-
תגובה: שימו לב... גנבים באור יום.
המשטרה מכירה את כל כנופיות הגנבים. אחד-אחד. בשמות.
ולא עושה עם זה דבר. זו עובדה.
וזה מפני שלמדינה הרקובה הזו יש אינטרס ברור בהמשך הגניבות ואפילו בהתגברותן. זה מניע את הכלכלה ומכניס מיסי עתק לקופת המדינה. אז היא מוכרת אותנו, האזרחים, לכנופיות האלה.
תמיר צודק, אנחנו עדיין בגלות.
-
עוד יציאה יצירתית: גנבים פרצו לבית עסק באיזור התעשיה בעמק חפר רק כדי לשבור חומת בלוקים שהובילה אותם לחצר של מפעל שכן. עבדו כל השבת ויצאו עם שקי חומרי גלם בשווי 200K שמיד הגיע לחברון, את מצלמות האבטחה הם שברו ואת האזעקה ניטרלו בהתגנבות יחידים כמה ימים לפני. המשטרה יודעת באיזו כנופיה מהצפון מדובר (טובא-זנגריה), אבל כמובן שלא נעשה דבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ונניח שמודיעינית המשטרה יודעת מי זה,
אם אין ראיות שמאפשרות הגשת כתב אישום אין לה מה לעשות בנדון.
לגבי התיאוריה של דרור,
וואלה הייתי מוכן להשאיל את הסרט שהוא חי בו לכמה ימים רק כדי לפלפל קצת את חיי האפורים.
בתור עיתונאי רכב הייתי מצפה ממך שתתלוה לכמה ימים ליחידת אתגר לפני שאתה כותב את הפנטזיות האלה.
-
http://www.automag.co.il/%D7%97%D7%9...%D7%91-%D7%9E/
לי גנבו את הסקודה ... באו כמה פעמים עד שגנבו ...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
שימו לב... גנבים באור יום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
וזה מפני שלמדינה הרקובה הזו יש אינטרס ברור בהמשך הגניבות ואפילו בהתגברותן. זה מניע את הכלכלה ומכניס מיסי עתק לקופת המדינה. אז היא מוכרת אותנו, האזרחים, לכנופיות האלה.
תמיר צודק, אנחנו עדיין בגלות.
אתה באמת חושב שהמערכת כל כך מתוחכמת ויודעת להפעיל את השוטר לפי האינטרסים שלה?!
אתה משעשע....
החוקים לא מאפשרים להם לסגור תיק בהרשעה,
המשטרה לא יעילה מספיק בשביל להביא ראיות
אלו תירוצים רציניים אבל ליחס למערכת עודף תחכום זה נאיבי
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
-
המשך סיפורי בדיות...
לאחר אמירות לחצים ופחדים בעיקר סביב עולם הנקמה או לחילופין שייקחו גם את הסקודה שחונה מחוץ לבית שידוע שגם הוא מפירמה חביבה על בני דודנו התכנסנו אמש חברי המסייעת והעברנו את הקרב לגזרת היריב...
בערך בתשע הגענו לשכונה לא מטופחת בפאתי עיר מעורבת במרכז הנער השני ששאלנו היה כבר מקושר לחמולה והפנה אותנו לאבי אשת המכר הפצוע...
האמת שהמפגש היה מעניין ואפילו קצת מעציב
הם ממש לא התלהמו ואפילו הוציאו קפה ומתוקים
לא מחפשים נקמה ואפילו מודים שאם מישו היה שולח יד לרכושם גם כן היו מגיבים בצורה הנל.
אמרו שאין להם דרך אחרת להתפרנס ושרוב "הלקחות" שלהם הם יהודים שמחפשים סחורה זולה ...ושגם כך יש ליהודים ביטוח אז הם מרוויחים מזה רכב חדש במחיר
מחירון...
