תגובה: רכב המסעות האולטימטיבי במזרח-התיכון.הטויוטה 75 של רכס.
ברנרד, לא היתה לי כוונה שמישהו פה רמאי או אין לו מילה, סה"כ אמרתי שהנושא הפך לאישי מכל התגובות ואולי אפילו לבדיחה, מה היה צריך לעשות או לא זה הצדדים יחליטו או "השופט", אבל אפילו שלא היתקיימה "התחרות" ועדיין ניתרם הניגרר וזה לא עקרוני עכשיו למה ואיך, עדיין מגיע לו כל הכבוד על התרומה זה לא מובן מאליו לדעתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
ברנרד, לא היתה לי כוונה שמישהו פה רמאי או אין לו מילה, סה"כ אמרתי שהנושא הפך לאישי מכל התגובות ואולי אפילו לבדיחה, מה היה צריך לעשות או לא זה הצדדים יחליטו או "השופט", אבל אפילו שלא היתקיימה "התחרות" ועדיין ניתרם הניגרר וזה לא עקרוני עכשיו למה ואיך, עדיין מגיע לו כל הכבוד על התרומה זה לא מובן מאליו לדעתי.
"נגיד".
לא כיוונתי את דברי אליך ואני כן חושב ש"למה ואיך" חשוב. חשוב מאוד אפילו...
ובגלל ה"למה והאיך" לא מגיע שום כבוד ובטח לא לחיים, שבכלל לא איכפת לו למי הוא נותן או לא נותן את הנגרר ולכן הוא לא תורם כלום.
וגם סמאול, עם כל הכבוד, לא תורם כלום, משום שהוא לא הרוויח כלום.
למה הדבר דומה בעיני (למרות שמלכתחילה אמרתי שאין פה שום עניין רציני)?
יושבים מסביב לשולחן כמה משתתפים ומתחרים/משחקים "על משהו", שבמקרה הביא אחד המשתתפים ושם על השולחן כ"פרס" - נכנה אותו "זה".
שניים מהמשתתפים, ילדים קטנים וקטנוניים, מתחילים לריב והופכים את השולחן ואז אחד אומר לאחר "יודע מה, ניצחת. תיחנק עם "זה"!!!".
הגאון השני אומר "ברור שניצחתי, אתה סתם פחדן אבל אני בכלל לא צריך את "זה", תן את "זה" למישהו אחר (יאללה, שיהיו ניצולי שואה. זה תמיד נשמע טוב לתת להם) ו... תיחנק אתה בעצמך!!".
וכל זה לנגד עיניהם המשתאות של יתר המשתתפים (והשופט המובטל) והצופים.
ויש כמה שראייתם הצרה רק רואה את ה"זה" שמגיע ל"שם" ו... כל הכבוד!!
תסלח לי מאוד על המרובעות שלי אבל אני לא רואה פה שום כבוד ושום מטרה נעלה וגם לא הישג והערכה שבתרומה..
אבל אולי זה רק אני ולכן אני אומר.. "נגיד", משום שלהסביר יותר, כמה כל העניין מגוחך וחסר כבוד, אינני יכול.
יאללה ברנרד מספיק לטחון את מה שהיה.
תנו לאנדרנלין להתפזר ובואו נתחיל לדבר על מפגשון קטן של סליחות וכפרות על האש
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
יאללה ברנרד מספיק לטחון את מה שהיה.
תנו לאנדרנלין להתפזר ובואו נתחיל לדבר על מפגשון קטן של סליחות וכפרות על האש
ואני חשבתי שזה עדיין בתהליך.
יודע מה, קניתי...
יש לי פה חנות שיש בה בשר... סוף הדרך - מיושן "יבש" וכבר מכירים אותי וחותכים לי "לפי מידה" (סמואל, פי כמה וכמה טוב יותר מאשר כשהיית אצלי.. אין מה להשוות בכלל).
גם יש מספיק מקום ומזג האויר צפוי להיות נהדר.
הבשר והלינה עלי.. יודעים מה, גם השתייה:)
בניו ג'רזי אסור למכור אלכוהול בכל מקום... יש חנויות יעודיות לזה - עצומות.
