ברוך לא יכול לפרסם עד שנמרוד לא חוזר ארצה -יש התערבות ביניהם............:oops::shock::mrgreen:
Printable View
ברוך לא יכול לפרסם עד שנמרוד לא חוזר ארצה -יש התערבות ביניהם............:oops::shock::mrgreen:
נו...
הכל עובד מצויין.
מוטות מייצבים שיפרו את התנהגות הרכב פלאים, והכוונונים בעיצומם.
התכוונו להשתתף בתחרות של מסע מעולם אחר היום ומחר מאילת צפונה, אבל אתמול בשתיים עשרה בלילה קיבלנו הודעה על ביטול התחרות בשל מיעוט משתתפים. חבל מאד.
הרכב עושה רושם שיש לו כוונה רצינית ללכת על כל הקופה בתחרויות בארץ, אם כי יש עדיין מה לעשות.
תמונות וסרטים בקרוב.
ברוך,
למה לא רצית לנהוג בראלי בעצמך?
סופ"ש נעים,
אורי.
עכשיו אני בשלב כיול הרכב והבאתו למצב האופטימאלי שלו, כרכב אשר יתמודד בכל מירוץ על המקום הראשון באובראול.
עם כל הכבוד שאני רוחש לעצמי כמתכנן הרכב ובונה הרכב, ועם כל הנסיון שרכשתי בנהיגת עבירות(שכבודה במקומו), מעולם לא השתתפתי במירוץ ראלי, ונסיוני היחיד בתחום זה מתמצה בקורס בן 3 ימים של נהיגת ראלי, החלקות וכו' במסלול ראלקס באשדוד.
השלב הנוכחי של "גיבוש" הרכב מחייב פידבק של מישהו בעל נסיון רב בנהיגת ראלי, מישהו שידע לנתח את התנהגות הרכב, את הבעיות לתיקון ואת היתרונות שלו, וידע לסנן את כל הבאגים, הטעויות הקטנות והמוקשים. בלי פידבק כזה(שאני עדיין לא יודע לתת) לא אוכל להביא את הרכב למאקסימום הפוטנציאל שלו, ויש לו פוטנציאל אדיר שכבר עכשיו מתחיל לבוא לידי ביטוי.
לכן נוצר הקשר עם ארז אברמוב שהנסיון הכשרון והיכולת שלו אינם מוטלים בספק, והוא הסכים ל"הריץ" את הרכב ולחדד אותו לטופ שלו, כולל הרצה במספר מירוצים.
אני חושב שכבר בשבוע אחד עם 3 נסיעות, הוא תרם מה שאני לא הייתי מסוגל לתרום במשך חדשים ארוכים.
יישום ההערות שלו הקפיץ את הרכב בכמה דרגות, ובתוך זמן קצר חל שיפור עצום לעומת המצב ההתחלתי שלו, ועל כך אני מודה לו מאד.
ברור שבשלב כלשהו אני אתחיל ללמוד את הרכב ולנהוג בו, בתקווה שבעונת 2009 אני אנהג במירוצים. תאמין או לא, אבל מחוץ לנסיעות קצרות במתחם הסדנא, אני היחיד מכל החבורה בסדנא שטרם נהג ברכב(!!) והדבר נעשה בהחלטה מודעת שלי.
יהיה זמן לכל דבר, כולל לנהיגה במירוצים, אבל יש לי את הקצב והתכניות שלי, גם אם מישהו יראה את זה בעין עקומה או ירצה להתחכם על כך.
עד עכשיו התוצאות מצויינות ואני מאד מרוצה.
ברוך, אני מוריד בפניך את הכובע.
מרענן לראות מישהו (ובטח מתחום הספורט המוטורי) ששם את האגו בצד ומסוגל להפקיד את הרכב שהוא בנה בידיים של מישהו מקצועי ממנו בנהיגה.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני חושב שהיחיד שעשה את זה עד היום היה הילל סגל.
החלטה נבונה ביותר ברוך, מצטרף למחמאות של אורי.
בוקר טוב לכולם
כאחד מ"החבורה" שכן נהג ברכב אהי חייב לציין כי בשתיים מתוך שלוש הפעמים ישבתי ליד ארז אברמוב והרשו לי לציין...
ארז יודע לנהוג ולשלוט ברכב, ארז יודע בדיוק על מה לשים את האצבע ולהגיד את זה ואת זה יש לשפר.