לקראת 2300 הם מתחילים לזוז באי נוחות בספה ולשאלתנו הם עונים שיש רכב שצריך להביא והרגע הבעלים יצא את הבית וזו שעה נוחה וכך יספיקו לקום לתפילה בבוקר...
הזיות
שבת של שלום
-
ואח"כ יש כאלה שאומרים שאני מדבר יותר מידי...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
ונניח שמודיעינית המשטרה יודעת מי זה,
אם אין ראיות שמאפשרות הגשת כתב אישום אין לה מה לעשות בנדון.
לגבי התיאוריה של דרור,
וואלה הייתי מוכן להשאיל את הסרט שהוא חי בו לכמה ימים רק כדי לפלפל קצת את חיי האפורים.
בתור עיתונאי רכב הייתי מצפה ממך שתתלוה לכמה ימים ליחידת אתגר לפני שאתה כותב את הפנטזיות האלה.
בשום מקום לא כתוב שעיתונאי צריך להיות מנומס. יש עובדות.
אני מבין שאתה עוד אחד מהמתנדבים המשועממים?
תבין ששום שם קרבי ונועז של יחידה משטרתית כזו או אחרת כבר לא עושה שום רושם. לא עלי ובטח לא על הגנבים.
גם אם תפסתם מישהו, שופט שמאלני רחמן משחרר אותו מהר מאוד.
אני מכיר ממקור ראשון מקרה של גנב מואדי-ערה שנתפס ע"י שומרי שדות, הובא לתחנת משטרה, התברר שיש לו יותר מ-70 רישומים על גניבות רכב. אז פתחו לו עוד תיק ושחררו אותו. כמה שעות אחר כך נתפס שוב ע"י אותם שומרי שדות באותו בית, מנסה להשלים את העבודה שהפסיקו לו באמצע.
כמובן שנפתח עוד תיק, והבחור שוחרר שוב.
בקיצור - זו אולי לא אשמת המשטרה אלא המחוקק - אבל בשורה התחתונה כל האתגרים, הלהבים, הנמרים ושועלים - הם לא יותר מחרטטנים פאתטיים. שלטון חוק עאלק. הגנבים לא טיפשים, הם מכירים את החוק הרבה יותר טוב מאיתנו והם יודעים טוב מאוד שהחוק לצידם. הם צוחקים למשטרה בפנים. ממש אין להם שום סיבה הגיונית להתנגד או לברוח - אז יפתחו להם עוד תיק.... ביג-דיל.
אשכרה חבל על התקציבים וכספי הציבור שנשפכים על המשטרה הזאת שמבחינתי כאזרח שבטחונו האישי ובטחון רכושו מופקרים - פשוט לא עושה כלום. גם אם זה רק בגלל שהחוק מגביל אותה.
ומה שאני מתאר זה לא סרט אלא מציאות. אל תזלזלו בפוליטיקאים - הם אנשים מנוולים ומתועבים - ובעיקר חכמים. הרבה-הרבה יותר חכמים ממה שאתם חושבים, והם לא סופרים אתכם. הכל נמדד בכסף והם מסתכלים על המאקרו - על התמונה הגדולה. מבחינתם מיגור הפשיעה אינו כלכלי. עידוד הפשיעה - כלכלי ועוד איך. לכן המדינה לא ממהרת למגר את גניבות הרכב, כי כולם מרויחים מזה - ואם מדובר בפרייבטים עם ביטוח מקיף, אז אפילו בעל הרכב מרויח - כי הוא מקבל מחיר-מחירון, מה שאין סיכוי שיקרה אם ינסה למכור את האוטו בשוק החופשי. אפילו חברות הביטוח לא מפסידות - כי הן מייקרות את הפרמיות בהתאם למידת ה"גניבות" של דגמי רכב מסויימים.
-
אולי זה רק אני אבל חלק מהסיפורים שאני שומע פה, כולל האחרון של דרור, נשמעים לי.. אפעס, לא כ"כ ... הגיוניים.
