עבור רוב השימושים הרלוונטיים לג׳יפאי הממוצע חוט איפקאבונד 30 (ואפילו 40) יהיו מספיקים
http://www.ipc-yarns.co.il/ipcabond.htm
Printable View
עבור רוב השימושים הרלוונטיים לג׳יפאי הממוצע חוט איפקאבונד 30 (ואפילו 40) יהיו מספיקים
http://www.ipc-yarns.co.il/ipcabond.htm
אכנס למדריך... בינתיים
https://picasaweb.google.com/1030941...36463569/Tools
יש לי את הבנדולרה של טריפנט בערך 10 שנים
מוצר מעולה ושווה כל שקל מבחינתי!
שתי שורות עם סגירה לכל אחת ואביזרים איכותיים.
אצלי נכנס שם כמעט סט בוקסות קומפלט, סט מפתחות פתוח/סגור, מברגים, פליירים, שקית ברגים, רב מודד, תוכי , ג'פקה, מלחם, סט אלן ועוד ועוד
כל מה שהראיתם פה בקישורים נראה כמו צעצוע לעומת זה וכמו סט לכלים לבובות מבחינת התכולה
גלעד תעלה תמונה אם זו לא טרחה עבורך...
Sent from my iPhone using Tapatalk
אשתדל מחר, זה זרוק באוטו מאחור...
הגלילים שאני קונה הם די גדולים. מעולם לם ביררתי לגבי קטנים יותר.
גליל כזה עולה כמה עשרות שח.
בדליטקס אין חוט, אולי בחנות מעבר לכביש (נראה לי שגם שלהם).
חוטים ומחטים אני קונה בחנות שנקראת ברנדוינהנדלר בפתח תקווה.
(אין בה שום דבר מיוחד אבל כמות האנרגיה שהשקעתי עד שהצלחתי להגיד את זה נכון גרמה לי להחליט שאני נשאר לקנות אצלם). (-;
אני מניח שכל חנות למכונות תפירה תהיה טובה.
שים לב שלעתים המחט הרגילה לא עובדת טוב עם חוט הניילון בגלל חור קטן מדי או שהיא מתעקמת אם החוט מושך.
אני עובד עם מחטים של 90N שהן לא עבות מדי.מצד שני זה במכונה תעשייתית ואין לי מושג מה הולך במכונות בייתיות.
ובהמשך לאיל אני ממליץ לברר גם באורמי.
רוצה לציין שגם לי יש את הבנדולרה של טריפנט כבר 5 שנים, מוצר נהדר. אמנם לא חף מבעיות ומקום לשיפורים (אגב גם הוא העתק משונמך של מוצר מקביל מחול שאין לי מושג מאיפה מביאים) אין מה להשוות אותו אל מול כל מה שהועלה פה בשרשור שלא מתקרבים ליכולת קיבול הכלים וסידורם של הנ"ל.
אין שם בעיה של פיזור הכלים מאחר ויש "וילונות" סגירה ששומרים על כל המפתחות במקום כשמקפלים את הבנדולה לפני הגלגול.
טוב הבטחתי לעדכן הבנדולרה (זוג) הראשונה הגיעה. 22 תאים כמדומני. שתיהן ביחד מכילות את כל הכלים לרכב. מחכה שהאחרות תגענה כדי לבדוק מי הכי מתאימה.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...780b8132cf.jpg
זו שבתמונה מכילה בתא הסגור מפתחות פתוחים ואת שאר הכלים אתם רואים. אחותה מכילה פטיש, מברשת ברזל, ג'בקה ועוד כלי או שניים ובתא הסגור פיוזים וחל-ים קטנים אחרים.
יופי של בנדולרה לסכו״ם וקיסמים.
עכשיו חפש כזו גם לכלי עבודה מתאימים לגיפ.
אתה צריך סט בוקסות מלא וסט מפתחות פתוח סגור.
אם זה כמו אצלי אז כדאי שיהיה לך גם אינצי וגם ממ כי אצלי חלק מהאוטו ממ וחלק אינצי.
חוץ מזה שבדי גדול, מפתח צינורות, משורית, לום וכו׳.
כמובן הרבה ברגים ואומים, טורקס, אלן וכו
עוד לא סיימתי להצטייד :-)
אפשר לארגן קבוצתית אצל סמואל או לקנות כמה בנדולרות קטנות ולפזר כלים.
