-
תגובה: תודה 500 מעפ"ש
לרמי - GRAND - יש אחד (דגם אחד אחורה) והיה גם קודם (עוד דגם אחורה) וש לו יידע שמקיף כמה פעמים את האמור פה..
אהייתי מתייעץ איתו.
משום שלדעתי, בלי "להתעסק יותר מידי עם האוטו (שיפורים וכו'), זה יכול להיות פתרון טוב עבורך - חזק, נוח, עביר לשימושים שציינת וזול להחזקה..(אני מדבר על WK.
-
תגובה: תודה Bernard
את הגרנד צ'רוקי פסלתי רק בגלל האמינות. לא משהו משמועות אלא רכב שראיתי ביומיום. אין לי דרך לדעת אם כולם כאלה (מקווה מאד שלא) או שהוא נפל על לימון. מדובר במודל 2011, הדגם הנוכחי לפני מתיחת הפנים, אחת הגרסאות המאובזרות (overland). לא ידוע לי תוספות ושדרוגים שנעשו ברכב, לפי דעתי הוא היה כפי שיצא מהמפעל. הוא גם טען שלא היה משומש כמו רוב המיובאים אישית. נאלץ למכור אחרי קצת פחות משלוש שנים במחיר של משפחתית קוריאנית 1600. אאוץ', כואב.
-
במחיר כה, הייתי קונה מיד.
במשך שנתיים היה לי גראנד אוברלנד 2014... בלי שום בעיות - לא הייתי לוקח אותו ל"עבירויות" אבל זו גם לא המטרה שלך.
ורמי והחברים שלו, דווקא כן עושים "עבירויות"..
אבל אם פסלת, פסלת...
-
נוטה יותר ויותר ללכת עם העדר. נהגתי היום כמה שעות על לנד קרוזר פרטי. אחרי שמתרגלים ועושים תיאום ציפיות עם המנוע, הוא מרגיש פחות עגלה. כלומר הוא כן עגלה אבל אפשר לחיות עם זה אם מנמיכים ציפיות ומוותרים מראש על עקיפות מהירות. מצד שני התחלתי להעריך את איכות החיים על הסיפון. נכון שנהוג להשמיץ את המתלים אבל סך הכל בכבישים הדפוקים בערינו שאותם נראה הכי הרבה ביומיום ובמהירות נמוכה הוא נותן תחושת ריחוף די נעימה. את המושב שלא כל כך אהבתי בנסיעת המבחן הקצרה בסוכנות דווקא התחלתי להעריך אחרי כמה שעות. ירדנו קצת לשטח ביער המגינים. דרכי עפר משובשות הצריכו להוריד קצב כדי לא להרגיש קוביית קרח במרטיני של ג'יימס בונד. מצד שני המפלצת טיפסה בקלות בלתי נתפסת כמה שיפועים מטורפים שגרמו ללסת שלי להשמט ממקומה. אם בעל הרכב לא היה יושב לידי ודוחק בי לעלות, לא הייתי מעיז עם רכב מושאל. צריך להקדיש לזה עוד קצת מחשבה אבל הלנד קרוזר מתחיל להצטייר כבחירה ההגיונית.