עשרות "דגמים" של בירות מכל העולם, מאוד סוגים של יין, מדפים שלמים של אלכוהול אחר וארונות סגורים של אלכוהול משובח ויקר...
ובסוף הם יוצאים עם six pack של Bad Lite ומשתכרים באיזה מרגש חנייה, בהמתנה למשחק בייסבול...
לא סתם קוראים לי מתנחל. תזהר [emoji23]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
ובסוף הם יוצאים עם six pack של Bad Lite ומשתכרים באיזה מרגש חנייה, בהמתנה למשחק בייסבול...
זו הדרך היחידה לעבור שיעמומון כמו משחק בייסבול. שיכורים.
עקבתי אחרי השרשור הזה מההתחלה, כולל ההידרדרות (שלא הוסיפה כבוד לא לאתר ולא לשני המתנצחים הראשיים)
אני בבעיה כי אני נוסע על לנדקרוזר 75 (עוד מהתקופה שלחיים היה דיסקו) עם שולחן של רכסים ורשת טריפנט שקניתי מסמואל (עוד בקיבוץ עינת), יכול להיות שלי יש את רכב המסעות האולטימטיבי ? גם יש לי שני גלגלים רזרווים !
בכל מקרה, ההידרדרות של השרשור הובילה לתוצאה המצחיקה של "תרומה" לארגון שהמנכ"ל שלו (שכבר פרש בינתיים) הרוויח, לפי פרסומים זרים (בוואלה) למעלה מ 523 אלף ש"ח בשנה (חמש מאות עשרים ושלוש אלף שקלים חדשים בשנה)...
הקרן לרווחת ניצולי השואה פרסמה אתמול (שני) דוח עגום המעיד על כך שרבע מניצולי השואה בישראל
חיים מתחת לקו העוני אולם נראה כי נתון זה לא מפריע למנכ"ל אותו ארגון להעלות מדי שנה את שכרו, שזינק ביותר מ-100% בשנים האחרונות ועומד נכון ל-2013 על 523 אלף שקלים בשנה. (ציטוט)
בפרסום אחר ב"וואלה" (מ 2012) תחת הכותרת "דו"ח הבזבוזים של הקרן לרווחת ניצולי השואה" נטען שניתן לחסוך למעלה ממליון ש"ח מתקציב הקרן לטובת הניצולים, שחלוקת הכספים אליהם הופסקה בשל מחסור בתקציב...
נראה לי שמצאתם לכם מטרה שמתאימה לשרשור...
בגלל זה הפסקתי לתרום. משקל שאתם תורמים מגיעה אולי אגורה לנזקקים.
1 קבצים מצורפים
אותו כנ"ל אלה עם הם מסכימים לשלוח לי דוח משכורות של העמותה .
עידו
רכב המסעות האולטימטיבי במזרח-התיכון.הטויוטה 75 של רכס.
זה רק אני או שהחליטו על מנצח לפני המועד ולא ע״י השופט המוגדר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
זה רק אני או שהחליטו על מנצח לפני המועד ולא ע״י השופט המוגדר?
בוקר טוב, דורון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zagi
חיים הכריז על - FOLD
וגם על למי הוא מעדיף להפסיד לו...
נראה לי בכלל שזו קומבינה מוסדרת בין חיים לסמואל..
ראיתי דברים כאלה בכל מיני סרטים - היה אחד טוב, עם רוברט רדפורד ופול ניומן... The Sting..:rolleyes:
לדעתי צריך לפסול את השופט הנוכחי ולמנות אחד אחר... זה ממש לעשות צחוק מכולם פה (לא שהדיון הזה עשה משהוא אחר... אבל בסופו של דבר עשה צחוק מעצמו...(פותח הדיון))
ולשם הבהרה אני רחוק מלהיות מתמודד... אבל למדתי הרבה מהדיון הזה שכולו מלא מוסר ובעיקר "מה לא להיות".... ואחרי שעברתי על הכל בתשומת לב גדולה הרושם שקיבלתי הוא שפותח הדיון חשב להוכיח לכולם שהוא הוא איש המסעות האולטימטיבי עם הרכב האולטימטיבי שלא יודע את מקומו ושכח שהוא עומד במקום שהוא נמצא כרגע בזכות אנשים שהוא בז להם כרגע והכל בצורת נגרר שטח... אבל סוף האמת להתגלות והתהפך עליו. "אל תהי בז לכל אדם"... (והאמת שהרשימה של סמואל נראית טוב יותר...)
