יאללה, עוד סרטון אחד(בתקוה שיעלה) וביי ביי.
http://www.youtube.com/watch?v=MHL7wJ1m-v0
Printable View
יאללה, עוד סרטון אחד(בתקוה שיעלה) וביי ביי.
http://www.youtube.com/watch?v=MHL7wJ1m-v0
הבעיה שלך ברוך, שאתה מתעסק עם סרטונים, במקום עם תאורים.
ספר איך הגיר ? מתחילים ב - 2 ? 3-4 מטורפים ?
מדהים, לא ?
מה שבטוח, בגלל הגיר לא תעמדו יותר.
רצה שמועה שכשפותרים לTT את בעיות הגיר הוא נותן בראש ליוני לוי....
לא ככה גל? :-)
היי גל!
קודם כל תודה על העזרה בבחירת הגיר!
הגיר מדהים מתחילים בשני ותוך שניות אתה ברביעי ב-145 קמ"ש פשוט מטורף צריך רק להתרגל לעובדה ששלוש וארבע לא
על אוטו קו הפרדה אבל אין ספק שעשינו בחירה טובה.
שאלות טכניות-כמה זמן אתה נוסע עם הגיר? האם הוא נקנה בעבר כחדש או משומש? וכל כמה זמן אתה מחליך מצמד(בערך)?
וחוץ מזה נתראה בראלי הבא ואיך אומר מישהו שאני מכיר...רק השעון ידבר!!!
מר חבובי, קצת צניעות לא היתה מזיקה.....:rolleyes:
בינתיים, ולמרות שכאשר הרכב נוסע הוא נוסע מעולה, אכלנו קש עם הגירים הקודמים, והגיר הנוכחי עדיין לא נבחן במירוץ, כלומר אי אפשר לדעת אם ההתקנה עברה בשלום, ואם הקלאצ' יתפקד כמו שצריך, וכו'.
אצל גל הכל כבר עובד ומשופשף, וגם יש לו 4X4, חוץ מזה שהוא כבר הוכיח שהוא חזק בתמונת הקטגוריה T1.
מעבר לכך, לכיש הוא גם המגרש הביתי שלו, וגם שטח שטוח שמתאים ל4X4 הרבה יותר מאשר ל 4X2.
אני אישית אשמח מאד אם המירוץ הזה רק יעבור בשלום וללא תקלות, כאשר בעוד שניים שלושה מירוצים, הכל יעבוד ויתפקד כמו שעון,
בעצם, אשמח מאד אם הכלי ידבר טוב בחוצה ישראל ויעמוד בתחרות צמודה עם גל, רז, ועידו.
עד אז, הכל בהרצה מבחינתי, ויש רק לקוות שעשינו עבודה טובה.
ברוך, סחתיין.
הצלחת להכניס סרטון.
עוד קצת ותצליח גם להכניס תמונות.
אסף.
אין לי שום כוונה לנסות.
יש לי תכונה מחורבנת כזאת, שכאשר אני מוחק מההארד דיסק שלי משהו, או מישהו, זה סופי.
ואת המתכונת המזעזעת של האתר הנוכחי, מחקתי.
דרך אגב, זה לא בושה להודות בטעות או בכשלון; ואני לא מתכוון כאן לכשלון שלי, כן?
זה עוד פחות בושה לקום ולעשות מעשה, דהיינו לתקן את מה שחירבנתם.
ועוד דרך אגב - לא קיבלתם אחריות לשנה על הגירסא ה"מתקדמת" הזאת שדחפו לכם?:rolleyes:?
עצם העובדה ששדדו מכם את כל הסמיילים, למעט שני צילייגרים חיוורים כאלה, מהווה עילת תביעה מבוססת.
אם תצטרכו עו"ד חסר רחמים עם פה ג'ורה שיתבע את המוציא לאור של התוכנה המפורצצת הזאת, אני אשמח לקרוע אותו בשבילכם(ובשביל כולנו, כמובן)....
עכשיו רק צריך למצוא את העו"ד הזה... ;)
הסמיילי הלך לחפש את העו"ד
בורך
אחת לכמה זמן איזה סנדק נוחת בבן גוריון
סדר לו איזו הפתעה מסךל ההפתעות של עורכי הדין!!!
ובעניין של האתר אני איתך
על זה נאמר באמריקאית if it aint broke don fix it
דבר אחד טוב יצא מהמירוץ הבוצי והמגעיל של לכיש בשבת האחרונה - המנוע והגיר מתפקדים מצויין ביחד, וששת ההילוכים נותנים למנוע נשימה מאד ארוכה וטובה ומאפשרים לו להביא את הרכב למהירויות פנטסטיות, בלי לקרוע את המנוע ובלי להביא אותו לסל"דים מזיקים.
