הגיע ומתקן את המצב.
ואם משרד אחר (המשפטים) לא מסוגל להתמודד אם שטף העבריינים שהוא, משרד התחבורה, תפס... אולי יש בעייה שצריך לטפל בה במשרד המשפטים... אולי יתנו לו לנהל גם את זה והוא יראה איך עושים זאת נכון...
תפנימו - כמה שיהיו יותר הורדות, כך הוא, משרד התחבורה, יהיה מצליח יותר.
אז אולי משרד המשפטים (ואולי המשטרה) יבקשו להוריד הילוך, משום שהוא תוקע אותם אבל זה לא יקרה מיד ולא באופן שאתם מאמינים (אף אחד לא יבטל הורדות/תיקים שכבר נפתחו) - פשוט לא תוכלו לנסוע ברכב עוד יותר זמן, כשאתם מחכים להכרעה...
זה לא יפריע לאף אחד שלברנרד (עם גלגלי "33) או למושיקו (עם הגבהה של "2.5) או למוריס (עם קפיץ אדום - כל השמות בדויים, כמובן.. וגם המידות והצבעים) יהיה רכב מושבת במשך שנתיים, עד שעניינו יתברר...
תוציאו לכם את זה מהראש.
אנחנו לא יוצרים עומס בזה שאתם מושבתי ומחכים לשימוע/טסט חוזר/משפט/עמדה אחת....
זה שאנחנו "מחברים גבות" וקופצים שפתיים ומסובבים את הראש ב70 מעלות הצידה ו40 מעלות למטה ומשרבבים שפה תחתונה וממלמלים "זה לא פייר"... לא כואב לאף אחד.
משרד התחבורה "יוריד מהכביש" ומשרד המשפטים יגיש כתבי אישום והמשטרה תגיע לכל התפרעות(ולשנייה, זה יהיה יותר חשוב מחקירת רצח.. כן.ממש כך - קוראים לזה "תיגבור") ו... כלם יעשו את זה בזמן החופשי ולפי לו"ז שלהם ו... אנחנו נחכה.
הפקידונים התעוררו.
אין להם שום סיבה לחזור לישון.
ואין פה "על לא עוול בכפם" - דיןדין... נדמה לי שההנחייה לגבי "מגן חזירים" נדונה פה לפני שנים... שנים. למה הוא עדיין היה מותקן אצלך?
ולמה לא התווכחת איתם וטענת "שנים זה מותקן! מה התעוררת עכשיו?? לא מוריד!!! מה תעשו!!".
אתם יודעים למה - משום שברור לו שהוא לא צודק ו...אין לו קייס ואין לו כוח לריב.
ולא מעניין אותו אם בעוד 1/2 שנה, שוב לא התייחסו לזה.
עכשיו היו מורידים אותו מהכביש ו.. זהו.
אז חוץ מלתת בראש ולספר כמה אני צודק ולתבוע את עלבונו של דרור (כן. עלבון. הוא לא רק צדק - הוא גם חטף השמצות וזילזול והאשמות שהוא זורע פניקה מיותרת ותכף גם הוא היה אשם ב(כמה בנאלי..)רצח ארלוזורוב והעלמות המטוס המאלזי.. מה "דרור צדק" ו.. זהו? סליחה לא שמעתי..מעצבן), אני חוזר על הצעתי.
לארגן "משלחת" שפוייה וייצוגית ומייצגת ולדבר עם מי שצריך.
ולדבר, זה לא אומר להצביע על הבבונים ועל "מועדון המליון" כעל "בגללם" או "הם לא איתנו" או "בהם.. כנסו באימש'להם אבל אותנו תעזבו"... זה לא הולך כך.
יש פה, בארה"ב, את המקבילה של המשפט בגולני (ואל תתחילו עם מקור אחר... כל הדברים החכמים הם מגולני!) על מה קורה למי שלא תלוי באחר - פה אומרים United we stand, divided we fall... תפנימו.
אנחנו, הבבונים, "מועדון המליון", "ג'יפי מדרכה"...כולנו באותה סירה. את ההבדלים, רק אנחנו רואים.. הסנובים.
מצטער עידו ובועז.. עיצבנו אותי.
לא נכון!
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
בועז.
זה העניין עם השירות הציבורי... אין סיכום.
מגיע "מטאטא חדש" ומתחיל לטאטא... עד שמתקדם/עובר למקום אחר.
מגיע זה שמחליף את "המטאטא החדש" הקודם (רמז - קוראים לו ..."מאטאטא חדש") ומתחיל לטאטא.. עד שגם הוא מתקדם/עובר...וכו' ו.. חוזר חלילה.
וכל אחד מנסה להראות ש"עשה משהו" ושהוא מוכשר.. כמו כל אחד.
לאיזה סיכום אתה מחכה/מצפה?
הנה, במשך כמה שנים חשבנו שיש סיכום לנושא מגן החזירים - איך פתאום הוא חזר?
אני "עם דרור"... אני חושב, עם חוש הריח הציני/סקפטי/שלילי שלי ש... יש רוח אחרת.
יש משהו שאפשר לטפל בו במינימום השקעה (תחשבו על זה.. כולה יצא מכתב לפני שנה ומזכר, שמזכיר לכולם שיש מכתב מלפני שנה וכדאי מאוד שיתחילו לפעול לפיו... כולה מזכרצ'יק) ועם המון יחסי ציבור (אני חושב שניתן לפנות לגינס, לבדוק לגבי מזכר שהפיק כל כך הרבה תוצאות מדידות) ו..תוצאות בשטח (=ג'יפים משונמכים והורדות ומסה של אנשים שמתחילים להכות על חטא ולחפש איך מחזירים את הרכב למצבו המקורי)...
וברור שאפשר להילחם.
עילות לתביעה אפשר למצוא - זו לא הבעייה.
ואפילו יש מקרים (ואפילו, אולי, הרבה) שהתובע יזכה.
ואני מתחייב שיהיו עורכי דין שיקבלו תיקים כאלה השימחה וישקיעו את כל יכולתם וכשרונם... ואפילו יעשו מחיר מיוחד..
אבל כמו שאהבתי להגיד לחכמולוגים הכי גדולים ולאלה ששכרו את עורכי הדין הכי טובים - מי משלם ומי יישב בכלא, אתה או עורך הדין?
אתה חכם גדול בלקרוא "לתבוע" - יש לך כסף לשלם לעו"ד (ולו למשך ההליך... אם תזכה יחזירו לך חלק מההוצאות.. אבל בנתיים צריך לשלם)? יש לך את הפריבילגיה להשבית את הרכב (שלא עבר טסט) עד סיום ההליך המשפטי? ואם הרכב משמש גם לעבודה" ואם "רק" לקחת את הגמדים לביה"ס? ואם... תפסיד (זוכר את דימוי הרולטה?)?
אני מבין את תחושת הכעס וחוסר האונים והרצון והצורך להתמרד מול רשות לא הוגנת ... אבל אתה מבוגר אחראי... באמת בא לך להיות הדון קישוט... ויהיו התוצאות/הוצאות אשר יהיו?
יאללה... תגדלו.
