תגובה: כתבה על המאבק על שיפורי רכב
בכוונה זימנו לבית דגן מחר כלי רכב עם שיפורים קיצוניים ובולטים, כאלו שברור שלא היו צריכים לעלות על הכביש. ינסו לעשות מהם דוגמא, למען יראו ויראו. שם לא מדובר על "קפיצים אדומים"...
וכמובן נציגי התקשורת.
"במבצע אכיפה שביצעה משטרת ישראל בשיתוף משרד התחבורה, הוזמנו מספר בעלי ג'יפים משופרים (בוידאו מראים טרקטורון משתולל ואופנוע קופץ על דיונה) למתחם המשטרה בבית דגן. המכוניות שהוזמנו נבחנו על ידי בוחני משרד התחבורה, (עוברים לראות בוחן עם בגדים מצוחצחים ולוח עץ עליו יש נייר והוא מסמן דברים, ולידו איש משטרה מצביע על משהו מתחת לרכב והם מדברים ביניהם)" עוברים פריים ומראיינים בוחן של משרד התחבורה שמסביר משהו לא קשור במבט רציני, ו"אנחנו לא נאפשר סיכון הציבור עם מכוניות שאסור להן להיות על הכביש".
ונעבור לתחזית...
כתבה על המאבק על שיפורי רכב
1. אנחנו לא מכירים את הרכבים שהוזמנו ויכול להיות שמחר יתברר שהכול נפיחה והם סטנדרטיים לחלוטין...
אם לא, אני חושב שבעליהם יעדיפו לגלגל אותם מראש צוק מאשר להיפגש במסיבה של משרד התחבורה בבית דגן...
בטח יהיה שם מצחיק עם כל כך הרבה מלאי זמין של בלונים והליום.
2. למישהו יש את המייל ששלח אורן למהנדס משרד התחבורה.
לטעמי, השאלה לא פחות מעניינת וחשובה מהתשובה.
3. אני במקום משרד התחבורה הייתי נזהר מאוד מלהזמין לשם תקשורת.
הם מתעסקים הפעם למיטב הבנתי עם אנשים בעלי ממון אמצעים והשפעה במשק ולא עם חבורת פורעי חוק על טרקטורונים או בחוף הים.
הם עוד עלולים למצוא את הכתבה הזו כחרב פיפיות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
וכמובן נציגי התקשורת.
"במבצע אכיפה שביצעה משטרת ישראל בשיתוף משרד התחבורה, הוזמנו מספר בעלי ג'יפים משופרים (בוידאו מראים טרקטורון משתולל ואופנוע קופץ על דיונה) למתחם המשטרה בבית דגן. המכוניות שהוזמנו נבחנו על ידי בוחני משרד התחבורה, (עוברים לראות בוחן עם בגדים מצוחצחים ולוח עץ עליו יש נייר והוא מסמן דברים, ולידו איש משטרה מצביע על משהו מתחת לרכב והם מדברים ביניהם)" עוברים פריים ומראיינים בוחן של משרד התחבורה שמסביר משהו לא קשור במבט רציני, ו"אנחנו לא נאפשר סיכון הציבור עם מכוניות שאסור להן להיות על הכביש".
ונעבור לתחזית...
חחחחח מחכה למשרד התחבורע הפתעה למחר ולא אוכל לפרט.רמז אחד המגיבים פה קרוב לתשובה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
1. אנחנו לא מכירים את הרכבים שהוזמנו ויכול להיות שמחר יתברר שהכול נפיחה והם סטנדרטיים לחלוטין...
אם לא, חושב שבעליהם יעדיפו לגלגל אותם מראש צוק מאשר להיפגש במסיבה של משרד התחבורה בבית דגן...
בטח יהיה שם מצחיק עם כל כך הרבה מלאי זמין בלונים והליום.
נראה שלפחות אחד מהם ניסה לדרדר את הרכב מראש צוק במהלך השבת, ובהצלחה... :rolleyes:/:(
כן לא הצליח לו. עמידים הjk האלה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chiam cohen
חחחחח מחכה למשרד התחבורע הפתעה למחר ולא אוכל לפרט.
בטח סגרת "למעלה", עברה וזעם וצרה משלחת מלאכי רעים ....
רענן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שגיא S
לדעתי, זה ללא ספק הדבר הכי גרוע שיכל לקרות לנו....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
אם הם מייצרים את הנוהל והתקינה, איפה שיתוף הפעולה עם הג'יפאים?
הם כבר קבעו דיונים וקבלו החלטות... ועד סוף השנה ייסימו... ולמי לא נותר זמן להגיב ולהשפיע....?
להשאיר להם להחליט, זה בדיוק מה שלא היה צריך לקרות.
עוד מישהו בעד לחכות שאבק ישקע?????
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chiam cohen
רשעות שמורות הטבע מוגבהה 3 אינץ להם מותר........
במילה - כן!
מה לא ברור?
הם צריכים וחייבים לנסוע בשטח, על מנת למלא את תפקידם - אתה לא!
