מותר לכתוב אבל יש לי הרגשה שאתה מחרחר מהומה. שחרר
Printable View
מותר לכתוב אבל יש לי הרגשה שאתה מחרחר מהומה. שחרר
משטרת המחשבות ?
הגזמת קצת ....
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
חשבתי לתומי שהוא הורחק כי הוא נוסע על פורסטר.
עכשיו ברצינות, הטרופר שהתהפך בחורשן? דמיין שהבחור שהרחקת היום היה לבד איתו, במקרה הוא חבר בקבוצה והטרופר לא. הרכב הפוך ואין להם כננת או חבר טלפוני. גם אז היית מרחיק אותו או שהשומרוני הטוב החזיר ציוד? קצת פרופורציה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש יוצא מן הכלל לסכנות.
שלום רב. בקרוב תצורפ/י לקבוצת חילוץ לחברי גיפולוג. הקבוצה היא קבוצה שקטה. אפילו חרישית. פירסום בקבוצה רק במקרה של בקשת חילוץ של מישהו שחבר בקבוצה זו או בני משפחה מדרגה ראשונה.
נא להתחשב בחברים האחרים בקבוצה ולהמנע ככל האפשר מתקשורת מנהלית בפורום זה. להודעות כאלה נא להשתמש בשירשור המקביל באתר גיפולוג.
יוצא מן הכלל הוא חילוץ שיש בו סכנת חיים. רצב כללי הקבוצה.
1. הקבוצה נועדה לסיוע הדדי בין חברי גיפולוג החברים בקבוצת חילוץ בווטסאפ ובני משפחתם מדרגה ראשונה בלבד.
2. חברי הקבוצה אינם מחלצים מקצועיים, ועזרתם מבוססת על רצון טוב. כל הנעזר בחילוץ של מי מהם, עושה זאת על אחריותו בלבד.
3. הקבוצה נועדה להיות שקטה - מי שלא יעמוד בכללים באדיקות - יורחק.
4. בקשת הצטרפות לקבוצה, נא לשלוח בהודעה פרטית.
5. שלא נזקק. אם מישהו בכל זאת צריך עזרה, נא לשלוח את מירב הפרטים. מיקום, מספרי טלפון, אם יש דחיפות, ילדים קטנים, חוסר במים או במזון, רכב על סף התהפכות חו״ח וכו׳. מענה לקריאה, נא לפרסם באותו שירשור, שנדע שמטופל. לאחר יצירת הקשר הראשוני, נא לעבור לתקשורת פרטית. ווטסאפ או טלפון. בעלי מכשירי הקשר, נא ציינו מספר תדר אמריקאי/אירופאי*עליו אתם נמצאים. במידה ואיזור החילוץ מאופיין בקשיי קליטה סלולרית, ציינו שעה שבה תהיו זמינים ליצירת קשר נוסף.
6. על סיפור החילוץ, כולל תמונות, נשמח לשמוע בפורומים של גיפולוג. למען יחכימו כולם.
7. תצורפ/י לאחר שתאשר/י לי בחוזר, שכללי הקבוצה מקובלים עליך.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
נמחק
לא חבר בקבוצה אבל נראה לי הגיוני
לביא צהריים טובים .שמי בני ואני מנהריה , ברשותי היילקס ,,וסי גי 7 מאובזרים כולל קשר ,מעוניין להיצטרף לקבוצה ע"פ התנאים והכללים שכתבת ,אשמח לעזור למי שזקוק באזור גליל המערבי או צפון בכלל ,ונקווה שלא ניזדקק. פלאפון 050-5069051 בני.
052-446
25
25
F350 סטנדרטי
Sent from my AKAI Diamond using Tapatalk
יום שני, 9:20 בבוקר בדרך לפגישה.
השלולית התגלתה (מאוחר מדי) כעיסת בוץ דביק וטובעני.
קובץ מצורף 113973
קובץ מצורף 113974
זה המקום להודות לאורי בפרט
ולכל מי שעלה מולי ב- whatsapp וניסה לעזור, בכלל.
30 דקות בלבד חלפו והרכב על קרקע יציבה.
לא מובן מאליו.
שוב, תודה רבה לכולם.
כל הכבוד.
רק רצינו להאריך את הדרך הביתה ולהרדים ת'קטנים שישנו לפני שבת והטיול שישי קצת הסתבך , מעבר תמים התגלה כבוצני מאוד והתישבנו תוך מטר על הגחון. קדימה אחורה, ואין סיכוי לצאת ללא חפירה מאסיבית או משיכה. מנסה לחפור אבל הבוץ ממש נוזלי מתחת לקרום הקשיח... מרים קריאה בקבוצה ותוך מספר דקות הטלפון לא מפסיק לצלצל! ענבר מתקשר , מרגיע ואומר "תכין קפה בינתיים, אחנו עוד מגיעים", תוך חצי שעה ואין ספור טלפונים הדיסקו מגיע ומתחיל למשוך, תוך כדי מגיע גם שחר (?)
הדיסקו מפרפר במקום ואנחנו לא זזים, הבוץ עקשן והפג'רו כבד...
אין ברירה ושחר מתחבר עם הצ'רוקי, כמה משיכות ואנחנו בחוץ...
אז ממש ממש ממש תודה! כיף לדעת שיש עזרה במרחק קצר כ"כ.
הערות להבא:
1. במעבר שנראה יבש, לא להתעצל ולרדת לרחרח...
2. כדאי לבדוק אם יש קשר ברכב ולתאם משיכה איתו. (היה ברכב ומרוב לחץ שבת וכו' נזכרתי רק כשהגענו הביתה)
שוב תודה!
המשך שבוע טוב וטיולים שקטים לכולם
ישי נועה קובץ מצורף 114183קובץ מצורף 114184קובץ מצורף 114185קובץ מצורף 114186וכול הקרליבכים
תודה על העידכונים.
קבוצה נהדרת, שקטה שמתפקדת בצורה יוצאת מגדר הרגיל.
מסיר בפניכם את הכובע
אפשר לצרף אותי לוואטסאפ?
052
4856
אחד אחד שמונה
בנוסף- ישנה קבוצה של 3 ג'יפים כרגע בנחל מרזבה תקועים, ג'יפ אחד מקצר ולא מצליח להניע. יש חבר'ה מהאזור עם חוש טכני/חשמלאי רכב שיכולים לסייע?
הם לא הכי זמינים, אני מנסה להבין מה הבעיה בדיוק עם הרכב התקוע
גם אני אשמח להצטרף.. גר בצפון עם סיקס וכננת. 0543166245. תודה.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
אשמח להצטרף לקבוצה. היילקס נעול כפול.
050
549
אחת שתיים שש חמש
תודה
משה
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אמיר משה, ראה הודעה מעליך בבקשה
איך אפשר לסמוך על המשתמשים האלה, שאפילו הוראות פשוטות של כתיבת מספר טלפון, לא מסוגלים לבצע, שיבואו לחלץ רכב תקוע. סביר יותר שהם אלה שיזדקקו לחילוץ
מישהו באיזור בית שערים עם כננת/כבל ארוך?
אופנוע תקוע מתחת לכביש במעביר מים.
לא חבר-בקבוצה אז אני מפרסם כאן ולא בווטסאפ.
אמיתי.
========
כבר לא רלוונטי, אחד חילצתי, השני יצא לבד.
לקחת בחשבון שסמ"ש אדום שעובר מתחת לכביש 75 בין נוה יער לבית שערים מלא ביוב