מלחמה... זה לא הדבר הנכון פה. בטח לא מלחמה כמו שאתם מתארים פה - אתה רוצה את עזרת/הגנת החוק, תבוא "נקי".. אל תנסה להסביר שהחריגונת שלך מהאמור בחוק היא ממש מינורית... תהיה זך כשלג.. אחרת אתה מתחיל בעמדת נחיתות משמעותית, מול כל טענה שתבוא נגדך.
ולשנמך את הרכב, לצורך ההליך, ולהגיד "אני בסדר" זה דומה בעיניי לאלה שלכבוד המשפט "חוזרים בתשובה" וממלמלים פסוקים עדלהכרעת הדין... מה יש להפסיד... מכסימום "יישבו" באגף שומרי תורה..
ואני חייב מילה על יניב גולן (ששוב, אני לא מכיר אלא "מפה" ואני לא מביע דעה אם הוא האדם המתאים או לא, לייצג "אותי".. פשוט לא מכיר).
פשוט נעלו את השירשור ההוא...
התנפלו עליו ש"הנה יצא המרצע מהשק" ומתברר שהוא מנסה לטפל/לייצג רק את המליונרים, כמוהו.
נראה לי, מהצד, שההתנפלות מיותרת ושהוא לגמרי הובן שלא נכון.
נראה לי שהוא, בשל התוקפנות בדברים, כשל בלשונו וניסה להרגיע ו... "לא יצא לו טוב" מה שאמר.
נראה לי שפתאום הבין שהדיעות (של מה שאמור להיות "גוף אחד" ולמען "מטרה אחת") כל כך שונות ומפולגות והפרשנויות של "מה מותר ומה צריך" כל כך מקוטבות... שכשאמרו לו "היי!!! אתה לא מייצג אותי!!! דיר באלק להגיד שאתה מייצג אותי!!!", הוא באופן אוטומטי ענה "לא. אני מייצג רק את אלה שהסכימו שאייצג אותם... " וישר קפצו עליו "נצלן" ו"ידענו!!!".
ברור שהוא מייצג רק את מי שרוצה שייצג אותו - אתה לא רוצה? לא צריך. אז אני אמנם אמשיך לפעול אבל אייצג רק את מי שמסכים...
זה כמו להגיד לביבי (ולצעוק)שנואם באו"מ "אתה לא מייצג אותי" והוא יענה לי "OK חביבי.. אבל אני עדיין אנאם באו"מ"..
אבל בסופו של דבר, באו"מ הוא יוכרז "נציג ישראל".... תרצה או לא תרצה.
אז אולי, במקום להתחיל עם "ידענו שהוא רק רוצה לקדם את עצמו", תתחילו לחשוב "כמו גדולים" (נדמה לי שסיפרתי לכם על אותו שופט שאמר לחבר שלי...) ו.. או למצוא תחליף ליניב או לצוות לו מישהו , "שישמור" שלא ידאג רק לעצמו או...לסבול..
משום שנראה לי שיניב "לא הולך לשום מקום" (=משנמך את הרכב לתמיד ובוכה בצד).. לא יניב ולא כל יתר "מועדון המליון".
אתה טועה...
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
חשבתי אם לכתוב... ואחרי שכתבתי חשבתי אם להעלות אבל... בועז שוב "שיכנע" אותי...
אז ככה.. תקראו ושכל אחד יחליט לעצמו אם הוא רוצה להיות זה "שירים את דגל המאבק המשפטי ויגבש לעצמו דעה "כמה שווה למערכת ללכת עד הסוף" ותראו על אילו דברים קטנים נלחמים שם...
או כמו שאמרו פעם - "אין תיקים קטנים..." וגם אמרו "אין נצחון קטן..." ועוד אמרו "אין דבר כזה ניצחון חסר משמעות.." ואם לא אמרו את כל זה... זה לא ממש משנה למי "שנופל בגורל"...
תחשוב תמיד - למי יש יותר "אויר" למלחמה... ויותר כסף.
ואם זה בכלל כדאי.. ומתי.
אז ממש לפני שאנחנו, אני והגמדות.. היתר ביפן, הולכים לחברה לארוחת "תודה על מה נתנו לי/קבלתי"..
סיפורון.
יש לי חבר, דייל באיזו חברת תעופה, שלפני כמה שנים הביא איתו קורקינט חשמלי.
הגאון נסע בקורקינט מהמטוס החוצה, וחלף על פני המוכסים... שכמובן קראו לו (לא בפעם הראשונה.. הוא עשה את זה כמה פעמים... לעניין השהויי באכיפה:cool:)
הקורקינט הוחרם (זמנית – קיבל אותו ליד דת המטוס בדרכו החוצה), הוא קיבל "אזהרה" ושוחרר לדרכו.
אחרי מספר חודשים, איזה מוכס ערני קרא לו לבדיקה ומצא במזוודה.. קורקינט.
איתרע מזלו וזה היה בתקופה שהחליטו, בעקבות תאונה באבן גבירול, להיכנס באביאביהם של כל הקורקינטים.
טענו שהוא "ייבא"/הכניס קורקינט באופן לא חוקי, שהקורקינט לא עומד בתנאי התקן (שעדיין לא הוחלט לגביהם) ובכלל אסור בנסיעה,
לא עזרו לו כל התחנונים ואמירות שקנה את הקורקינט בישראל, כחוק, בחנות ברח' ארלוזורוב בת"א. הוא אמר שהקורקינט היה במזוודה רק משום שבפעם הקודמת "תפס אותוו" - הקורקינט הוחרם והוא קיבל קנס.
למזלי (שלי) הרע, באותה מזוודה היה גם דרייב-שאפט (של טום וויטס – בהזמנה מיוחדת) שיועד לריינג' רובר שלי – חוקי לגמרי, עם קבלה עליו :(.
אבל זה לא הנושא.
החבר זעם והחליט לתבוע את המכס, שישיבו לו את הקורקינט. הוא הלך לעו"ד שרצה קצת יותר מ-K15 ₪, למכתב ושתי ישיבות..
אמרתי לו שלא שווה כל הסיפור ושרק ידאג לדרייב-שאפט שלי.
ההוא התעקש ואמר לי שלא איכפת לו כלום ושזה לא פייר ובכלל והוא צודק והמכס סתם מתעמר בו ובכלל... עו"ד לא עולה לו כסף...:(.
הגשתי תביעה.
נקבע דיון לכמה חודשים אח"כ.
הגשתי בקשה להשבת תפוס, עד לדיון.
הבקשה הוגשה לעיון הפרקליטות (כבר לא המכס – פמת"א אזרחי. הסברתי לכם.. כל אחד והתפקיד שלו) שהשיבה בשלילה ונקבע דיון לדון בבקשה הזו לגופה.
אחרי זמן קצר (לא זוכר בדיוק... שלושה שבועות נדמה לי), התקיים דיון – בקשתי נדחתה... לא אלאה אותכם, טובת הציבור עמדה לנגד עיני השופטת (התאונה באבן גבירול עדיין היתה בכותרות).
בקשתי לקבוע דיון בגוף התביעה, כמה שיותר מוקדם (עמדנו לטוס לאמריקה לכמה שנים...) נקבע דיון כמה שיותר מהר... כמעט שנה קדימה..
