אנא פרט שינויים שנעשו ברכב וספציפית הגבהה. אם הרכב סטנדרטי הפוסט לא משמעותי לדיון.
Printable View
הרכב סטנדרטי לחלוטין. נועל צמיגי שטח מלא
לדעתי הפוסט משמעותי לדיון משום שנוצר פה רושם כאילו רודפים את בעלי הג'יפים באשר הם.
לא התעכבו על שום סעיף. פשוט בדקו כאילו זה פרייבט.
תסלח לי, גם אתה בתסמונת שטוקהולם?... הרי ברגע שאומרים כזה דבר היום, מחר זה כבר יהיה רשמי - "לא למשוך תשומת לב". מי שמושך תשומת לב, לא לתת לו שרות בבקשה. ואם האף שלי מושך תשומת לב או לא בא טוב בעין, אז אולי לא יתנו לי להיכנס לבנק, או למשרדי ביטוח לאומי?...
שרשורים כאלה, אין להם בכלל מקום או צורך במדינה מתוקנת.
או שבמכון הרישוי בודקים את כולם - לפי אותם קריטריונים: פרייבטים, משאיות, אופנועים, ג'יפים - כל כלי רכב, שבא טוב בעין או לא. ומי שתקין - יעבור.
או שקורה מה שקורה היום. מצד אחד כוח להשחית שמשרד התחבורע נותן למכוני הרישוי ומצד שני הטרור שהוא מפעיל כנגדם, מדיניות של התעמרות וסחיטת כספים מצד הרשויות כלפי הציבור, שמזמינה רמאויות וקומבינות ויצרה כאן תרבות עבריינית שלמה של נתינת ולקיחת שוחד שמגזרים שלמים במשק מתפרנסים ממנה וגררת לתוכה את כל מי שנתקל בפגעי הבירוקרטיה ונמאס לו, גם במחיר של להפוך בעצמו לעבריין. כי הבוחן או המאכער שמשנה לכם מידת צמיגים ברשיון או מעביר אתכם טסט בקלות תמורת תשלום, הוא לא העבריין היחיד כאן. גם מי שנעזר בשירותיו ומשלם לו הוא עבריין. לא פחות ממנו. מ ישהופך את כולם לעבריינים זו מדינת ישראל, באמצעות פקידוניה שיכורי הכוח ותאבי הבצע.
אני טוען כבר שנים שהפקידונים והמאכערים עושים יד אחת. אלה דואגים לפרנסה לאלה, שבתמורה מפרישים משהו מהבוחטות למיטיביהם נציגי השלטון. הוכחות לכאורה לדבר הזה יש בלי סוף. אחת לפחות נחשפה בשידור חי ממצלמה נסתרת - ואף אחד לא עשה כלום לזוג הקומבינטורים - רב המאכערים מצד אחד, והפקיד הממשלתי מצד שני.
ומה מדהים כאן? שלמחרת הוא בא לעבודה כאילו כלום לא קרה. במקום שדקה אחרי השידור היו נכנסים שוטרים לבית שלו, שולפים אותו משם והוא היה נרקב במעצר עד תום ההליכים ואחר כך מבלה את שארית חייו בשבירת סלעים לחצץ אי-שם בנגב כשהוא קשור לג'ולה של 30 ק"ג מברזל. כן - כי הוא חתיכת זבל מושחת, ופקידונים כמוהו אחראים לתרבות השוחד והקומבינה וה"לא בא לי טוב בעין" שפשתה כאן.
אין מה לדאוג - זה לא יקרה. הכל חלק ממדיניות שמוכתבת מלמעלה. אם נשיאים אונסים, ראשי ממשלה מתמרחי בגלידת פיסטוק ומשתרעים על מיטות מעופפות וראשי ערים לוקחים מעטפות, אז גם למנכל משרד ממשלתי מותר להיות שותפו של רב-מאכערים, וכל רב-בוחן במכון רישוי נהיה פתאום מלך, חורץ גורלות.
בינתים עולים על הכביש כלי רכב מסוכנים באמת, כאלה שאשכרה מסכנים חיים - של הנהגים שלהם, של נוסעי מכוניות אחרות שמסביבם, שלנו כעוברי אורח - אבל הם עוברים בסבבה כי הם פרייבטים ש"לא מושכים תשומת לב" ו"באים טוב בעין".
