תגובה: פרויקט: TT עידן הגז/צוות טולידאנו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גל שחם
**** נמחקה כאן פרובוקציה, שגם אם בפני עצמה עדינה, אנחנו כולנו יודעים לאן היא תוביל. נא להשאר ענייניים וטכניים, כולם, ועל ידי כך לחסוך לנו את הצורך להתערב ולמחוק. תודה - המערכת ****
על זה דיברתי בשרשור הקודם כל מה שיש לגל לכתוב אני מוכן לקרוא!!!!!!!!!!!!חבל שמחקתם!!!!!!!!!!!!!!!!(סמילי עצבני )
שאלה קטנה
מה זה אומר כלוב בתקן? הרי הכלוב מבנייה עצמית לא?
מה היה חסר בכלוב הקודם כדי שיהיה תקני?
תודה
נדב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
NadavRally
שאלה קטנהמה זה אומר כלוב בתקן? הרי הכלוב מבנייה עצמית לא?מה היה חסר בכלוב הקודם כדי שיהיה תקני?תודהנדב
היי נדב לא כל כלוב מבנייה עצמית הוא תיקני יש קריטריונים לבדיקה אחד הדברים החשובים ביותר זה טיב הצנרת, הצינורות שאנחנו עובדים איתם הגיעו באדיבותו של יובל מלמד ( זה הזמן להגיד תודה ליובל והעבודה עם הצנרת הזאת פשוט מדהימה ) עומדים בתקן FIA ומקבלים תעודה על הצנרת למקרה שאולי הרכב יבדק בעתיד בחו"ל תיהיה צנרת תיקנית.פלוס נוסף זהו המשקל השלדה היתה בנויה מצנרת עובי 3.6 מ"מ ועכשיו היא מ-2.56 מ"מ על 80-90 מטר צנרת תעשה את החשבון...
דודי איך הפריזמות ?
העבודה נראית טוב .
עידו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידן הגז
היי נדב לא כל כלוב מבנייה עצמית הוא תיקני יש קריטריונים לבדיקה אחד הדברים החשובים ביותר זה טיב הצנרת, הצינורות שאנחנו עובדים איתם הגיעו באדיבותו של יובל מלמד ( זה הזמן להגיד תודה ליובל והעבודה עם הצנרת הזאת פשוט מדהימה ) עומדים בתקן FIA ומקבלים תעודה על הצנרת למקרה שאולי הרכב יבדק בעתיד בחו"ל תיהיה צנרת תיקנית.פלוס נוסף זהו המשקל השלדה היתה בנויה מצנרת עובי 3.6 מ"מ ועכשיו היא מ-2.56 מ"מ על 80-90 מטר צנרת תעשה את החשבון...
יפה, דודי. זה מעיד על התמקצעות, לדעתי. לא מסתפקים ב"מספיק טוב", אלא באמת ובתמים מחפשים את "הכי טוב", גם אם זה רק צינור, וגם אם זה רק לא הרבה מאוד משקל.
ללא ספק, בלי היכולת של הברוך לפרק ולבנות מחדש כאילו כלום - זה לא היה קורה, אז הנה עוד הוכחה שחשוב ללכת כקבוצה לאורך זמן, וגם זה לא טריוויאלי - ויותר חשוב - אני רואה שזה נותן לכם ביטחון לעשות מעשה, גם אם לאחרים הוא נראה "התפרעות".
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
דודי איך הפריזמות ?העבודה נראית טוב .עידו
היי עידו לא יצא לי להודות לך עם כל הלחץ אז באמת תודה רבה עובד מעולה הכיפופים מדהימים ללא עיות משמעותי בצינור בכלל בקיצור רואים שזו עבודה שלך!
אתם ניראים בקפיצת מדרגה רצינית שהיה בהצלחה.
לא שיערתי שכל כלוב מבנייה עצמית הוא תקני, הרי יש פה שרשור על מישהו שרוצה לבנות כלוב מצנרת אינסטלציה עם הברגות ומופות.
האם הצינור שהשתמשתם בו קודם היה לא תקני בגלל שהוא היה עבה מדי, ובכלל מה היה חסר שם?
תודה
נדב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
NadavRally
לא שיערתי שכל כלוב מבנייה עצמית הוא תקני, הרי יש פה שרשור על מישהו שרוצה לבנות כלוב מצנרת אינסטלציה עם הברגות ומופות.האם הצינור שהשתמשתם בו קודם היה לא תקני בגלל שהוא היה עבה מדי, ובכלל מה היה חסר שם?תודהנדב
היי נדב בגדול הכלוב היה בסדר אבל רק בסדר מבחינה תיקנית הוא עבר את הבדיקה אבל כמו שכתבו כאן לנו חשוב יותר מבסדר אנחנו שואפים לטופ!!!עידכונים נוספים מחר!!!!שבת שלום!
14 קבצים מצורפים
היום היתה התקדמות יפה הרכב עומד שוב על ארבע גלגלים הכלוב רותך כמעט במלואו ונשארו עוד כמה אגדים בחלק האחורי
מצורפות תמונות מהיום!!!