בנתיים, לקדם את העניינים, הייתי בקשר עם התובע (בחור נחמד שלא הבין מה כל כך חשוב בקורקינט – את הדרייב-שאפט הסכים להחזיר אם נסיר את עניין הקורקינט) – ביקש הוכחה שהקורקינט נקנה בישראל (לעניין עבירת הייבוא) ושהוא עומד בתנאי התקן (שעדיין לא גובש - משרד התחבורה... מישהו הבין את עניין השירות הציבורי ושכל אחד עושה את תפקידו)..
כך חלפו להם כמה חודשים, בחילופי מיילים ביני לבינו לבין המכס לבין משרד התחבורה.
כולה קורקינט!!
דיון.
הגעתי מחו"ל.
מי שצריך להוכיח הוא... התובע. משום שהוא תובע החזרת תפוס ולא המדינה (היא לא מקיימת הליך נגד החבר שלי.. להיפך הוא זה שמקיים ולכן ההוכחה עליו) – דיון שלם מי צריך להוכיח את חוקיות הקורקינט (לפרקליט היה מסמך ממשרד התחבורה שמציין שקורקינט זה.. מסוכן).. ועוד לא דיברנו על עבירת הייבוא.
סוכם שלדיון הבא נביא את כל המסמכים ונקבל פס"ד (אני מכיר את השופטת והיא שמחה לשמוע שאני בחו"ל... רק חבל שלא נשארתי בשירות המדינה, משום שעשיתי עבודה יפה.. תודה באמת אבל את הדרייב-שאפט לא הסכימה להחזיר... תיק אחד, פס"ד אחד.. בסוף).
זוכרים על מה הדיון - פאקינג קורקינט!!!
אחרי כמה חודשים, דיון נוסף.
באתי מחו"ל (אמא שלי שמחה שיש דיונים).
הבאתי מסמכים = קבלה מהחנות ואישור שהקורקינט פחות מ-1000MAH (או משהו כזה) ו... אז התברר שבין לבין, היתה פשיטה על החנות והיא נסגרה ואין לסמוך על שום מסמך או חוו"ד שיצא ממנה (דרך אגב – זו אותה חנות שממנה לקחו שתי שוטרות קורקינט ורדפו אחרי גנב ותפסו אותו...).
ובין לבין אנחנו בקשר עם המכס (מנהל המחלקה, שלא הבין למה תפסו ולמה החרימו ולמה בכלל נכנסו לזה ושמצידו אפשר להחזיר אבל... אם כבר יש הליך, כולנו גוף אחד...).
ובכלל, משרד התחבורה עסוק ולא היה לו זמן לבדוק את מנוע הקורקינט, אם הוא תואם את התקן.. שעדיין לא גובש!!
מישהו זוכר על מה הדיון?
והיתה פגישה עם פרקליטת המחוז (על קורקינט!!! איזו בושה...אבל חברים..), שאמרה שאנחנו מבזבזים כספי ציבור וזמן יקר ושלפרקליט שלה יש דברים חשובים יותר לעשות ואם לא אני, היא כבר מזמן היתה זורקת אותי מכל המדרגות וכל ההליך הזה מיותר וטפשי ומי הדביל שהחרים את הקורקינט ו... היא בטח לא יכולה לוותר ולהחזיר את הדברים משום שכולם מסתכלים מה יהיה – כולה קורקינט!!!!
עוד דיון.
הגעתי מחו"ל – אמא שמחה.
החליטו להוריד כפפות ולשים סוף להליך (הבחור אמר שהוא לא מבין למה המכס כל כך מתעקשים אבל היתה ישיבה והוחלט שלא מוותרים – קורקינט!!!) – או שנגיע להסכם או שמעמידים אותו לדין גם על הברחה... ותשלום על אחסנה של הקורקינט...
השופטת חשבה שאנחנו לא נורמלים ואיימה שתכף מבטלת את כל ההליך וכדאי שנצא ונסתדר..
סיכמנו שהקורקינט לא יוחזר. לא יהיה תיק פלילי. לא יהיה קנס. לא יהיו הוצאות לאף צד... וגם לא יהיה דרייב-שאפט..
דיונים של שנתיים כמעט על.. כלום.
מישהו זוכר על מה היה הדיון/העסק הזה - קורקינט!!!
אז זהו שלא.
זה היה דיון על התעמרות באזרח, על תפיסה של הרכוש שלו, שלא כדין ועל כוחה של הרשות.
ואני אומר לכם... הייתי/היינו מנצחים. בכל התביעה והיו מחזירים לו את הקורקינט ולי את הדרייב-שאפט ו.. לא מבקשים סליחה.
וזה היה אורך עוד כמה שנים והייתי מביא מומחה שיספר שהקורקינט עומד בכל תקן (אם היו מגבשים כזה ובכל מקרה, בזמן "העבירה", בכלל לא היה תקן - מישהו אמר משהו על אכיפה בדיעבד?) והייתי מפעיל בלש פרטי שמאתר את בעל החנות, שנעלם אחרי הפשיטה המשטרתית ומכריח אותו להעיד (אולי...) והייתי מוכיח שגם אם היה משהו לא בסדר בקורקינט, הרי לחבר שלי אין כל אחריות פלילית ושהוא קנה את הקורקינט בתום לב ובגלוי ומבית עסק חוקי, שעוסק בממכר שכזה (יש לזה הגדרה משפטית, למי שמתעניין...) והשופטת מכירה אותי ואני אמין בעיניה וכל הצידוקים המשפטיים לצידי (היא אפילו "חשבה בקול" אם אין פה עילה לפנות לבית המשפט המנהלי ולערב את פרקליטות המדינה!! שהרי עולות פה שאלות עקרוניות של הרשות מול האזרח)...
בקיצור, יש את כל הסיכויים שהייתי זוכה והסוף, ארי כמה שנים ועשרות אלפי שקלים, חבר שלי היה זוכה לרכב על הקורקינט שלו ולהראות לפקידון במכס ש.."איתו לא מתעסקים".
קורקינט.
סיפור אמיתי!!!
מי רוצה לנסות?
אין מצב.
-
וואללה. השקעת[emoji106].
יכולת פשוט להגיד "לא נכון" ו"אין מצב" וכו'... בלי לצטט את השטויות שלי ולנפח את הפוסט, סתם כך..
בעל מקרה... זו דעתי ואני.. תומך בה[emoji6].
אתה זכאי להחזיק בדעה אחרת... לבריאות.
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
JAK60
מה שאני אוהב מכל התגובות ,אנשים לא מתבישים מדברים גלגל 33= גלגל 40 שיפור קל= שיפור 11 אינץ .לכל דבר יש את הגבולות שלו .יש עברינים קטנים ,ויש עברינים גדולים ,ופורעי חוק שיורקים לכולם בפנים .וגם מפרסמים כמה הם גדולים ,כמו הגייפ שהתהפך גלגל 42 לא פחות. כל הכבוד למגיבים .אתם צודקים האנשים הנורמלים ,הנורמטיבים, שמנסים לשמור על המסגרת הם לא בסדר. השוטר שבסופו של דבר שומר שהחוקים ישמרו כי זה לטובתה של החברה ,החייל ששומר ויורה במחבל אם סכין מנסה לשמור על השקט, אלה הם הלא בסדר .הפורעים בסדר.