ואני טיפל'ה מכיר איך הדברים עובדים... טיפל'ה.
אז או שבמקומות האלה יש משטרה אחרת, של מטומטמים לגמרי... אבל ממש, מעבר לגבול הפיגור העמוק או שהסיפורים הם... סתם סיפורים.
אני רק יכול להגיד לכם, שלעומת מה שקורה פה, עם חקירות הביניים (ברמה של בין גנב שנתפש על חם, לבין חקירות פשע מאורגן וכו') - המשטרה שלנו טובה יותר פי כמה.. בכל מובן.
ועדיין... כל ה"אספנים" למיניהם... מדברים יותר מידי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אולי זה רק אני אבל חלק מהסיפורים שאני שומע פה, כולל האחרון של דרור, נשמעים לי.. אפעס, לא כ"כ ... הגיוניים.
זה לא ממש משנה איך זה נשמע לך.
זו המציאות כאן היום וגם הרבה יותר גרוע מזה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
זה לא ממש משנה איך זה נשמע לך.
זו המציאות כאן היום וגם הרבה יותר גרוע מזה.
תשמע ארז...
זה לא קשור ל"היום" ולא לזה שאני "שם" ולא כאן..
פורץ שנתפס בתוך בית לא משוחרר באותו לילה ואם ("נגיד") שוחרר ונתפס באותו לילה שוב (ועוד באותומקום) לא משוחרר כל כך מהר... גם לא לאחר כמה שבועות - אז או שהסיפור לא "מסופר נכון" או ש.. לא היה.
ואונס זה לא משהו ש"נפתר בלא כלום כ"כ מהר", בטח לא בתיאור ה"עובדות" כמו שתוארו פה.
ו"כבוד בין גנבים" (או במקרים שתוארו פה... "מגיע לי ולכן לא תהיה פעולת תגמול") זה משהו שיש רק בסרטים...
בקיצור.. בערך כמו תאוריות הקונספירציה של דרור - נשמע טוב למי ש.. רוצה לשמוע את זה..
ואת היתר, אגיד בה"פ, למי שרלוונטי..
-
חברות הביטוח לא מפסידות, הם הקזינו בסיפור הזה, מחיר כלי הרכב הגנובים נופל על ציבור מחזיקי הרכב בכללותו.
המדינה מרוויחה מיסים מכך שנקנה רכב חדש במקום הגנוב ומפסידה מכך שנעשה שימוש בחלפים גנובים, ענישה קשה לסוחרים ומשתמשים בחלפים גנובים כמו למעסיקי ומסיעי שבח״ים זה משהו שיכול להועיל.
הטיפול בעבירות רכוש בעייתי, לא חושב שזה מכוון ומנוהל מלמעלה. יש סדר עדיפויות למערכת וזה לא בראש סדר העדיפויות. אם הייתה מחאה ציבורית רצינית, המחוקק היה מטפל בזה, היו מאלצים את השופטים ״השמאלנים והרחמנים״ להעניש בחומרה ועוצרים עד למשפט אם זאת הבעיה. את עניין הדלת המסתובבת - הקלות בה משוחררים עברייני רכוש, גם אם נתפסים על חם ( כל מה שהם צריכים זה פשוט להודות) ואת התסכול בקרב השוטרים, אני מכיר מלא מעט אנשי משטרה, אולי ברנרד יכול להסביר למה יש סיבה להחזיק במעצר אדם שהודה וממתין למשפטו אם איננו מהווה סכנה לשלום הציבור.
-
אין שום סיבה להחזיק במעצר מישהו שלא מהווה סכנה. מעצר (לחקירה ו/או המתנה למשפט) אינו מהווה חלק מהעונש (למרות שהוא בהחלט נלקח בחשבון אם מורשעים... או יוצאים זכאים מוחלטים) אבל...
