מצ'כאל - זאבק המערכת החדשה של הפורום!
עד עכשיו היה בצ'רקסית כל הכיתוב!
שחר, עבודה מדהימה! אם לא היית מרוסק מהבלייזר שלך הייתי מזמין אותך לעבוד על הסיירה שלי :-P
בהצלחה בריפוד.... מת לראות כבר את הסוף!
Printable View
מצ'כאל - זאבק המערכת החדשה של הפורום!
עד עכשיו היה בצ'רקסית כל הכיתוב!
שחר, עבודה מדהימה! אם לא היית מרוסק מהבלייזר שלך הייתי מזמין אותך לעבוד על הסיירה שלי :-P
בהצלחה בריפוד.... מת לראות כבר את הסוף!
תודה שי ,
ואין לי בעיה לעבוד על הסיירה , הבעיה העיקרית שלי בתקופה האחרונה היא בראש
ובראשונה - זמן . השניה - תזרים מזומנים . שני מרכיבים עיקריים בפרוייקטים מן הסוג הזה .
משך 8 החודשים כשהיה את שניהם - העבודה הרצופה , ההתקדמות והעידכונים לא פסקו לרגע .
סה"כ , עם השניה לא בעיה כל כך להסתדר , אז עוד חודש חודשיים ... סה"כ , הכל מתועל להתקדמות ולסיום המיוחל .
לסיום הריפוד אני כל כך מייחל כבר , מבחינתי זאת " ההתחלה של הסוף " . וכן , זה ייצא סוף ! סימכו עלי :p תמונות בקרוב , ב"ה ...
שחר
מנוול, כמה יפה!!!!
השקה מסודרת - לא לשכוח! כולל בקבוק שמפניה....
פשוט יפה, אין מילים !!!
thank's :p;):p ....
כשיגיע הרגע , מבטיח להתייעץ איתך על איך מי ומה ולתאם מראש . כמובן שכולם כאן יהיו שותפים להחלטה ...
ושוב תודה נשמה ...
שני השי'יים תודה ונשתמע ...
שחר .
נ.ב : דרור , אחלה כתבה על הפטרולים - גדול !
ממש נהניתי לקרוא (כתמיד) והתמונות בכלל מעורררות תיאבון . סה"כ המימדים לא שונים כל כך בהשוואה לבלייזר
ויהיה מעניין , אפילו מעניין מאד בהשקה הזאת ב"ה .
O.K , אני מתחיל כבר להתכונן ולתכנן את השלב הבא (בניית פגוש אחורי +מיתקונים ) לאחר שאסיים עם ה interior / עבודת הריפוד .
סה"כ , לא ישאר לי הרבה . בניית ארגז זיווד לכלי עבודה / חלפים ושות' ... הוא יהיה בצורת T מאחור ומעל בתי הגלגלים
צמוד למושב האחורי (בדומה לארגז בטנדרים) ויהיו זוג מגירות נשלפות .
קניית מקסטראק +מע' כריזה ובניית קונסולה עליונה שתחובר לגג מלפנים בין שני סכי השמש . תהיה שם גם שורת מתגים
(שכבר מוכנה) של הפעלת הוונטות / פרוז'קטורים ועוד... מחווטת ורק ממתינה .
מאיר , לא שכחתי את ההצעה להגיע אליך ולראות איך זה נעשה אצלך (המיסב שעל הפגוש למיתקן הגלגל ספייר) ואקפוץ בקרוב .
אעלה כמה תמונות "ריגול" של איך בדיוק רציתי וחשבתי לבנות (כולל תושבת ההיי ליפט) . מישהו נתקל / יודע / ראה היכן אפשר להשיג את המיסב המדובר
(אין לי מן הסתם שירטוט) אבל אני יודע שישנה בפנים בוקסת אוקולון ושימו לב לפיטמת הגירוז וידית הסגירה הנ"ל :
http://www.israup.net/images/ece56c6...9b4618cfba.JPG
http://www.israup.net/images/9c77c95...89eada1cb0.JPG
אנסה להעלות עוד זוג תמונות בהמשך ....
שחר.
נעה פירזול בע"מ
| מוצרי פרזול
העבודה 28 ראש העין
הבני כלבים מהפירזולים באור עקיבא/חדרה לא רצו להסתכל על האוטו שלי לבניית פגוש קדמי,
הם רק שאלו אותי כמה אני לוקח להובלה, בזבוז-זמן
prinz804 תודה רבה , רשמתי לפניי ... (הם ממש לא רחוקים ממני) ...
let's be honest :confused: ,,,, i don't blame them
:p;)
שחר .
עבודה יפה לאללה :D
אגב שחר לגבי המיסב יש לארנון (מוסך ארנון) מיסבים מצויינים לציר פגוש כולל פיטמת גירוז
אני חושב שהוא מייבא אותם ולא תוצרת הארץ , אצלו בסיקס מותקן מיסב כזה
בהצלחה
ראיד
אהלן ראיד , תודה רבה ...
לאיזה ארנון / מוסך ארנון אתה מתכוון ? "ארנון פז אינדורו " בפרדס חנה ?
שחר
דרוך על הפצעים....בכייף....מאנייק!:p;)
טיול פולסייזים? נשמע מגניב, רק שהסיירה שלי עלולה להתפוצץ באיזה מעלה בדרום, סביר להניח שאם אבוא לטיול כזה כנראה
אצתרף אליך בבלייזר בתור טרמפיסט (אין לי בעיה לשלם חצי חצי בדלק, - בהכל)
אין לי ציוד שטח, (רצועות, שרשראות, שאקלים, הייליפט וכ'ו) הצמיגים שלי מצחיקים אפילו צב מסומם,
ועל מהלך מתלה??? - פחח... הצחקתם אותי, אין מה לדבר בכלל! - אבל יש לטנדר הכאלב הזה פונטציאל!
והוא הולך להיות מנוצל ביג טיים, - הכל עניין של זמן, וכמו שהיה עם הבלייזר שלך - "כול כאלב - ביג'י יומו"!
גם של הטנדר שלי יגיע,
טוב חברים , כנראה שהיה שווה לחכות כל כך הרבה כשרואים את האוטו בסיום עבודת הריפוד , אני מניח שאלו
גם יהיו התגובות ... אגב , זוהי כנראה מתנת יום ההולדת שלי שמתקיים מחרתיים ב 17/12
אז אחרי יומיים חופש שלקחתי מהעבודה במיוחד לעבודת הריפוד ותוך כדי התקררות שחטפתי ובמחלה סיימתי עם עבודת הריפוד .
טוב , נו כמעט ... נשאר לי מחר רק להרכיב את פנלי הדלתות . לחבר להם את מתגי חלונות החשמל ,קצת חיווט וחיבור טוויטר הקומפוננט .
אצרף מחר תמונות של המושב האחורי (איתכם הסליחה) ...
תהנו ....
שחר .
אלף מברוק אחי !
גם לך (יומולדת) וגם לחתיך...........! ( לא שאתה לא חתיך , אבל הוא יותר !!!)
נראה מיליון דולר .
שחר אין אליך! זה מדהים! איך הרכב נבנה מחדש מיום ליום, אין לי מילים פשוט לקראו לראות , אתה תותח!