למי שרוצה לשנות חוקים ולהסדירם יש שיטה ,שילך לכנסת .אבל שלא יפגע ,יהרוס ,וישתלח ,באלה שסובלים בגללו.
אין שום הצדקה שרכב אם גלגל 40 רוביקון יסע על הכביש לא בישראל הוא לא בטיחותי אין מנגנונים בארץ שמסוגלים לבדוק זאת.שישכמה שרוצים ומוכנים לדרוס את כל המדינה בשביל הרצון האישי שלהם זאת טעות . וכולנו נפגעים. והטעות הכי גדולה ,שאנשים תומכים בכאלה ,מכל מיני סיבות אישיות.
גישה מאד אפיינית, אפשר לומר שגם מייצגת את הרוב המכריע של האוכלוסייה הנורמטיבית בארץ.
ללא ספק הצליח למערכת - הכניסו אותך לתלם.
״אין שום הצדקה שגלגל 40 יסע על הכביש בישראל...״ ״הוא לא בטיחותי״ , התרגלנו לחשוב בצורה מערכתית ואפילו כבר לא צריך להצליף בנו כל הזמן כדי שנתיישר...
ראיתי ביוטיוב את הג׳יפ המדובר של איתן נקר - חוץ מזה שכנראה לא השקיע בכלוב התהפכות טוב ( רצונו כבודו) - הרכב הזה נראה מדהים ! משום מה אם היה יוצא ככה ממפעלי ג׳יפ, אף אחד לא היה טוען שזה לא בטיחותי. עובדה שבארה״ב זה מותר ! עובדה שכשיוצאות גרסאות אזרחיות של האמר או רוביקון עם צמיגי ענק זה בסדר גם בישראל. לא לדבר על הצבא שמתנייד על כבישים ציבוריים עם כל מני סוגי מפלצות ועוד נהוגות ע״י ילדים עם נסיון של שנה בקושי...
ההבדל היחיד הוא שבארה״ב אם מתרחשת תאונה או תאונה עצמית זו בעיה של הנהג וכאן רצים להתכסות ״בתמימות״ מאחורי חותמת מזוייפת לעיתים של מכון רישוי.
גלגל 40 הוא לא בטיחותי יחסית. יחסית לגלגל קטן ממנו. כמו שפורש קאיין לא בטיחותי יחסית לפורש קאררה וכמו שטויוטה פראדו לא בטיחותי יחסית לטויוטה קורולה - מה לעשות, הוא יותר כבד ויותר גבוה, חוקי ניוטון. הפתרון הוא לא לאסור נסיעה של קאיין או פראדו - אלא שהנוהג בהם ינהג יותר בזהירות. זה הכל .
פנסים מסנוורים יכולים לפגוע בצד שלישי ולך תמצא בכלל את זה שסינוור ותתבע אותו - הגיוני להוריד מהכביש, כנ״ל זיהום אוויר, אבל גובה של רכב ?! למה למשאית ריאו מותר ולרוביקון משופר אסור ?! נסו לחשוב בעצמכם.
גם המערכת אגב יודעת לאסוף ילדים עם חשיבה עצמאית ולטפח אותם... להכניס ליחידות מיוחדות ולתת להם להתבטא, כשזה משרת את האינטרסים שלה כמובן. לא בכדי רבים מהם מצליחים להתבלט אח״כ בחיים האזרחיים עם המצאות ורעיונות משני עולם. את כל השאר כנראה עדיף להרדים ולתת להם לחשוב שהכל טוב ... ממש מטריקס...
לא שיש לי באמת תקווה להעיר מישהו כאן... נראה לי שסיימתי להוציא אנרגיה על הנושא הזה ...
-
צריך מימון המונים. תפתחו פרוייקט באתרי מימון המונים. אם כך אחד יתרום מאה שח אז יהיו כמה עשרות אלפי שח להתנעת התהליך.
אולי אפילו תמצאו איזו תנועה נגד ישראל שתתרום כסף כדי להכנס בממסד....בצחוק כן?
-
ברנרד,
לא יכולתי לסכם את עניין השרשור ההוא טוב יותר.
תודה.
-
לכול אלו שמתלהבים ונותנים לייק דמיוני לתגובות של ברנרד,
אתם בכלל קוראים מה שהוא כותב ?
אני התאמצתי וקראתי את התגובה הראשונה שלו בשרשור,
בפשטות, ברנרד טועה ובגדול !
המערכת לא רוצה שיציפו אותה בזבל !
עובדה שוטר שעוצר כבר לא בודק הימצאות ביטוח חובה בתוקף !
פשוט מע' המשפט הוצפה בזימונים ולכן ניתנה הנחיה (אולי בע"פ) לשוטרי התנועה להתעלם מבדיקה זו.
אז ברנרד ,
כשאתה כותב מלל רב אין סופי וממוחזר,
תשתדל לציין שהרבה מהגיגים הם פרי דמיונך ומחשבותיך ולא עובדות !
בפרט שאתה מתהלל כאיש "מערכת" לשעבר שזה מקנה לך איזה קרדיט אצל הדיוטות
המחפשים נביא (אפילו שקר) ומושיע בימינו ....
רענן
-
כמה אבק ורעש אנחנו עושים והכל בגלל שמדינת ישראל מתנהלת כמו רפוליקת בננות .
תתבוננו כמביטים מהצד לרגע , נאמר כרוכבי אופני כביש שקוראים את שנמרח על דפי הרשת בשבועות האחרונים .
מי אשם , בוני המפלצות ,מועדון המיליון,משתיני המקפצה, משהתחבורע ,פקידים , כן לא .
נשאל את עצמנו , כאותם מתבוננים מהצד .
למה ? מדוע אנחנו בתוך הסלט הזה ?
כיוון שזו התנהלות דפוקה של המדינה . כל השאר , מועדון המיליון , בוני מפלצות , בבונים,,, קישקוש .
כל "הפטנטים" נולדים כשיש מולך קיר ומאחורי הקיר יושב פקיד ,שלפעמים פותח תריס קטן ושואל למה באת להפריע לי באמצע הפסקת התה . ומאחורי הפקיד יש מדינה ומאחורי המדינה יש ממשלה ומאחורי הממשלה יש את ,,, רגע זה אנחנו שעומדים מול הקיר ומנסים שוב להמציא פטנטים במקום לתקן את הגראז' שלנו ,שלנו !!!
להבנתי וייתכן כי היא חסרה , ישנם שלושה גורמים מולם נדרש לפעול .
בזה הסדר - מהתחבורע, יבואנים , יצרנים .
להתחיל בקטן , כדי שהחלון יפתח והפקיד יאזין.
כל מה שמתיר היצרן בדטאקאר לדרוש לאשר . הפקיד לא יאשר לפנות ליבואן , לא יוציא תאצבע מהתחת ? לפנות ליצרן . לא יעזור לפנות לבית המשפט. שיאלץ את היבואן להסביר מדוע לא מסר אישורו עפי הדטאקאר של היצרן.
