"יומיים שלושה" זה כמה שעות בדרך כלל
נשלח מהנייד
Printable View
"יומיים שלושה" זה כמה שעות בדרך כלל
נשלח מהנייד
פעם הרוב היו מגיעים עם לוקרים במרור.
באיסוזו טיפון וטרופר הישנים היתה אפילו הוראה בספר נהג פעם בשבוע לפחות לשלב אותם ואת ההנעה הקידמית כדי לתת למערכת לעבוד.
הסיבה שהורידו את הנ"ל ופיתחו יחידות שילוב בכל מיני שיטות זה כי
1. הפכנו לעצלנים.
2. נוחות, כדי להציג לרוכשים שכדי לשלב לא צריך לצאת מהאוטו, שאגב זה דומה למה שיש היום, רוצים לנסוע במכונית אבל לא לנהוג. 😭
3. יש כאלה שאפילו משתלבות תוך כדי תנועה shift on the fly כמו בטרופר במהירות של 80 קמ"ש(ואפילו כפול מיזה) בלי בעיה בכלל.
לא יודע מה הקטע שלכם לגבי הגודל של הדנה 60, לשם ההשוואה בטרופר דיזל הסרן האחורי מקביל בגודל כמעט לדנה 60, רובם נוסעים על 31 ולא ניתקלים בשום מכשול כמעט, סרן בריא וחזק שסובל התעללויות בנסיעה מצד הנהגים ב 2x4 איפה שצריך 4x4, לא נישבר ולא ניגזר.
מותר לך להגיד ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...564be3150a.jpg
תבדוק את הגיפט קארד.
לפעמים הזיכויים נמצאים שם.
לא הבנתי למה זיכוי של 250$ אם עלה לך רק 450 שח סט
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
450 עלה לי של יצרן אחר, warn עולה 218 דולר לפני מיסים..
והזיכוי אמור לחזור לכרטיס האשראי, זה מה שסיכמתי איתם וזה מה שכתוב במייל ..
תודה, ראיתי את זה.
גם אם הייתי שוקל לשים נעילה נשלטת בדנה 30, יחסי ההעברה שלו בסרן גבוהים והנעילה לא מתאימה ליחסי ההעברה שלי.
והאחורי שלו בכלל לא רלוונטי (לכלום..)
במחיר של נעילה נשלטת קדמית אתה מקבל סרן קומפלט. אתה יכול רק לשנות יחסי העברה וזהו.
אני מדבר רק על הקדמי.
אני מזכיר לכם שתקלה כזו יכולה להיגרם גם ממייסב עייף שקרס, ובעקבותיו הציריינ יצאה לטייל והסרן נחת עליה.
דנה 44 יכול להחזיק צמיגים גדולים ועצם זה שזה קרה בדרך יחסית פשוטה ולא במלחמות על מכשול כזה או אחר מחזקת את הטענה שמדובר בבלאי טבעי ולא בכשל תחת עומס.
נדב אל תתרגש מהאירוע. שמת ציריות מחזוקות? מעולה. תדאג לבדיקת המצב של המייסב בציריה השניה וסע לשלום. לא חושב שזה יקרה לך שוב.
נראה לך שהצירייה השנייה נשארה כמו שהיא ?? ככה אתה מכיר אותי ???
ביום רביעי הותקן קיט בלמי דיסק שממילא מחייב לפרק את המיסב מהציריות ולהשחיל שם עוד ספייסר.
המיסב שהוחלף בשטח פורק והורכב חדש במקומו עם מכבש כמו שצריך. וכמובן מחז"ש חדש.
הצירייה השנייה הוחלפה למחוזקת, כמו הראשונה, עם מיסב ומחז"ש חדשים.
הצירייה השנייה שפורקה תותאם לקיט בלמי הדיסק ותישאר אצלי כרזרבה אם חו"ח זה יקרה שוב ...
אם עושים משהו, עושים את זה כמו שצריך, לא ?
יש צילום של פני השבר בצירייה?
זה יכול ללמד לא מעט.
לא מצאתי אצלי צילום, אבקש מאסף שיצלם מחר ...
זה WARN אמיתי. וזה הלוקר הסטנדרטי שלהם, ואני ממש לא מופתע. הוא חלש וגם גוף הלוקר יישבר מתישהו בקרוב. זה מהרבה נסיון בשנות ה-90 עם הסיקסים. נדב, חבל שלא שאלת. הייתי מזהיר אותך מהם.
