אולי אני תמים אבל אני מאמין שהרוב המכריע של השלטון הציבורי חף משחיתות...
מבחינתי הראיה הכי טובה לכך היא שפורסמה מדיניות שאמורה להיטיב עם האזרח ומעורבים בה מספר גדול של פקידי מדינה.
אנחנו מבינים שהבירוקרטיה בישראל לא פשוטה והיא לדעתי הבעיה המרכזית
Printable View
בועז כבר ניהלנו אין ספור דיונים בעניין.
עוד מימי מפא"י העליזים העושר לא חולק בצורה שוויונית בארצנו והלך למספר משפחות. גם בימי ההפרטה כנ"ל.
גם היום יש מספר משפחות וטייקונים ששולטות במקורות ההון - גז או חלקי חילוף לרכב, זה אותו דבר. זה נעשה בחסות השלטון.
כאשר מראה לג'יפ עולה בחו"ל כ 100 דולר ובמוסך בארץ אלפי שקלים יש שחיתות, תקרא לזה איך שתרצה, השחיתות הזו נעשית בגלל שהשלטון מאפשר.
כאשר השלטון ביטל את התקנה שאיפשרה לנו לייבא חלקי חילוף לרכב זה נעשה כי מישהו דאג לבטל אותה, מה הסיבה עד היום אף אחד לא יודע...
התמימות וההשלמה גורמת לנו לשלם יותר על הרבה מאוד דברים, לבכות על יוקר המחיה אנחנו יודעים ולהבין למה זה קורה קשה לנו.
ברגע שפקידים לא דואגים לאינטרס הציבורי, אלא לאינטרס של בעלי ההון, זה שחיתות. זה לא אומר שפקיד X מקבל כסף לכיסו, זה אומר שהשלטון דואג בשחיתות שלטונית לעושר של קבוצה מסויימת על חשבון קבוצה אחרת.
חלקי החילוף לרכב כואב לנו, לכן יש 38 עמודים כבר, מה עם המילקי, בשר, גבנ"צ, תוספי מזון, דיור, מלט, ביגוד, מערכות שמע, רמקולים, אישור הגבהה, חרדים שלא תורמים למשק ועוד ועוד ועוד, הכל בגלל קבוצות בשלטון שדואגות למקורבים שלהם על חשבון משלם המיסים הישר...
אכן זו המדינה שלנו והשלטון שלנו, שכנראה יש רוב שבוחר בו, אז נמשיך לשלם למאכרים, נמשיך לחפש דרכים לעקוף תקנות הזויות ונחשוש שהילדים שלנו לא יחיו כאן, כי יש להם דרכונים זרים ובברלין הרבה יותר נוח וזול.
טוב חברים,
אני שם את יוקרתי על כף המאזניים כרגע....
משיחות סגירה שסיימתי ברגעים אלו עם המכס ומשרד התחבורה נראה שהעסק סגור וגמור.
הודעה לתפוצת עמילי המכס אמורה להתפרסם אי"ה מחר או ביום ראשון.
תחזיקו אצבעות ששום דבר לא ישתבש...
בועז
אנחנו איתך בועז, הצלחה שלך היא לטובת כולנו.
היה על זה אגב המון ב ׳יהיה בסדר׳ בגלי צהל. הם עזרו לא מעט. 70 מוצרים מתוך רשימה של 10000 נשארו דורשים אישןר והשאר ללא אישור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
חשבתי אם להתחיל לענות לעומק וויתרתי [emoji4]
להצלחה כאמור אבות רבים ואני יודע בדיוק מה תרומתי לעניין.
אם הקשבת לשידור והבנת מה שנאמר אז היית צריך להבין שמשרד התחבורה העביר את האשמה למשרד הכלכלה שמעכב את עידכון צו היבוא החופשי ותכלס זה מדוייק מאוד.
מה שיקרה בימים הקרובים הוא שלמרות שהצו לא עודכן בחוק תיכנס לתוקפה מדיניות היבוא הפרטי של משרד התחבורה וזה ההישג הגדול שאני מרגיש שבמו ידי גרמתי לו לקרות.