תכף תרצה להפעיל גם צ'קלקות.. רק בגלל שזה תחביב שלך - אסור. למשטרה - מותר! לאמבולנסים (עם רישוי מתאים, לא להובלת גופות) - מותר. למכבי אש - מותר. לרכב ביטחון (לפי ההגדרה) - מותר.
לך - לא!
רוצה עוד דוגמאות?
תתעורר..
וגם קצת תשתוק, עם ההשוואות הילדותיות האלה - אתה לא תינוק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nate
מסכים, אבל לא יודעים אילו שדרוגים הם ביצעו ברכבם, כך שקשה מאוד לגזור משהו מהמקרה שלהם.
בכל אופן, כתוב שהם (משרד התחבורה) ישבו עם מתקינים, כך שלדעתי זה נראה כמו צעד בכיוון הנכון.
כן מצויין. שייצגו אותי אנשים שאני בכלל לא מכיר ולא יודע מה עמדתם ... עכשיו אני שקט.. בטח.
ובסוף, אם ייצא שניתן להתקין כל מיני דברים רק אצל גתוס (לדוגמא) או להתקין רק מוצרים של אספיר (לדוגמא) ולך תדע כמה יקחו ממך עבור הזכות לבחור במוצרים שלהם ובשירות שלהם ... זה יהיה בסדר מבחינתך?
זה כמו - "לא צריך בחירות... ניתן לועדה (לכנסת??) לבחור את הממשלה - יהיה בסדר".
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
הגבהה של קפיץ בולם בלי שינוי משמעותי בזוויות המתלה היא לא שינוי מבנה. ההשפעה על התנהגות הרכב מינורית ושקולה להבדל בין ריק לעמוס או להעמסה על גגון.
אסף.
ברשותך, הדגשתי את הדברים המעניינים שכתבת..
ואחרי שיקבעו את זה, לך תתווכח איתם על הפרשנות וכמה זה "נסבל" ושווה אישור.
רק להזכיר לך את הזכרת ה"קישוטים" במה שבוחנים צריכים לשים אליו את הלב..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
וכמובן נציגי התקשורת.
ונעבור לתחזית...
מישהו כבר דיבר פה על "יחסי ציבור" ולמה באמת התנפלו/יתנפלו עלינו?
האמת, אני עם דרור... אני לא מצליח לראות פה אבק באויר. אני רואה פה עבודה יפה של הרשות (שיתוף רשויות) להצלת הציבור מאד המפגעים שמאיימים עליו... כל הכבוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אם לא, אני חושב שבעליהם יעדיפו לגלגל אותם מראש צוק מאשר להיפגש במסיבה של משרד התחבורה בבית דגן...
בטח יהיה שם מצחיק עם כל כך הרבה מלאי זמין של בלונים והליום.
2. למישהו יש את המייל ששלח אורן למהנדס משרד התחבורה.
לטעמי, השאלה לא פחות מעניינת וחשובה מהתשובה.
3. אני במקום משרד התחבורה הייתי נזהר מאוד מלהזמין לשם תקשורת.
הם מתעסקים הפעם למיטב הבנתי עם אנשים בעלי ממון אמצעים והשפעה במשק ולא עם חבורת פורעי חוק על טרקטורונים או בחוף הים.
הם עוד עלולים למצוא את הכתבה הזו כחרב פיפיות.
יווווו!!!! איזה פחד!!!! :eek::eek:!!!
אני בטוח שמרגל משרד התחבורה פה, באתר, ישר העביר את סעיף 3. שלך למי שצריך... תכף תצא הודעת ביטול... של כל התוכנית שדרור סיפר עליה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
רענן
כן. מישהו מש"ס או דגל התורה יבוא לייצג אותנו, במסגרת אפלייה מתקנת וגיוס קולות חדשים... מחוץ לקופסה.
יסדרו שנוכל לשנות מה שאנחנו רוצים אבל לא לנסוע בשבת וחג ובמועדי "הקדושים" וסמוך לקברות וצדיקים (ויש המון כאלה... צדיקים וקברים - תראו מה קורה בכל פעם שרוצים לסלול כביש.. ישר מוצאים שם "קבר ישראל")...
האמת, אני מתחיל להירגע.
עם כל מיני אמירות שכאלה, ועוד באתר שנחשב "האינטיליגנטי" ("בגיפולוג יודעים הכל..."), אני רגוע - יהיה בסדר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
רענן
צדיק אתה. אבל חייבים קצאת לעזור לו. כי בתחבולות, תעשה-לך מלחמה;
נראה לי שכדאי לפעול בשיקול דעת ביצוג של אנשים יצוגיים מהשורה הראשונה.
מצד שני, אחרי שיחה מסויימת אני חושב שאין סיבה לפאניקה מיותרת. חלק מהתמונה זה רק צל הרים ולא בטוח שהעולם נגדנו...
לגבי בעלי עניין אני בהחלט מסכים.
אני זוכר איזה יועץ בספורט המוטורי שרק במקרה נהיה גם יבואן של כל מיני ברזלים ואביזרים...
מומלץ שהפעם נלמד שיעור מהספורט המוטורי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chiam cohen
חחחחח מחכה למשרד התחבורע הפתעה למחר ולא אוכל לפרט.רמז אחד המגיבים פה קרוב לתשובה.