מבלי לפגוע באף אחד...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
אהבתי את התגובות האחרונות
מצאתי אותן די משעשעות
אמנם אני ידוע בין חברי כחובב קונספירציות
הניחו את דעתכם חברים אין פה אחת כזו ובטח לא ביני ובין רכס (חמדנא ליצלן )
יש טעם נפגם אני מסכים בתחרות שהסתיימה בטרם, זה משאיר קצת ריח לא נעים
רכס הוכיח עד כה כמה דברים על חלקם לא צריך לחזור ואולי לשכוח ואת חלקם
אני רוצה לציין לטובה, העובדה שהוכיח כי כוונותיו רציניות ( לפחות מבחינת הניירת ) אזי מבחינת הצופים המשתתפים
הקיימים וכול מי שיצטרף בעקבות הודעתי זו כל עוד ישלים את שהבטיח קרי ימסור את הנגרר
כפרס למנצח שיוכרז ע"י השופט שהוא בחר אסף קציר וכול זאת בכפוף לקריטריונים שהוא עצמו קבע ( אורך רשימה ראויה לא מספר הברגים והאזיקונים )
אזי כולנו נבוא על סיפוקנו.
וכיוון שכך נטול קונספירציה אני מודיע שמבחינתי התחרות ממשיכה
אני ממשיך להעלות תמונות של רכבי בכדי לשכנע את הצופים שכותרתו של שרשור זה אינה מדויקת לדעתי
אולי יש משהו במה ששלמי כתב לגבי הסיפור הזה אם הקרן המסוימת הזו שהצעתי גם אותי זה הרגיז בשעתו, אז אולי ראוי שחברים יציעו הצעות
נוספות זה ממש לא משנה לאיזו קרן או עמותה ואני בודק לגבי עמותות הנכים למשל, העיקר שמישהו שבאמת זקוק לנגרר יהנה ממנו לי יש כבר נגרר נהדר שנבנה בדיוק לצרכים שלי למעשה מחר אני מסיים מקווה את הנגרות שלו.
במקביל בכדי שחלק מהחברים יקבל את שחשקה נפשם וכיוון שיקח זמן עד אשר רכס יבנה את הנגרר (18 יום לפי ההצעה שלו)
אני מזמין את כול החברים לאירוע בירה על הליפט במוסך א.צ. אוטומטיק בעמק חפר ( תאריך סופי ופרטים נוספים בכפוף לסיום הנגרר ובהתחשב בחגי תשרי) אירוח של ציקי ושלי הזדמנות להסיר להפיג להכיר ולהתיידד מחדש.
ולפני שמישהו קופץ עם הביקורת על פרסום סמוי / גלוי / קונספירצייה חדשה אומר זאת
הכול זה פרסום וכולנו מנהלים משאים ומתנים יום יום ועם כולם כולל משפחה וילדים ואין שום אירוע ראוי בלי כסות מסחרית.
בכדי שאני ורכס לא נהייה השחקנים היחידים אני מאתגר לפחות 2 בעלי רכבים שאני מכיר, אני ממשיך לחפש בזיכרון שלי נוספים.
שגם הם ראויים להכנס לתחרות הזו האחד הוא עוזי כדורי והשני אריק נגל באם הם לא חברים בג'יפולוג
ג'וי ידע איך להגיע עליהם.
זהו חברים אני חושב שראוי כך ולא אחרת
רק בקשה קטנה מכולם את הלכלוך נשאיר בחוץ
אני מסכים שזה לא הוסיף כבוד לאף אחד מהצדדים בסגנון
אבל נא לא לשכוח
אין דבר כזה פרסום רע
פרסום זה פרסום
רוטברג, אל תיכנס לפוסט הזה.
אתה סתם מוסיף לו פופולריות ומשתעמם, לא חבל?