בקטן , צמיגים , הגבהות וכדומה, גם באם בתחילה יתירו לבצע רק במוסך מורשה של היבואן , דיינו . כי אז המסלול נוצר ונוכל להתקדם .
-
1 קבצים מצורפים
-
בהמשך למה שכתבת, ניר, על היעדרה של זכות קניין בסיסית, זה נראה נכון אבל יש לנו בעיה תרבותית.
הלוואי והיה מותר לעשות מה שרוצים. אבל הצד השני של זה הוא אחריות אישית. אי אפשר מצד אחד לבקש חירות ומצד שני ברגע שמשהו משתבש לתבוע את המדינה.
היה יכול להיות כמו במדינות מסויימות בחול שהביטוח מדורג לפי רמת השיפורים. לא במקרה יש קיטים של 4 אינצ׳ שמופיעים בקטלוג תחת 2.5. זה בגלל ששם יש מדרגה של ביטוח. ואתה כלקוח יכול או לבטח או לא אבל תשכח מלתבוע את הביטוח הקולקטיבי, את המדינה.
כמו שכתבתי בדיון ההוא. יש לנו בעיה תרבותית. רק כשנפתור אותה נוכל להתקדם.
אסף.
-
פששש
כמה מלל ,כמה קנאה , כמה שמחה לאיד, וכמה היסטריה .
אז קודם כל אנשים תרגעו , תשמרו על קור רוח והיגיון בריא , כל ההיטריה הזאת והכתבות והמלל האין סופי רק מושכות יותר תשומת לב , אף אחד לא התכוון אליכם , ולא כל בעל טריוס צריך להתחיל להתלהם ולחשוב שהוא הכתובת בבחינת חרה נדבק לאניה ואומר הפלגנו . מי שהיה צריך לקבל בראש קיבל .
מישהו כאן ניסה להעביר רכב מקורי תקין ולא הצליח ? אני מוכן להתערב שלא אז על מה הצעקה ?
לגבי המשפרים למינהם כולל אני , משנה אם ההגבהה היא שני אינטש או ארבעה ? שינית מבנה אתה עבריין נקודה . לידיעתכם גם גגון על האוטו הוא שינוי מבנה .......מי שעובר על החוק עובר על החוק ושלא יטיף מוסר לאחרים כי עברו על החוק קצת יותר ממנו .....דרור ברלי המטיף בשער עם כל הכבוד ויש כבוד פותח יחד עם חבורתו מסלולים חדשים בשומרון יורד דוך מהר כזה או אחר תוך גרימת נזק בלתי הפיך וזוכה פה למחיאות כפיים בכל כתבה כזאת ואז באה הרשות וסוגרת עוד ועוד אזורים וזה בסדר ? צביעות היא תכונה אנושית ידועה וחבל שלא מעט אנשים פה לוקים בה , אני מציע להוריד את הלהבות תנו לאבק לשקוע והכל יחזור לקדמותו תוך חודשים ספורים . מה שהיה הוא שיהיה ואין חדש תחת השמש אמר כהלת
-
לגבי ביטוח החובה - שימו לב לסעיף 1
הקפדה תיעוד ושמירה ל 18 חודש - נראה לכם שמישהו במכוני רישוי יחפף עכשיו?
בעתיד חיבור און ליין כתנאי לטסט.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...6&d=1448611161
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אני בכוונה מצטט את בועז ולא את רענן... ושכל אחד יחשוב לבד למה..
מה הקשר?
מה אתה/אתם רוצים להראות? שאני שוב צודק? מישהו מכם, רענן או בועז, שמע/קרא את המילה "תיעדוף" ואת פירושה, במה שכתבתי?
אני לא מתכוון להתייחס לכל טענה נגדי/כלפי, לא משום שאני מזלזל בה חלילה, אלא משום שזה יסיט את הויכוח מהעניין העקרוני לעניין האישי.
מי שקורא את הכתבה שצרף בועז, מבין לבד שמי שנתן את ההוראה (אם ניתנה ומפגרים לא חסרים בשירות המדינה... אם לא שמתם לב), טרח לסייג אותה ולמעשה הטיל את האחריות, לפי מייטב המסורת הישראלית, על השוטר הפשוט (תדע לך שבלי ביטוח זה עדיין עבירה פלילית... וואללה. גאון!).
אבל עזבו את המפגרים במשטרה/משרד התחבורה/משרד המשפטים/ממשלה... מה שאני אומר - תחשבו על עצמכם.
האם אתה מוכן לקחת סיכון ולנסוע בלי ביטוח?
הרי אם יהיה שוטר דביל, שלא ישמע להוראות של המפגר מעליו וכן יתן לך דו"ח על נסיעה ללא ביטוח... לא יעזרו לך כל הטענות "אבל שמעתי שיש הוראה לא לאכוף"...
כמו השמועה המטומטמת הזו, שאם השוטר שנתן לך דו"ח, לא חבש כובע כפי שהוראות המשטרה אומרות, ניתן לבטל את הדו"ח ו/או לצאת זכאי במשפט...
גם אם אתה מזלזל בכל מה שאני כותב (רענן), תפעיל שיקול דעת "בוגר" ותחשוב על העיקרון הרציונלי שעומד בבסיסה של כל מערכת משפט - עבירה אחת, גם אם לא נאכפה מכל סיבה שהיא, לא מכשירה ביצוע של עבירה אחרת...
זה שהשוטר דביל לא מכשיר את העובדה שנסעת ברכב ללא ביטוח... לדוגמא שהבאת (ואני לא בדיוק מבין למה היא קשורה ואיך היא מצביעה על חוסר ההבנה שלי.. במשהו... אבל נעזוב אותי).
אי אפשר לאכוף את כל העבירות כל הזמן... והסיבות לכך מרובות (אני מציע לקרוא את המאמר שהעלה בועז, של איזו משפטנית מכובדת, על אכיפה סלקטיבית/מאוחרת ומה ההשלכות שלה... השלכות תאורתיות/רצויות/אקדמאיות ומה קורה בפועל.. מעניין ומשכיל ומאלף).
אתה רוצה להילחם ב.. לא יודע בדיוק במה.. קדימה. לך על זה.
אני רק הצבעתי על המחיר שתשלם... אם/עד שתנצח ואני באמת (באמת!!!) מאחל לך בהצלחה.
ובאמת יכול להיות שאני טועה - אתה מספיק מבוגר לשקול ולחליט את ההחלטות שלך לבד.
אז הנה...
כל מה שאני כותב הוא פרי דמיוני והגיגיי וכל קשר בינו לבין המציאות הוא מקרי ביותר ובאחריות הקורא ו... הכל לעניות דעתי הצולעת.
מספיק טוב, רענן?
-
ועוד דבר קטנטן..
שמעתם על ההוראה כן לאכוף ביטוח חובה, שהועברה, לאחר שמישהו קרא את הכתבה וקרא למי שנתן את ההוראה הקודמת ואמר לו שהוא דביל?
אני לא שמעתי.. אבל לך תדע מה המטומטמים האלה, הפקידונים במשטרה, מתכננים עלינו.
אולי זה בכלל הפוך על הפוך, על מנת להגדיל את הכנסות המדינה מדוחות (זו לא ברירת קנס? באמת אני שואל)..