שתיקה יפה לחכמים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
כן מצויין. שייצגו אותי אנשים שאני בכלל לא מכיר ולא יודע מה עמדתם ... עכשיו אני שקט.. בטח.
ובסוף, אם ייצא שניתן להתקין כל מיני דברים רק אצל גתוס (לדוגמא) או להתקין רק מוצרים של אספיר (לדוגמא) ולך תדע כמה יקחו ממך עבור הזכות לבחור במוצרים שלהם ובשירות שלהם ... זה יהיה בסדר מבחינתך?
זה כמו - "לא צריך בחירות... ניתן לועדה (לכנסת??) לבחור את הממשלה - יהיה בסדר".
זה לא אידאלי, אבל לפחות הייתה להם "ההגינות" לדבר עם העוסקים בתחום.
אני אהיה 100% מרוצה אם יוחלט שרק אצל סדנאות מורשות יהיה ניתן להתקין שיפורים. זה ימנע מצב בו כל מאן-דהו מתקין דברים מבלי לתת את הדעת על שאר משתמשי הדרך. עבור רוב האנשים, אין עניין של רכב לשם תחביב בלבד שמביאים על נגרר לשטח ואז באמת שישפרו באיזו צורה שרוצים, אלא יותר מצב של daily driver.
בתור משהוא שהוא אולי תמים ולא מבין גדול בשפורים ושינויים, יש לי שאלה לאנשים שמבינים אולי השינויים יהיו לטובת המשפר הזעיר שכול מה שהוא רוצה זה להגביה את הרכב ב 2-3 אינץ ולהגדיל גודל צמיג במידה אחת או שתיים והיום הוא עברין שבמידה ותהיה תאונה חברת הביטוח תתנער ממנו והוא חשוף לתיקים פלילים.
אולי בעתיד הוא יצטרך לבצע פרצדורה פשוטה כמו הפרוצדורה להוספת וו גרירה, כננת או הסבה לגז ואז הכול יהיה חוקי ומוסדר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nate
זה לא אידאלי, אבל לפחות הייתה להם "ההגינות" לדבר עם העוסקים בתחום.
אני אהיה 100% מרוצה אם יוחלט שרק אצל סדנאות מורשות יהיה ניתן להתקין שיפורים. זה ימנע מצב בו כל מאן-דהו מתקין דברים מבלי לתת את הדעת על שאר משתמשי הדרך. עבור רוב האנשים, אין עניין של רכב לשם תחביב בלבד שמביאים על נגרר לשטח ואז באמת שישפרו באיזו צורה שרוצים, אלא יותר מצב של daily driver.
משהו כמו "במוסכי שירות בלבד? לא היינו בזה כבר?
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
thebips
בתור משהוא שהוא אולי תמים ולא מבין גדול בשפורים ושינויים, יש לי שאלה לאנשים שמבינים אולי השינויים יהיו לטובת המשפר הזעיר שכול מה שהוא רוצה זה להגביה את הרכב ב 2-3 אינץ ולהגדיל גודל צמיג במידה אחת או שתיים והיום הוא עברין שבמידה ותהיה תאונה חברת הביטוח תתנער ממנו והוא חשוף לתיקים פלילים.
אולי בעתיד הוא יצטרך לבצע פרצדורה פשוטה כמו הפרוצדורה להוספת וו גרירה, כננת או הסבה לגז ואז הכול יהיה חוקי ומוסדר.
אתה מתעצל לקרוא את כל השירשורים בנושא? יש כמה, די דומים:rolleyes:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
משהו כמו "במוסכי שירות בלבד? לא היינו בזה כבר?
- - - Updated - - -
אתה מתעצל לקרוא את כל השירשורים בנושא? יש כמה, די דומים:rolleyes:
הבעיה בתהליך שאין שיתוף של נציג הגיפאים שהוא מהנדס רכב . שיוכל להביע את עמדת הקהל באופן מקצועי כך שהתוצאה תהיה הגונה לקהל. אחרי שהתקנות יכתבו ויפורסמו נשאר עם זה ולא בטוח שימצא חן בענינו.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
אני טוען כבר כמה ימים שעד שלא נראה את הנייר המדובר רק נזק יכול להיגרם מפניה למשרד התחבורה.
ועכשיו אחרי שראינו את המסמך.... אוי ואבוי כמה נזק כבר נגרם בגלל תרבות הניפוח של פייסבוק וואטסאפ.
אסף.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עמי
שתיקה יפה לחכמים.
גם לאילמים.
אסף.
כן איזה היסטריה מפסקה קטנה והגיונית. מה כבר כתבו. אפשר לחשוב.
איזה מסמך? המייל שחיים העלה?
לא נגרם לדעתי שום נזק וגם לא מחפשים למחוק את הג׳יפים מהענף.
קצת להחזיר דברים לפרופורציות.
צריך שיצאו נוהלים בהתאם למקובל בעולם המודרני שישראל מישרת איתו קו.
האיש קיבל משימה לכתוב נוהל עד סוף השנה וכדאי לוודא שהוא מודע לנוהלים הבין לאומיים