תגובה: בלתי שביר - היילקס 4x4 ויגו 2008 ידני
אסף, יש לי הרושם שברכב הזה הרשית לעצמך פחות הנדס און...ולא מעט עבודות שהיית בלי לחשוב פעמיים מבצע עצמאית ברכבים הקודמים שהחזקת, נתת למוסך מוסדר, מוסדר מידי, לבצע...
אני חושב שפה ואולי גם הביטוח המקיף, (לא אולי, בטוח), טמון הפער בעלויות האחזקה.
אני טועה?
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
אסף, יש לי הרושם שברכב הזה הרשית לעצמך פחות הנדס און...ולא מעט עבודות שהיית בלי לחשוב פעמיים מבצע עצמאית ברכבים הקודמים שהחזקת, נתת למוסך מוסדר, מוסדר מידי, לבצע...
אני חושב שפה ואולי גם הביטוח המקיף, (לא אולי, בטוח), טמון הפער בעלויות האחזקה.
אני טועה?
טל.
שיפוץ ציריה פעם ראשונה נתתי למוסך. הצירייה הבאה? החלקים כבר מחכים על המדף.
החלפת בולג'וינטים? ניסיתי לבד לא הצלחתי. לפרק את המשולש היה החלק הקל. אין לי את המתאם הנכון לפרס. ובולג'וינטים תחתונים טוב שלא ניסיתי לבד כי היה שם סרט רע בפירוק המשולש.
בסוף קח בחשבון שגם מה שכן עשיתי לבד ומישהו יעשה במוסך - יעלה לו יותר, הרבה יותר. דגש על טיפולים שאני מעדיף בכל רכב לעשות בעצמי בחלקים מקוריים.
תיקונים - יש דברים שאני מעדיף לשלם ולתת למישהו אחר לעשות מתוך בחירה ולא מתוך הכרח. ויש דברים שאני מבין שאין לי את הכלים לעשות ומעדיף שמישהו אחר יעשה.
זה רכב יומיומי ואין לי את הפרבילגיה להשבית אותו בנסיון לתיקון עצמי שלא צלח או שחסר משהו כדי להשלים.
כל העניין הוא ראיית הדברים כפי שהם - ולא תעתועי אינטרנט, שמועות וסיפורים.
אסף.
ששנים מבעלי האתר, תומכים בהלמנע מדיון עיניני על בחירת רכב והעלויות שלו.
אז יש כמה בררות-
1- יש להם מה להסתיר ( ואולי בכלל הערה של אסף על הלקאה עצמית, מרמזת שהוא חושב שהוא טעה עם הטויוטה. ועכשיו זה נהיה מעניין אם זה טויוטה בכלל, הוא הרכב הספציפי הזה).
2- הם חושבים שמוטב שינהלו פה דיונים על קבבים, וקיטורים מדיניות האכיפה של משרד התבורע.
3- הצום של היהודים שיבש לבודהה את השכל.
4- כל האפשרויות נכונות.
באמת התחרפנתם.
העיקר שאתה שפוי.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
שיפוץ ציריה פעם ראשונה נתתי למוסך. הצירייה הבאה? החלקים כבר מחכים על המדף.
החלפת בולג'וינטים? ניסיתי לבד לא הצלחתי. לפרק את המשולש היה החלק הקל. אין לי את המתאם הנכון לפרס. ובולג'וינטים תחתונים טוב שלא ניסיתי לבד כי היה שם סרט רע בפירוק המשולש.
בסוף קח בחשבון שגם מה שכן עשיתי לבד ומישהו יעשה במוסך - יעלה לו יותר, הרבה יותר. דגש על טיפולים שאני מעדיף בכל רכב לעשות בעצמי בחלקים מקוריים.
תיקונים - יש דברים שאני מעדיף לשלם ולתת למישהו אחר לעשות מתוך בחירה ולא מתוך הכרח. ויש דברים שאני מבין שאין לי את הכלים לעשות ומעדיף שמישהו אחר יעשה.
