בקשלים יש להם. והיימן החשמלאי קיבל הדרכה לגבי השאר כולל חומרים בידודים וחוטים..
אסף.
Printable View
בקשלים יש להם. והיימן החשמלאי קיבל הדרכה לגבי השאר כולל חומרים בידודים וחוטים..
אסף.
מזל טוב על המספר
מברוק על המספר שלדה.
אתם גם מלחימים את הפינים בנוסף ללחיצה?
ועוד שאלה למי שזה עיסוקו ,יש איזושהי הגבלה או מניעה בהרצת חוטי חשמל רכב בצמה אחת במקביל מבחינת השראות של תדרים והפרעות שיכולים להיווצר בין המוליכים,או שאין דברים כאלה במתחים האלה?
אם לא מדובר בסיגנלים רגישים - אין שום מגבלה. כשיש סיגנל "פרימדונה" כמו אות וידאו או משהו בתדר גבוה ומתח ביחד באותה רתמה - זה מותר אבל דורש התייחסות.
לגבי הפינים - באופן כללי חיבור הוא או בלחיצה או בהלחמה. גם וגם קיים רק בסוג מאוד מסויים של חיבורי חוט לחוט (ואז הם מלאים בדיל שדורש חימום לאחר הלחיצה). בסוג הזה של המחברים - לחיצה בלבד. לפי התקנים לא מלחימים ברכב. גם לא בכלי טייס.
אסף.
קובץ מצורף 91002http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...6063437bda.jpgקובץ מצורף 91003
בניית צנרת מים ואנטרקולר על ידי דור ועמית
תום אני רואה שאת הריתוכים על הצנרת נירוסטה דור ועמית מעבירים ג'ל פסיבציה אבל אני ממליץ בחום לזנוח את העניין ולשלוח בסופו של התהליך את הצנרת לטיפול באלקטרו פוליש .
עידו
כן בצנרת כזו שעובדת קר / חם עם נוזל קירור ותופעות נוספות ( קוויטציה , קורוזיה גלוונית וכו' ) תנסה להוריד את מספר הכשלים למינימום , ולא מחוץ הצינור אני חושש , אלא מתוך הצינור שם קשה עד בלתי אפשרי לעשות פסיבציה עם ג'ל , רק אלקטרו פוליש יעשה את העבודה .
בנוסף אני ממליץ על ריתוך עם גז גיבוי בתוך הצינור בזמן הריתוך , בכדי להימנע מנפילת חומר מילוי פנימה מה שמגביר את תופעת הקוויטציה .
ולא שאני מזלזל בתעשיית המזון אבל שם התנאים אחרים לגמרי מה גם ששם זה תהליך נפוץ .
חלקי פלב"ם שלא עברו תהליך כזה הערך המוסף של הפלב"ם צונח כמעת לאפס ולפעמים אפילו מחמיר את המצב .
עידו
מעניין, העדכן בהמשך
ה RZR בהחלט השפיע עליינו במודע,
וכנראה העבודה בסמוך לסדנא, כשפולריסים כל הזמן מאיצים מסביב חילחל לתת מודע...
אבל מעבר לכך הRZR מאוד מובהק וחד גווני בעיצוב שלו,כלומר לא תראה חמוקיים אצלו,
אצלנו הרכב מעודן מעט מרוכך באזורים מסוימים כמו שריר בית הגלגל האחוריים,ומצד שני חד בחזית ובזנב,
ובעוד הייליטים,העיצוב בנוי על קונטראסטים בין "רך" ל"קשה"
זה מייצר עניין,מתח ודרמה.
אגב בJ20 יש את כל המרכיבים האלה,הוא נחשב "מרובע" אך יש בו עקמומיות בשילוב הרבה פינות חדות שהופכות אותו לעשיר בעיצוב.
הוא בשלבי שיפוץ וממש לא מהווה משענת, כבודו במקומו מונח... במקרה עמד שם
עמוס תענוג לראות את הרינדורים שלך .
עם תוכל לתת הסבר איך עושים רינדור אני ישמח .
עידו
תודה!
רינדור מכיל בתוכו הכל,בפועל גם הסקיצות שאני עושה מורכבות ומכילות אלמנטים של רינדור,
הרינדור עוזר לנו לקרוא את הצורה,כי הוא מכיל השתקפויות,הצללות,והיילייטים.
כשמרנדרים מכונית,הרינדור מכיל השתקפויות עוצמתיות,כי האוטו מבריק והחלונות מבריקים,
כל חומר וטקסטורה,מקבלים השתקפות בצורה שונה,
למשל צבע מטאלי מפזר ומרכך את קצוות ההשתקפות בשל היותו מלא ברסיסי אלומיניום ששוברים את האור,
ויש גם צבעים המורכבים משכבות שונות כך שמזוויות שונות נראה צבע אחר,צבע משפיע על העיצוב.
כשמרנדרים אובייקט,יש לחשוב ראשית על הקומפוזיציה-שתחמיא לאובייקט,ותעביר את המסר הנדרש,מהירות אגרסיביות וכן הלאה...
אחכ יש להגדיר את מקורות האור כך שהצל יתרום לאופי הנדרש,צל דרמטי או מרוכך,
ואז יש לבחור את הרקע שישתקף באובייקט ויעזור לקרוא את פני השטח
רקע זה לא חייב להופע בעצמו ברינדור,זה היתרון בתוכנות או בציור,אתה האלוהים של הסביבה המדומה,
אח"כ יש לבחור רקע שיקפיץ את האובייקט או ישתלב איתו גם הוא בהתאם לדרישתך
זה בגדול העיניין.
תודה .
עידו
עידו,
תתקין את ה Photoworks שבא עם סולידוורקס
אסף.
אסף זה תוכנה נפרדת או חלק אינטגרלי מסולידוורקס ?
עידו
זה בא בתוך החבילה
אסף.
כיום זה נקרא 360 VIEW או משהוא כזה,
כשאני קניתי סוליד זה בא כחלק מגרסה יותר יקרה סוליד פרו או משהוא כזה,
לא קיים בכל הגירסאות,
בכל אופן רוב ההדמיות עשיתי בתוכנה הזאת,
אני מבצע גם עבודת עיבוד תמונה אח"כ בפוטושופ,
ההדמיות האחרונות נעשו ב קי שוט תוכנה ייעודית להדמיות ואנימציה.
הפוטושופ מאוד יעילה בחידוד צבעים והדגשת אלמנטים או שינוי צבעים.
עמוס
Tools > Add-Ins...> Photo View 360 תיכנס ל
עם לא קיים ב Add-Ins.. את Photo View 360 אתה צריך את גירסת פרופשנל
בהצלחה !
חוץ מיזה מתי היצירה נוסעת ?! ;)