הלוקרים הנכונים והטובים של WARN זה הפרימיום, לא אלה. אבל אני בספק אם יש אותם למעגל חלוקה 4.5X5
יש לי נסיון מאוד טוב עם הלוקרים הברזילאיים של AVM ועם הלוקרים של סופרווינץ'.
אבל זה היה בתקופה שהיתי על ה-CJיים. בסופות לא טרחתי להתעסק עם לוקרים.
אז זהו, שדווקא כתבתי את זה בבירור.. ראה את הודעת הפתיחה כאן:
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
זה בכלל לא רלוונטי איפה נסעת..
1" יותר מרווח גחון בנק הנמוכה ביותר ברכב שזה לעלייה בשני מידות צמיג.
בין 33 ל35... או בין 31 ל33....
זה עניין של מספרים גברת, לא לקחת אישית.
כנ"ל לגבי נדב והטרופר.. עם כל הכבוד לחוסן המוכר מקרוב, עם כל הכבוד אתה לא מתקרב למקומות שצירוקי נעול כפול על 33 מטייל... זו חיה אחרת לגמרי... ואם נדב רק יואיל בטובו (: לגשת לשקילה של הרכב תופתע לראות שאתה גם כנראה לא מטייל עם אותם משקלים.
נ.ב אני נוטה להסכים עם יוני... שגר וסע אתה בכיוון הנכון וכנראה שלא תתקל בציריה שבורה בשנית, בטח אם תשנה הרגלי נהיגה .. מהשטות הזו ב2x4 בשטח..
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
ענק ענק. אבל חזק. ומוכח. אפשר לעשות את השטות הזו של 2WD בשטח לאורך תקופה ארוכה בלי לחשוש. לשקט נפשי אין מחיר.
ואם הייתם באמת מכירים סופה, הייתם יודעים שמה שמתגרד ומעצבן זה סקידפלייטים, לאוו דווקא הביצה הגדולה.
הסופה שהייתה לי - אחד הרכבים הפחות אמינים שהיו לי =>בדרך לטיול כביש 40 ליד נחל ברק נשבר הדיפ' הקדמי. פורק דרייב שאפט קדמי והמשכנו בטיול ונדהמתי כיצד השלימה הסופה טיול שלם כולל עבירות קשה בהנעה 4X2 עם דנה 60 מאחור.
די נו.. ברור שאפשר לנסוע ב2wd...
אבל עם צמיגים 3-4 מידות מעל המקור ומשקל גבוה במיוחד... זו שטות מוחלטת ועומס מיותר.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
מקור של מה?
דנה 44 ברוביקון מיועד להכיל עד צמיג 35 לפי ג’יפ.
ורוביקון עמוס זה לא רכב קל.
אני בהחלט חושב למעט אם הכוונה מראש החלקות ושטויות, אז נסיעה בשטח בהנעה אחורית זה לא יעיל, פוגע גם השטח, מיותר לחלוטין, וגורם נזק מכני בטווח ארוך.
אבל בכל זאת קצת פרופורציה, דנה44 זה לא דנה 35.
דנה אינטרנשיונל. יאללה השרשור של נדב ו xj טיולים לא של סרנים.... ;)
20 שנה על שתי סופות. אם נעזוב לרגע את הספרטניות והגסות הכללית ושאר שטויות שלא קשורות לאיך האוטו נוסע ומחזיק מעמד - אז אני מכיר רק אמינות, חוסן מכני, שרידות במצבים הכי קשים וקלות אחזקה ותיקון מרשימים ביותר. טפו טפו טפו, מלח מים.... ויש למה להשוות. הרבה מאוד.
הזקנה שלי כבר בת 25 ונושקת ל-400K ק"מ. על מנוע מקורי שעדיין חזק ובועט ושמח ולא אוכל טיפת שמן. אני לא אגזים אם אצהיר שמכנית זה רכב לא פחות אמין ועמיד מכל אגדות האמינות היפניות מהדור שלו, סביר להניח שיותר מהן. על המקביל האנגלי (שאני מאוד אוהב אגב, הוא ו-CJ הם היחידים שהיו באים בחשבון אם לא היתה סופה) אני לא רוצה לדבר בכלל.....
לא אמינה? הרוב כאן לא זוכרים את הסופה שלך. אני כן.