זה רכב יומיומי ואין לי את הפרבילגיה להשבית אותו בנסיון לתיקון עצמי שלא צלח או שחסר משהו כדי להשלים.
כל העניין הוא ראיית הדברים כפי שהם - ולא תעתועי אינטרנט, שמועות וסיפורים.
אסף.
אסף, אני לא דיברתי על השיקולים, שיכולים להיות נכונים בהחלט, ובטח ובטח לא מביע עמדה או דעה לגבי אותם שיקולים, שלך או של אחרים.
התייחסתי לעניין רק מבחינת עלות האחזקה בשורה התחתונה.
רק אבהיר, שנקודת הייחוס היתה לבעל רכב המבצע עצמאית את כל עבודות התחזוקה על הרכב, (בטח כל אלו שציינת), ובהנחה שברכבים הקודמים שהחזקת, פעלת לפי ההגדרה של נקודת ייחוס זו, (כך לפחות נדמה לי).
ולכן חוזרת השאלה.
טל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tallevi
ואת כל זה הבנת מהחלפת בולג'ויינטים תקופתית בטנדר טויוטה?!
עדיף היה לצום...הרגת אותי..
טל.
יש לו את זה מוכן בשליפה copy paste בשביל להרוג שרשורים.
אם תקרא הכל תשים לבד שאמצע זה בכלל התפלפלות על סוד אחיזת העיניים החבויה במשל ״כיפה אדומה״ מול ״יפתח המלוכלך״.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
ששנים מבעלי האתר, תומכים בהלמנע מדיון עיניני על בחירת רכב והעלויות שלו.
אז יש כמה בררות-
1- יש להם מה להסתיר ( ואולי בכלל הערה של אסף על הלקאה עצמית, מרמזת שהוא חושב שהוא טעה עם הטויוטה. ועכשיו זה נהיה מעניין אם זה טויוטה בכלל, הוא הרכב הספציפי הזה).
2- הם חושבים שמוטב שינהלו פה דיונים על קבבים, וקיטורים מדיניות האכיפה של משרד התבורע.
3- הצום של היהודים שיבש לבודהה את השכל.
4- כל האפשרויות נכונות.
באמת התחרפנתם.
פשוט, זיו.
זה דיון על הרכב הזה ספציפית. אם הייתי קונה דימקס היה כאן דיון על דימקס.
לא חיפשתי דימקס כי לדעתי זה חרא של רכב לצרכים שלי אז למה לדבר כאן, בדיון הזה, על דימקס?
אני אשמח מאוד מאוד עם בעלי הדימקסים שבאתר יפתחו דיון דומה ויספרו ביושר ובםתיחות על החיים עם דימקס וכמה זה עולה.
אבל הדיון הזה הוא על היילקס. אין לי מושג בחיים עם דימקסים חוץ מזה שהפילטר דלק זהה לחלוטין.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
פשוט, זיו.
לא חיפשתי דימקס כי לדעתי זה חרא של רכב לצרכים שלי אז למה לדבר כאן, בדיון הזה, על דימקס?
אני אשמח מאוד מאוד עם בעלי הדימקסים שבאתר יפתחו דיון דומה ויספרו ביושר ובםתיחות על החיים עם דימקס וכמה זה עולה.
אבל הדיון הזה הוא על היילקס. אין לי מושג בחיים עם דימקסים חוץ מזה שהפילטר דלק זהה לחלוטין.
אסף.
אז מה הבעיה לענות לעניין???
"לדעתי זיו, אתה טועה. גם בטנדרים , כמו ב SUV, אין באמת תחליף אמיתי לטויוטה.
למשל הדימקס שהזכרתי סובל מהבעיות הבאות..."