עבירת רכוש, במיוחד אם מדובר בעבריין שחוזר על מעשיו (נעצר/הורשע כמה פעמים) כן מהווה סכנה (לשלום ה/) לציבור, ויש על כך כמה וכמה החלטות של בימ"ש עליון.
יחד עם זאת, יש חובה על שופט (שמאלני או ימני, אוהב אדם או שונא "שחורים")לבדוק אם ניתן למצוא "חלופת מעצר", שעונה על לשמור על (שלום) הציבור מפני העבריין - ופה "נופלים" ה... שופטים/ציבור.
שתבינו - המטרה של המשטרה היא דווקא לעצור ולהחזיק במעצר. זה טוב לסטטיסטיקות (וכך גם זה נמדד - כמה מעצרים עד תום ההליכים יש.. הרשעה כבר לא כ"כ משנה..) וזה אחד המדדים העיקריים ב"מיגור הפשיעה" (ולכן דרור יכול לקשקש עצמו לדעת, בנוגע ל"מטרות המשטרה" ועדיין, למרות כל המלל והלהט, להיות טועה לגמרי).
אם נשים רגע בצד את הסיסמאות של "שירות לציבור" ו"לענות יפה בטלפון" ו"לא רוצים לעבוד קשה" וכו', אחת המטרות העיקריות ביעדי המשטרה, היא כמות ה"מעצרים עד תום ההליכים"..
לכן, המשטרה, לא מעודדת שיחרור מהיר ולכן הסיפורים שהובאו לא נשמעים לי מאפיינים (ויוצאים מהכלל, בסיגנון "אני מכיר אישית", הם... יוצאים מהכלל).
ובכל זאת ולמרות הכל וגם אם "מגיע לו" (ומגיע!!) אני לא בעד לקחת את החוק לידיים (תרתימשמע) ובטח לא לעשות את זה בשותפות של כמה אנשים ובטח לא ... לדבר על זה.
-
דרור זה שאתה כותב שמשהו (שנשמע מופרך) הוא עובדה, מגדיל ומדגיש את הפונט, לא הופך את המשהו ליותר משמועה. להיפך, הייתי אומר שמי שמגדיל לא בטוח במה שהוא כותב...
-
זה מופרך ממש כמו שהג'יפוקליפסה מופרכת והטסטים זה דבש וקלי קלות.
אני מאוד בטוח במה שכתבתי. כי אני יודע, ממקור ראשון ואמין על המקרה הזה.
ומדגיש כדי שתוציא את המסכה של ה-CJ מהתחת ותשים לב למה שחשוב לדעת.
-
8 שנים התנדבתי בגלל חברים לממיד של משמר הגבול . באיזור כפרי שרוב תפקידו שם, זה למנוע גניבות .
ערב אחד קוראים לנו בקשר בשעה 21:00 תגיעו לתחנת המשטרה המקומית לתידרוך. מגיעים . 2 ניידות מתנדבי מג"ב , איזה 4 רכבי מג"ב עם 2 אנשי קבע בכל רכב ועוד שני רכבי קציני מג"ב ורכב כלבנים של מג"ב , 2 סוואנות של יס"מ , 4 ניידות סמויות ועוד כ- 3 ניידות רגילות . כמעט כח שווה ערך לחטיבה. הקצין מודיעין : הרגע יצאו שני רכבים מטייבה שבמשולש , H100 מלבן מס' רשוי 3332232 והונדה אקורד אדומה מס' רשוי 2235678 נמצאים בה אחמד אחמד , סעיד איבן אוחתק , וכו' וכו' . נתן את כל השמות . החסיר רק את מידות הנעליים. החוליה עוסקת בפריצות למחסנים במושבים וקבוצים ומטרתה חומרי הדברה ודשן, מי שלא יודע , זה נמכר בשטחים ובעזה , ולא , לא למטרות חקלאות, למטרות של גידול מטענים ופצצות. החוליה בדרכה למושב צ_ _ _ה. אנחנו נכתר את המושב , מיד יגיעו כוחות נוספים ...היס"מ והרכבים המוסווים ירוצו אחריהם בתוך המושב.