אני לא מאמין שאני עונה על בכלל ולא מאמין שמישהו אפילו תמך בזה... אני אבדוק את זה בוואטס-אפ פרטי.
או שלא...:rolleyes:
-
אני חושב שמי שכתב את הכתבה כתב אותה מצרות עין ומקנאה בבעלי הרוביקונים לא ראיתי שמישהו
דיבר כאן על הגבהות מופרזות שנעשו ברכבים אחרים כמו גרנד צירוקי ושינויים שנעשו באיסזו טרופר
ועוד רכבים שלא נזכיר .הכתבה פשוט משקפת חוסר הבנה וקינאה נראת לעין . אני מאמין שאם הייתה לך אופציה לקנות רוביקון וכסף לשפר אותו גם אתה הייתה עושה כך ולא הייתה חושב על חוקיות של זה כל בגיפים משפרים בשביל הצורך לעשות מסלולים אשר אותם הם אוהבים.
ההתנכלות לגפאים לא החלה לפני שבועיים וגם לא לפני שנתיים תמיד האשימו אותם שהם מלכלכים את הטבע למרות שלמעשה אנחנו אלה שמרימים בשטח את כל הזבל שהרכבים הפרטיים משאירים
משרד התחבורה מעוניין להוריד את כל הגיפים המוגבהים ללא קשר לכמה הגובה שלהם
מדינת חלם יש לנו ניצבים במשטרה גנבים אנסים מושחתים ורק על הגיפאים מתעסקים כאילו אין מה לעשות יותר במדינה האתר הזה התחיל לנקוט בגישה שבמקום לייצג את כל הגיפאים הוא החל לייצג את
משרד התחבורה פשוט בושה צריך להוריד את הכתבה האוממלה הזו לאלתר
-
שאולי. שאלת אם יש אחד בעל רכס סטנדרטי שלא עבר טסט.
אז בשבילך.
http://www.jeepolog.com/forums/showt...684#post667684
אסף.
-
Article: הג'יפוקליפסה: תמונת מצב 26.11.2015
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
ועוד דבר קטנטן..
שמעתם על ההוראה כן לאכוף ביטוח חובה, שהועברה, לאחר שמישהו קרא את הכתבה וקרא למי שנתן את ההוראה הקודמת ואמר לו שהוא דביל?
אני לא שמעתי.. אבל לך תדע מה המטומטמים האלה, הפקידונים במשטרה, מתכננים עלינו.
אולי זה בכלל הפוך על הפוך, על מנת להגדיל את הכנסות המדינה מדוחות (זו לא ברירת קנס? באמת אני שואל)..
אני לא מאמין שאני עונה על בכלל ולא מאמין שמישהו אפילו תמך בזה... אני אבדוק את זה בוואטס-אפ פרטי.
או שלא...:rolleyes:
מי רצח את רבין?
ולחלק היותר רציני של מה שכתבת - תעדוף/ הגדרות יעדים.
אף אחד לא חי באשליות שהגיפים בראש סדר העדיפויות.
בעוגה הכללית הם לא מיצרים הרבה תאונות והתרכזות בהם לא מניבה תועלת של ממש למערכת.
עוד יבוא הבוס של הבוס לשאול למה מבזבזים משאבים על דברים איזוטריים שלא מיצרים נפגעים והכנסות...
פשוט היו שכל כך הגזימו שהיה צורך לעשות נו נו נו ולסמן חזרה את הגבול על מנת לישר את העדר.
יסיימו ויעברו עם המשאבים למקומות אחרים שכרגע חוגגים בזמן שמתעסקים איתנו.
שמיכה קצרה שכזו.
אלו עובדות החיים ותמיד אחרי הסערה מגיעים ימים שרטים עם שמים כחולים ושמש מלטפת.
תנשמו עמוק ותסתכלו רחוק
-
בועז אולי יש צדק מסויים בדבריך.
אחרי כל שינוי נהלים מגיע פיק של אכיפה, אח"כ זה ירגע קצת ובסוף יתייצב על משהו באמצע שהוא קצת יותר גבוה מסף האכיפה שהיה עד היום.
השאלה מה עושים כאלה שאין להם זמן ויש להם טסט עכשיו.
אז כן, אפשר לנסוע קצת בלי טסט (נדמה לי שעד 6 חודשים זאת לא עבירה משמעותית והביטוח מכסה) לחכות עד יעבור זעם ולראות לאן הרוח מנשבת.
מעבר לזה אני מסכים עם כל מילה שברנרד כתב לאורך הדיונים השונים (קראתי את כולם ) והדרך היחידה לגרום לדברים להיות פחות לרעתנו היא הידברות עם משרד התחבורה, בכל מלחמה נפסיד כי הם יותר חזקים וגם אם יש פירצה בחוק שבזכותה ננצח בסיבוב הראשון, אז הם יסגרו אותה לקראת הסיבוב השני, הם המחוקקים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
מעבר לזה אני מסכים עם כל מילה שברנרד כתב לאורך הדיונים השונים (קראתי את כולם ) והדרך היחידה לגרום לדברים להיות פחות לרעתנו היא הידברות עם משרד התחבורה,
פששששש , תזכיר לי איזה קבוצה/ארגון/עדה נענתה לבקשותיה ע"י הרשעויות בהידברות ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
בכל מלחמה נפסיד כי הם יותר חזקים וגם אם יש פירצה בחוק שבזכותה ננצח בסיבוב הראשון, אז הם יסגרו אותה לקראת הסיבוב השני, הם המחוקקים.
עם כזאת נפסדות, בוודאי שכול פקידון ירגיש מלך במשרדו ....
לדעתי,
המטרה צריכה להיות שהשר בכבודו ובעצמו יפנה לפקידון וינחה אותו לא לעשות גלים בביצה
כי יש לו מספיק גלים מהרכבת, נמל ועוד כהנה וכהנה קבוצות.
איך עושים זאת, זה כאשר יחליפו רוב הג'יפאים דיסקט בראש
(מאלה שבחו"ל לא מצפה ולא צריך ...) ויעברו למוד לוחמני ולא תבוסתני.
רענן
-
רענן, לפני שאתה מאשים אותי בנפסדות כדאי שתכיר אותי, בו נגיד שממרומי מעל 50 שנותי במדינה ואחרי כמה מלחמות שניהלתי הבנתי שהיחידים שמרוויחים ממלחמה הם אלו שמייצגים.
מועדון החמש קיבל די הרבה בעקבות הדברות עם אותו משרד תחבורה.
תשכח מהשר, הזמן שלו מוקדש לטיפוח חברי מרכז לקראת הפריימריס הבאים, מכמה ג'יפאים לא יצא לו כלום והוא לא יקדיש לזה יותר מכמה דקות, דווקא כאן מי שיכול להזיז משהו זה כן איזה "פקידון".
בשלב הראשון כדאי להחליף דיסקט לכזה שלא מכיל את המילים פקידון ותחבורע.