ארז גם יודע להגיד מה יקרה ברכב, אה ברוך :):):) ?
הרכב עבר מהפך מדהים בשבוע האחרון.
אני חייב להגיד כי לאחר יום אימון (אתמול) הרכב מדהיםםםםםםםם.
הרכב מגהץ שבילים כמו מגהץ אדים הכי משוכלל שיש.
הרכב נוח לנסיעה ברמה של פרייבט.
הרכב נוחת מקפיצות כאילו הניחו אותו עם כבל בעדינות.
ועו ועוד ועוד.
חכו כי עוד מעט יעלה הסרט (יום יומיים).
שוב
שאפו לברוך על הבניה ושאפו לארז על הנהיגה.
בברכה
רפי
נ.ב.
גם אני מצטרף לדעה כי ברוך הוא יחיד במינו מכל הבחינות.
אין ספק שארז הוא אחד הנהגים המוכשרים והמנוסים ביותר בתחום הראלי רייד ועוד יותר בתחום ה-2X4.
עוד חזון למועד, אבל אם הרכב הזה יספק את הסחורה (מבחינת 'השעון מדבר') זה יוכיח את מה שאני אומר כבר מזמן לא רק בתחום הספורט המוטורי - במקום בו האגו מפנה את מקומו למקצוענות ומקצועיות השמיים הם הגבול.
סרט יפה מאד , כמובן שהכלי נראה מרשים ביותר, אני מניח שהמהירות של הכלי בסרט היא באיזור ה80 קמ"ש ?
מה דעתך לשים איזו מצלמה בתוך תא הנהג/נווט ? שנראה איך זה מבפנים ? (הייתי נסחף ואומר לשים גם אחת שתראה את עבודת הבולמים, אבל כל דבר בעיתו)
למען הדורות הבאים -
http://www.jeepolog.com/555.html
שם יש סרט :)
אז מה, ברוך? שחור זה השחור החדש? האמת... אל תצבע יותר מזה...
נראה טוב. לפי הסרט גם נוסע טוב. אבל יכול להיות שיש לי הרגשה מהסרט שהמנוע קצת קטן על האוטו...?? :confused:
אסף.
בוקר טוב לסנדק
המהירות הממוצעת בסרט הינה כ 70-80 קמ"ש. יש גם קטעים של 130-135 קמ"ש. המהירות במעבר ה"דיצ'ים" הינה כ- 90 קמ"ש. כמובן הכל מהירות GPS.
כן יש כוונה לצלם גם מתוך הרכב ואחלה רעיון על צילום המתלים, נחשוב על כך.
אבל אף סרט לא יכול להעביר את התחושת של הנסיעה ברכב, פשוט מדהים.
את הדיבר על המנוע אני משאיר לברוך.
בברכת יום טוב והנאה מהסרט
רפי
אסף, המנוע אמור להספיק, אבל הבעיה נעוצה ביחסי ההעברה - 4.56 בדיפ', גלגל בגובה 92 ס"מ, גיר מאד מהיר(400) וטורק עם סטול ספיד לא מתאים יוצרים בעיה, אבל הכל בטיפול.
אתמול הגיע טורק מירוצים עם 3200 סטול ספיד ותוך שבועיים שלושה יגיעו יחסי העברה של 5.86(הבדל של 28% במומנט שלא יבוא ע"ח המהירות הסופית), וזה אמור לעשות הבדל משמעותי.
כל זה לא מונע את סדרת נסיעות המבחן ואנחנו מנצלים אותן לכיול מתלים, בדיקת מערכות שונות וכו'.
ברוך סחתין על העבודה ובשעה טובה
סוף סוף אפשר לקבל מושג איך הדבר הזה נוסע!!(צפיתי בסרט)
פשוט לראות ולהתפעל!! איך שהאוטו מגהץ את השבילים!! הכי אהבתי את הקטעים בסלו-מושיין שמראים איך האוטו כמעט מגרד את הריצפה.
עם אוטו כזה מי צריך כבישים?!
האוטו מזכיר עם הרעש והחזית שלו את המכוניות הרטרו האלה שיש להן גלגלים מחוץ לBODY של האוטו(אני לא זוכר איפה נתקלתי בתמונות שלהן). אולי כדי לקחת מהמכוניות האלה את השם?
ולסיום: ברוך כל הכבוד!! ותודה על התיעוד של כל הפרויקט!
אלון
ברוך,
תן קצת פרטים מה קרה למנוע ???