כיתרנו את המושב. שומעים בקשר : הם שם במשק 30 רגע הם עברו הלאה, אנחנו אחריהם הם במשק 40 עוברים הלאה......... מגיע אלי קצין לאחר ששאל למיקומי . הוא: תזיז את הניידת מהדרך , אל תחסום. אני : למה ? הוא : תקשיב... הם יגיעו, הם ינגחו אתך יהיה נזק לניידת ואתם תפצעו. אני: אל תדאג רגע לפני אני יורה , הוא : זאת הבעיה, אתה לא יורה , שיעברו . למה אתה תהיה בחקירות על הירי, על ההרס של הניידת . ואם תפצע, בכלל תאכל אותה, אתה עצמאי ? אני : כן הוא : יאללה סעו הבייתה . שלא תסתבכו לי במילא אם יתפסו אותם, מחר הם משוחררים.
לא תפסו אותם.
פרשתי , ומאז... פחות זעם על מה שאני שומע ורואה.
ד.א למתנדב המסור של משטרת ישראל אבו מילחם (אבא של נשאת מילחם) המשטרה חתמה על תבחין של מתנדב וזכאי לשאת נשק פרטי , לא אחד, שניים גם תת מקלע. למתנדבים היהודים מסרבים לחתום.
-
בבקשה...
תיאוריות קונספירציה, הא?.....
-
שימו לב... גנבים באור יום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
זה מופרך ממש כמו שהג'יפוקליפסה מופרכת והטסטים זה דבש וקלי קלות.
ומדגיש כדי שתוציא את המסכה של ה-CJ מהתחת ותשים לב למה שחשוב לדעת.
למה לא אמרת מראש שזה כמו הג׳יפוקליפסה?
חשבתי בהתחלה שהסיפור אמיתי [emoji12]
יש פה כמה שיכולים לספר לכם שאפשר להוריד כמעט לגמרי את גניבות הרכבים אם באמת רוצים.
הם עשו את זה באחת מערי הדרום המועדות לפורענות בנחישות
http://m.police.gov.il/articlePage.aspx?aid=888
-
בטח שאפשר.
אני טוען שהמדינה לא מעוניינת.
-
ידוע לכל שהמדינה מרוויחה מגניבות בדיוק כמו שהיא מרוויחה מדלק - מיסוי ובמיליארדים.
האינטרס של המדינה להוריד את כמות הגניבות הוא בדיוק כמו האינטרס שלה להוריד את מחירי הדלק, כלומר להרוויח פחות כסף מהאזרחים - לא קיים ולא יקרה בחיים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
המקרה הזה? כלומר מקרה מסוים? אין לי ספק שאתה מכיר ויודע על יותר ממקרה אחד. אבל אולי אתה לא זוכר אבל מה שכתבת כמה הודעות למעלה זה:
ציטוט:
זה בטוח לא עובדה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
המקרה הזה? כלומר מקרה מסוים? אין לי ספק שאתה מכיר ויודע על יותר ממקרה אחד. אבל אולי אתה לא זוכר אבל מה שכתבת כמה הודעות למעלה זה:
זה בטוח לא עובדה.
ואם הנושא הזה בדיוק הגיע לפני כמה שנים, בודדות, למעמד הנחשק של כתבת שער ב-7 ימים, כולל שמות מפורשים?.......
כל ראשי כנופיות הגנבים נחשפו, חלקם עם תמונות. אגב - בניגוד למה שמקובל לחשוב, לא כולם בני דודים מהמגזר. יש ביניהם לא מעט יהודים כשרים.
המשטרה יודעת ו"לא עושה דבר" כי כמו שציינו, ידיה כבולות. לתפוס גנב ולפתוח לו עוד תיק זה דבר אחד, להביא ראיות שיספיקו כדי להרשיע אותו זה עניין אחר, ולתקוע לו עונש מקסימלי זה עניין שלישי שכבר לא תלוי במשטרה אלא בבתי המשפט.