מנסיון עם כזו של סמואל, בהרכב מלא של כלים שכולל מגוון רחב מאד של כלים כולל שבדי גדול ופטיש 3קג בין היתר, נשאתי כ18 קילו ויש לה עוד מה לתת מבחינת משקל ומקום.... מצד שני זה 18 קילו שהייתי שמח לפצל אולי ל2 יחידות כדי לפזר ברכב בשני מקומות, אולי....
אני מעדיף כמה קטנות מגדולה אחת. מאפשר לי הסלקה נוחה יותר באוטו.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...515005b953.jpg
לסחוב בנדולרה, או תיבת כלים, עם כל הכלים בבת אחת זה לא קל. מה גם שהכלים מיועדים לרכב אז זה לא משנה אם הם בחבילה אחת או שלוש, זה לא שצריך כמה גיחות לרכב כדי להוציא אותן. גם לפרוס את כל הכלים בבת אחת ולדאוג שלא יעלמו או יועלמו זה גם שיקול.
קח כיוון לפי טעמי-
כשאתה בשטח אתה רוצה את הכלים במקום נגיש ומרוכז ואם אפשר בלי לפרוק את כל המטען בשביל להגיע אליהם.
אתה רוצה שלפחות כל המפתחות והבוקסות יהיו בחבילה אחת. ועוד חבילה לפלאיירים מסוגים שונים, סט מברגים, פס בוקסות אינטשיות, סט מפתחות אינטשיים , מפתח צינורות, שבדי גדול וקטן, איזולירבנד חבלה.
כלי בדיקה ותיקון לחשמל בקיט נפרד לרבות מנורות ופיוזים
תודה בועז, זה ברור לי.
מחכה שכל הבנדולרות תגענה כדי לזווד כמו שצריך.
הבעיה העיקרית היא איפה לשים אותן. יש מקום מתחת למושבים שזה מיקום לא אידיאלי אבל סביר. מצד שני, אני ממש רוצה להוציא את הגלגל ספייר ולהשתמש בחלל לכלים וכדומה. החסרון (מעבר לכל נושא מיקום חדש לגלגל) הוא שזה אומר שצריך לפרוק את כל התא מטען כדי להגיע אל הכלים. אני עוד שוקל מה לעשות. לא דחוף.
1. בנדולרה למפתחות אינצ׳ים.
2. בנדולרה למפתחות מילימטרים.
(בנדולרות מוכנות עם המפתחות שנקנו ב-ל.כ.).
3. בנדולרה לשאר מיני ;-)
לא כבד,
אתה מוציא רק מה שאתה צריך,
המפתחות/רינגים תופסים הרבה מקום,
אבל זה אני ;-)
אני נעזר גם בתיק של סנדלי שורש, די שימושי
נכון אבל אם אפשר שלא אז עדיף.
לא תמיד אתה תקוע לשעות.
לפעמים רק צריך לחזק בורג או לעשות תיקון קצר אפילו בזמן עצירת קפה...
אצלי כלי עבודה הם בזמינות הכי גבוה. כמו מים
יש לי כלים בסיסיים= בנדולרה מפתחות של ל.כ. מאחורי הכיסא+מפתח שוודי/צינורות+ לדרמן קבוע ברכב.
אבל ארגז הכלים, בהיותו כבד למדי, ארוז נמוך ככל האפשר מתחת לציוד הטיולים.
גם כדי לקבע ולאבטח את האלמנט המסוכן הזה בתאונה, וגם כי אם הוא נדרש, גם ככה זה אומר עצירה ארוכה, ואז סוגיית הפריקה לא ממש משנה את המצב.
עדכון קל.
כל הבנדולרות הגיעו, כולן באותה רמה. 2 עם תא עם רוכסן ו3 עם מקום לבוקסות, הייתי צריך לקנות 3 עם רוכסן ו2 עם בוקסות אבל שיהיה.
כרגע על האוטו יש 3 בנדולרות ועוד כמה כלים גדולים (לום, מפתח כוח וכדומה) שלא נכנסים לבנדולרה.
אחת מכילה מברגים, פלייר, מפתחות פתוחים וכדומה, שניה מכילה בוקסות ומפתחות אלן וטורקס והשלישית כל מיני כלים נלווים כמו פטיש, מסור, מברשת ברזל ועוד. אני אצלם את זה פרוס ותוכלו להתרשם.
בהזדמנות תשקול את הציוד, מעניין לדעת כמה זה מוסיף לחווית ה"היה נכון" של הגיפאי הממוצע