דודי, ברוך, פששששששששששששששששש !!!
נותן לכם 10 ימים מלאים, לסיים.
קופץ לבדוק דברים מעניינים במקום האמיתי, מערבה,מערבה, אחרי האוקיינוס...
בהצלחה בינתיים,
צוות עידן הגז הרכב ניראה נהדר יש לי שאלה חשובה העם אתם מתכננים לשפר גם את המנוע שיהיה יותר תחרותי מול עידו
כי מתחיל להיות קצת משעמם שיש בעיקר שני מתחרים שאין להם יריבים חזקים בליגה אני מדבר על הילל ועידו כרגע זה נראה שאתם ושאר הצוותים
ניהיתם סוג של תפאורה בליגה בדיוק כמו גל שחם ושי שמעוני בקטגוריה של הילל ניראה לי שאולי הגיע הזמן להגביל את הספקי המנוע כמו
באירופה ששם זה 300 כוח סוס אשמח לקבל תשובה. אורי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
drazen
צוות עידן הגז הרכב ניראה נהדר יש לי שאלה חשובה העם אתם מתכננים לשפר גם את המנוע שיהיה יותר תחרותי מול עידו
כי מתחיל להיות קצת משעמם שיש בעיקר שני מתחרים שאין להם יריבים חזקים בליגה אני מדבר על הילל ועידו כרגע זה נראה שאתם ושאר הצוותים
ניהיתם סוג של תפאורה בליגה בדיוק כמו גל שחם ושי שמעוני בקטגוריה של הילל ניראה לי שאולי הגיע הזמן להגביל את הספקי המנוע כמו
באירופה ששם זה 300 כוח סוס אשמח לקבל תשובה. אורי
אורי שלום לפי דעתי יש לך טעות "קטנה" המנוע עומד על 500 כ"ס ומעלה אומנם לא כמו של עידו אבל עדין תחרותי מאוד!!!
חוץ מזה הלל ורז "עומדים" + - על 250 כ"ס אז זה שאלה של כ"ס אלה יותר של ניסיון וניווט
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גל שחם
קופץ לבדוק דברים מעניינים במקום האמיתי, מערבה,מערבה, אחרי האוקיינוס...,
גל אל תשכח להביא לחברה ג'ינסים ואדידס... (:
דודי, השלדה הייפייפיה הזאת דורשת שמלה של לוריא, לא ?
עידן הגז שלום בקשר לתשובה שניתנה לשאלה שלי אני חושב שהגיע הזמן להפסיק עם התירוצים אני מכיר הרבה מתחרים שהצליחו
לנצח מרוצים בכול מיני ליגות בארץ בלי ניסיון בכלל בתור מכונאי לשעבר בקבוצת אספיר ראיתי לא פעם ולא פעמיים מתחרים
חדשים מצליחים בעונה הראשונה שלהם יכול ליהיות שהבעיות הם או בנהג או ברכב עם זה הנהג אז או לא מספיק אמיץ כנראה
לסחוט את הגז עד הסוף כמו הילל או עידו ועם זה הרכב אז דרושים הרבה אימונים ושיפורים בבניה כדאי שתתרכזו בזה ולא בתירוצים. אורי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
drazen
ניהיתם סוג של תפאורה בליגה בדיוק כמו גל שחם ושי שמעוני בקטגוריה של הילל. אורי
אורי, מה רע בלהיות תפאורה לאלופים ומקצוענים כמו רז והילל, לא היית מוכן להיות מקום שני בעולם אחרי ברצלונה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
drazen
עידן הגז שלום בקשר לתשובה שניתנה לשאלה שלי אני חושב שהגיע הזמן להפסיק עם התירוצים אני מכיר הרבה מתחרים שהצליחו
לנצח מרוצים בכול מיני ליגות בארץ בלי ניסיון בכלל בתור מכונאי לשעבר בקבוצת אספיר ראיתי לא פעם ולא פעמיים מתחרים
חדשים מצליחים בעונה הראשונה שלהם יכול ליהיות שהבעיות הם או בנהג או ברכב עם זה הנהג אז או לא מספיק אמיץ כנראה
לסחוט את הגז עד הסוף כמו הילל או עידו ועם זה הרכב אז דרושים הרבה אימונים ושיפורים בבניה כדאי שתתרכזו בזה ולא בתירוצים. אורי
אורי אני אענה לך בקצרה( שלא יתרגזו המנהלים וימחקו לנו הודעות חה חה חה...) שים לב לתוצאות של באחה הקפות רביבים בינינו לבין עידו
+- 2.5 דקות הפרש כשאנחנו מספר שניים ברכבים בכללי וזה אחרי שנתקענו בחולות למעלה משתי דקות אז....
נ.ב כשאתה אומר שראית הרבה מתחרים מצליחים בעונה הראשונה שלהם למה הכוונה? מקום ראשון בקטגוריה?
אם שמת לב אנחנו מזמן מכוונים הרבה יותר גבוה !!!