בעיקר את ההיסטוריה העגומה שלה לפני שהגיעה לידיך (הזנחה פושעת אצל אחד שהוא אולי בחור טוב, אבל לא היה ראוי לה) ואחר כך אצלך - זה מה שקורה כשמשקיעים בקוסמטיקה ולא באיכות מכנית. ג'יפ אמיתי זה באמת לא לכל אחד. הוא לא צריך סטריאו היי-אנד, מזגן מפוצל, צבע מטלי בשני גוונים וג'נטים נוצצים. גם לא מטפלים בו במוסך אלא לבד. הוא כן צריך רגישות מתמדת למצב רוחו ולמצבו המכני ונכונות לפתוח ארגז כלים גם כשנדמה ש"לא נורא הרעש הזה, זה יחזיק מעמד עוד חודשיים-שלושה". כן, יש תקלות קטנות כל הזמן, כמו בכל אוטו ישן, כאלה שלא משביתות, אבל צריך סבלנות ואורך רוח אליהן ובעיקר לא להזניח. מתקלקל? תתקן. היו גם תקלות גדולות. שברתי פעם סרן קדמי (האוזינג, לא דיפ' או ציריות. למעשה מעולם לא שברתי ציריות. בשום ג'יפ). גם החלפתי גיר (אני והבן שלי, בשש שעות בכיף) שאני הרסתי, באשמתי (תסעו עם נזילה וחוסר שמן בגיר, גם שלכם ייהרס. באחריות). והנבלה המתוקה הזו עובדת קשה. מאוד קשה. "עובדת" זו לא מליצה. היא נוסעת ונוסעת ועושה ים של שטח כל שבוע, חוצה את הגבול לירדן בחול המועד, ומפרנסת אותי.
עלויות?... כל תיקון עולה 0 אחד פחות מהיורש המודרני שלו, שאני צנצנת אם יחזיק מעמד בגיל כזה.
בכל מקרה, דנה 60 זה אומר ביצה ענקית ומשקל כבד. המשקל לא כל כך קריטי כי קפיצי רוביקון 4.5 דואגים לנסיעה נוחה מאוד ומהלך מרשים. ביצה ענקית? כן. תלמדו לבחור קו נכון. וגם אם הביצה נותנת ליטוף לסלע, ברוב המקרים הסלע נשבר.... בתע"ר לא כל כך התבלבלו שבחרו דווקא בקומבינה הזו - זה סרן חזק ועמיד בטירוף. הרבה יותר ממה שצריך בג'יפ והוא לא מתרגש מצמיגים גדולים. 33 זה לא גדול בשבילו. 35 זה בקטנה. גם 37 הוא יחזיק בכיף. הלוואי, הלוואי שגם הקדמי היה דנה 60.... עם הגודל והמשקל והכל.
ואכן, עם נעילה מאחור, אפשר להשלים טיולים שלמים ב-4X2 כולל בצירים מאוד טכניים, כולל היכן שאחרים נאבקים ונלחמים כשהם משולבים 4X4.
דרור,
אין פה שום ויכוח ש 60 גדול וחזק מ 44 שבתורו חזק מה 35...
מה השאלה?
השאלה החשובה, מה מתאים, לא מה יותר חזק.
אתה נוסע על הרכב הכי גס (בקטגוריה\ סוג הזה) וקורע לו את הצורה. נדב נוסע על רכב עם שלדה אחודה, הרבה פחות קמ ממך ועם פחות משקלים.
אם הוא ימשיך במרוץ חמוש של הסרנים, הוא יפרק את השילדה.
אמרתי את זה בדיונים על הסרן הקידמי, ואני חוזר ואומר את זה בדיון על הסרן האחורי.
או - מה מתאים. יפה. זו שאלת מיליון הדולר.
הצ'רוקי של נדב עמוס וכבד הרבה יותר מהסופה שלי.
ועם כל הציוד הזה הוא גם עושה עבירות.
יש מצב שהוא יפרק את האין-שילדה שלו לפני שהסרנים שלו ייכשלו שוב.
XJ הוא רכב באמת מדליק עם יכולות מרשימות, אבל הוא לא מיועד לסחוב מאסות כאלה של ציוד.
נדב עשה ממנו רכב מסעות, ולעניות דעתי הבלתי קובעת כלום, הוא ממש לא מתאים לייעוד הזה.
וואיי וואיי, בן אדם אחד זורק מילה וכבר הפכתם את הצ׳רוקי לטנדר מועמס בסגנון הודי. אז תרגיעו.
מתוך טופס הטסט: הצ׳רוקי שלי, שוקל 2100 ק"ג - עם גז, דלק, מים מלאים, וציוד הקבע שמאוחסן בו. חלק מהציוד יוצא בכל טיול, ומצד שני מצטרפים עוד מזון ונוסעים. בואו נניח שבמצב מועמס מלא לטיול נגיע ל- 2.2 טון.
דרור, כמה שוקלת הסופה שלך ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dbd34e1edd.jpg