-
"אם אתם שייכים ל"מועדון המליון", בעלי ג'יפ (רנגלר/היילקס/FJC/סופה) "כמו באמריקה" - אתם לא צריכים את העצה שלנו. היום שממנו הייתם אמורים לחשוש הגיע. כדאי לכם להפנים שאמריקה זה לא כאן. הסתירו את הג'יפ, שנמכו אותו למצב מקורי או קרוב לכך, והקדישו זמן להתבוננות פנימית: אתם מרגישים אשמים בדרדור המצב? אתם צודקים. "
הלו תרגיעו.
אשתי התחילה לשאול אותי מה זה מועדון המיליון הזה של הרנגלרים והסופות...;)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
וואללה. השקעת[emoji106].
יכולת פשוט להגיד "לא נכון" ו"אין מצב" וכו'... בלי לצטט את השטויות שלי ולנפח את הפוסט, סתם כך..
בעל מקרה... זו דעתי ואני.. תומך בה[emoji6].
אתה זכאי להחזיק בדעה אחרת... לבריאות.
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
ניסיתי להמחיש משהו... בסה"כ אתה מדבר לעניין אבל קצת יותר מדי. בלי כוונה לפגוע בך.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
רענן, לפני שאתה מאשים אותי בנפסדות כדאי שתכיר אותי, בו נגיד שממרומי מעל 50 שנותי במדינה ואחרי כמה מלחמות שניהלתי הבנתי שהיחידים שמרוויחים ממלחמה הם אלו שמייצגים.
לגביי המלחמות לא ארחיב הרבה רק אציין,
"האמנות העילאית של המלחמה היא להכניע את האויב בלא לחימה" (סאן-טסה)
וזה מושג בעזרת הרתעה !
לצערי,
עם רוח התגובות הנפסדות, המבוהלות והמטילות אימה מתוך שורתינו,
אין שום סיבה לאותה פקידות לשמר את הסטוטוס קוו ,
אלא לבאר התקנות ולהוציא מחוץ לחוק קהילה שלמה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
מועדון החמש קיבל די הרבה בעקבות הדברות עם אותו משרד תחבורה.
איזה דרישות ומה קיבלו ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
תשכח מהשר, הזמן שלו מוקדש לטיפוח חברי מרכז לקראת הפריימריס הבאים, מכמה ג'יפאים לא יצא לו כלום והוא לא יקדיש לזה יותר מכמה דקות,
אתה בטוח שאנחנו כמה ג'יפאים ?
אתה מודע לזה שיש גם חברי מרכז שנוהגים ברכבי שטח ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
דווקא כאן מי שיכול להזיז משהו זה כן איזה "פקידון".
למה ?
הפקידות ברשעויות לא זזים או מניעים דברים ללא מוטבציה.
מוטבציה=הנחתה פוליטית , לעיתים הכנת הקרקע למעבר לשוק העיסקי ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
בשלב הראשון כדאי להחליף דיסקט לכזה שלא מכיל את המילים פקידון ותחבורע.
אין בעיה ! תחבוטוב רק לחברת נתיבי ישראל ...
רענן
-
מועדון החמש קיבל את הסיווג של רכב אספנות עם כל ההקלות הנלוות.
מעבר לזה אין לי שום טעם להמשיך את השיחה עם מי שמפגין זילזול וחושב שהדיעה שלו היא היחידה הנכונה.
שבת שלום רענן.
-
אני דווקא אין לי בעייה להמשיך שיחה עם מי שמפגין זילזול... כל זמן שהוא מדבר לעניין (ולא משנה מה הדעה שלו.. לדעתי) ולא מדבר על דברים שמחוץ לעניין.
אין לי גם בעייה להמשיך שיחה עם "חלק" מהדברים ולהתעלם מהחלק ה.. לא רלוונטי.
ולכן..
אתה שם לב, רענן, איך אתה מייחס לפקידונים טימטום וחוסר יכולת לזוז, בלי הנחתה פוליטית ובאותו פוסט עצמו, מוצא פיתרון גאוני בפנייה ישירה לשר... זה שהנחית את ההנחתה הפוליטית שהביאה למצב? או שהבנתי לא נכון את מושג ההנחתה הפוליטית..
אם אני לא טועה, אתה הוא שייחס איזשהו כוח ל"ג'יפאים", כאילו היו קבוצת לחץ "לגיטימית" שמגיעה למה משהו בזכות עצמה או שיש לה מספיק כוח על מנת להראות לכל המדינה שאי אפשר בלעדיהם ו... "דיר באלק, לפני שאנחנו עושים שריר"?
נדמה לי שבאיזשהו שירשור שאלתי אותך אם אתה משווה את עצמך לקבוצת האלמנות והיתומים, שמגיע להם. או אולי לתושבי קוי העימות שחייבים לעזור להם או אולי לנכים שבאמת קשה להם...
או אולי אתה משווה את עצמך לעובדי רכבת ישראל, שיכולים להשבית תנועה של עשרות אלפי אנשים ברגע או חברי/עובדי חברת חשמל, שמחזיקים אותנו בבייצים...
כאילו... איזה מחנה משותף בדיוק אתה מוצא, שיש לו נקודת לחץ כל כך משמעותית, ש"הג'יפאים" ילחצו עליה ו... ישיגו מה שרוצים?
תבין - אתה (ואני) כולה בעלי ממון, שמשתמשים בכסף שלהם לפיתוח תחביב. אתה לא חייב את זה ואף אחד לא חייב לממן לך את זה ואף אחד לא חייב לסבול את הרעש והגודל והליכלוך שאתה עושה, במסגרת התחביב שלך.
אף אחד לא חייב לתת לך יחס מיוחד, על פני בעל הקורולה שבכלל לא מעניין אותו ולא רוצה הגבהה או רשות לעלות על בולדר בשמורה.
אולי עדיין לא הבנת, אבל אתה מיעוט סנוב ומזיק ו... לא מגיע לך כלום, מעבר למה ש"האזרח הפשוט" מקבל.
ו"אנחנו הג'יפאים" ו"כמה חברי מרכז נוסעים/נוהגים בג'יפים"...
מי זה "אנחנו"? וידעת שיש כמה חברי מרכז שהם עבריינים פליליים? ממש פושעים, בלי להזכיר שמות אבל בטוח שכולם שמעו... זה לא סוד - אז?
נראה לך שיהיה לגיטימי (ומתקבל על ידי השר או כל מי שמחפש קולות..) שכמה חברי מרכז ינסו "למסד" את עניין ה"פרוטקשן" (ולא סתם הזכרתי דווקא את העבירה הזו..).
אולי תיפנה ל... טוב בלי שמות אמיתיים.. אולי תפנה לדון קורליאונה, שיפעיל את "הקשרים שלו" לקדם את העניינים שלך/שלנו, הרי גם לו יש ג'יפ (והיה אפילו ממוגן!).. או שהוא לא מספיק לוחמני?
אולי גם נתחיל לחסום צמתים... להראות להם... שיפחדו מאיתנו... שלא יחשבו שאנחנו סתם הורסים את טבע ובזים לחוק ומגביהים כשאסור לגמרי ומזלזלים לגמרי בחוק... בוא נראה להם שאנחנו, כשמרגיזים אותנו, גם יכולים לגרום לכולם לראות כמה אנחנו... בבונים.
נראה להם שהם.. צודקים ושלא יתעסקו איתנו.
כן. אני מתחיל לראות את ההיגיון והפתרון הרצוי בגישה שלך...