תאמינו או לא, כשהעסק כבר לא היה תחרותי ניצלו החברים קטע יחסית יבש ומהיר מאד ועשו פיק מהירות של 205 קמ"ש !!
הנהג/נווט טוענים שבלי חלון, ולמרות המעבר החופשי של אויר בקבינה, זה סיוט של ממש והראשים שלהם התנדנדו כמו בלונים ברוח, וגם שזה מפחיד מאד.
לא האמנתי להם אבל הג'י.פי.אס. אמר את דברו.
קובץ מצורף 39057.
נ.ב.
איך מעלים את התמונה ישר בגודל גדול ולא כמו הפיצפונת הנ"ל?
http://www.jeepolog.com/forums/attac...7&d=1301387038
פתחתי את התמונה שלך בטאב נפרד על ידי הקלקה רגילה עליה.
העתקתי את הכתובת שלה מהדפדפן ("העתק" / COPY)
פתחתי הודעה חדשה ועל ידי לחיצה על הסמלון "הכנסת תמונה" הדבקתי את הכתובת לשורה היעודה.
"תצוגה מקדימה" כדי לבדוק שהכל בסדר ואכן כך קרה.
נסה אם אתה רוצה, בשרשור עצמאי בפורום התמיכה הטכנית. אני אעזור לך עד כמה שאוכל.
ועכשיו לעניין המהירות (סחטיין, באמת כל הכבוד) - אני מניח שעם צווארון כמו שיש לגל ועידו (ועוד כמה), זה לא היה קורה ? מה לגבי שאר הגוף, האם החגורות החזיקו אותם הדוקים ?
וואללה הצלחתי להעלות תמונה גדולה - תראה בפורום התמיכה הטכנית.
מוזר, כב' מנהל פורום יקר וחביב, שהאופציה הזאת של הגדלה ע"י העפרון, לא היתה ידועה לך.
נראה לי שיש כאן לא מעט פטנטים שגם אתם ב"דירקטוריון" לא מודעים להן.
תגיד, אתם לא זכאים לקבל יחד עם המוצר, כמה שעות הדרכה ?????
ולשאלתך - אני חושב שהצוארונים של גל הם למקרה - חס וחלילה - של תאונה ולא למהירות גבוהה.
מכל מקום, הבנתי שהרוח במהירויות כאלו היא ממש בעיה לצוות, למרות שהרכב עצמו התנהג היטב והיה נשלט לחלוטין.
באמת כל הכבוד לכם,,,
רק שאני חושב שזה טירוף, שלא להגיד טימטום לנסוע במהירות כזאת בשטח.
תשמע חנן, יש לי 4 דברים לומר על זה:
1. אתה צודק.
2. שלא תחשוב לרגע שאפשר ליסוע ככה קטעים ארוכים או זמן ארוך. מדובר בפיקים של מהירות וזה בתכל'ס נשמע נהדר, אבל זה לא ממש מעשי.
3.מה שזה באמת נותן, זאת ההבנה שלרכב אין גבולות של מהירות סופית. רכב שיכול להגיע למהירות כזאת, הוא למעשה לא מוגבל, ואפשר להפיק ממנו - כשצריך - גם מהירות מופרעת.
4. בכדי לנצח מירוצים צריך אמנם רכב טוב, אבל זה החלק היותר קטן והמינורי. מה שבאמת צריך, זה נהג עם ביצים, שלא לומר ממש נהג מטורף שלא עושה חשבון לכלום. יש בארץ מעט מאד מאד נהגים כאלה, שגם מסוגלים לשלוט ברכב במהירות כזאת עם אינסטינקטים טובים ומהירות תגובה אדירה, גם לא פוחדים לעשות את זה וללכת עד הסוף, וגם להתמיד בזה.
אם נהג הוא לא כזה, דהיינו אם הוא לא "משוגע" או "חולה בראש" או "דפוק לגמרי" כמו שאוהבים לומר בבראנז'ה, לאורך זמן אין לו שום סיכוי להתברג בצמרת.
עם סעיפים 1 ו 2 אני מסכים.
עם 3 ו 4 ממש לא, אבל עברו הימים שבהם הארכתי בתגובות.
שיהיה לכם בהצלחה מכל הלב.
אני מסכים עם כל מילה, הדבר נכון עבור כל נהג מירוצים ובמיוחד עבור אלה המשתתפים הראלים בארץ. רק רוצה להוסיף שאלה תנאים הכרחיים אבל לא מספיקים. אצל החברה שנוהגים באמת מהר ומנצחים באופן קבוע אפשר לראות שילוב של שליטה מעולה ברכב (שלא בהכרח קשורה ל'טירוף' המדובר) וגם ניהול סיכונים איפה שצריך.
שאפו על המהירות, מספר מרשים ללא ספק...