תגובה: מיציבושי האנטר (HUNTER) לטיולים משפחתיים ונסיעות יום יומיות יחסית קצרות.. דעו
כן.
אחד שיש בו מקום ל 3 מבוגרים מאחורה .. ברווחה והנאה .. אבל לא מתאים למה שאתה מחפש.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
תגובה: מיציבושי האנטר (HUNTER) לטיולים משפחתיים ונסיעות יום יומיות יחסית קצרות.. דעו
לגיא יש דאסטר.
נסעתי ברכב כזה שבוע בהרי רומניה (הרבה off road וגם כבישים), החזרנו את הרכב עם ממוצע של 15 ק"מ לליטר למשך כל התקופה. כולנו (כ-6 נהגי שטח וותיקים) התרשמנו עמוקות ולטובה מהרכב.
אני צופה שלאחר שתעבור התקופה הראשונית בחיי הרכב, אם הוא יעמוד בצורה מכובדת בהתבגרות של שנתיים-שלוש - זה יהיה להיט רציני בקרב רכבי השטח הקלים עבור הנהגים המוכנים לנהוג ברכב ידני.
ערבלתם אותי. דאסטר דיזל היתה האופציה השלישית במחשבות שלי. אבל בדיוק בגלל תקופת ההתבגרות הזאת שחסרה פה, זה ירד. אולי יחזור למחשבות...
sent from the dark side of the moon
כשהוא יהפוך ללהיט .. הוא בטח גם יהפוך לגניב .. זה לא משמח אותי כל כך. כל ק'מ נוסף על האוטו עושה אותי יותר שמח .. מצד שני, לא הייתי אומר שהוא הכי מתאים לטיולים בינוניים ...
בטח ללא קצת הגבהה וקצת צמיגי שטח מלא.
תבדוק באינטרנט mudster תראה מה אפשרי לעשות איתו. חבל שבארץ זה לא חוקי.
גם גראנד ויטרה ללא הגבהה מיגון וצמיגים לא בדיוק יורד לשטח.. כמעט כל רכב צריך לקבל קצת אהבה לפני שהוא כשיר לשטח.
יצא לי לנהוג פה ושם על רכב שטח או שניים ...
ככה שיש לי משהו להשוות מולו.
ככה נראתה הירידה מרמת אילות בשבת האחרונה.
בחיל ורעדה .. עם הרבה חשש ....
אז נכון שאפשר .. וגם בחורשן ביקרתי איתה כבר .. אבל עדיין גם טראנו יהיה מוצלח יותר .. ולו רק בגלל גודל הגלגלים החוקי.
https://www.youtube.com/watch?v=IANd...r#action=share
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
יצא לי לנהוג פה ושם על רכב שטח או שניים ...
ככה שיש לי משהו להשוות מולו.
ככה נראתה הירידה מרמת אילות בשבת האחרונה.
בחיל ורעדה .. עם הרבה חשש ....
אז נכון שאפשר .. וגם בחורשן ביקרתי איתה כבר .. אבל עדיין גם טראנו יהיה מוצלח יותר .. ולו רק בגלל גודל הגלגלים החוקי.
https://www.youtube.com/watch?v=IANd...r#action=share
לפעמים אני צריך איזה סרטון כזה (או התמונה עם ההיילקס לרוחב התעלונת) כדי לקבל פרופורציות, כמה הריינג' שלי... טוב.
כשהוא נוסע, כמובן.
אני לא מנסה להעליב או משהו, אבל איך ניתן לקרוא לדבר הזה, שבשטח כזה נוסע כאילו הוא בשדה מוקשים, רכב שטח?
זה בערך כמו לנסוע באותו שטח באוטו של המחתיניסטע שלי (סופר מיני ישנה)...
למה בכלל לרדת לשטח, שהוא יותר משביל ישראל, אם צריך לנסוע במהירות 0 קמ"ש ולהיזהר מכל אבן חצץ?
בגלל שיש לו LOW?
נראה לי עינויי... גם לבעל הרכב (שמה יקרה משהו) וגם לנוסעים (מתטלטלים כאילו הושיבו אותם במערבב צבע) וגם לכל מי שמסביב (בטח צופים בסירטים ביוטיוב, עד שהדבר הזה גומר מסלול..).
מנסיון שלי בשטחים שכאלה ומסובכים יותר, כל טריוס סטנדרטי (לא מוגבה ולא דורש "אהבה" לפני כניסה לשטח), נוסע שם טוב יותר.
למה בכלל להסתבך עם רכב כזה, בשטח כזה, אם לא קוראים לך ברלי ואתה מתפרנס מזה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
מנסיון שלי בשטחים שכאלה ומסובכים יותר, כל טריוס סטנדרטי (לא מוגבה ולא דורש "אהבה" לפני כניסה לשטח), נוסע שם טוב יותר.
