ושנינו יושבים על הגדר ואוכלים את הלב
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
ושנינו יושבים על הגדר ואוכלים את הלב
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ממש ממש לא !
זה כמו שתגיד שאתה אוכל את הלב על זה שלא מילאת את המספרים הנכונים בלוטו אחרי שאתה כבר יודע אותם.
מעולם לא התרגשתי ולעולם לא אתרגש מסיפורי הביטקויין, זה לא שונה ממה שאני רואה סביבי כל יום בעשרים השנים האחרונות בכל מני מכשירים עם תנודתיות דומה.
בכל רגע שתהיה מעוניין לסכן כסף עבור סיכוי לתשואה מהירה של מאות אחוזים אוכל להפנות אותך למסחר במה שקרוי Pink sheets או באופציות .
https://m.calcalist.co.il/article.aspx?guid=3719704
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
נתפסו צוענים ברחובות מוכרים ביטקויין .....
2 ביטקויין ב 1000 רובל
https://meduza.io/shapito/2017/10/04...oiny-na-ulitse
Sent from my iPhone using Tapatalk
כבר מעל 6000 דולר החתיכה.
כואב הלב שברנרד צריך לאכול את הכובע בסתר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...57fc90763f.jpg
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
עזוב אותך בועז, זה אם אמא של הבועות וגם אם זה יגיע ל 60,000 לפני שיגיע לאפס לא ישנה את העובדה הזאת.
מה זה משנה אם זו בועה או לא? אתה לא משקיע במשהו ממשי וקבוע לעתיד. אתה רוצה לעשות כסף מהיר.
אם היום מישהו מוכן לשלם 6K דולר עבור דבר כזה אז אני ממש מקנא שאין לי כמה מטבעות כאלו.
אם מחר המטבע יפול? מה אכפת לי אני את הכסף שלי עשיתי.
אני מצטט מה ברנרד אמר בתגובה הראשונה שלו לפוסט בשנת 2013 כשהביטקויין עלה 800 ש"ח, מעבר לזה לא המשכתי לקרוא וגם לא רלבנטי :
"המטבע" הזה... מהו?
ספקולציה שהחלו לסחור בה, כאילו היתה משהו ממשי..
אבל מה עומד מאחוריה... כלום, מלבד הספקולציה.
איך הגדיר זאת יוסי, פרמידה.
מרוויחים יפה, במיוחד הראשונים, עד שהיא נופלת - והיא נופלת, כשהבסיס שלה רחב מאוד...וערך ההפסד לגבי כל אחד, הוא המקום שלו במעלה/מורד הפרמידה.
וכמו בכל הונאת פרמידה, היא לא הונאה, עד הנפילה. אז מתחילים לבדוק.
וכמו בכל הונאת פרמידה, אם נכנסת ויצאת בזמן, הסיכויי שתרוויח גדול.
מעולם לא טענתי שדבריו אינם נכונים בהסתברות כמעט מוחלטת .
לא עודדתי אף אחד להצטרף למשחק הזה, למרות שאני יכול להתרברב ולנפנף שיצאתי גאון הדור אם השתמע למישהו שכן.
כל הטענות שלי היו שזו ספקולציה לגיטימית לא פחות מספקולציות אחרות, לא מסוכנת יותר בגלל היעדר "פיקוח" ולא בטוחה יותר.
אמרתי שצריך להחליף את המילה "השקעה" ב"הימור" וזה נכון גם לשוק ניירות הערך, הסחורות, המט"ח.
בועז, הציע לך אז אילן הדר, להמר ב 800 ש"ח ולקנות אחד - או שתפסיד 800 ש"ח או שתרוויח בגדול. זו הייתה בגדול גם הגישה שלי. אם לא 800 ש"ח אז כל סכום אחר שאתה יכול להרשות לעצמך להפסיד, זה נכון באותה מידה גם היום, למרות שככל שהזמן עובר הנפילה מהמצוק מתקרבת.
אם אני חושב שאבכה בעתיד על משהו שלא קניתי - אני קונה אותו. לא קניתי ביטקויין, לא בוכה, אם ידגדג לי לקנות - אקנה.
מי שהיה כאן הכי נחרץ זה תמיר (יסלחו לי אחרים אם אני לא זוכר), בינתיים הוא זוכה בגדול, מקווה בשבילו שגם שם על זה כסף.
