יש ספורט מוטורי בארץ ולא סיפרו לי ?
Printable View
יש ספורט מוטורי בארץ ולא סיפרו לי ?
ניר להשלמת התמונה,
העברת כספים לתושב חוץ חייבת מס במקור של 25% ....
אלא אם קיבלת אישור לפטור מפקיד השומה.
יש פטור לרכישת מטבע חוץ שהמטבעות הוירטואלים אינם נחשבים ככאלו.
ברור, בארץ שבה טל הרוויח עשרה מליון בביטקוין
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
שחר, לא הבנתי את הקונטקסט, למי להעביר כספים ?
כאשר מבקשים לבצע העברה של כסף לתושב חוץ ממנו קונים את הביטקויין.
לופטגעשעפט , כמו שאמרתי .
מרוצים שאלתם ? הנה לאיפה שהכסף האמיתי הולך...
קובץ מצורף 117192
קובץ מצורף 117193
יום שישי האחרון , ראלי רייד רמת הגולן.
מה בסוף הנזק וכמה ביטקוין זה יעלה?
Honda TRX300EX
זה לא השרשור המתאים.. אבל דיפרנציאל שבור, גלגלי שיניים של הרוורס , ומחר אני אפתח הכל לראות אם יש גם נזקים בגלגלי השיניים ,מייסבים וצירים בפנוכו.
אני מעריך שזה ייגמר בכ 15-20 ביטקויין, נכון לעכשיו, לך תדע כמה זה יהיה מחר... , אגב ההוא שם באמריקה מקבל דולרים ,לא ביטים .
עכשיו בדרך לביה״ס של הילדה, סיפר לי אחד ההורים שנשבר וקנה ביטקויין. נראה לי שזה הבנאדם האחרון שיודע שיש לי קשר לשוק ההון ולא שאל אותי על הביטקויין עד היום. פעם בשוק ההון היו אומרים שכשנהג המונית מתחיל לדבר אתך על מניות אז זה הזמן למכור...
אבל היום לא מדובר בתופעה מקומית שמוגבלת לפרובינציה שלנו, זו מגפה כלל עולמית, ככה שמחזור החיים שלה ארוך הרבה יותר ממה שהכרנו עד כה.
כל מה שצריך לעשות כדי להצטרף למשחק מכל מקום בעולם הוא להוריד אפליקציה ... בלי לפתוח חשבון בבנק, בלי לחתום על הסכמים ... מרתק.
גם כדי לגייס כסף מהציבור, לא צריך תשקיף ולא צריך להראות ביצועי עבר, לא להביא הוכחות ולא לרצות רגולטורים - רק להמציא איזה חלום ולהציג אותו יפה בפאוורפויינט. יהיה מעניין. יש לי הרגשה שבמקרה הזה, ככל שזה גדל יותר - הזנב יקשקש בכלב, כלומר ההתרסקות של הבועה הזאת תגרור גם את התרסקות שוק המניות הקונבנציונלי. סה״כ מדובר באותו ציבור מהמרים שמזין את שניהם.
שאלה ...
אני נשברתי לפני כמה חודשים. קניתי חמישים דולר. בנתיים החמישים הללו נהיו 155$.
ונשאר דיי יציב באזור הזה.
אני האדם הכי חסר הבנה בדברים הללו ביקום.
השאלה שלי. מה מביא את העליה ולמה זה נשאר יציב פה. ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
גיא לא נשברת... הקרבת 50 דולר , היית עושה את אותו דבר בקזינו בווגאס אם במקרה היית נקלע לשם. אתה לא תתעשר ולא תתרושש בשום תרחיש.
אנשים שמסכנים סכומים משמעותיים מגיבים בהיסטרייה. אתה אדיש לתנודות ולא יוצא ונכנס , אלא פשוט מחכה. אם היית קונה 50,000 דולר היית כנראה מתנהג אחרת.
שמת לב שהמחיר מדשדש תקופה ... זה הגיוני. ככל שיש יותר כסף ויותר שחקנים בתוך המשחק, קשה יותר להזיז אותו - בתחילת הדרך נדרשו רכישות נטו בכמה עשרות אלפי דולרים בלבד, כדי להעלות את המחיר בעשרות אחוזים והיום דרושים לכך כמה מיליארדים. ככל שימשך הדשדוש, כסף יתחיל לצאת ואז המפולת תהיה כהרף עין.
לקח כמה שנים למחיר לעלות מ 700$ ל 7000$ ויקח לו בין יום לשבוע לרדת את אותה דרך. כל מה שצריך כדי לפוצץ את הבועה, זה ירידה בקצב כניסת מהמרים חדשים.
דשדוש אומר שכרגע יש בערך איזון וכל יום ללא עליות גורם לעוד מחזיקים למשוך החוצה (הם אגב חוזרים במחיר גבוה יותר אם גל העליות מתחדש).
בגלל זה כולם מפסידים כסף חוץ מכמה שחקנים שמפעילים רובוטים...
אההה
תודה ;)
ניר וגיא , זה לא בדיוק רק עניין של שוק קח תן , היצע וביקוש קלאסי.
את העליות הרציניות שראית גיא , הובילו וירוסים שנפוצו ברשת שמצפינים הרדיסקים ומבקשים כופר בביטקוין.... מליוני ניפגעים בחודשים האחרונים.
ירידות רציניות מגיעות בגלל פיצולים (FORK) , מטכעות חדשים מוצלחים, פריצות מאסיביות לבורסות ביטקוין , או גילוים שקשורים לפירצות באבטחה.
אמיר.
טוב, פיספסנו את יום ההולדת של הפוסט שחל ברביעי לנובמבר.
אז נעשה את זה בקיצור:
לפני 4 שנים בועז שאל על הביטקוין ופתח את השירשור.
מי שיקרא את השירשור מההודעה הראשונה, יתגלגל היום מצחוק :cool:
אז ככה: בועז, אילו היית שם 1,000 דולר באותו יום על ביטקויין, היו לך היום מעל 44,000 דולר.
ישוחרר ברנרד!
מעל 10000 $ חובה לשחרר את ברנרד
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
היו בעיות במשא ומתן על תנאי השחרור.
הנאשם מוכן להשתחרר רק בלי תנאים מגבילים
Honda TRX300EX
אצלי זה עומד עכשיו בדיוק על 402% רווח.