כי פולנים מתענגים על הסבל. ברלי בכלל שיחק אותה - הוא גם נהנה לסבול בכל מיני מכוניות, וגם משלמים לו על זה. הקאץ' הוא שלפעמים יוצא לו לבחון מכונית טובה, שלא סובלים בה - עבור פולני זו אכזבה נוראית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
לפעמים אני צריך איזה סרטון כזה (או התמונה עם ההיילקס לרוחב התעלונת) כדי לקבל פרופורציות, כמה הריינג' שלי... טוב.
כשהוא נוסע, כמובן.
אני לא מנסה להעליב או משהו, אבל איך ניתן לקרוא לדבר הזה, שבשטח כזה נוסע כאילו הוא בשדה מוקשים, רכב שטח?
זה בערך כמו לנסוע באותו שטח באוטו של המחתיניסטע שלי (סופר מיני ישנה)...
למה בכלל לרדת לשטח, שהוא יותר משביל ישראל, אם צריך לנסוע במהירות 0 קמ"ש ולהיזהר מכל אבן חצץ?
בגלל שיש לו LOW?
נראה לי עינויי... גם לבעל הרכב (שמה יקרה משהו) וגם לנוסעים (מתטלטלים כאילו הושיבו אותם במערבב צבע) וגם לכל מי שמסביב (בטח צופים בסירטים ביוטיוב, עד שהדבר הזה גומר מסלול..).
זה קצת מוקצן ...
ולרוב המצב יותר טוב .. אבל זה רכב רך.
להלכה וגם למעשה !!
במקרה הנל לא היתה כוונה בכלל .. סתם נדדנו בסביבה.
ואין ספק שהרומנים לא התכונו לזה
תגובה: מיציבושי האנטר (HUNTER) לטיולים משפחתיים ונסיעות יום יומיות יחסית קצרות.. דעות
אנשים טובים שלום.
עבר זמן רב מאז פתחתי את השרשור... אבל הנה החיים מתקדמים. והרבה מים עברו בירדן.
רכשנו בשעה טובה מיציבושי האנטר 2008 יד שניה 200000 ק"מ. שמור כמו אתרוג.
מקווה שנהנה ממנו כפי שאנו מתכננים.
ביטוח רכב לי ולאישתי 3500 שקל מקיף.
1500 שקל חובה.
בדיקת רכב 800 שקל.
מחיר ששילמתי 70000.
יש לו ארגז פיברגלס נחמד (יכול להיות שירד בעתיד).
מיגונים של אספיר.
ארגז קטן פנימי לציוד קטן.
צמיגים חדשים
בבדיקה אמרו כול מה שצריך להגיד לכסות עלה עצמם הזעת שמן מהגיר, הילוכים עוברים מאוחר וכו.. בפועל הכול בסדר.
אני מחפש מוסך עם ניסיון ברכב זה באזור כפר סבא, טירה טייבה גם אפשרי (אני מסלעית)
אמשיך לעדכן אתכם ולהתייעץ. עונת הטיולים הזאת תהיה מענינת במיוחד עבור המשפחה.
:-)
תגובה: מיציבושי האנטר (HUNTER) לטיולים משפחתיים ונסיעות יום יומיות יחסית קצרות.. דעות
מברוק יא בועז. ואני חשבתי שזה רכב מהעבודה שחונה אצלך.
אז מטיילים?
(נ. ב.) אם אין תמונות זה לא קרה (-;
בשעה טובה, תהנו וסע בדרכים משובשות! :-)
1500 חובה?בטוח?נראה מוזר,לרכב עבודה/מסחרי ביטוח החובה נשמע זול מאד.
לגבי הביטוח - מחיר באמת זול - באיזה חברה הביטוח חובה + מקיף ?
מבטח בחברת פלטורז. עושה ביטוחים לעובדי תע"א עם הנחות משמעותיות...
1500 וכמה שקלים.... אל תתפסו אותי על האגורה...
מוסך מומלץ באזור???
טוב , אחרי מספר ימי טיול עם הטנדר החדש, אני והוא לומדים להכיר אחד את השני.
אחד הדברים שמפריעים לי זה חוסר ההבנה שלי במנגנון שילוב ה4X4 בהאנטר.
את מצבי ההנעה אני מכיר ויודע, אבל אך המנגנון גיר טרנספר לוקרים מופעל בכול מצב?
וואקום? מכאני ?
במהלך הטיולים היו מספר מצבים שהעברתי בין מצב 4HLOCK, ל4LOW LOCK, והמנורות הבהבו זמן רב ללא מעבר בין המצבים..
אשמח אם למישהו יש ספרות הסבר על הנושא הטכני הזה. חיפשתי בספר תחזוקת רכב שיש לי אבל לא כתוב...
זה הזמן ללמוד את הנושא.
עזרה תבורך...
בהנחה שיש לך מערכת סופרסלקט צריך להיות בניוטרל כדי לעבור בין המצבים. אם אני אני לא טועה צריך גם להיות במקום או במהירות אפסית.