וככה ההפקרות חוגגת. מבחינת האזרח, שצריך לנעול את הרכב שלו בסנדלי דנבר ובשרשראות בכל פעם שהוא מחנה אותו ליותר מכמה דקות, או מבחינת החקלאי שבלילות מרעילים לו את הכלבים ושותים לו את העדרים והציוד מהמשק - המשטרה לא עושה כלום והמדינה מפקירה את אזרחיה. חד וחלק. יותר מזה? לגנבים כבר אין בושה וגרוע מזה - הם כבר לא מפחדים. כולל לפגוע בך פיזית אם תפריע להם בזמן ביצוע ה"עבודה". אם אתה רוצה את השם של אחד מהאיזור שלך שגנבי הבקר ירו בו ופצעו אותו קשה, תקבל בה"פ.
כל הנתונים מראים שלמדינה אין שום אינטרס להשקיע תקציבים במיגור פשיעת הרכוש ואין לה שום אינטרס שנגע גניבות הרכב יפחת/יקטן. נהפוכו - כל הנתונים מראים שגניבות רכב מכניסות למדינה הון עתק ושזה אינטרס ברור, לפחות של משרד האוצר, שהן יימשכו ואף יתגברו.
-
דרור,
אתה נותן הרבה יותר מידי קרדיט של תחכום לנבחרינו ושוטרינו.
אתה שוכח שמדובר לרוב ביהודים=x4 דיעות ביחס לכמות המעורבים בקונספירציה.
נראה לך באמת שחבורה כזו מסוגלת להסכים על משהו? שלא לדבר בכלל על להרים משהו מאורגן באמת.
אין מצב.
-
המשטרה רוצה. אבל השופטים לא רוצים .////////////// הפוליטיקאים, שרוצים . אבל, ,, שוב השופטים לא רוצים ////////// הפוליטיקאים שלא רוצים מכל מיני ....... . וכמובן שהשופטים לא רוצים.
בחייכם השופטים משחררים בכל מיני נימוקים הזויים , שזכותם לגנווב כי הם ממסכנים. ועוד מיני נימוקים מטופשים. דוגמא הכי קשה מלפני מספר ימים. הברחות הבשר מהשטחים לתחומי ישראל . בשר ללא פיקוח ללא קירור ורקוב , לפעמים נמצא ימים בדרכים וכמובן ללא קירור שאיש לא יודע איך ואיפה יוצר ומאיזה פרה. שר החקלאות מוציא הוראה : בשר לא מפוקח , לא יכנס לישראל. הלכו הקרימינלים , ראשי הפושעים ועתרו לבג"צ . ובג"צ קבע : החלטת השר מבוטלת. http://www.themarker.com/news/1.2914656 בתאבון . !
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
היילקס אספנות
אסף אתה מזכיר לי משפט ששמעתי מזמן...
"אפשר להוציא את היהודי מהגלות אבל להוציא את הגלות מהיהודי זה כבר קשה מאוד"
בברכה
לא ברור לי על איזה גולה מדובר, בארצי יש לנו כלים להתמודד עם ה....מעמד סוציואקונומי נמוך.
http://i1125.photobucket.com/albums/...2019.01.01.jpg
עם זכות מלאה להשתמש בציוד כשצריך, הבעיה היחידה....אין לציוד כול שימוש.
תסיקו מסקנות בעצמכם.
-
נכון שזה טיפה בים אבל זה משהו..
48 כתבי אישום הוגשו אתמול (שני) נגד מי שנחשב בכיר גנבי כלי הרכב בישראל. עמאר ג'יוסי מג'לג'וליה זכה להגדרה זו על ידי המודיעין המשטרתי, לאחר שהצליח באופן סדרתי לפרוץ לכלי רכב, להניע אותם ולהעבירם לשטחי הרשות הפלסטינית.
