עברתי בדיוק ל43X מזיג 228, יריתי בו 3 מחסניות , בהחלט ההבדל בקופצניות מורגש, אבל ההבדל בחגורה מורגש יותר.
*הכותב אינו מומחה ויורה סביר ולא יותר מזה.
Printable View
עברתי בדיוק ל43X מזיג 228, יריתי בו 3 מחסניות , בהחלט ההבדל בקופצניות מורגש, אבל ההבדל בחגורה מורגש יותר.
*הכותב אינו מומחה ויורה סביר ולא יותר מזה.
ב43 אם איני טועה, אין לי מקום ליותר מ2 אצבעות
אקדח הנשיאה שלי הוא גלוק 19, הוא לא מעיק עלי, אבל אין לי ספק ש 43X יותר נוח.
אתה צריך להכניס 30 מתוך 50 כדור לדף A4 מ 7 מ' במצב סטטי ואת זה לא תהיה לך בעיה ליישם אם אתה אדם בריא.
במקרה שתיאלץ להשתמש באקדח, הירי יהיה מטווח אפס, מעבר לזה אתה לא תפגע גם עם אקדח גדול. כל תרחיש אחר שאנשים מפנטזים עליו ומתאמנים לפגיעה במטרה נעה מ 15 מטר או מתארי לחימה / שחרור בני ערובה, זה נחמד בתור שעשוע אבל לא ישים ולא מציאותי בהינתן האיומים והחוקים שבמסגרתם אתה פועל.
לך על הקטן.
אני לא מרגיש בעיה בנשיאה יומיומית של 19.
תכלס זה אקדח קומפקטי בהחלט - וזה שיש קטנים ממנו לא משנה את העובדה שעבורי אישית הוא מספיק קטן.
הוא בעיקר די צר ובלי בליטות כואבות - ועם הנרתיק הנכון גם סביר לנהיגה.
עם אחיו הקטן אין לי שום נסיון.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
חשבת על mp9c?
מחזיק כזה כשנתיים, החלפתי מיריחו פולימרי גיבור..עולם אחר
נכתב מהנייד סליחה על הטעויות
בסוף זה צריך להתאים לך רק לך. לא משנה כמה נמליץ על התאמות של כלים ליד שלנו ולאופי הנשיאה שלנו.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
מסכים.
אני חושב שאם לא הרגשת הבדל מיידי בירי, אז לך על זה שמרגיש לך נוח יותר בנשיאה.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
גם פעם בכמה שנים שקלתי את הנושא, במיוחד באירועים האחרונים. בסוף הגעתי למסקנה שסיכוים להסתבך יותר גבוהים מסיכוי שתהיה סיבה מוצדקת להשתמש בנשק. בנוסף להסתובב עם אקדח זה לא הכי נוח, גם אם מדובר ב-0.22.
אני בדיוק במעבר מ 26 ל 19. קניתי 26 בגלל הגודל, מבחנת הירי אין מה להשוות לבנאדם בגדול שלי את הירי ב26 לעומת 19, מעבר לגודל הקת, הצינה (קנה) ב 26 קצרה יותר דבר שגורם להפלת כדורים גדולה יותר.
מבחנת הפרקטיקה, בגלל חוסר הנוחות בירי הסתובבתי עם מחסנית מוגדלת ב 26, כך שהמרחק בגודל כבר לא כ"כ גדול מ 19
בפועל אני מסתובב איתו באירועים נקודתיים - טיולים, התחממות של פח"ע וכדו' כך שבפועל עניין הגודל כמעט ולא השפיע על ההחלטה האם לקחת אקדח או לא
המסקנה שלי מכל הסיפור, לפני הקניה קפוץ למטווח תירה בשני הכלים ותרגיש את ההבדל, אח"כ תשאל את עצמך האם מבחינת השגרה היומיומית שלך האם תסתובב עם האקדח ולפי זה תוכל לקבל החלטה חכמה
אודי
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
באותה נשימה של לבחון גלוק 19, תבחן את המתחרים הישירים תוצרת הארץ - רמון ו-אקס. שמנסים להכנס לשוק רווי ולכן מורידים מחירים בצורה משמעותית.
אם כבר גלוק 19, אני הייתי ממליץ לבחון את המתחרה של הדוד סאם,
סמית m&p m2.0 9mm compact 4" barrel
יש גם מעט קצר יותר עם קנה 3.6"
שדרוג לטריגר APEX ממקם האקדח הזה בליגה הגבוה ביותר (וולטר PPQ )
כמובן הכל משמועות ודר' גוגל ...
רענן
רק זה מפריע לך?
תראה אני לא בעד מה שהולך שם עם הנשק…
חא חושב שאזרח מהשורה צריך 6 סוגי נשק וחצי מהם אוטומט שמרסקים 40 אנשים בצרור…
מבחינת העלות והתמכור שם מאוד מקנא,
זה שם כמו חנויות גלידה
מה שאני גם אוהב זה העניין שאתה פשוט נכנס למטווח משלם כמה דולרים ויורה בנשקים שאפילו לצבא פה אין…
סתם כחלק מיום כייף…בזמנו חשבתי לפתוח מתחם כמו בחול, של איירסופט,
עשינו קצת ברור , קיבלנו את העלויות ..יותר זול לקנות שכונה בסביון..שאני אומר שכונה אני מתכוון לכם השכונה
נכתב מהנייד סליחה על הטעויות
בוא נדבר על פנסים שמתחברים לאקדח...
במקרה הזה גם משהו קומפקטי יחסית (אורך הכלי 3.25)
ראיתי בקבוצות ש tlr7 זה דגם נפוץ, אבל לא מצאתי הצדקה מעבר לתרבות העדר...