לא עשיתי את כל זה רק בשביל עצמי ואני רואה את השעות והאנרגיה ששרפתי על זה כתרומה לכלל הציבור.
הרשימה שאתה מספר עליה היא מה שנקרא ״מדיניות משרד היבוא של משרד התחבורה״.
היא הרשימה שנלחמנו שתיכנס לתוקף...
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
כן. הקשבתי לשידור וכן שמעתי את הקטע עם העיכוב. השיחה נסובה אודות צינור עודפים לאיזו אלפא עתיקה משבדיה. לא שמעתי את השם שלך .. כמדומני. ובאופן אישי לא הזמנתי אפעם כלום לאוטו. אבל בשמם של אלו שכן. אני מודה לך גם. אולי מעכשיו אני כן אזמין חלפים ( אם משהו ישבר )
כל הכבוד בועז.
Sent from my iPhone using Tapatalk
השם שלי לא אמור לעלות בשיחה כי לא הייתי צד בתלונה.
אם תקשיב לקטע, בשתי הדקות האחרונות מדבר המהנדס יעקב שם טוב על הפתרון שאני מספר וטורח להציק להם כל כמה ימים על מנת שיתקדם והוא עקיפת ההמתנה לעדכון צו היבוא החופשי על ידי כך שהמכס יקבלו את המדיניות החדשה.
נכון לשיחה אחר הצהריים עם מהנדס שם טוב ממשרד התחבורה ועם הגברת איריס סעדון, אחראית על חוקיות היבוא במכס קיבלתי אישור מאיריס שכל בקשותיה ממשרד התחבורה נענו והיא צריכה עוד חתימה אחת מהמחלקה המשפטית בשביל לפרסם לכל חברות השילוח אישור לשחרר אוטומטית את כל סיווגי המכס למעט 70 פירטי מכס בלבד ( מעל 20 אלף ניתנים ליבוא חופשי).
לדבריה מדובר על יום יומיים עבודה ובחמישי היא לא עובדת אז קבענו שיחת עדכון ליום ראשון
את זה קידמתי בחודשים האחרונים.
כל תרומתי הייתה לגרום להעלות את הבעיה למודעות, לחשוב יחד איתם על הפתרון ולהציק לכל צד שאצלו היה הכדור לקדם אותו מהר.
הבירוקרטיה לא פשוטה אבל לזכותם יאמר שהם היו נחמדים, משתפי פעולה ונתנו הרגשה שהם מנסים לסייע.
אם כבר בירוקרטיה אז לפחות הפקידים נהדרים...
https://glz.co.il/גלצ/תוכניות/יהיה-ב...קי-חילוף251017
https://goo.gl/D32dcP
כל תרומתי הצנועה שהייתי נודניק בלתי נלאה וטרחתי להציק במיילים לגורמים הרלונטיים והמנהלים שלהם ועשיתי שיחות טלפוניות רבות שעזרו למפות את הבעיה ( שלא היתה ידועה להם בכלל) ולדחוף לפתרון.
מה ששומעים ברדיו זה אחרי חודשים של עבודה...
Honda TRX300EX
בועז, כל הכבוד מכל הלב.
במקום להתבכין ולבכות על המקלדת אתה קמת ועשית משהו.
עצם זה שהיית מוכן לעשות משהו אמיתי (ולא כמו רבים ותובים שרק מוסיפים ביטים בכל מני אתרי טוקבקים)
רק על זה כל הכבוד.
זה שגם הצלחת.. באמת באמת כל הכבוד.
כל הכבוד!
טל.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
שאפו בועז,על האכפתיות ,על ההשקעה בזמן ועל התרומה לקהילה.
תודה על התמיכה [emoji4]
נכון לאתמול קיימתי שיחה עם המכס.
ממתינים לחתימה של המחלקה המשפטית לצורך הפרסום.
זה אמור לקרות בכל רגע.
אין לנו כרגע אלא להתאזר בעוד טיפה סבלנות
Honda TRX300EX
כל הכבוד בועז!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
באמת כל הכבוד!!!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
מצטרף לאיחולים. Well done
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
מלך !
נמתין מעט שהמכס יעמוד בהתחיבותו לפני פתיחת השמפניות...
Honda TRX300EX