כן זה מה שהבנתי...
לגבי המסלול, הייתי מעדיף לסיים כל יום בנקודה שאפשר למלא מים ולצאת לציוויליזצייה - לפרוש. לא בטוח שאני מעוניין לעשות 4 ימים מלאים, מי שרוצה בכיף רק שיקח על עצמו את תכנון המסלול.
Printable View
כן זה מה שהבנתי...
לגבי המסלול, הייתי מעדיף לסיים כל יום בנקודה שאפשר למלא מים ולצאת לציוויליזצייה - לפרוש. לא בטוח שאני מעוניין לעשות 4 ימים מלאים, מי שרוצה בכיף רק שיקח על עצמו את תכנון המסלול.
אלירן , הרעיון הוא להשאיר את הדברים פשוטים , חבורה של *%^* שיוצאים למסע כייפי , פשוט , הרפתקני , ללא השקעה כואבת .
אני מחפש אידיוטים כמוני שיצאו למסע לקצה גבול היכולת של הרכב ( שלא מתאים לתנאי שטח ) ושל הנהג עצמו .
אם מדובר במסע חימוש של רכבים ומודיפיקציה שלהם לתנאי שטח אני בחוץ .
בוא נגיד את זה ככה. מפריע לך אם אקנה פלטת אלומניום ואחבר אותה כמגן גחון? מפריע לך אם אמגן את המיכל דלק?
אם תקנה אז כן, אם תמצא אז אין בעיה :-).
לדעתי אין עם זה שום בעיה, להפך היה די מבאס לאבד האנשים אנשים על שטויות כמו מכה ברדיאטור וזה לדעתי בילתי נמנע.
אבל כן להשאיר את האוטו מקורי, המסלול מאתגר.
בקטע הזה אני לגמרי עם שגיא
עברתי עכשיו את התמונות של גרוטראלי, עושה רושם שלפחות חצי מהם עם מיגון גחון וחלקם בכלל עם פגושי מתכת...
לא ברור לי מה חלקי יהיה בעניין, אבל לטעמי אתם חופרים יותר מדי. צריך להיות מועד סגור ומיקום לכל בוקר וערב, וזהו.
שכל אחד יעשה מה בא לו. גם אם זה אומר שאחד יבוא עם אופניים סודניות ואחר עם רנגלר ממועדון המיליון.
תהיה מדורה טובה. יהיו סיפורים יפים. תהיה עזרה הדדית. יהיה פיקס.
.
.
.
.
אגב, אני בכלל התכוונתי לרכוב עם טלי והsym בכביש.
ממש ממש לא אכפת לי !!!!
אני גם חושב שבלי מיגון גחון אין סיכוי לגמור את המסע .
אני חושב שמסגרת תקציב מכניסה אותך לפרופורציות , אבל אני לא אוהב להגיד לאנשים מה לעשות ולא אוהב שאומרים לי ... לכן אין מסגרת תקציב אבל קח בחשבון שאם מישהו ידלק על הרכב שלך הוא יוכל לקנות ממך אותו בסכום שהוסכם על כל המשתתפים כדי לשמור על פרופורציות .
נ.ב - לא מתכוון לקנות רכב של אף אחד , לא מאמין שיקנו את הרכב / קטנוע שלי . אך כן מתכוון לעשות מסע שאין בו מנצחים או מפסידים והכל בשביל האתגר .
בסדר, מקבל... אני אישית אהיה מעוניין לשמור על הגרוטאה לעוד אירוע או כמזכרת, ואני גם בטוח שהשותף שלי שנקשר לברזלים יותר ממני מרגיש כך.
אתה בא לבד אם עם שותף? כנ"ל לגביך מיכה.
ייאלה צריך תאריך, שלא אקנה גרוטאה שהטסט שלה נגמר יומיים לפני.
אני מתכוון לארגן את העניין ל-30.9.16-2.10-16.
יוצא שישי, שבת, ראשון. שלושה ימים ושני לילות. כיוון כללי דרום. יאללה, יש חצי שנה לשבת על מסלול ולארגן גרוטאה.
אם אמצא שותף אז עם שותף, אם לא אמצא אז לבד.
כרגע אנחנו 6-7, לא מספיק. צריך לדעתי לפחות עשרה כדי ששמונה באמת יבואו. אני מתחיל בחיפושים אחר רכב.
קח את הזמן , להרבה גרוטאות יעבור הטסט .... :-)
אני בדרך כלל רק קורא כאן ,אני ישמח להצטרף למישהו וללמוד ממנו .
ד"א חנן , נסעתי בצעירותי לאילת על 50 סמ"ק בכביש .
לא הייתי חוזר על זה .
לא בגלל הגב הדואב , אלה בגלל השיעמוםםםםםםםםםם .
זה בגלל שעשית את זה בחצי יום.
אני מדבר על שבועיים-חודש.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
ייאלה צריך תאריך, שלא אקנה גרוטאה שהטסט שלה נגמר יומיים לפני.
מצויין
אולי לפחות נסיים את זה באילת ולא באיזה נ.צ שקר כלשהו.
שהיה קצת סימבולי
או במקום מעניין אחר שהוא בצמוד לכביש שכל אחד אומר ביי ונוסע.
מה שהרוב יחליט...
ז"א להתחיל בדרום ולסיים באילת? מבחינתי סבבה.
אפשר גם להתחיל את ח?צה ישראל
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
תיקון :
אפשר להתחיל את חוצה ישראל ולפי הזמנים להאריך את קטעי הקישור בכביש במידת הצורך .
אצלנו בפלוגה מרעננה זה היה צפונים, אני מהוד השרון וזה כבר היה דרום :-).
אבל כן זאת הכוונה, בכל מקרה אני מניח שאנחנו נחבור למי שהיה על הדרך שלנו עד לנקודת התחלה.
לי גם אין בעיה עם חוצה ישראל, אני מבין שבקבוצות הקודמות זה היה חוצה ישראל ב 3-4 ימים
לא הבנתי כלום משניכם... רק תזכרו שהמטרה היא לנסוע ביחד, לא?
בוא נגיד שאנחנו מקציבים 3 ימי מסע , מתחילים את חוצה ישראל כשיש לנו הערכה גסה מאוד לכמה זמן יקח כל קטע , אם אנחנו רואים שלא נעמוד בזמנים אפשר לוותר על קטע מסויים מחוצה ישראל לטובת נסיעה מהירה בכביש .
אישית אני מעדיף עוד זמן בשטח מאשר לרוץ על הכביש כדי לעשות וי שהגעתי למטולה.
אין בעיה מבחינתי , סתם רציתי לנסות לסמן וי על חוצה ישראל בהקשר הזה , אבל זה לא משנה מטרת המסע היא אחרת .
אפשר לשלב גם שבילים מהירים בשטח.
אגב מסיבובים ביד 2 יש רכבים לא רעים בכלל בסכומים האלו של עד 4000 לפני מו"מ.