פשוט, עם תשובה כמו שלך, מי שמחפש טנדר, יכול לראות רק את ההערה שלי, וליפול עם דימקס :-(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
קשה לטעות בסגנון הכתיבה שלו. למי שמתעניין יש לו סדרת הרצאות מעניינת מאד ביוטיוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
פשוט, זיו.
אסף.
פשוט, עם תשובה כמו שלך, מי שמחפש טנדר, יכול לראות רק את ההערה שלי, וליפול עם דימקס :-(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
PW
יקירי,
איש רגיל היה שאקיא...ר, ההתבוננות, האהבה הנדיבה, החמלה והשמחה בשמחת האחר עושות זו את זו.
הבנת?
שים יד על תנ"ך ותצהיר שקראת את זה.
שישים יד על הקמה סוטרה וישבע, נראה אותו גבר!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
זה לא דיון על הבחירה בהיילקס (הוא בחר אותי, אגב) או על מסע החיפוש שלי אחר רכב שחלקו אפשר למצוא כאן:
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
וכאן:
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אז זו השנה של המעל הממוצע, שנה הבאה תאזן, אבל אלו העלויות של רכב שטח דיזל גדול בעשור השני לחייו, שנוסע כרכב יומיומי.
למה טויוטה? זיו האמת שענית לעצמך. כמו שבקטגורית הSUV אין הרבה אלטרנטיבות ללנדקרוזר, גם בקטגורית הטנדר. הדימקס בעל אמינות דומה אבל נחות טכנית כרכב שטח (סרן מעל העלים, גובה, העדר נעילה אחורית וכו'). אלטרנטיבות אחרות גם נחותות טכנית כל אחת בדרכה.
לא רוצה להיות נביא זעם, אבל למה אתה חושב שהוא יאזן הוצאות אם אמרת שאלה העלויות לרכב שטח דיזל גדול? ואני יוסיף, רכב שעדיין לא נגעו וטיפלו במחצית ממכלוליו(תקן אותי אם אני טועה).
אין אלטרנטיבות ללנדקרוזר.... זה רק עיוורים אומרים.
ואם כבר הזכרתם דימקס, בעלות קניה של ההיילקס היה אפשר לקנות אחד יותר חדש וצעיר בכמה שנים(או מיצובישי שלא נופל ממנו גם) ואם נעילה מה שמעניינת פה את כולם אז מתקינים אחת נישלטת ונישארת עוד עם עודף.... אבל כנראה שהרוב פה ננעל(תרתי משמע) על הסמל בגריל וכמה נישאר במכירה בכיס ותו לא.
ודורון.... באמת?? הזכרת מגנום ואמינות באותו משפט לעומת הדימקס או כל דבר אחר?
קצת מאוחר לשכנע אותי לקנות דימקס. שחררו.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
קצת מאוחר לשכנע אותי לקנות דימקס. שחררו.
אסף.
חלילה לשכנע, פותח אופקים למי שיקרא כאן בעתיד...:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
ודורון.... באמת?? הזכרת מגנום ואמינות באותו משפט לעומת הדימקס או כל דבר אחר?
כן..
היה לנו מגנום (לא מגהמגנום עם החוליים הרבים).
עבד הרבה ושרד יפה.
ודימקס חדש בשנת 2008 סבל מכשלים שההיילקס החבוט שהוא החליף כלל לא הכיר.
זה לפני שנכנסים בכלל לפער בין הרכבים בשטח.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
כן..
היה לנו מגנום (לא מגהמגנום עם החוליים הרבים).
עבד הרבה ושרד יפה.
ודימקס חדש בשנת 2008 סבל מכשלים שההיילקס החבוט שהוא החליף כלל לא הכיר.
זה לפני שנכנסים בכלל לפער בין הרכבים בשטח.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
מפתיע...
מהרגע שהמגנום יצא מהמפעל הוא היה חולה, אבל זה לא דיון לפה כדי לא לגנוב את השרשור של אסף(שכבר גנבנו...).