הנגרר מוכן ליציאה לעמדה 1 עדיין ללא דלתות שיורכבו לאחר הרישוי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sambo
אהבתי את התגובות האחרונות
מצאתי אותן די משעשעות
אמנם אני ידוע בין חברי כחובב קונספירציות
הניחו את דעתכם חברים אין פה אחת כזו ובטח לא ביני ובין רכס (חמדנא ליצלן )
יש טעם נפגם אני מסכים בתחרות שהסתיימה בטרם, זה משאיר קצת ריח לא נעים
רכס הוכיח עד כה כמה דברים על חלקם לא צריך לחזור ואולי לשכוח ואת חלקם
אני רוצה לציין לטובה, העובדה שהוכיח כי כוונותיו רציניות ( לפחות מבחינת הניירת ) אזי מבחינת הצופים המשתתפים
הקיימים וכול מי שיצטרף בעקבות הודעתי זו כל עוד ישלים את שהבטיח קרי ימסור את הנגרר
כפרס למנצח שיוכרז ע"י השופט שהוא בחר אסף קציר וכול זאת בכפוף לקריטריונים שהוא עצמו קבע ( אורך רשימה ראויה לא מספר הברגים והאזיקונים )
אזי כולנו נבוא על סיפוקנו.
וכיוון שכך נטול קונספירציה אני מודיע שמבחינתי התחרות ממשיכה
אני ממשיך להעלות תמונות של רכבי בכדי לשכנע את הצופים שכותרתו של שרשור זה אינה מדויקת לדעתי
אולי יש משהו במה ששלמי כתב לגבי הסיפור הזה אם הקרן המסוימת הזו שהצעתי גם אותי זה הרגיז בשעתו, אז אולי ראוי שחברים יציעו הצעות
נוספות זה ממש לא משנה לאיזו קרן או עמותה ואני בודק לגבי עמותות הנכים למשל, העיקר שמישהו שבאמת זקוק לנגרר יהנה ממנו לי יש כבר נגרר נהדר שנבנה בדיוק לצרכים שלי למעשה מחר אני מסיים מקווה את הנגרות שלו.
במקביל בכדי שחלק מהחברים יקבל את שחשקה נפשם וכיוון שיקח זמן עד אשר רכס יבנה את הנגרר (18 יום לפי ההצעה שלו)
אני מזמין את כול החברים לאירוע בירה על הליפט במוסך א.צ. אוטומטיק בעמק חפר ( תאריך סופי ופרטים נוספים בכפוף לסיום הנגרר ובהתחשב בחגי תשרי) אירוח של ציקי ושלי הזדמנות להסיר להפיג להכיר ולהתיידד מחדש.
ולפני שמישהו קופץ עם הביקורת על פרסום סמוי / גלוי / קונספירצייה חדשה אומר זאת
הכול זה פרסום וכולנו מנהלים משאים ומתנים יום יום ועם כולם כולל משפחה וילדים ואין שום אירוע ראוי בלי כסות מסחרית.
בכדי שאני ורכס לא נהייה השחקנים היחידים אני מאתגר לפחות 2 בעלי רכבים שאני מכיר, אני ממשיך לחפש בזיכרון שלי נוספים.
שגם הם ראויים להכנס לתחרות הזו האחד הוא עוזי כדורי והשני אריק נגל באם הם לא חברים בג'יפולוג
ג'וי ידע איך להגיע עליהם.
זהו חברים אני חושב שראוי כך ולא אחרת
רק בקשה קטנה מכולם את הלכלוך נשאיר בחוץ
אני מסכים שזה לא הוסיף כבוד לאף אחד מהצדדים בסגנון
אבל נא לא לשכוח
אין דבר כזה פרסום רע
פרסום זה פרסום
סמואל,
תציע לתימני להמיר את ערימת הפחים ב 10000 ש"ח במזומן שאותם ניתן יהיה לנתב בקלות ישירות לטובת ניצול/י שואה...ללא מתווכים.....חוצמזה צחוק הגורל שנכנסת לנעליו במבנה בעמק חפר....ספר חוויות :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
רוטברג, אל תיכנס לפוסט הזה.
אתה סתם מוסיף לו פופולריות ומשתעמם, לא חבל?
אברהמי תפסיק לקדם את השיעמומון