ג'יוסי נעצר לפני כשבועיים הודות לערנות שוטר סיור ממשטרת גלילות שהיה בהרצליה והבחין בכלי רכב שנגנב שעות קודם לכן מחניון בכפר סבא. השוטר הסתתר ברחוב סמוך כדי לתצפת על כלי הרכב. זמן קצר לאחר מכן, הוא ראה שני בני אדם ניגשים אליו ומנסים להיכנס אליו. השוטר שלף אקדח וריתק את השניים, עד שהגיעו למקום כוחות נוספים של מרחב ירקון. השניים נעצרו ואז התברר כי אחד מהם הוא ג'יוסי.
במשטרת תל אביב הצליחו לקשור אותו בחקירה הראשונית לשתי גניבות כלי רכב, אולם בשל העובדה כי יש לו רזומה מרשים בפריצה למכוניות, המודיעין המשטרתי החליט להעבירו לידי חוקרי יחידת אתגר בלהב 433. שם, הניבה החקירה פרי. התברר כי הוא היה מעורב בעשרות מקרים של גניבת כלי רכב, בהם גם כמה כלי רכב יוקרה. עיקר פעילותו הייתה בראשון לציון, הרצליה, תל אביב, רמת השרון, פתח תקווה, כפר סבא וערים נוספות. בכל המקרים הועברו כלי הרכב לרשות הפלסטינית.
-
טיפה ועוד טיפה...
תכף יגיעו סיפורי ה - "אני מכיר..." ויראו לך שהמשטרה/פרקליטות לא עושה כלום.. בכוונה.
בעצם עושים - הנה תראו את "כתבות" האלה של ה"עיתונאית" ההיא, כמה עושים ומצליחים נגד חפים מפשע...
כמו הבחור ההוא ממס ההכנסה (שאני לא מכיר אבל הוא) - הורשע בשני בתי משפט שונים (שלום ועבודה, אם אני לא טועה.. הכל מה"כתבה"), בשני כתבי אישום של שתי פרקליטויות שונות ועדיין הוא "חף מפשע" ורודפים אותו סתם..
כנראה שיש שני סוגים של שופטים/פרקליטים/שוטרים - כאלה שאוהבים גנבים ומרחמים עליהם ומשתפים איתם פעולה וכאלה ששונאים את החפים מפשע, ששורצים לנו על המדרכות ומנסים לסלק מהדרך...
לא זוכר מי אמר את זה פעם "אם כולם נגדי/שונאים אותי - כנראה שאני עושה משהו בסדר..."
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gp1
8 שנים התנדבתי בגלל חברים לממיד של משמר הגבול ....
תשמע.
אני אתייחס לסיפור שלך כמות שהוא - אמיתי ובלי להניח שיש דברים אחרים שאולי אתה לא יודע עליהם (יש דברים שלא מספרים לכל שוטר/מתנדב במבצע..)
מפגרים וטפשים ופחדנים ומושחתים וכאלה שלא יודעים מה הסמכויות שלהם... לצערינו יש בכלמקום.
ויש כאלה, והרבה, שמגיעים לעמדות "החלטה" וגם רואים את זה בכל השערוריות במשטרה (וגם רואים את המקרים שהם "סתם רוח").
כמו שאומרים פה, ואצלינו לא מפנימים (בועז..) - You get what you pay for.
-
שרות המדינה ברובו זה ההוכחה שגם אם משלמים המון מקבלים קופים....
תפסיק לחרטט אותנו שאם היינו משלמים עוד היינו מקבלים יותר. אנחנו גרים פה ואוכלים את האיכות הזו יום יום אבל גם אתה כשאתה מגיא להוכיח להם שאתה חי ומזיינים אותך.
וזה לא שפעם היה נפלא....
-
פחחחחח.
נראה אותך חי ממשכורת של עובד מדינה... קשקשן.