שאלת תם, באמת שאני מבין כלום בלופטגעשעפט הזה, מה קורה אם אני רוצה לממש ביטקויין , נניח סכום יפה שהרווחתי , 10 מיליון שקל, איפה אני מקבל את הבוחטה של הכסף אם הבנקים לא מכירים במטבע הזה ? בלילינבלום אצל אחד הגרוזינים ?
טל, זה כבר נקרא ״צרות של עשירים״.
"אה, נניח? אז בוא נניח שאני העברתי את ההודעה בקשר! מה דעתך המפקד, סיגריה המפקד?"
קובץ מצורף 117190
בעולם יש סוכנויות מסחר והמרה כמו גם בנקים שמכירים וסוחרים בביטקוין...
אתה יכול להמיר למטבעות או לפייפל כרצונך.
העניין טל שאתה יכול לנהל את הכסף הזה בלי שהממסד יידע ויבקש מס...
אגב, על רווחי ביטקויין יש לשלם מס בישראל [emoji854]
Honda TRX300EX
יש לדעתי עוד כמה שיקולים...
הוא עלול לערער את השליטה המוניטרית של מדינות.
הוא יכול לשמש אירגוני טרור למשל אם יהיה לו ערך ממשי בעולם האמיתי בישראל
Honda TRX300EX
לפני כמה חודשים כשברנרד ננעל .. קניתי ב 50$ דרך המאעכר הישראלי בתל אביב.
אתמול ה 50 היו שווים 124$
עכשיו כרגע
120$
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c4efe4cbf5.jpg
זה דיי דינאמי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה תחום לגמרי אפור,
רשויות המס לא מכירות בו כמטבע לכן בניגוד למסחר במטבעות, חל עליו מס רווחי הון. אם רשויות מע״מ יחליטו שאתה עוסק בזה אז תשלם גם מע״מ.
עד כאן זה לא שונה ממסחר בניירות ערך בבורסה מוכרת.
ממסחר בניירות ערך מנכים לך מס במקור על כל רווח שנוצר לך, אבל לא מזכים אותך במגן מס על הפסד אם לא מדובר באותה שנה קלנדרית. תצטרך להגיש דוחות בעצמך למס הכנסה ולבקש לגלגל את מגן המס לשנים הבאות. רוב האנשים נמנעים מכך מתוך בורות וחשש להתעסק עם מס הכנסה, בכל מקרה מס הכנסה רק יפתור אותך ממס על רווחים עתידיים ולא ישלם לך כסף שלא הרווחת - כך שהמדינה רק מרוויחה וכל הסיכון עליך. מע״מ זה בכלל שערוריה, כי הוא שותף רק ברווחים ולא מכיר בהפסדים משנים קודמות.
קנית מניה ב 100 ש״ח ומכרת ב 200 . מס הכנסה יקח לך מייד 25% מהרווח ותוכל לקנות שוב רק ב 175 ₪ , בסוף השנה תשלם גם מע״מ אם הרווחת בסה״כ. שנה הבאה תפסיד 100 ₪ וזו תהיה בעיה שלך - החזר מע״מ לא תקבל וגם מס הכנסה יתחשבן אתך רק אם תרוויח שוב בעתיד.
אם תקנה ותמכור ביטקויין במשך שנים, תוכל לגלגל את הרווחים כמה שנים שתרצה ובסוף להמיר את זה לכסף, אם תרצה להלבין אותו - תדווח למס הכנסה על סך הרווח, תשלם מס ועוד יגידו לך תודה, כי אין להם שום דרך לדעת על הפעולות שביצעת. לא נאסר כאן מעולם לקנות ולהחזיק ביטקויין כמו שלא נאסר לקנות מטבעות שוקולד.
אם עשית 10 מליון כמו טל, תוכל לעזוב את הארץ ולקבל אזרחות באיזה מקלט מס, לפדות את הביטקויין ולחיות כמו מלך לשארית חייך.
עוד סיבה להעדיף הימור על ביטקויין.
טל כבר לא יעזוב את המדינה...
את העשרה מליון שהוא הרוויח הוא השקיע בצרעה-קוין ועכשיו יש לו המון מרוצים ברחבי הארץ
Honda TRX300EX