נראה להם.
אולי נתחיל בלהרוס את מצלמות המהירות... ניסחוף אחרינו את כל הנהגים, לא רק הג'יפים... נראה שהמאבק בפקידונים הוא של כוווו-לם.
אתה יודע מה... נלך ישר לראש - נפנצ'ר לשר את האוטו... שיראה שאנחנו מתכוונים ברצינות ויכולים, עם הג'יפ, להגיע אליו בכל מקום.
שיפחדו מאיתנו לשם שינוי.
שלא יחשבו שאנחנו מתורבתים ושומרי חוק...
אותי כברשיכנעת אבל זו לא בעייה, קל לתמרן אותי ולקנות אותי ב"נביאות שקר פופולארית" אבל יש פה כמה עקשנים שאולי ירצו לשמוע על קבוצות לחץ אחרות, שהצליחו בכוח לכופף את כולם...
ובאמא שלך... תשקיע קצת ותמצא קבוצה שיש לה "כוח" דומה לשלנו, הקבוצה המגובשת והמאוחדת של הג'יפאים... כאילו... בוא תסביר לי איזה שאלטר אתה/אני /אנחנו מחזיקים ביד ואצל מי מבינינו הסמכות (המקובלת על כולם) להוריד אותו - מי בוועד.. שלנו?
-
אני... אין לי בעייה לשוחח עם מי שמזלזל בדעות שלי...
אין לי שום בעייה להגחיך את הדעות שלו.. בחזרה ובאופן ענייני.
לא אותו - את הדעות שלו..
ושלך... נו טוף... איך אומרים פה (ואל תעלב,, לא אישי. זו פשוט צורת ביטוי פה) בדמקורטיה.. ומתכוונים לזה -
It’s the united state of AMERICA - every asshole entitle for an opinion
או בתירגום לעברית מדוברת... איזה שטויות אתה מדבר.. תגדל קצת. אתה כבר לא ילד - יש לך רשיון.
-
וציטוטי אמנות המלחמה... יש אחד שאני מכיר (מצטער.. רק אחד, שיטחי אני)..נדמה לי שהוא דומה למה שעמית אמר, על הפר המבוגר וההוא הצעיר..
"אם תשב על יד הנהר מספיק זמן, תראה את גופות אויבך צפות לידך."
אתה מספיק צריך להיות בוגר מספיק על מנת להחליט איזה ציטוט יותר מתאים "למלחמה" שלך...
"בואו נראה להם".. זה פרק אחר של הסיני ההוא.
-
ברנרד,
אני חייב לדעת, אתה משתמש באיזה תוכנה שמקלידה אוטומטית את מחשבותיך ?
אני מוכרח לציין, שאולי כדאי שתקח מנדט ותנהל שיחות התשה עם אותו פקיד (רק בשביל ארז כתבתי זאת).
זאת גם שיטה .
רק שתי בעיות ....
א. אתה 5000 מייל לערך מפה ...
ב. לא בטוח שהפקיד ירצה לנהל איתך דיאלוג .
לעצם העניין,
אני אחזור בשנית (ואכתוב בקצרה ....)
א. אני בעד הגישה של בעז , לשבת ולחכות שיעבור הגל כמו כול גל אחר !
ב. בזמן שממתינים (כן אני יודע שזה קשה בלי ללהג על המקלדת), לא לשדר נפסדות
ומתן רעיונות ותחמושת לחורשי רעתנו איך וכיצד לפגוע בנו מעבר למה שמתכננים ומיישמים.
ג. ואם בכול זאת לא מצליחים להתאפק וחייבים ללהג, אז בצורה לוחמנית ומבלי
"לפתוח הקלפים" ולרדת לפרטים הטכניים. דהיינו לא לתת לחורשי רעתנו לדעת
מה הארסנל ומה שיטות ההתמודדות שאנו מתכננים .
זאת הרתעה !
בתקווה שירד לאט ובשקט מהעץ הפקיד שטיפס מעלה ....
לא עזר, או במקביל נוצר נזק נוסף מחבורת אינטרסנטים מצומצמת,
אז עוברים לשלב מימוש רעיונות מחאה חוקיים.
(במקביל אפשר להכין ולהתכונן "בנק" רעיונות מעשיים וחוקיים)
קח רעיון,
פתיחת קבוצת פייסבוק והעלאת סרטונים לרשת של הג'יפאים היפים !
התנדבויות לעמותות שונות, התנדבות כשנקראים לדגל בסיוע חלוקה והסעות בתנאי מזג אוויר קשה (ירושלים וצפת לפני שנתיים).
אפילו גרירה ופתיחת כבישים ע"י המתנדבים למתנ"ע.
נ.ב - למרות שזה רק תחביב לרובנו, כן אני חושב שאנחנו יכולים להוות קבוצת לחץ !
רענן
-
לא להרוס מצלמות, לא איומים ולא בטיח, אבל כנראה העובדה שמי שעושה רעש מקבל גם יחס וזה מה שאולי חשוב.
http://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3529474
http://news.walla.co.il/item/1299943
איזה שיירה שתתארגן עם דגלים ושלטים וכו' + הודעה לתקשורת שתתן איזה כמה דקות ידיעה בערוצים המובילים, נעלה לכותרות שכל המדינה תדע, בס"ה הג'יפאים מתנדבים מתי שצריך, מחלצים, עוזרים במזג אוויר קשה וכו' ויש לנו תמיכה מרוב האוכלוסיה שמכירה את הפעילות, סה"כ לדעתי כולם מחפשים שקט תעשייתי בלי מהומות ומחאות, בסוף יגיעו למסקנה שצריך לשבת ולדבר ולהגיע לעמק השווה.
-
שמעתי היום בפייסבוק ששוטרים ביצעו הורדות מהכביש בדיונות באשדוד. בדרך לעבודה עצרתי לראות בעצמי- אכן היו בכניסה לדיונה הגדולה (צומת הרכבת) סדר גודל של 10 שוטרים, 2 ניידות וכמה אופנועים. ממה שהצלחתי לראות ולגשש השוטרים נטפלו לג'יפים rzrים ודומיהם. אני לא יודע אם בפועל הורדו רכבים מהכביש, אבל בהחלט היה שם שמח..
אם מחפשים אותנו בשטח זה כבר לא מצחיק... אפילו מפחיד.
- - - Updated - - -
שמעתי היום בפייסבוק ששוטרים ביצעו הורדות מהכביש בדיונות באשדוד. בדרך לעבודה עצרתי לראות בעצמי- אכן היו בכניסה לדיונה הגדולה (צומת הרכבת) סדר גודל של 10 שוטרים, 2 ניידות וכמה אופנועים. ממה שהצלחתי לראות ולגשש השוטרים נטפלו לג'יפים rzrים ודומיהם. אני לא יודע אם בפועל הורדו רכבים מהכביש, אבל בהחלט היה שם שמח.. הייתי רוצה לחשוב שאזרח תמים הזמין משטרה לכמה חוליגנים שהשתוללו ומכאן נובע הסיפור, אבל היום כבר אי אפשר לדעת.
אם מחפשים אותנו בשטח זה כבר לא מצחיק... זה אפילו מפחיד.