אנחנו מדברים על ג׳יפים וכו', בא רכב הסעות ילדים לטסט שנתי, ניכנס כאילו כלום והכל בסדר, תוך דקה מתחת הבור הבוחנים צועקים, מסתבר שהבחור נוהג בלי קליפר אחורי ועם ג׳פקה שלוחצת את הצנרת ברקס!!!! אמיתי לגמרי, הוזמנה ניידת למקום.
אלה הם הפושעים והעבריינים, ולא ג׳יפאים(בדגש ג׳יפאים ולא כל בעל רכב 4x4) שדואגים לתקינות מתמידה של הרכב מחשש לתקיעות בשטח ובכלל.
בפירוש יש מרדף אחרינו, אחרת את הרכב הזה עם הג׳פקה שמסיע ילדים חפים מפשע היו תופסים מזמן!
דורון,
אני מניח שהוא התכוון לרכב ההסעות, לא למכון...
הבנתי שהוא מתכוון לרכב ההסעות.
תיאור ההתנהגות והצעדים החריפים שננקטו במכון (משטרה), הם מה שאני מצפה מהם, כשיש להם סכנה ברורה מול העיניים.
בקיצור,
לשם שינוי, הם עשו מה שמצופה מהם, לא?
דורון, כפי שענו פה, הכוונה לרכב ההסעות, פושע, המכון רישוי בסדר גמור, הכוונה שלי היתה איך עד אותו יום של הטסט הוא נסע ככה?
נניח שאתה ורכב ההסעות נוסעים בכביש, את מי השוטר יעצור?
אותך, אפילו שהכל אצלך בסדר ולא ימצאו כלום עדיין יחפרו לך, אבל הפושע שלידך שלכאורה נראה תמים מסכן את כל הסובבים, אם זאת לא נקראת "רדיפה" אז מה כן?
ותאמין לי הרכבי הסעות האלה לא כאלה בטיחותיים, יצא לי לראות כבר כאלה נוסעים שכל הנורות בדשבורד דולקות עם כל התקלות האפשריות ועוד ועוד...
המכון שבו נכשלתי בטסט עם רקסטון בן 11 עם 350 אלף קילומטר על מדבקת המשקלות הוא אותו מכון א בעיר נ.
היית עדין בתיאור.
מכיר היטב מישהו שהוא נהג הסעות ואת הרכבים שהבוס שלו מחליף לו כמו גרביים.
הרכב צריך לעבוד ולהכניס כסף. כשהוא לא נוהג, נהג אחר לוקח את הנבלה. כל רגע שהטרנזיט/ספרינטר/דיילי/מאסטר הזה עומד זה הפסד כסף. אז מה עם טיפולים במוסך? רק כשמשהו כושל. תחזוקת שבר. כולל צמיגים שהוא מושך עד שהסוליה נמחקת. כשכבר אין ברירה וצריך עבודת מכונאות, הוא נוסע לאחד החאפרים בכפרי המשולש וגם זה כבר טוב, כי פעם היה מתקן בשטחים. חוסך כסף.
לך תישן בשקט כשמסיעים את הילדים שלך בדבר כזה. אשכרה הימור, וזה במקרה הטוב. כי במקרה הגרוע הוא ישכח אותם באוטו....
עכשיו תצאו לכביש עם ג'יפ מטופל ומתוחזק אבל כזה ש"מושך תשומת לב" ועם מיניבוס כזה, שמודבק באיזולריבנד ומוחטה, תעברו ליד השודדים ממשרד התחבורע - ונראה את מי יעצרו לבדיקה ואת מי יורידו מהכביש.
אחר כך תבואו עם שני הכלים למכון רישוי ונראה את מי יכניסו למסלול ואת מי לא.
הייתי עדין בכוונה...
תאמין לי מכיר מקרוב את הנעשה כי יצא לי להיות מלווה בהסעות האלה, הילדים שלי בטוח לא יעלו על אוטו כזה, פורד טרנזיט שכנראה הלך לו חיישן לחץ סולר וניכבה בנסיעה כשאין לך הגה, ברקסים וכו', זה פשע, אבל זה כנראה לא מעניין אף אחד וזה מה שעצוב, רק שיקרה אסון יגידו מה שיגידו כמו תמיד...
אבל בג׳יפ? אוי ואבוי אם תהיה לך איזה גומיה יבשה טיפה של איזה תפוח של מוט מייצב, סכנת נפשות ממשית... פשוט בדיחה גרועה.