תגובה: לצאת עם הג'יפ הפרטי לטיול בחו"ל - מעשי ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
avikkllk
אני עשיתי בבולגריה טיול שטח עם ויטרה 97 קצר שהשכרנו היה מדהים שטחים בלי סוף נוף מרהיב כמעט ללא מגע יד אדם.
פה אתה יורד לשטח כבר מחכה לך אנטנות סי ונשים וחבל של הקודמים
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
טוב, זה משום שאתה עו"ד... ובתור שכזה הייתי מצפה שלא תוציא דברים מהקשרם (או שאולי כן ?)
(ההדגשות לא במקור)
ועכשיו ברצינות: זה סוג של חלום, שכרגע אין לי לא את התקציב (אני לא עו"ד, כאמור ...) ולא את היכולת לקחת חופשה כזו ארוכה.
אבל אולי באיזשהם חגי תשרי אצליח להתארגן על ימי החופשה, אז אני רוצה לנסות לתכנן ברמה העקרונית, ועם קצת מזל אולי זה אפילו יתממש :)
ברור לי שלשכור ג'יפ בחו"ל יהיה יותר זול (ופשוט !) מאשר לשנע את הג'יפ מהארץ, אבל זה חלק מהפנטזיה (או חלום, או איך שלא תבחר לקרוא לזה).
אני גם לא בונה את הרכב שלי כרכב למסעות עצמאיים ארוכים, אלא לשימוש הרגיל בארץ של טיולי סופ"ש ופעמים בודדות בשנה טיולים של עד 4 ימים. את הקונספט של אוהל-גג אני בכלל לא אוהב - אם התנאים לא מתאימים לי כדי לישון בחוץ, אעדיף לישון ... בפנים :)
אה, וגם חשובה לי מקלחת נורמלית לפחות פעם ביומיים.
אז כדי לעשות סדר בדברים: הכדאיות לא מעניינת אותי בכלל (ברור לי שיותר כדאי כלכלית לשכור במקום), אבל העלות בהחלט מעניינת אותי.
וכדי להוסיף עוד מידע: אני אוהב לישון בחוץ, יודע להתארגן עצמאית על מים ומזון למספר ימים (בטח כשיהיה מקרר בגיפ :) ), אבל הייתי שמח להתארח באיזה B&B כפרי חביב פעם ביומיים-שלושה-ארבעה, לאו דווקא בתכנון מראש. זה הסגנון שאני מחפש ואשמח להצעות יותר ממוקדות (לא ברמת נ.צ. כמובן, אלא אזורים, שאפשר להתחבר אליהם מהאוניות. ברור לי שיהיו מספר ימי נסיעה מנהלתית בהתחלה ובסיום, אני בטוח שאהנה גם מהם :)
תודה לתורמים :)
ממ
Sent from my SM-G900F using Tapatalk